SlaveAkira
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Πως φαίνεται ότι ψοφας να διαστρεβλώνεις όσα λένε οι άλλοι για να φανεί υπέρ σου η όλη καταστασηΠώς φαίνεται ότι σε βάζουν να γράφεις......
Πως φαίνεται ότι ψοφας να διαστρεβλώνεις όσα λένε οι άλλοι για να φανεί υπέρ σου η όλη καταστασηΠώς φαίνεται ότι σε βάζουν να γράφεις......
Μόνο που φτάνει η ψιλοκουβεντουλα γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε.οπως είπα ότι έκανες βγήκε υπέρ μου και σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη δημοσιοτηταΠως φαίνεται ότι ψοφας να διαστρεβλώνεις όσα λένε οι άλλοι για να φανεί υπέρ σου η όλη κατασταση
άλλη μία φορά μου τζακίζουν το threadΚαλα, δεν βγαίνετε για ενα καφέ εξω να τα πείτε?
Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνετε μιλήστε μεταξύ σας εφόσον γνωρίζεστε ,εδώ γράφουμε για τις καλύτερες στο αυταρχικό και μόνοΚολάρο εσύ δε μου έβαλες ποτέ.μια φορά μόνο ζήτησες εσύ συνεργασία κι όχι εγώ αν θυμάσαι πως εσύ με έψαξες να μου το προτείνεις.
Πολύ καλή! Όμορφη κοπέλα, ψηλή, κορμάρα! Πενρακάθαρη! Οσον αφορά το παιγνίδι....Το εχει το αφεντριλίκι, επιβλητική παρουσία , δυνατή και στο στραπ!Τούμπανο....Συστείνεται ανεπιφύλακτα!Για Νέμεσις υπάρχουν καθόλου κριτικές ή γενικά πληροφορίες;
Με Θεανω δεν εχεις κανει διπλό Ισιδα , με Ολγα ναι ,ενδεχομένως και με καποιες του Limit up με Θεανω ομως οχι. Η Θεανω κάνει διπλά με δυο συγκεκριμενες και δεν εισαι καποια απο αυτήΣτην ερώτηση ανάμεσα στα δύο ονόματα απάντησα... ειχα την τύχη να κανω και με άλλες αφέντρες διπλά..... αν θες κάνε και εσύ ερώτηση με άλλα ονόματα... είμαι δίκαιος άνθρωπος..
Καλό βράδυ σε όλους
Με την κυρία Ήρα επισης και κυρία Όλγα ναι.Με Θεανω δεν εχεις κανει διπλό Ισιδα , με Ολγα ναι ,ενδεχομένως και με καποιες του Limit up με Θεανω ομως οχι. Η Θεανω κάνει διπλά με δυο συγκεκριμενες και δεν εισαι καποια απο αυτή
Μακάρι να υπήρχαν. Εγώ δεν το έχω βρει δυστυχώς αυτο.Υπάρχουν εδώ γυμνασμενες αφέντρες όπως στο εξωτερικό;
Κυρία Ερρικα δαγκωτό εννοείται.
Καλή σου μέρα ίσιδαΣτην ερώτηση ανάμεσα στα δύο ονόματα απάντησα... ειχα την τύχη να κανω και με άλλες αφέντρες διπλά..... αν θες κάνε και εσύ ερώτηση με άλλα ονόματα... είμαι δίκαιος άνθρωπος..
Καλό βράδυ σε όλους
Την ξέρω χρόνια την έρικα από το 2015 και συνεχίζω να κάνω session μαζί της, ποδολάγνος, μποτολάγνος και trampling, πολύ δυνατήΠράγματι η Θεανώ είναι υπέροχη με τα ομορφότερα πόδια και εμφάνιση. Με Έρικα δεν έχω καταφέρει να συναντηθώ ακόμα για να έχω άποψη.
Καλησπέρα και σε εσένα.Καλή σου μέρα ίσιδα
Την ξέρω χρόνια την έρικα από το 2015 και συνεχίζω να κάνω session μαζί της, ποδολάγνος, μποτολάγνος και trampling, πολύ δυνατή
Αυτό......Για πάρτυ μου η καλύτερη είναι η έρικα μέσα σε όλα, το καλύτερο γαμήσι και το καλύτερο fisting, εντάξει το φτύσιμο και οι σφαλιάρες είναι μέσα στο session, γενικά δεν κολώνει σε τίποτα
Μια φορα βρεθηκα μαζι τους και αν και ειναι ωραιοι εμφανισιακα ειναι πολυ ξεπετα η φαση και δεν το ευχαριστιεσαι. Να φανταστεις μου λεγαν να χυσω στο μισαωρο ενω ειχαμε 1 ωρα συναντηση γιατι ειχαν αλλο ρσντεβου και επρεπε να ετοιμαστουν. ΜακριαΑληθινές φωτο έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει γνώμη?
Θέλουμε αντίστοιχο δώρο και στην Αθήνα όταν επιστρέφεις... ΚαύλαΈτοιμοι εκεί στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη?
Σχετική ενημέρωση λοιπόν..
Το Σάββατο 20 Μαΐου θα κάνω δώρο 1 ώρα
session γενεθλίων
σε 2 άτομα .
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει εδώ πληροφορίες.
Απαραίτητα
1. Strapon
2. Spanking
3. Golden shower
4. Humiliation
5. Cbt / CT
6. Spitting
7. Slapping
2 άτομα λοιπόν , θα έχουν δώρο session στην Θεσσαλονίκη για το
Σάββατο 20 Μαΐου .
Καλημέρα σε όλους