You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
50 ευρώ παίρνει αλλά δεν αξίζει πολύ κοντή και χοντρή άσε που τα πόδια της ήταν αξύριστα και βαριόταν και να στραπάρει τεμπέλα
ξερουμε τιποτα για αυτή την περίπτωση?
Διαγραμμένο μέλος 181248
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καλημερα μαγκες,θεσσαλονικη μενω οπως και το παιδι παραπανω και θα ενδιαφερομαι για session με μια domina...πρωταρης και εγω,θα το εκτιμουσα αν μου προτεινατε καποια..ειτε εδω στα σχολια ειτε με μηνυμα.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
θα σου στείλει ο pt77.
εγώ έχω υπ όψιν μου μία ελένη καλογιάννη (φβ) που συνεργάζεται με "Αθηναίες".
Στα 80 + ξενοδοχείο. Έχει όμως μεγάλα strap ons για πρωτάρη.
εγώ έχω υπ όψιν μου μία ελένη καλογιάννη (φβ) που συνεργάζεται με "Αθηναίες".
Στα 80 + ξενοδοχείο. Έχει όμως μεγάλα strap ons για πρωτάρη.
Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα μάγκες έχετε καμία φώτο απο alice ayers να μου στείλετε πριβε?
ξερουμε τιποτα για αυτή την περίπτωση?
Για τα μπάζα. Και με ένα κωλοδιαμέρισμα στην Καλλιθέα που ο Θεός να το κάνει dungeon. Επίσης, άθλια εμφάνιση. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι αρπάχτρα στα χρήματα. Εκτός από λογική στις τιμές, δεν κοιτάζει το ρολοϊ και κάνει μεταγενέστερα και αρκετές εκπτώσεις στην ώρα (π.χ. έμεινες 3 ώρες, θα σου χρεώσει τελικώς 2). Επίσης, δεν είναι αγενής, αλλά ούτε και έξυπνη. Γενικώς δεν αξίζει. Ξενέρωμα.
Αν διαβασεις απο την αρχη αλλα γραφουνε και βαζω και τον εαυτο μου μεσα,απο τις καλυτερες στο αυταρχικο,ευγενικη οπως η κατια και η μισελ και εμπειρη,δεν παει με την ωρα και απο εμφανιση εξαιρετικη εχει 2 διαμερισματα και τα δυο ολοκαθαρα,σαφως δεν εχουν συγκριση με τα αλλα dungeon αλλα δεν αναφερει πουθενα την λεξη dungeon την λεξη εξοπλισμενα γραφει στις αγγελιες της,και δεν κανει εκπτωσεις οσες ωρες και να κατσεις το ιδιο χρεωνει,σαφως δεν την εχεις δει ,ολες αχρηστες τις βγαζεις,πορνες γραφεις οσες δουλευουν στην φυλης,βρωμιαρες γραφεις για αλλες,κουτες και γενικα τις θαβεις ολες.Για τα μπάζα. Και με ένα κωλοδιαμέρισμα στην Καλλιθέα που ο Θεός να το κάνει dungeon. Επίσης, άθλια εμφάνιση. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι αρπάχτρα στα χρήματα. Εκτός από λογική στις τιμές, δεν κοιτάζει το ρολοϊ και κάνει μεταγενέστερα και αρκετές εκπτώσεις στην ώρα (π.χ. έμεινες 3 ώρες, θα σου χρεώσει τελικώς 2). Επίσης, δεν είναι αγενής, αλλά ούτε και έξυπνη. Γενικώς δεν αξίζει. Ξενέρωμα.
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Mast Mast Γιατι Ρε Φιλε Κοροιδευεις? Ολα αυτα που λες ειναι ψεμματα.Καταρχην ειναι Παρα Πολυ Ομορφη,Δευτερον Ο χωρος που εχει ει ναι πολυ καλος και διαθετει τα παντα και Οσο για Τα χρηματα δεν χρεωνει ποτε παραπανω οσες ωρες και να κατσ εις.
giorgos_pap
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος ποιές είναι οι αφέντρες που εμφανίζονται στο βιντεάκι αυτό εδω? υπάρχουν και άλλα βίντεο με αυτές.
[xhamster]
]
Ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζει κάποιος ποιές είναι οι αφέντρες που εμφανίζονται στο βιντεάκι αυτό εδω? υπάρχουν και άλλα βίντεο με αυτές.
[xhamster]
Ευχαριστώ πολύ
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Φιλε mast mast ζητω συγνωμη εκανα λαθος την αφεντρα.
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Για τα μπάζα. Και με ένα κωλοδιαμέρισμα στην Καλλιθέα που ο Θεός να το κάνει dungeon. Επίσης, άθλια εμφάνιση. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι αρπάχτρα στα χρήματα. Εκτός από λογική στις τιμές, δεν κοιτάζει το ρολοϊ και κάνει μεταγενέστερα και αρκετές εκπτώσεις στην ώρα (π.χ. έμεινες 3 ώρες, θα σου χρεώσει τελικώς 2). Επίσης, δεν είναι αγενής, αλλά ούτε και έξυπνη. Γενικώς δεν αξίζει. Ξενέρωμα.
Φιλε mast mast ζητω συγνωμη εκανα λαθος την αφεντραMast Mast Γιατι Ρε Φιλε Κοροιδευεις? Ολα αυτα που λες ειναι ψεμματα.Καταρχην ειναι Παρα Πολυ Ομορφη,Δευτερον Ο χωρος που εχει ει ναι πολυ καλος και διαθετει τα παντα και Οσο για Τα χρηματα δεν χρεωνει ποτε παραπανω οσες ωρες και να κατσ εις.
φιλε LYMDE21 μαλλον εχεις μπερδευτει λογο καλλιθεας, δεν αναφερετε στην Ερικα αλλα στην Αρτεμις αλλα ο τροπος του δεν ειναι σωστοςΑν διαβασεις απο την αρχη αλλα γραφουνε και βαζω και τον εαυτο μου μεσα,απο τις καλυτερες στο αυταρχικο,ευγενικη οπως η κατια και η μισελ και εμπειρη,δεν παει με την ωρα και απο εμφανιση εξαιρετικη εχει 2 διαμερισματα και τα δυο ολοκαθαρα,σαφως δεν εχουν συγκριση με τα αλλα dungeon αλλα δεν αναφερει πουθενα την λεξη dungeon την λεξη εξοπλισμενα γραφει στις αγγελιες της,και δεν κανει εκπτωσεις οσες ωρες και να κατσεις το ιδιο χρεωνει,σαφως δεν την εχεις δει ,ολες αχρηστες τις βγαζεις,πορνες γραφεις οσες δουλευουν στην φυλης,βρωμιαρες γραφεις για αλλες,κουτες και γενικα τις θαβεις ολες.
σορρυ μικυ εχεις δικιο μπερδευτηκα λογω οτι αναφερθηκε στην περιοχη καλλιθεας δεν μιλαει για την ερικα αλλα και ο τροπος που γραφει για την αρτεμης δεν ειναι καλος,αν δεις και προηγουμενο σχολιο του τις θαβει ολες.φιλε LYMDE21 μαλλον εχεις μπερδευτει λογο καλλιθεας, δεν αναφερετε στην Ερικα αλλα στην Αρτεμις αλλα ο τροπος του δεν ειναι σωστος
Απο τις καλυτερες κατια μισελ το καλυτερ διδυμο.ειναι η κατια και η μισελ
giorgos_pap
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζετε πως μπορώ να επικοινωνήσω με Κάτια- Μισέλ για session ? Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ και πάλι
Ευχαριστώ και πάλι
Πλεον δεν εχουν αγγελιες και email να τους στειλεις αργουν πολυ να απαντησουν δοκιμασε μεσω fbΓνωρίζετε πως μπορώ να επικοινωνήσω με Κάτια- Μισέλ για session ? Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ και πάλι
giorgos_pap
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις που μπορώ να τις βρω στο fb σε ποιό προφίλ?Πλεον δεν εχουν αγγελιες και email να τους στειλεις αργουν πολυ να απαντησουν δοκιμασε μεσω fb
Ναι εχουν δυο προφιλ,Κατια-Μισελ φαντασιες και κατια Αποστολου,θες τα λινκ?Ξέρεις που μπορώ να τις βρω στο fb σε ποιό προφίλ?
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
εχετε μπλέξει κάποιοι τα μπούτια σας μου φαίνεται .
Τελικά, με Naory , που είναι μουνάρα έχει πάει κανείς. Αυτή κανει και κανονικά προγράμματα
αλλά είναι κυριλέ κοπελάρα, 1,80 και Τσέχα με μεσογειακή ομορφιά.
Τελικά, με Naory , που είναι μουνάρα έχει πάει κανείς. Αυτή κανει και κανονικά προγράμματα
αλλά είναι κυριλέ κοπελάρα, 1,80 και Τσέχα με μεσογειακή ομορφιά.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21