Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Εγγρ.
13 Μαΐ 2018
Like
8
Πόντοι
0
καλημερα μαγκες,θεσσαλονικη μενω οπως και το παιδι παραπανω και θα ενδιαφερομαι για session με μια domina...πρωταρης και εγω,θα το εκτιμουσα αν μου προτεινατε καποια..ειτε εδω στα σχολια ειτε με μηνυμα.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
θα σου στείλει ο pt77.
εγώ έχω υπ όψιν μου μία ελένη καλογιάννη (φβ) που συνεργάζεται με "Αθηναίες".
Στα 80 + ξενοδοχείο. Έχει όμως μεγάλα strap ons για πρωτάρη.

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες έχετε καμία φώτο απο alice ayers να μου στείλετε πριβε?

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
90
Πόντοι
0

Για τα μπάζα. Και με ένα κωλοδιαμέρισμα στην Καλλιθέα που ο Θεός να το κάνει dungeon. Επίσης, άθλια εμφάνιση. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι αρπάχτρα στα χρήματα. Εκτός από λογική στις τιμές, δεν κοιτάζει το ρολοϊ και κάνει μεταγενέστερα και αρκετές εκπτώσεις στην ώρα (π.χ. έμεινες 3 ώρες, θα σου χρεώσει τελικώς 2). Επίσης, δεν είναι αγενής, αλλά ούτε και έξυπνη. Γενικώς δεν αξίζει. Ξενέρωμα. 

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
Για τα μπάζα. Και με ένα κωλοδιαμέρισμα στην Καλλιθέα που ο Θεός να το κάνει dungeon. Επίσης, άθλια εμφάνιση. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι αρπάχτρα στα χρήματα. Εκτός από λογική στις τιμές, δεν κοιτάζει το ρολοϊ και κάνει μεταγενέστερα και αρκετές εκπτώσεις στην ώρα (π.χ. έμεινες 3 ώρες, θα σου χρεώσει τελικώς 2). Επίσης, δεν είναι αγενής, αλλά ούτε και έξυπνη. Γενικώς δεν αξίζει. Ξενέρωμα. 
Αν διαβασεις απο την αρχη αλλα γραφουνε και βαζω και τον εαυτο μου μεσα,απο τις καλυτερες στο αυταρχικο,ευγενικη οπως η κατια και η μισελ και εμπειρη,δεν παει με την ωρα και απο εμφανιση εξαιρετικη εχει 2 διαμερισματα και τα δυο ολοκαθαρα,σαφως δεν εχουν συγκριση με τα αλλα dungeon αλλα δεν αναφερει πουθενα την λεξη dungeon την λεξη εξοπλισμενα γραφει στις αγγελιες της,και δεν κανει εκπτωσεις οσες ωρες και να κατσεις το ιδιο χρεωνει,σαφως δεν την εχεις δει ,ολες αχρηστες τις βγαζεις,πορνες γραφεις οσες δουλευουν στην φυλης,βρωμιαρες γραφεις για αλλες,κουτες και γενικα τις θαβεις ολες.

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Mast Mast Γιατι Ρε Φιλε Κοροιδευεις? Ολα αυτα που λες ειναι ψεμματα.Καταρχην ειναι Παρα Πολυ Ομορφη,Δευτερον Ο χωρος που εχει ει ναι πολυ καλος και διαθετει τα παντα και Οσο για Τα χρηματα δεν χρεωνει ποτε παραπανω οσες ωρες και να κατσ εις.

giorgos_pap

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος ποιές είναι οι αφέντρες που εμφανίζονται στο βιντεάκι αυτό εδω? υπάρχουν και άλλα βίντεο με αυτές.

[xhamster]
]

Ευχαριστώ πολύ

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Φιλε mast mast ζητω συγνωμη εκανα λαθος την αφεντρα.

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Mast Mast Γιατι Ρε Φιλε Κοροιδευεις? Ολα αυτα που λες ειναι ψεμματα.Καταρχην ειναι Παρα Πολυ Ομορφη,Δευτερον Ο χωρος που εχει ει ναι πολυ καλος και διαθετει τα παντα και Οσο για Τα χρηματα δεν χρεωνει ποτε παραπανω οσες ωρες και να κατσ εις.
Φιλε mast mast ζητω συγνωμη εκανα λαθος την αφεντρα

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
88
Πόντοι
0
Αν διαβασεις απο την αρχη αλλα γραφουνε και βαζω και τον εαυτο μου μεσα,απο τις καλυτερες στο αυταρχικο,ευγενικη οπως η κατια και η μισελ και εμπειρη,δεν παει με την ωρα και απο εμφανιση εξαιρετικη εχει 2 διαμερισματα και τα δυο ολοκαθαρα,σαφως δεν εχουν συγκριση με τα αλλα dungeon αλλα δεν αναφερει πουθενα την λεξη dungeon την λεξη εξοπλισμενα γραφει στις αγγελιες της,και δεν κανει εκπτωσεις οσες ωρες και να κατσεις το ιδιο χρεωνει,σαφως δεν την εχεις δει ,ολες αχρηστες τις βγαζεις,πορνες γραφεις οσες δουλευουν στην φυλης,βρωμιαρες γραφεις για αλλες,κουτες και γενικα τις θαβεις ολες.
φιλε LYMDE21 μαλλον εχεις μπερδευτει λογο καλλιθεας, δεν αναφερετε στην Ερικα αλλα στην Αρτεμις αλλα ο τροπος του δεν ειναι σωστος

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
φιλε LYMDE21 μαλλον εχεις μπερδευτει λογο καλλιθεας, δεν αναφερετε στην Ερικα αλλα στην Αρτεμις αλλα ο τροπος του δεν ειναι σωστος
σορρυ μικυ εχεις δικιο μπερδευτηκα λογω οτι αναφερθηκε στην περιοχη καλλιθεας δεν μιλαει για την ερικα αλλα και ο τροπος που γραφει για την αρτεμης δεν ειναι καλος,αν δεις και προηγουμενο σχολιο του τις θαβει ολες.

giorgos_pap

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2018
Like
2
Πόντοι
0
Γνωρίζετε πως μπορώ να επικοινωνήσω με Κάτια- Μισέλ για session ? Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ και πάλι

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
Γνωρίζετε πως μπορώ να επικοινωνήσω με Κάτια- Μισέλ για session ? Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ και πάλι
Πλεον δεν εχουν αγγελιες και email να τους στειλεις αργουν πολυ να απαντησουν δοκιμασε μεσω fb

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
εχετε μπλέξει κάποιοι τα μπούτια σας μου φαίνεται .

Τελικά, με Naory , που είναι μουνάρα έχει πάει κανείς. Αυτή κανει και κανονικά προγράμματα
αλλά είναι κυριλέ κοπελάρα, 1,80 και Τσέχα με μεσογειακή ομορφιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom