junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
φίλε, έχει αναφερθεί ως ξεπέτα στο όμορο νήμα. Έπρεπε να τα διαβάσεις. Δεν πειράζει υγεία να έχουμε. Θα σου σύστηνα για αυταρχικό την
Σε αυτη που θα σου κανει κλικ και θα σου μιλησει σωστα και ευγενικα στο τηλεφωνο να ειναι εμπειρη και απο μεριας σου να της πεις την αληθεια οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα,θα συμφωνησω με τον mast mast αν δεν ειναι καθαρη φυγε,οσο για τα τρανς εχει απολυτο δικιο,προσφατα θελησα να δοκιμασω πρωτη φορα να παω σε τρανς μεγαλο λαθος μου,πηγα λοιπον στην Συγγρου με το αυτοκινητο ειδα μια τρανς που την βλεπω συχνα σε αγγελιες την κορινα,σταματησα της ζητησα αλλαγη ρολων και μαστιγωμα μου ειπε 150 ευρω τελικα τα βρηκαμε στα 100,μπηκε στο δικο της αυτοκινητο και την ακολουθησα πισω απο το στενο που εκανε πιατσα εχει ενα πολυ μικρο δωματιο σκοτεινο και ακουγοταν και το γαυγισμα ενος σκυλου,ειχε ενα μαστιγιο της πλακας αλλα ουτε που τοπιασε να μου ριξει εστω λιγες,το εργαλειο δεν λειτουργουσε με τιποτα,στα δεκα λεπτα στην κυριολεξια μουπε τελειωσαμε και οτι ειναι επαγγελματιας και παει με πολυ κοσμο και γι αυτο δεν μπορουσε να λειτουργησει,τα λεφτα τα ειχε ζητησει προκαταβολικα και τα ειχα δωσει δυστυχως τζαμπα τα εκατο ευρω μεγαλη κοροιδια.