Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
δεν νομίζω η μαρία έχει διαφορετικό σωματότυπο η μίρκα είναι κουκλάρα στις φωτογραφίες ούτε στο πρόσωπο μοιάζουν την μαρία την ξέρουμε δούλευε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό

Ίσως έχεις δίκιο αλλά το πιθανότερο είναι ότι ανήκει στην ίδια κατηγορία !  Έχει γεμίσει το facebook από τέτοιες. Θεωρητικά και αυτή θα χρεώνει 50 ευρώ δε θα έχει εξοπλισμένο χώρο ουτε ποικιλία από αξεσουάρ η παπούτσια  θα λέει μια ώρα αλλά μόλις τελειώσεις θα σου λέει τέλος session και το πρόγραμμα θα περιστρέφεται γύρω από ποδολαγνείες. Δεν κάνω τον παντογνώστη αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα να δίνεις κάτι παραπάνω και να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα με κάποιες από τις καταξιωμένες του χώρου παρά με αυτές. Εκτός βέβαια εάν  θέλεις να μαζεύεις εμπειρίες !!!! 

zenit

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα την έρικα είχα διαβάσει ότι θα ήτσν στον Βόλο οπότε πήρα την απόφαση να την δω,να επισημάνω ότι είμαι πρωτάρης,κατευθείαν στα βαθιά μπήκα στο σπίτι μου έβαλε ζαρτιέρες,στρίνγκ,σουτιέν και περούκα σκύψε μου είπε και μου έβαλε μία τάπα μετά μου πέρασε ένα κολάρο και με οδήγησε μέσα στο υδρομασάζ μπήκε και η ίδια με τις πατούσες της στο πρόσωπο μοθ και με το χέρι τηε στριφογύριζε την τάπσ μετά μου έβαλε όλη την πατούσα της στο στόμα μου έφαγα και αρκετά ποδοσκάμπιλα,η συνέχεια έγινε στην κρεβατοκάμαρα με ξάπλωσε ανάσκελα έβγαλε την τάπα και μου είπε δείξε μου την τρύπα σου πρόστυχη τσούλα να δω αν είναι έτοιμη να μπει το στράπ μου μέσα φόρεσε την ζώνη μου σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και τα έβαλε στους ώμους της είχα καυλώσει απίστευτα όση ώρα με έπαιρνε μου μιλούσε πρόστυχα με πλησίαζε και μου έγλυφε τον λαιμό κ τις ρώγες μου μετά το τέλειο στραπάρισμα κάθησε ανάποδα στο πρόσωπο μου και μου είπε γλύφε τσούλα ταυτόχρονα έπαιζε με την τρύπα μου και με το άλλο χέρι της μου τον έπαιζε και μου τον έφτυνε μετά με ξαναπήγε στο μπάνιο λέγοντας μου πάμε να σου κάνω ένα μπανάκι και να σου δώσω την χρυσή μου βροχή κολόσκλαβο ξάπλωσα εκείνη όρθια άρχισε να βγάζει την χρυσή της βροχή πάνω μου εκπληκτική εμπειρία

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

Καλησπέρα σε όλους του συναγωνιστές,

με την Κυρία Eleni Kalogianni έχει βρεθεί κάποιος να μας γνώμη και εμπερείες.

Ευχαριστώ

digi01

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Και εγώ ρώτησα πρόσωπο δεν δείχνει αλλά σώμα πρέπει να έχει πολύ καλό ότι είδα στις φωτογραφίες.

Ευχαριστω για την απαντηση!
Καποιος που εχει κανει session με τη συγκεκριμενη υπαρχει?

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Ζητάει 10ευρω για να στείλει φωτογραφίες και να κανονίσει μετά συνάντηση οπότε τα συμπεράσματα δικά σου..
απάτη τελικά στο προφίλ της απαντά ένας μιχάλης με την δικαιολογία ότι η ίδια δεν μπορεί να απαντήσει όποιος έδωσε τα 10 ευρώ για φωτογραφίες της τα έχασε φωτογραφίες της δεν πήρε ποτέ

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
απάτη τελικά στο προφίλ της απαντά ένας μιχάλης με την δικαιολογία ότι η ίδια δεν μπορεί να απαντήσει όποιος έδωσε τα 10 ευρώ για φωτογραφίες της τα έχασε φωτογραφίες της δεν πήρε ποτέ

Απάτη επίσης και το προφιλ Βασια Παυλίδου την πάτησε γνωστος εστειλε Paysafe για Online session και με το που την έλαβε η τυπισσα τον εκανε block. Ενταξει ρε παιδια τόσο μυαλό θέλει για να μη στελνεις Paysafe οπου να είναι ;  Αλλο να στα ζητησει μια επώνυμη Αφεντρα και άλλο η κάθε τυχάρπαστη

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0

Και οχι μόνο αυτό να προσθέσω το παρακάτω. Ισχυρίζεται η Mirka που μάλλον δεν ειναι Mirka αλλά Μιχάλης οπως λες  ότι και καλά το ζητά το 10ευρω για να αποφευγει τους τσαμπατζήδες , εάν της πεις τώρα ΟΚ πες μου  που και ποτε να έρθω να κανουμε session σου λεει οτι δεγ γίνεται !  Επίσης είναι και άσχετη σε βασικές ορολογίες του BDSM. Α μέχρι πρότινος είχε στο προφιλ της φωτο απο έναν τύπο καβάλα σε μια μηχανη η φωτό αυτή αν δεν κανω λάθος κατέβηκε. Μάλλον ήταν ο "Μιχαλης" χα χα χα

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα την έρικα είχα διαβάσει ότι θα ήτσν στον Βόλο οπότε πήρα την απόφαση να την δω,να επισημάνω ότι είμαι πρωτάρης,κατευθείαν στα βαθιά μπήκα στο σπίτι μου έβαλε ζαρτιέρες,στρίνγκ,σουτιέν και περούκα σκύψε μου είπε και μου έβαλε μία τάπα μετά μου πέρασε ένα κολάρο και με οδήγησε μέσα στο υδρομασάζ μπήκε και η ίδια με τις πατούσες της στο πρόσωπο μοθ και με το χέρι τηε στριφογύριζε την τάπσ μετά μου έβαλε όλη την πατούσα της στο στόμα μου έφαγα και αρκετά ποδοσκάμπιλα,η συνέχεια έγινε στην κρεβατοκάμαρα με ξάπλωσε ανάσκελα έβγαλε την τάπα και μου είπε δείξε μου την τρύπα σου πρόστυχη τσούλα να δω αν είναι έτοιμη να μπει το στράπ μου μέσα φόρεσε την ζώνη μου σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και τα έβαλε στους ώμους της είχα καυλώσει απίστευτα όση ώρα με έπαιρνε μου μιλούσε πρόστυχα με πλησίαζε και μου έγλυφε τον λαιμό κ τις ρώγες μου μετά το τέλειο στραπάρισμα κάθησε ανάποδα στο πρόσωπο μου και μου είπε γλύφε τσούλα ταυτόχρονα έπαιζε με την τρύπα μου και με το άλλο χέρι της μου τον έπαιζε και μου τον έφτυνε μετά με ξαναπήγε στο μπάνιο λέγοντας μου πάμε να σου κάνω ένα μπανάκι και να σου δώσω την χρυσή μου βροχή κολόσκλαβο ξάπλωσα εκείνη όρθια άρχισε να βγάζει την χρυσή της βροχή πάνω μου εκπληκτική εμπειρία
Με την έρικα έχω κάνει τα καλύτερα και λίγα σου έκανε,κυρίαρχη γυναίκα.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
253
Πόντοι
21
Παιδιά ψάχνομαι για αυταρχικο. Δεν έχω ξανά κάνει. Θέλω να να γλειψω την γυναίκα, να παίξει με τον κωλο μου, να με πάρει με στραπ ον αλλά με υπομονή και ήρεμα και αν μπορεσω να μου παίξει μαλακια και να σταματά πριν τελειώσω και ξανα τα ιδια κτλ κτλ κτλ. Δεν ξέρω αν είναι πολλά άλλα θελω μια εμφανίσιμη με εμπειρία και υπομονή. Ποιες προτείνετε; τιμές και μέρος

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Για αυτην την Αφέντρα Κατερίνα έχουμε κάποια άποψη ? Σκέφτομαι να κλείσω μαζί της session.
Σαλλονίκη μένει έχουμε γράψει στις Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη το μαράκι αφέντρα μόνο από μπουζούκια ξέρει.

• Like
Αντιδράσεις: David

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Σαλλονίκη μένει έχουμε γράψει στις Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη το μαράκι αφέντρα μόνο από μπουζούκια ξέρει.

Και το "καλύτερο" είναι ότι αφού έχει πολύ μέτριες κριτικές δεν προσπαθεί τουλάχιστον να αλλάξει τρόπο ομιλίας, γραφής και συμπεριφοράς
μπας και δεν την καταλάβει κάποιος και την πατήσει και πάει

• Like
Αντιδράσεις: react

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Και το "καλύτερο" είναι ότι αφού έχει πολύ μέτριες κριτικές δεν προσπαθεί τουλάχιστον να αλλάξει τρόπο ομιλίας, γραφής και συμπεριφοράς
μπας και δεν την καταλάβει κάποιος και την πατήσει και πάει
Δεν την πατάμε την ξέρουμε.Είναι άσχετη,εξάλλου ανεβαίνει η έρικα Θεσσαλονίκη εγώ έχω κλείσει ήδη session μαζί της. :respect:

zenit

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Δεν την πατάμε την ξέρουμε.Είναι άσχετη,εξάλλου ανεβαίνει η έρικα Θεσσαλονίκη εγώ έχω κλείσει ήδη session μαζί της. :respect:
θα προσπαθήσω να ανέβω Θεσσαλονίκη να την ξαναδώ την έρικα πρωτάρης είμαι αλλά με την έρικα πέρασα τέλεια

nuni

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Η Μιρκα Ππαπασωτηριου οντως ζηταει 10ρικο για 3 φωτο, το εστειλα κ μου εστειλε 3 μαλακιες εκει, αλλα οκ αυτο...

Της ειπα μετα για σεσσιον κ μου λεει βαλε 70 κ κανονιζουμε...

Δεν εβαλα...εχει κανει κανείς σεσσιον μαζι της;;

nuni

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης ξέρει κανείς ή έχει ακουσει για κάποια Gianna Kosiva(fb)...?

Ηταν σε dungeon λεει Αθήνα για 6 χρόνια, έχει αποσυρθεί τωρα κ κανει επιλεκτικά σεσσιον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom