Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Μηνύματα
1.218
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
θέλω να σχολιάσω, αλλά .....κυκλοφορεί περίπολο  :2funny:
 

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Μηνύματα
475
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, στο dungeon της mistress Alexandra θα είναι διαθέσιμη και η goddess hellfire (120/h) η οποία είναι γνωστή αφεντρα από τον Καναδά. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site της Αλεξάνδρας και μετά στο tab πατήστε guests.

Προσοχή, επειδή κι εγώ αργά το είδα, η συγκεκριμένη αφεντρα φεύγει από Ελλάδα σε 5 μέρες οπότε αν σας ενδιαφέρει, μην το αμελήσετε
 

SM.Art.Lady

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
21
Like
6
Πόντοι
0
Αφέντρα Αναστασία... (Αναστασία ******).

Μπάζο ρε παιδιά, ή έστω πολύ μέτρια εμφανισιακά... Σκαμμένο πρόσωπο από ακμή, κοντούλα, αρκετά χοντρούλα φοράει και κορμάκι καλοκαιριάτικα για να κρύβει τα πατσόκιλα. Οι πατούσες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Σαν πατάτες. Κοντά, χοντρά δάχτυλα, απαράδεκτη υφή και συν τοις άλλοις άπλυτα και απεριποίητα εντελώς. Μαυρίλα φουλ. Οκ ποδολαγνεία κάνουμε όχι βρωμοποδαρολαγνεία. Κι εμένα μ'αρέσει να μυρίζουν τα πόδια όντας ώρες μέσα στα παπούτσια αλλά πρέπει να είναι καθαρά, όχι μαύρα...

Ραντεβού σε ξενοδοχείο της παραλιακής. Ήρθε με μια βαλίτσα σύνεργα. Τα αράδιασε χύμα στο κρεβάτι... Ατσούμπαλος άνθρωπος - ακατάστατος. Καμία αίσθηση του αισθησιακού - μυστηριακού που έχει το bdsm. Χρησιμοποιήσαμε το 1/3 του κρεβατιού αφού το υπόλοιπο είχε γίνει αποθήκη...

Παρήγγειλε και αναψυκτικό όπου και μου το χρέωσε. Δεν είναι τα λεφτά είναι η κακομοιριά που με χάλασε...

Οκ... Με το στραπ-ον κάτι κάνει όπως και με τη βίτσα, φαίνεται ότι έχει ρίξει ξύλο. Μετά από μια διερευνητική ποδολαγνεία και πήδημα με το στραπ άρχισε μια αυτοδιαφήμιση του εαυτού της και ένα θάψιμο στις άλλες, λες κι εγώ είχα την όρεξη για κουτσομπολιά... Το ένα dungeon έχει κάμερες, το άλλο το ίδιο, η μία παίρνει ουσίες, η άλλη έχει μια μαφία από πίσω της, η τρίτη εκδίδεται. Εν τω μεταξύ πήρε φόρα έλεγε, έλεγε, έλεγε και δεν είχε σταματημό.

Συνεχίσαμε με εναλλαγές ποδολαγνεία στα ψηλοτάκουνα (με τα πόδια μέσα στα παπούτσια - δεν παλευόταν αλλιώς) ξύλο στραπ και λίγο υποταγή - δέσιμο μέχρι το τέλος με στραπ και μαλακία από μέρους μου. Χλιαρά πράγματα.

Το αποκορύφωμα έγινε ότι έγινε και ενώ μπήκε στο δωμάτιο με κάτι ψηλοτάκουνα 20ποντα, στο τέλος ντύθηκε εντελώς καθημερινά και έβαλε κάτι απαράδεκτα φλατ πέδιλα που ενώ είχα περάσει μέτρια με απόκανε... Πολύ β' κατηγορίας κοπέλα.
Η αφέντρα πρέπει να διατηρεί ένα αν όχι elegant, αλλά έστω κυριλέ - τυπικό στυλάκι, όχι μπαίνω σαν mistress, τελειώσαμε, πέσε το παραδάκι, φεύγω σα νοικοκυρά...

70 αυρώ που ζητάει συν 17 το ξενοδοχείο συν 4 το "αναψυκτικό" της ---> 91 ευρώ δεν τα αξίζει με την καμία.

Το θετικό ήταν ότι κάθισε μεν 1μιση ώρα, από την άλλη η μισή ώρα ήταν μπλα μπλα κουτσομπολιά...

Επίσης αν θέλετε να φάτε ξύλο και πήδημα η κοπέλα το έχει. Της βγαίνει φαίνεται πηγαίο από μίσος για τους άνδρες μετά από πολλές χυλόπιτες.

Μόνο για δοκιμή γιατί σε κάποιους μπορεί να αρέσει... Απλώς κάντε παζάρι στην τιμή φαίνεται πως σηκώνει και 50άρικο αν είναι να το χάσει το ραντεβού. Αφού όταν μπήκε με ρώτησε τι τιμή μου είχε πεί... ότι να ναι...

Είχα την τύχη να γνωρίσω την κυρία Αναστασία (Varoni) στο παρελθόν, μια που χρησιμοποιούσε τον χώρο του Same Place για να κάνει session με τους υποτακτικούς της.  Τυχαία διάβασα όλο αυτό το απαράδεκτο σχόλιο και θεωρώ πως είναι υπερβολικό, για να μην πω παραλληρηματικό. Δεν συνεργάζομαι πλέον μαζί της αλλά και δεν μπορούσα να κάνω πως δεν το διάβασα, όπως δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτός ο άνθρωπος (Ray) που λέει πως έκανε όλ’ αυτά με την Κυρία Αναστασία, μιλάει για το ίδιο πρόσωπο, αφού γνωρίζω τον τρόπο που εκείνη λειτουργεί.

Έχουν περάσει αρκετές αφέντρες από τον χώρο αυτό και θεωρώ πως έχω αρκετή εμπειρία για να κρίνω ποιες είναι και ποιες δεν είναι Αφέντρες, ποιες είναι απλά kinky, ή ποιες το κάνουν μόνο για τα χρήματα πιεσμένες από την κρίση, ποιες το κάνουν χωρίς να έχουν ίχνος σεβασμού για τους υποτακτικούς τους ή άγνοια για την Κυριαρχία και υποταγή Η κυρία Αναστασία λοιπόν είναι από εκείνες που "το έχουν". Είναι αυθόρμητη, πηγαία, έχει χιούμορ, έχει φαντασία, ναι.....είναι εγωίστρια (όσο χρειάζεται να είναι μια Αφέντρα), ναι ....έχει έπαρση (λίγο παραπάνω από το κανονικό)-αλλά κανείς δεν είναι τέλειος- Έχει στοιχεία απαραίτητα για γυναίκα Αφέντρα. Ίσως να μην είναι δίμετρο μοντέλο, αλλά σαφώς έχει ωραίο σώμα με γυναικείες καμπύλες. Γενικά είναι μια πληθωρική προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη.  Όσο για το αν είναι καθαρή στο σώμα της…και όσο για το αν έχει περιποιημένα πόδια και χέρια, δεν το συζητώ… Ποτέ δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου πως δεν ασχολείται με την καθημερινή της καθαριότητα και τον καλλωπισμό της.

Εμ το άλλο που ανέφερες .... Και σιγά βρε παιδί μου, σε χρέωσε και μια πορτοκαλάδα…. Βασικά μόνος σου θα έπρεπε να κεράσεις ένα νερό ή κάτι τέλος πάντων, την οποιαδήποτε κυρία που θα υπηρετούσες…  Καταλαβαίνω πως μπορεί να μη σου βγήκε μαζί της ... Μπορεί να μην ήσουν σε κατάλληλο mood, τι να πω τώρα ... αλλά όχι τόσες μικροπρέπειες. Έλεος!

Βασικά μου φαίνονται απίστευτα τα κακόβουλα και κακοπροαίρετα σχόλια που έκατσα και διάβασα για την κάθε κυρία εδώ μέσα. Μου έκαναν φοβερή εντύπωση. Τελικά κατάλαβα  πως οι περισσότεροι είσαστε άσχετοι και λυπάμαι που το λέω αυτό, κρίνοντας σας από τους τσακωμούς σας για το ποια είναι καλή για κάποιους και ποια δεν είναι.

Είμαι πραγματικά περίεργη να μάθω ποια είναι τα κριτήρια σας. Καταρχήν δεν λαμβάνετε υπόψιν τον παράγοντα χημεία που βγαίνει στον καθένα χωριστά με την κυρία που κάνει session, δεν σέβεστε ούτε καν το προσωπικό γούστο του καθενός, που αφορά την εμφάνιση, την ηλικία, τα κιλά, το ύψος κλπ  χαρακτηριστικά της κυρίας που επιλέγει και το χειρότερο  είναι πως  δεν υπολογίζετε τα βίτσια, μια που κανένας δεν έχει τα ίδια με κανένα…. Όλοι μεταξύ σας είσαστε διαφορετικοί, έστω και αν είστε κάτω από την ομπρέλα των φετίχ και του BDSM

Όσες ασχολούνται με το BDSM σαν Αφέντρες… δεν μπορούν να είναι αντιγραφή, δεν μπορεί να κάνουν και να ενεργούν όλες με τον ίδιο τρόπο. Θα ήταν πολύ βαρετό. Η γυναικεία Κυριαρχία δεν είναι μια σεξουαλική πράξη βασισμένη στο Κάμα Σούτρα με τις  69 στάσεις  Οι Αφέντρες δεν ακολουθούν κανόνες και θέσφατα. Όλες έχουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ.  Άλλη είναι σαδίστρια, άλλη στραπονατζού, άλλη φετιχίστρια, άλλη sesnsual κλπ ή μπορεί κάποια να είναι τόσο καλή που να τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί. Πρέπει όμως να κατανοήσετε πως όλες είναι Κυρίαρχες με τον δικό τους τρόπο και την δική τους δυναμική. Το πια Αφέντρα κάνει στον καθένα, είναι θέμα προσωπικό.

Σταματήστε επιτέλους να θίγετε ή  να προσβάλλετε κυρίες και ψάξτε να βρείτε την κατάλληλη. Εκείνη που θα ικανοποιεί τις δικές σας φαντασιώσεις και standards. Αναλωθείτε στο να κάνετε ή να πείτε κάτι εποικοδομητικό. Ακόμα και για την αρνητική κριτική, υπάρχει ο σωστός  τρόπος να την κάνει κανείς… ούτως ώστε αν την διαβάσει η κυρία που αναφέρετε, ίσως να θελήσει να βελτιώσει το "σημείο" που θεωρείτε πως μπορεί να υστερεί και ίσως  να πιάσει και τόπο.  

…Κρατήστε μακριά από τα γούστα μας και την σεξουαλικότητα μας, την τόσο ξεφτίλα και μιζέρια παιδιά!! Αρκετά την βιώνουμε στην εποχή μας…
   
Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους...
                      Εύα
 

aris97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2018
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους
επειδη δεν ειχα τη χαρα ως τωρα να επισκεφτω ενα dungeon μπορει να μου πει καποιος τι τιμες ακριβως παιζουν;
και συγκεκριμενα ξερει καποιος για goddess theano?
 

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Μηνύματα
475
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
καλησπερα σε ολους
επειδη δεν ειχα τη χαρα ως τωρα να επισκεφτω ενα dungeon μπορει να μου πει καποιος τι τιμες ακριβως παιζουν;
και συγκεκριμενα ξερει καποιος για goddess theano?

Ψαξε στις προηγουεμνες σελιδες και θα βρεις πολυ υλικο. Η κυρια για την οποια ρωτας ειναι πολυ καλη αλλα και πιο ακριβη απο οσο αξιζει κατα την δικη μου γνωμη.
Dungeon ουσιαστηκα υπαρχουν λιγα. Εγω ξερω το sameplace, αυτο της Mistress Αλεξανδρα στην πλατεια αμερικης (το οποιο ειναι και το πιο πληρες απο αποψη εξοπλισμου ), Ενα καινουργιο το οποιο ειναι dungeon το οποιο το νοικιαζεις για καποιο χρονικο διαστημα (θα το βρεις αν ψαξεις μεσα στο νηματα της ενοτητας ) και τελος limitup (το οποιο μπορει και να εχει κλεισει)
 

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Μηνύματα
40
Like
90
Πόντοι
0
σορρυ μικυ εχεις δικιο μπερδευτηκα λογω οτι αναφερθηκε στην περιοχη καλλιθεας δεν μιλαει για την ερικα αλλα και ο τροπος που γραφει για την αρτεμης δεν ειναι καλος,αν δεις και προηγουμενο σχολιο του τις θαβει ολες.

Ασφαλώς και δεν αναφέρομαι στην Έρικα. Με ρώτησε κάποιος για μία συγκεκριμένη και έδωσα την απάντησή μου, ειλικρινή απάντηση. Μάλιστα γράφω και θετικά γι' αυτήν, ότι δεν σε γδέρνει, ότι κάνει εκπτώσεις στην τιμή, ότι είναι ευγενής κλπ Άλλα ρε παιδιά άμα το dungeon είναι της πλάκας, να μη το γράψω;  :think:

Εγώ εδώ έχω γράψει τις εντυπώσεις μου χωρίς ονομαστικές αναφορές, εκτός και αν είναι εγκωμιαστικές, όπως με την Mistress Alexandra. Από την άλλη ποσώς με ενδιαφέρει αν κάποιοι ή ειδικά κάποιες αφέντρες θίγονται. Εμένα με ενδιαφέρει να ενημερώσω άλλους με ίδια "ενδιαφέροντα" και να μεταδώσω κάποιες εντυπώσεις μου ώστε να μην πέσουν σε παγίδες. Εν πάση περιπτώσει αγορά με ανταγωνισμό είναι και αυτή και οι πελάτες πρέπει να ξέρουν και τι καλύτερο από τις απόψεις κάποιων άλλων πελατών που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα. Όπως υπάρχουν φόρουμ με εντυπώσεις από εστιατόρια και ξενοδοχεία, έτσι είναι και αυτό, μόνο που αφορά αφέντρες. Και βέβαια πάντα υπάρχει μεγάλη δόση υποκειμενισμού όταν πρόκειται για τέτοια θέματα.  :rolleyes:
 

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Μηνύματα
227
Like
74
Πόντοι
1
Και εγώ για την άρτεμης αρνητική έχω γράψει άσε που δεν βλέπεται άσχημη και χοντρή
 

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Μηνύματα
1.218
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
SMArt Lady
Χρησιμοποιούσε τον χώρο σας για sessions. οκ.

Πως όμως σεις ξέρετε τι ακριβώς έκανε με τους πελάτες και αν έπραττε ή δεν έπραττε τα ίδια που αφηγείται το μέλος ?





Είχα την τύχη να γνωρίσω την κυρία Αναστασία (Varoni) στο παρελθόν, μια που χρησιμοποιούσε τον χώρο του Same Place για να κάνει session με τους υποτακτικούς της.  Τυχαία διάβασα όλο αυτό το απαράδεκτο σχόλιο και θεωρώ πως είναι υπερβολικό, για να μην πω παραλληρηματικό. Δεν συνεργάζομαι πλέον μαζί της αλλά και δεν μπορούσα να κάνω πως δεν το διάβασα, όπως δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτός ο άνθρωπος (Ray) που λέει πως έκανε όλ’ αυτά με την Κυρία Αναστασία, μιλάει για το ίδιο πρόσωπο, αφού γνωρίζω τον τρόπο που εκείνη λειτουργεί.

Έχουν περάσει αρκετές αφέντρες από τον χώρο αυτό και θεωρώ πως έχω αρκετή εμπειρία για να κρίνω ποιες είναι και ποιες δεν είναι Αφέντρες, ποιες είναι απλά kinky, ή ποιες το κάνουν μόνο για τα χρήματα πιεσμένες από την κρίση, ποιες το κάνουν χωρίς να έχουν ίχνος σεβασμού για τους υποτακτικούς τους ή άγνοια για την Κυριαρχία και υποταγή Η κυρία Αναστασία λοιπόν είναι από εκείνες που "το έχουν". Είναι αυθόρμητη, πηγαία, έχει χιούμορ, έχει φαντασία, ναι.....είναι εγωίστρια (όσο χρειάζεται να είναι μια Αφέντρα), ναι ....έχει έπαρση (λίγο παραπάνω από το κανονικό)-αλλά κανείς δεν είναι τέλειος- Έχει στοιχεία απαραίτητα για γυναίκα Αφέντρα. Ίσως να μην είναι δίμετρο μοντέλο, αλλά σαφώς έχει ωραίο σώμα με γυναικείες καμπύλες. Γενικά είναι μια πληθωρική προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη.  Όσο για το αν είναι καθαρή στο σώμα της…και όσο για το αν έχει περιποιημένα πόδια και χέρια, δεν το συζητώ… Ποτέ δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου πως δεν ασχολείται με την καθημερινή της καθαριότητα και τον καλλωπισμό της.

Εμ το άλλο που ανέφερες .... Και σιγά βρε παιδί μου, σε χρέωσε και μια πορτοκαλάδα…. Βασικά μόνος σου θα έπρεπε να κεράσεις ένα νερό ή κάτι τέλος πάντων, την οποιαδήποτε κυρία που θα υπηρετούσες…  Καταλαβαίνω πως μπορεί να μη σου βγήκε μαζί της ... Μπορεί να μην ήσουν σε κατάλληλο mood, τι να πω τώρα ... αλλά όχι τόσες μικροπρέπειες. Έλεος!

Βασικά μου φαίνονται απίστευτα τα κακόβουλα και κακοπροαίρετα σχόλια που έκατσα και διάβασα για την κάθε κυρία εδώ μέσα. Μου έκαναν φοβερή εντύπωση. Τελικά κατάλαβα  πως οι περισσότεροι είσαστε άσχετοι και λυπάμαι που το λέω αυτό, κρίνοντας σας από τους τσακωμούς σας για το ποια είναι καλή για κάποιους και ποια δεν είναι.

Είμαι πραγματικά περίεργη να μάθω ποια είναι τα κριτήρια σας. Καταρχήν δεν λαμβάνετε υπόψιν τον παράγοντα χημεία που βγαίνει στον καθένα χωριστά με την κυρία που κάνει session, δεν σέβεστε ούτε καν το προσωπικό γούστο του καθενός, που αφορά την εμφάνιση, την ηλικία, τα κιλά, το ύψος κλπ  χαρακτηριστικά της κυρίας που επιλέγει και το χειρότερο  είναι πως  δεν υπολογίζετε τα βίτσια, μια που κανένας δεν έχει τα ίδια με κανένα…. Όλοι μεταξύ σας είσαστε διαφορετικοί, έστω και αν είστε κάτω από την ομπρέλα των φετίχ και του BDSM

Όσες ασχολούνται με το BDSM σαν Αφέντρες… δεν μπορούν να είναι αντιγραφή, δεν μπορεί να κάνουν και να ενεργούν όλες με τον ίδιο τρόπο. Θα ήταν πολύ βαρετό. Η γυναικεία Κυριαρχία δεν είναι μια σεξουαλική πράξη βασισμένη στο Κάμα Σούτρα με τις  69 στάσεις  Οι Αφέντρες δεν ακολουθούν κανόνες και θέσφατα. Όλες έχουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ.  Άλλη είναι σαδίστρια, άλλη στραπονατζού, άλλη φετιχίστρια, άλλη sesnsual κλπ ή μπορεί κάποια να είναι τόσο καλή που να τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί. Πρέπει όμως να κατανοήσετε πως όλες είναι Κυρίαρχες με τον δικό τους τρόπο και την δική τους δυναμική. Το πια Αφέντρα κάνει στον καθένα, είναι θέμα προσωπικό.

Σταματήστε επιτέλους να θίγετε ή  να προσβάλλετε κυρίες και ψάξτε να βρείτε την κατάλληλη. Εκείνη που θα ικανοποιεί τις δικές σας φαντασιώσεις και standards. Αναλωθείτε στο να κάνετε ή να πείτε κάτι εποικοδομητικό. Ακόμα και για την αρνητική κριτική, υπάρχει ο σωστός  τρόπος να την κάνει κανείς… ούτως ώστε αν την διαβάσει η κυρία που αναφέρετε, ίσως να θελήσει να βελτιώσει το "σημείο" που θεωρείτε πως μπορεί να υστερεί και ίσως  να πιάσει και τόπο. 

…Κρατήστε μακριά από τα γούστα μας και την σεξουαλικότητα μας, την τόσο ξεφτίλα και μιζέρια παιδιά!! Αρκετά την βιώνουμε στην εποχή μας…
   
Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους...
                      Εύα
 

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Μηνύματα
227
Like
74
Πόντοι
1
Τζιμ τζανκξλ δεν χρησιμοποιούσε τον χώρο εκεί δούλευε τα προσωπικά της ραντεβού τα έκανε τότε στο πριβέ ότι γράφει ο ράιαν το έχω γράψει και εγώ η γυναίκα μυρίζει ιδίως στο φέιςσιτινκ που δεν το ζήτησα εμετό μούρθε να κάνω
 

periergosbi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Μηνύματα
21
Like
4
Πόντοι
0
Ποια θα προτείνατε για πρώτη φορά για κάποιον χωρίς πολλές εμπειρίες; ανεξαρτήτου κόστους η καλύτερη για πρωτάρηδες ποια είναι;
 

SM.Art.Lady

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
21
Like
6
Πόντοι
0
SMArt Lady
Χρησιμοποιούσε τον χώρο σας για sessions. οκ.

Πως όμως σεις ξέρετε τι ακριβώς έκανε με τους πελάτες και αν έπραττε ή δεν έπραττε τα ίδια που αφηγείται το μέλος ?

Aγαπητέ μου jimjungle αλίμονο και να μην γνώριζα αν συνέβαιναν τέτοιου είδους ή παρόμοιες χοντράδες στο Same Place.
Εδώ γνωρίζω - όπως και αρκετοί από εσάς βέβαια - τι συμβαίνει γενικά στο μικρό χωριό μας.... αφού οι περισσότεροι δεν είμαστε και τόσο άγνωστοι μεταξύ μας....

Βρίσκομαι εντός, εκτός και επί τα αυτά... αρκετά χρόνια. Αυτό σημαίνει πως έχω γνωριμίες που αφορούν τον  κόσμο του χώρου μας. Μια που μιλάμε γι αυτόν της επαγγελματικής κυριαρχίας, αρκετοί με εμπιστεύονται και συζητάμε διάφορα,, ασκώντας ακόμα και σκληρή κριτική για τα τεκταινόμενα του δικού μου αλλά και του εκτός του χώρου μου. Άλλωστε θα ήταν απαράδεκτο κάποια κυρία που χρησιμοποιεί τον ιστορικό χώρο του SaMe Place, να τον προσβάλει ή να τον θίγει με οποιοδήποτε τρόπο. Αν παρεμπιπτόντως συμβαίνει κάτι τέτοιο (που έχει τύχη και να συμβεί) εσκεμμένα και κατ' επανάληψη,  με συνοπτικές διαδικασίες λύνεται η συνεργασία μας.


Αυτός  είναι και ο λόγος που με ξενίζουν αυτά τα αισχρά που γράφτηκαν για την συγκεκριμένη Κυρια και θέλω να πιστευω πως είναι μία άδικη κριτική. 

 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
127
Πόντοι
6
Χρειάζομαι συμβουλή μέχρι Παρασκευή αν γίνεται.. ..

Κλεοπάτρα Κυριακίδου ή/και Μαρία Παπασωτηρίου (mary pappa) !

Τί παίζει ;;
Είναι καλές, είναι δυναμικές, έχουν σαδιστικές τάσεις,
ή είναι περισσότερο του στύλ της Αφροδίτης /Λόλας ( περισσότερο φετιχίστριες κλπ). ;

Κάθε άποψη, συμβουλή θα εκτιμηθεί δεόντως!
 

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Μηνύματα
40
Like
90
Πόντοι
0
Ποια θα προτείνατε για πρώτη φορά για κάποιον χωρίς πολλές εμπειρίες; ανεξαρτήτου κόστους η καλύτερη για πρωτάρηδες ποια είναι;

Εξαρτάται τι θες φίλε μου. Δεν υπάρχουν ειδικές για πρωτάρηδες και ειδικές για έμπειρους. Απλώς οι πρωτάρηδες δεν έχουν μέτρο σύγκρισης, οπότε δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ μιας μέτριας και μιας πραγματικά καλής. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές συστάσεις δημοσίως, αλλά μπορώ να σου πω μερικούς κανόνες:

1) Να πας σε μία που έχει dungeon, όχι σε τύπισσες που πηγαίνουν σε ξενοδοχεία και κυρίως όχι σε αυτές που δουλεύουν σε στούντιο (άλλως πορνείο). Dungeon: χώρος που ανήκει στην Αφέντρα, είναι ειδικά εξοπλισμένος (αλλού καλύτερα αλλού λιγότερο καλά), όπου πας με ραντεβού συγκεκριμένη ώρα και δεν υπάρχει κανένας άλλος εκεί, πέραν εσού της Αφέντρας ή και κάποιας άλλης κοπέλας συνεργάτιδός της.

2) Αυτές που δουλεύουν σε στούντιο (πορνεία) δεν είναι αφέντρες, είναι κατά βάση πουτ.... που κάνουν και αυταρχικό. Όσο αυτές είναι αφέντρες, άλλο τόσο εγώ είμαι κροκόδειλος.

3) Αυτές που έρχονται σε ξενοδοχεία μπορεί και να είναι καλές στη δουλειά τους, όμως στο ξενοδοχείο δεν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός και επιπλέον σημαίνει ότι δεν έχουν επενδύσει στη δουλειά τους και πάνε να τη βγάλουν φτηνά. Μιλάω σοβαρά. Επιχείρηση είναι κι αυτή, όπως κάθε άλλη. Dungeons στην Αθήνα υπάρχουν μερικά, όμως μόνο 3 - 4 είναι πραγματικά dungeons. Τα υπόλοιπα είναι απλά διαμερίσματα που λανσάρονται ως dungeons.

4) Να προτιμήσεις κάποια που έχει site στο Ιντερνετ. Δείχνει σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

5) Να στείλεις πρώτα e-mail που να περιγράφεις τις επιθυμίες και τις εμπειρίες σου και να μιλήσεις μαζί της. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα σου μιλήσει στο τηλέφωνο. Αν σου φανεί αγενής, ηλίθια ή βαριεστημένη, μην πας.

6) Πρόσεχε μην πέσεις σε καμια τρανς. Είναι ό,τι χειρότερο. Δεν είναι αφέντρες, είναι βρωμιάρες/ηδες και κλέφτρες/ες. Μόνο σε πραγματική γυναίκα να πας.

7) Όταν πας το πρώτο πράγμα που να κοιτάξεις είναι η καθαριότητα. Αν σου φανεί κάτι βρώμικο σήκω και φύγε επί τόπου.

Αν θέλεις συγκεκριμένες συστάσεις στείλε μου μήνυμα.



 

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Μηνύματα
179
Like
104
Πόντοι
1
Ποια θα προτείνατε για πρώτη φορά για κάποιον χωρίς πολλές εμπειρίες; ανεξαρτήτου κόστους η καλύτερη για πρωτάρηδες ποια είναι;
Σε αυτη που θα σου κανει κλικ και θα σου μιλησει σωστα και ευγενικα στο τηλεφωνο να ειναι εμπειρη και απο μεριας σου να της πεις την αληθεια οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα,θα συμφωνησω με τον mast mast αν δεν ειναι καθαρη φυγε,οσο για τα τρανς εχει απολυτο δικιο,προσφατα θελησα να δοκιμασω πρωτη φορα να παω σε τρανς μεγαλο λαθος μου,πηγα λοιπον στην Συγγρου με το αυτοκινητο ειδα μια τρανς που την βλεπω συχνα σε αγγελιες την κορινα,σταματησα της ζητησα αλλαγη ρολων και μαστιγωμα μου ειπε 150 ευρω τελικα τα βρηκαμε στα 100,μπηκε στο δικο της αυτοκινητο και την ακολουθησα πισω απο το στενο που εκανε πιατσα εχει ενα πολυ μικρο δωματιο σκοτεινο και ακουγοταν και το γαυγισμα ενος σκυλου,ειχε ενα μαστιγιο της πλακας αλλα ουτε που τοπιασε να μου ριξει εστω λιγες,το εργαλειο δεν λειτουργουσε με τιποτα,στα δεκα λεπτα στην κυριολεξια μουπε τελειωσαμε και οτι ειναι επαγγελματιας και παει με πολυ κοσμο και γι αυτο δεν μπορουσε να λειτουργησει,τα λεφτα τα ειχε ζητησει προκαταβολικα και τα ειχα δωσει δυστυχως τζαμπα τα εκατο ευρω μεγαλη κοροιδια.
 

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Μηνύματα
179
Like
104
Πόντοι
1
Σε αυτη που θα σου κανει κλικ και θα σου μιλησει σωστα και ευγενικα στο τηλεφωνο να ειναι εμπειρη και απο μεριας σου να της πεις την αληθεια οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα,θα συμφωνησω με τον mast mast αν δεν ειναι καθαρη φυγε,οσο για τα τρανς εχει απολυτο δικιο,προσφατα θελησα να δοκιμασω πρωτη φορα να παω σε τρανς μεγαλο λαθος μου,πηγα λοιπον στην Συγγρου με το αυτοκινητο ειδα μια τρανς που την βλεπω συχνα σε αγγελιες την κορινα,σταματησα της ζητησα αλλαγη ρολων και μαστιγωμα μου ειπε 150 ευρω τελικα τα βρηκαμε στα 100,μπηκε στο δικο της αυτοκινητο και την ακολουθησα πισω απο το στενο που εκανε πιατσα εχει ενα πολυ μικρο δωματιο σκοτεινο και ακουγοταν και το γαυγισμα ενος σκυλου,ειχε ενα μαστιγιο της πλακας αλλα ουτε που τοπιασε να μου ριξει εστω λιγες,το εργαλειο δεν λειτουργουσε με τιποτα,στα δεκα λεπτα στην κυριολεξια μουπε τελειωσαμε και οτι ειναι επαγγελματιας και παει με πολυ κοσμο και γι αυτο δεν μπορουσε να λειτουργησει,τα λεφτα τα ειχε ζητησει προκαταβολικα και τα ειχα δωσει δυστυχως τζαμπα τα εκατο ευρω μεγαλη κοροιδια.
αυτη ειναι ουτε τεταρτο δεν καθησα μου ειπε τελειωσαμε λες και καναμε και τιποτα.
 

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Μηνύματα
1.218
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
1. Τη λέξη "χρησιμοποιούσε" την έγραψε η ΣΜΑρτ Λεϊντι. Πάντως, το ίδιο γράφεις και εσύ με άλλα λόγια. Εξ άλλου έχει διαφορά αν έδινε ενοίκιο, προμήθεια ή είχε υπαλληλική σχέση? Δεν μας ενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες νομίζω. θ απασχολήσουν τους ιστορικούς του μέλλοντος. χα χα
2. Ναι και με μενα μύριζε το νινί της και απέφυγα το φεις σιττιγκ.
Δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε και η μαγκιά που έβγαζε, σαν την Λιαπάκη ένα πράγμα


Τζιμ τζανκξλ δεν χρησιμοποιούσε τον χώρο εκεί δούλευε τα προσωπικά της ραντεβού τα έκανε τότε στο πριβέ ότι γράφει ο ράιαν το έχω γράψει και εγώ η γυναίκα μυρίζει ιδίως στο φέιςσιτινκ που δεν το ζήτησα εμετό μούρθε να κάνω
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom