Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Τι λέει βρε παιδιά αυτό?
Η κυρά της τα ξέρει αυτά που λέει και κάνει?
Η κυρά της τα ξέρει αυτά που λέει και κάνει?
Οι γόβες μου λείπουν.... Κάτω από 5000 δεν δέχομαι όμως.Λοιπόν, επειδή έχω όρεξη σήμερα, αναζητείται αγάμητη Αφέντρα άνω της 5ετίας, με ωραίο, σφιχτό, αποτριχωμένο, μωρουδίστικο, αιδοίον, με ζουμερή κλειτορίδα, για αχαλίνωτο σεξ, και ξαράχνιασμα επί μίας ολόκληρης νυκτός. Προσφέρεται αμοιβή αναλόγως ποιότητας, σφιχτότητας, και προσόντων. Σε περίπτωση που βρίσκεται Αθήνα, καλύπτω και αερομεταφορά, αρκεί να έρθει με λευκό υποκάμισσο, μαύρη πένσιλ φούστα, σωστά εσώρουχα, δαντελένια, κομψές γόβες στιλέτο, και απαραιτήτως μαύρες ζαρτιέρες παρέα με τις σχετικές κάλτσες.
Δώσε μου νούμερο, και όλο και κάποια γόβα θα βρούμε, διάολε, μία Ερμού σε σας, μία Προξένου Κορομηλά και μία Μητροπόλεως εδώ, όλο και κάτι θα βρω που να βάζει το ποδαράκι σου άνετα... Στην τελική, θα σου πάρουμε μια Λουμπουτέν, έτσι για να σου μείνει και κάτι!Οι γόβες μου λείπουν.... Κάτω από 5000 δεν δέχομαι όμως.
Αλλιώς θα πάμε μονο για πίτσα μπάλα και καράτε
33-34 ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις....Δώσε μου νούμερο, και όλο και κάποια γόβα θα βρούμε, διάολε, μία Ερμού σε σας, μία Προξένου Κορομηλά και μία Μητροπόλεως εδώ, όλο και κάτι θα βρω που να βάζει το ποδαράκι σου άνετα... Στην τελική, θα σου πάρουμε μια Λουμπουτέν, έτσι για να σου μείνει και κάτι!
5000;;; Αλμυρή τιμούλα, θα χρειαστεί να ελεγχθεί το αιδοίον εις βάθος για τη σφιχτότητα και τη σφριγυλότητά του. Παρακαλώ όπως στηθεί δημοσίως γυναικολογική καρέκλα και θα έρθω με δυναμό και σχετικά σφαιρίδια και βαράκια για να μετρήσουμε πόσο σφιχτό είναι.
Όσον αφορά την πίτσα και την μπάλα, αυτά τα κάνουμε και πριν, και μετά την πράξη.
Δε σου έχουν μάθει ότι υπάρχουν και τα custom;;;33-34 ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις....
Φωτια και η Goddess Nemesis... Με φανταζομαι ηδη σε διπλο...Νομίζω πως πρέπει να επαναφέρουμε το νήμα στον αρχικό του σκοπό.
Μπορούμε να φτιάξουμε άλλο νήμα..
" η σκλάβα α κοίτα με τα πάθη της"......
Αθήνα λοιπόν :
Εκτός από διπλά σεσσιον με την αγαπημένη μας κυρία Ερρικα ....
Η κυρία Νέμεσις μαζί μας
Φιστ από στρουμφακι?Δε σου έχουν μάθει ότι υπάρχουν και τα custom;;;
Α, δεν ξέρω, βγαίνεις και σε μπλε απόχρωση; Γιατί προσωπικά δε δέχομαι φισταρίσματα, μόνο κάνω. Ξέρω, ξέρω, άτιμος Master, όλα τα θέλει δικά του.Φιστ από στρουμφακι?
Εάν δεν φισταρω ψυχαρα μου και δεν στραποναρω πως θα χυσω και εγώ? Όχι μόνο την πάρτη σας.....Α, δεν ξέρω, βγαίνεις και σε μπλε απόχρωση; Γιατί προσωπικά δε δέχομαι φισταρίσματα, μόνο κάνω. Ξέρω, ξέρω, άτιμος Master, όλα τα θέλει δικά του.
Αλλά οκ, άμα θέλεις να φιστάρεις, να σου βρούμε πρόθυμη τρυπούλα ή τρυπούλες να βάλεις τα χεράκια σου μέσα, χατήρι δε χαλάω εγώ.
Είπαμε, θα σου βρούμε πρόθυμες τρυπούλες να τις ανοίξεις καλά καλά, αν είναι να χύσεις και να το απολαύσεις, να τις ξεσκίσειςΕάν δεν φισταρω ψυχαρα μου και δεν στραποναρω πως θα χυσω και εγώ? Όχι μόνο την πάρτη σας.....
Ελα σε λέω τρελα......
Εγώ ξέρω πως τελευταίο χρόνο έχεις αλλάξει πιο πολλά κολάρα από βρακάκια....Και τα ξέρει και τα βλέπει πρώτη απ' όλους.εξ άλλου δε θα φορούσα το κολάρο της αν δεν με θεωρούσε αξία να το φοράω mistress isida karra.ξερει πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να την εκθέσω η να μην την υπερασπιστώ όταν νιώθω ότι προσβάλλεται η εκτίθεται η εικόνα της.και είναι αφέντρα μου όχι κυρά μου
ΌχιΚυρια ισιδα cuckold sessions κανετε?
Δεν παρακάλεσα κανέναν κι από εσένα δε ζήτησα κολάρο, εσύ με πήρες να συνεργαστούμε αν θυμάσαι...Εγώ ξέρω πως τελευταίο χρόνο έχεις αλλάξει πιο πολλά κολάρα από βρακάκια....
Φεύγεις απο εκεί επειδή δεν ειχες δουλειά, περασες από λιμιτ απ και ήσουν ασυνήθιστα ασυνεπής, μετά παρακαλουσες άλλες ανεξάρτητες αφέντρες σαν αδέσποτο, απο εμένα ζητησες να σου βάλω κολάρο.. και τώρα μας εμφανίζεσαι πάλι με κολάρο?
Ζήσε με τα φανταστικά σου κολαρα ,φόρεσε τα και όλα στο λαιμό σου να λαμπεις και πιάσε τον ρυθμό.
Κι όσο για την ασυνέπεια σίγουρα δε γίνεται να ξέρεις τι γινόταν στο underground γιατί μετά από λίγο σε έδιωξε η ΑλεξανδραΔεν παρακάλεσα κανέναν κι από εσένα δε ζήτησα κολάρο, εσύ με πήρες να συνεργαστούμε αν θυμάσαι...
Κολάρο εσύ δε μου έβαλες ποτέ.μια φορά μόνο ζήτησες εσύ συνεργασία κι όχι εγώ αν θυμάσαι πως εσύ με έψαξες να μου το προτείνεις.Εγώ ξέρω πως τελευταίο χρόνο έχεις αλλάξει πιο πολλά κολάρα από βρακάκια....
Φεύγεις απο εκεί επειδή δεν ειχες δουλειά, περασες από λιμιτ απ και ήσουν ασυνήθιστα ασυνεπής, μετά παρακαλουσες άλλες ανεξάρτητες αφέντρες σαν αδέσποτο, απο εμένα ζητησες να σου βάλω κολάρο.. και τώρα μας εμφανίζεσαι πάλι με κολάρο?
Ζήσε με τα φανταστικά σου κολαρα ,φόρεσε τα και όλα στο λαιμό σου να λαμπεις και πιάσε τον ρυθμό.