trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.354
- Πόντοι
- 736
θα συμφωνησω η κυρια Θεανω ειναι με διαφορα η καλυτερη απο ολες και το λεω απο προσωπικη εμπειρια
Οι Νο 1 πατούσες με διαφορά από τις επόμενες είναι εδώ φίλε.
θα συμφωνησω η κυρια Θεανω ειναι με διαφορα η καλυτερη απο ολες και το λεω απο προσωπικη εμπειρια
μια φορά έχω κάνει αλλά ήταν στην αρχή από εμφάνιση μου άρεσε και ωραια πόδια αλλά εκτός από ποδολαγνεία θέλω η αφέντρα να έχει το πάνω χέρι και με την θεανώ δεν είχα αυτή την αίσθησηθα συμφωνησω η κυρια Θεανω ειναι με διαφορα η καλυτερη απο ολες και το λεω απο προσωπικη εμπειρια
πλάκα μας κάνεις?η οζινί αυτή που έγραψες τσατσόγρια 57 χρονών και 4 μήνες που ασχολήτε μπάζο που δουλεύει στο σέιμ γιά γέλιαSOS , Συναγωνιστές έχετε εμπειρία από την Βίβιαν ;;
Την πήρα τηλέφωνο, ακούγεται σοβαρή και συνεννοήσιμη. Απλά η φωνή της ακούγεται βραχνή αρκετά, και άρχισα να υποψιάζομαι... Εχουμε πληροφορηση ;;
να σας πω και να σας ρωτησω κατι
Τον εξευτελισμο τον γουσταρετε απο οτι καρυδιας καρυδι?ξαναπήγαινε στόν ψψυχίατρο άμεσα η αφροδίτη είναι η πιό κοντή και δεν το έχει η πέρσα είναι ψηλή αλλά για κινκι φάσεις
εδω εχω δει και αντρες να πηγαινουν σε αντρες αφεντες λεγομενους master αντι mistress
καποιος που παει σε αντρα αφεντη εχει για μενα ομοφυλοφιλικες τασεις με μαζοχιστικο προσανατολισμο ( μου τα ειπε ψυχιατρος οχι εγω )
Εγω η αλλη θελω να ειναι βαθμολογικα παν απο 7.5 εμφανισιακα με κλιμακα το 10...
Και ψηλη μην ξεχναμε, ψηλη με τακουνια ειναι απιστευτα επιβλιτικες
Βλεπω κατι γκομεναρες αφεντρες στην ρωσια και βλεπω αυτες της δικες μας και με πιανει απελπισια
εμφανισιμη μπορεις να πεις την lady αφροδιτη
δεν μπορω ρε παιδια,εαν δεν εχει εμφανιση η αλλη δεν πα να κανει το καλυτερο αυταρχικο απο ολες?
αυτο με εξιταρει
πλάκα μας κάνεις?η οζινί αυτή που έγραψες τσατσόγρια 57 χρονών και 4 μήνες που ασχολήτε μπάζο που δουλεύει στο σέιμ γιά γέλια
1,70 ειναι η Πέρσα. Η Αφροδίτη υπολογίζω κοντά 1,62 ....Η πιό κοντή είναι η αφροδίτη και δεν λέει μία η πέρσα είναι ψηλή αλλά για κινκι φάσεις ξαναπήγενε στον ψυχίατρο μαλακίες γράφεις
να σας πω και να σας ρωτησω κατι
Τον εξευτελισμο τον γουσταρετε απο οτι καρυδιας καρυδι?
εδω εχω δει και αντρες να πηγαινουν σε αντρες αφεντες λεγομενους master αντι mistress
καποιος που παει σε αντρα αφεντη εχει για μενα ομοφυλοφιλικες τασεις με μαζοχιστικο προσανατολισμο ( μου τα ειπε ψυχιατρος οχι εγω )
Εγω η αλλη θελω να ειναι βαθμολογικα παν απο 7.5 εμφανισιακα με κλιμακα το 10...
Και ψηλη μην ξεχναμε, ψηλη με τακουνια ειναι απιστευτα επιβλιτικες
Βλεπω κατι γκομεναρες αφεντρες στην ρωσια και βλεπω αυτες της δικες μας και με πιανει απελπισια
εμφανισιμη μπορεις να πεις την lady αφροδιτη
δεν μπορω ρε παιδια,εαν δεν εχει εμφανιση η αλλη δεν πα να κανει το καλυτερο αυταρχικο απο ολες?
αυτο με εξιταρει
Η πιό κοντή είναι η αφροδίτη και δεν λέει μία η πέρσα είναι ψηλή αλλά για κινκι φάσεις ξαναπήγενε στον ψυχίατρο μαλακίες γράφεις
κοντή είναι και άσχετητελεια τότε !!! Ευτυχώς είναι ώριμη. Ελπίζω να είναι και ψηλή.... Θα ενημερώσω σύντομα.
ΤΟ ΒΔΣΜ επιστρέφει εκεί που ανήκει. !
τι να κλάσουν οι μικρούλες, οι μικρές μόνο για χάδια, αγκαλιές και νάζι είναι..
μη μιλάς για γυναίκες που δεν ξέρεις !κοντή είναι και άσχετη
πας καλά 200 ευρω?στόν ύπνο σου τα βλέπεις?100 το πολύ και με σαδίστριεςμαλακιες λες εσυ ρε
Αιντε με της πατσαβουριτσες εδω που της σκατε 200 ευρα
της εχουν δει και καποιες
αυτες νομιζουν οτι ειναι και αφεντρες εξω
αλλο επαγγελματιας,αλλο σαδιστρια μην ξεχναμε
Που ειναι ρε η ρωσιδες και αμερικανες αφεντρες
έκανε σόου μαζή με μιά ξανθιά δεν ξέρει τίποτα 4 μήνες λέμε και στα 57 της βγήκε το αφεντριλίκι?μη μιλάς για γυναίκες που δεν ξέρεις !
Κοντή ίσως είναι, αν κρίνω από φώτο ομως.
Έχω την αίσθηση όμως, και από την κουβέντα που εκανα μαζι της, ότι μονο άσχετη δεν είναι.
Έχεις κάνει σέσσιον μαζί της για να έχεις άποψη ;
έκανε σόου μαζή με μιά ξανθιά δεν ξέρει τίποτα 4 μήνες λέμε και στα 57 της βγήκε το αφεντριλίκι?