junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
θέλω να σχολιάσω, αλλά .....κυκλοφορεί περίπολο
θέλω να σχολιάσω, αλλά .....κυκλοφορεί περίπολο
Αφέντρα Αναστασία... (Αναστασία ******).
Μπάζο ρε παιδιά, ή έστω πολύ μέτρια εμφανισιακά... Σκαμμένο πρόσωπο από ακμή, κοντούλα, αρκετά χοντρούλα φοράει και κορμάκι καλοκαιριάτικα για να κρύβει τα πατσόκιλα. Οι πατούσες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Σαν πατάτες. Κοντά, χοντρά δάχτυλα, απαράδεκτη υφή και συν τοις άλλοις άπλυτα και απεριποίητα εντελώς. Μαυρίλα φουλ. Οκ ποδολαγνεία κάνουμε όχι βρωμοποδαρολαγνεία. Κι εμένα μ'αρέσει να μυρίζουν τα πόδια όντας ώρες μέσα στα παπούτσια αλλά πρέπει να είναι καθαρά, όχι μαύρα...
Ραντεβού σε ξενοδοχείο της παραλιακής. Ήρθε με μια βαλίτσα σύνεργα. Τα αράδιασε χύμα στο κρεβάτι... Ατσούμπαλος άνθρωπος - ακατάστατος. Καμία αίσθηση του αισθησιακού - μυστηριακού που έχει το bdsm. Χρησιμοποιήσαμε το 1/3 του κρεβατιού αφού το υπόλοιπο είχε γίνει αποθήκη...
Παρήγγειλε και αναψυκτικό όπου και μου το χρέωσε. Δεν είναι τα λεφτά είναι η κακομοιριά που με χάλασε...
Οκ... Με το στραπ-ον κάτι κάνει όπως και με τη βίτσα, φαίνεται ότι έχει ρίξει ξύλο. Μετά από μια διερευνητική ποδολαγνεία και πήδημα με το στραπ άρχισε μια αυτοδιαφήμιση του εαυτού της και ένα θάψιμο στις άλλες, λες κι εγώ είχα την όρεξη για κουτσομπολιά... Το ένα dungeon έχει κάμερες, το άλλο το ίδιο, η μία παίρνει ουσίες, η άλλη έχει μια μαφία από πίσω της, η τρίτη εκδίδεται. Εν τω μεταξύ πήρε φόρα έλεγε, έλεγε, έλεγε και δεν είχε σταματημό.
Συνεχίσαμε με εναλλαγές ποδολαγνεία στα ψηλοτάκουνα (με τα πόδια μέσα στα παπούτσια - δεν παλευόταν αλλιώς) ξύλο στραπ και λίγο υποταγή - δέσιμο μέχρι το τέλος με στραπ και μαλακία από μέρους μου. Χλιαρά πράγματα.
Το αποκορύφωμα έγινε ότι έγινε και ενώ μπήκε στο δωμάτιο με κάτι ψηλοτάκουνα 20ποντα, στο τέλος ντύθηκε εντελώς καθημερινά και έβαλε κάτι απαράδεκτα φλατ πέδιλα που ενώ είχα περάσει μέτρια με απόκανε... Πολύ β' κατηγορίας κοπέλα.
Η αφέντρα πρέπει να διατηρεί ένα αν όχι elegant, αλλά έστω κυριλέ - τυπικό στυλάκι, όχι μπαίνω σαν mistress, τελειώσαμε, πέσε το παραδάκι, φεύγω σα νοικοκυρά...
70 αυρώ που ζητάει συν 17 το ξενοδοχείο συν 4 το "αναψυκτικό" της ---> 91 ευρώ δεν τα αξίζει με την καμία.
Το θετικό ήταν ότι κάθισε μεν 1μιση ώρα, από την άλλη η μισή ώρα ήταν μπλα μπλα κουτσομπολιά...
Επίσης αν θέλετε να φάτε ξύλο και πήδημα η κοπέλα το έχει. Της βγαίνει φαίνεται πηγαίο από μίσος για τους άνδρες μετά από πολλές χυλόπιτες.
Μόνο για δοκιμή γιατί σε κάποιους μπορεί να αρέσει... Απλώς κάντε παζάρι στην τιμή φαίνεται πως σηκώνει και 50άρικο αν είναι να το χάσει το ραντεβού. Αφού όταν μπήκε με ρώτησε τι τιμή μου είχε πεί... ότι να ναι...
καλησπερα σε ολους
επειδη δεν ειχα τη χαρα ως τωρα να επισκεφτω ενα dungeon μπορει να μου πει καποιος τι τιμες ακριβως παιζουν;
και συγκεκριμενα ξερει καποιος για goddess theano?
Φιλε mast mast ζητω συγνωμη εκανα λαθος την αφεντρα.
σορρυ μικυ εχεις δικιο μπερδευτηκα λογω οτι αναφερθηκε στην περιοχη καλλιθεας δεν μιλαει για την ερικα αλλα και ο τροπος που γραφει για την αρτεμης δεν ειναι καλος,αν δεις και προηγουμενο σχολιο του τις θαβει ολες.
Είχα την τύχη να γνωρίσω την κυρία Αναστασία (Varoni) στο παρελθόν, μια που χρησιμοποιούσε τον χώρο του Same Place για να κάνει session με τους υποτακτικούς της. Τυχαία διάβασα όλο αυτό το απαράδεκτο σχόλιο και θεωρώ πως είναι υπερβολικό, για να μην πω παραλληρηματικό. Δεν συνεργάζομαι πλέον μαζί της αλλά και δεν μπορούσα να κάνω πως δεν το διάβασα, όπως δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτός ο άνθρωπος (Ray) που λέει πως έκανε όλ’ αυτά με την Κυρία Αναστασία, μιλάει για το ίδιο πρόσωπο, αφού γνωρίζω τον τρόπο που εκείνη λειτουργεί.
Έχουν περάσει αρκετές αφέντρες από τον χώρο αυτό και θεωρώ πως έχω αρκετή εμπειρία για να κρίνω ποιες είναι και ποιες δεν είναι Αφέντρες, ποιες είναι απλά kinky, ή ποιες το κάνουν μόνο για τα χρήματα πιεσμένες από την κρίση, ποιες το κάνουν χωρίς να έχουν ίχνος σεβασμού για τους υποτακτικούς τους ή άγνοια για την Κυριαρχία και υποταγή Η κυρία Αναστασία λοιπόν είναι από εκείνες που "το έχουν". Είναι αυθόρμητη, πηγαία, έχει χιούμορ, έχει φαντασία, ναι.....είναι εγωίστρια (όσο χρειάζεται να είναι μια Αφέντρα), ναι ....έχει έπαρση (λίγο παραπάνω από το κανονικό)-αλλά κανείς δεν είναι τέλειος- Έχει στοιχεία απαραίτητα για γυναίκα Αφέντρα. Ίσως να μην είναι δίμετρο μοντέλο, αλλά σαφώς έχει ωραίο σώμα με γυναικείες καμπύλες. Γενικά είναι μια πληθωρική προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Όσο για το αν είναι καθαρή στο σώμα της…και όσο για το αν έχει περιποιημένα πόδια και χέρια, δεν το συζητώ… Ποτέ δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου πως δεν ασχολείται με την καθημερινή της καθαριότητα και τον καλλωπισμό της.
Εμ το άλλο που ανέφερες .... Και σιγά βρε παιδί μου, σε χρέωσε και μια πορτοκαλάδα…. Βασικά μόνος σου θα έπρεπε να κεράσεις ένα νερό ή κάτι τέλος πάντων, την οποιαδήποτε κυρία που θα υπηρετούσες… Καταλαβαίνω πως μπορεί να μη σου βγήκε μαζί της ... Μπορεί να μην ήσουν σε κατάλληλο mood, τι να πω τώρα ... αλλά όχι τόσες μικροπρέπειες. Έλεος!
Βασικά μου φαίνονται απίστευτα τα κακόβουλα και κακοπροαίρετα σχόλια που έκατσα και διάβασα για την κάθε κυρία εδώ μέσα. Μου έκαναν φοβερή εντύπωση. Τελικά κατάλαβα πως οι περισσότεροι είσαστε άσχετοι και λυπάμαι που το λέω αυτό, κρίνοντας σας από τους τσακωμούς σας για το ποια είναι καλή για κάποιους και ποια δεν είναι.
Είμαι πραγματικά περίεργη να μάθω ποια είναι τα κριτήρια σας. Καταρχήν δεν λαμβάνετε υπόψιν τον παράγοντα χημεία που βγαίνει στον καθένα χωριστά με την κυρία που κάνει session, δεν σέβεστε ούτε καν το προσωπικό γούστο του καθενός, που αφορά την εμφάνιση, την ηλικία, τα κιλά, το ύψος κλπ χαρακτηριστικά της κυρίας που επιλέγει και το χειρότερο είναι πως δεν υπολογίζετε τα βίτσια, μια που κανένας δεν έχει τα ίδια με κανένα…. Όλοι μεταξύ σας είσαστε διαφορετικοί, έστω και αν είστε κάτω από την ομπρέλα των φετίχ και του BDSM
Όσες ασχολούνται με το BDSM σαν Αφέντρες… δεν μπορούν να είναι αντιγραφή, δεν μπορεί να κάνουν και να ενεργούν όλες με τον ίδιο τρόπο. Θα ήταν πολύ βαρετό. Η γυναικεία Κυριαρχία δεν είναι μια σεξουαλική πράξη βασισμένη στο Κάμα Σούτρα με τις 69 στάσεις Οι Αφέντρες δεν ακολουθούν κανόνες και θέσφατα. Όλες έχουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ. Άλλη είναι σαδίστρια, άλλη στραπονατζού, άλλη φετιχίστρια, άλλη sesnsual κλπ ή μπορεί κάποια να είναι τόσο καλή που να τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί. Πρέπει όμως να κατανοήσετε πως όλες είναι Κυρίαρχες με τον δικό τους τρόπο και την δική τους δυναμική. Το πια Αφέντρα κάνει στον καθένα, είναι θέμα προσωπικό.
Σταματήστε επιτέλους να θίγετε ή να προσβάλλετε κυρίες και ψάξτε να βρείτε την κατάλληλη. Εκείνη που θα ικανοποιεί τις δικές σας φαντασιώσεις και standards. Αναλωθείτε στο να κάνετε ή να πείτε κάτι εποικοδομητικό. Ακόμα και για την αρνητική κριτική, υπάρχει ο σωστός τρόπος να την κάνει κανείς… ούτως ώστε αν την διαβάσει η κυρία που αναφέρετε, ίσως να θελήσει να βελτιώσει το "σημείο" που θεωρείτε πως μπορεί να υστερεί και ίσως να πιάσει και τόπο.
…Κρατήστε μακριά από τα γούστα μας και την σεξουαλικότητα μας, την τόσο ξεφτίλα και μιζέρια παιδιά!! Αρκετά την βιώνουμε στην εποχή μας…
Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους...
Εύα
SMArt Lady
Χρησιμοποιούσε τον χώρο σας για sessions. οκ.
Πως όμως σεις ξέρετε τι ακριβώς έκανε με τους πελάτες και αν έπραττε ή δεν έπραττε τα ίδια που αφηγείται το μέλος ?
Ποια θα προτείνατε για πρώτη φορά για κάποιον χωρίς πολλές εμπειρίες; ανεξαρτήτου κόστους η καλύτερη για πρωτάρηδες ποια είναι;
Σε αυτη που θα σου κανει κλικ και θα σου μιλησει σωστα και ευγενικα στο τηλεφωνο να ειναι εμπειρη και απο μεριας σου να της πεις την αληθεια οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα,θα συμφωνησω με τον mast mast αν δεν ειναι καθαρη φυγε,οσο για τα τρανς εχει απολυτο δικιο,προσφατα θελησα να δοκιμασω πρωτη φορα να παω σε τρανς μεγαλο λαθος μου,πηγα λοιπον στην Συγγρου με το αυτοκινητο ειδα μια τρανς που την βλεπω συχνα σε αγγελιες την κορινα,σταματησα της ζητησα αλλαγη ρολων και μαστιγωμα μου ειπε 150 ευρω τελικα τα βρηκαμε στα 100,μπηκε στο δικο της αυτοκινητο και την ακολουθησα πισω απο το στενο που εκανε πιατσα εχει ενα πολυ μικρο δωματιο σκοτεινο και ακουγοταν και το γαυγισμα ενος σκυλου,ειχε ενα μαστιγιο της πλακας αλλα ουτε που τοπιασε να μου ριξει εστω λιγες,το εργαλειο δεν λειτουργουσε με τιποτα,στα δεκα λεπτα στην κυριολεξια μουπε τελειωσαμε και οτι ειναι επαγγελματιας και παει με πολυ κοσμο και γι αυτο δεν μπορουσε να λειτουργησει,τα λεφτα τα ειχε ζητησει προκαταβολικα και τα ειχα δωσει δυστυχως τζαμπα τα εκατο ευρω μεγαλη κοροιδια.Ποια θα προτείνατε για πρώτη φορά για κάποιον χωρίς πολλές εμπειρίες; ανεξαρτήτου κόστους η καλύτερη για πρωτάρηδες ποια είναι;
αυτη ειναι ουτε τεταρτο δεν καθησα μου ειπε τελειωσαμε λες και καναμε και τιποτα.Σε αυτη που θα σου κανει κλικ και θα σου μιλησει σωστα και ευγενικα στο τηλεφωνο να ειναι εμπειρη και απο μεριας σου να της πεις την αληθεια οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα,θα συμφωνησω με τον mast mast αν δεν ειναι καθαρη φυγε,οσο για τα τρανς εχει απολυτο δικιο,προσφατα θελησα να δοκιμασω πρωτη φορα να παω σε τρανς μεγαλο λαθος μου,πηγα λοιπον στην Συγγρου με το αυτοκινητο ειδα μια τρανς που την βλεπω συχνα σε αγγελιες την κορινα,σταματησα της ζητησα αλλαγη ρολων και μαστιγωμα μου ειπε 150 ευρω τελικα τα βρηκαμε στα 100,μπηκε στο δικο της αυτοκινητο και την ακολουθησα πισω απο το στενο που εκανε πιατσα εχει ενα πολυ μικρο δωματιο σκοτεινο και ακουγοταν και το γαυγισμα ενος σκυλου,ειχε ενα μαστιγιο της πλακας αλλα ουτε που τοπιασε να μου ριξει εστω λιγες,το εργαλειο δεν λειτουργουσε με τιποτα,στα δεκα λεπτα στην κυριολεξια μουπε τελειωσαμε και οτι ειναι επαγγελματιας και παει με πολυ κοσμο και γι αυτο δεν μπορουσε να λειτουργησει,τα λεφτα τα ειχε ζητησει προκαταβολικα και τα ειχα δωσει δυστυχως τζαμπα τα εκατο ευρω μεγαλη κοροιδια.
Τζιμ τζανκξλ δεν χρησιμοποιούσε τον χώρο εκεί δούλευε τα προσωπικά της ραντεβού τα έκανε τότε στο πριβέ ότι γράφει ο ράιαν το έχω γράψει και εγώ η γυναίκα μυρίζει ιδίως στο φέιςσιτινκ που δεν το ζήτησα εμετό μούρθε να κάνω