γιατί έχεις εμμονή όλο με την έρικα ασχολείσαι το δικό σου προφίλ είναι το πιό ύποπτο το έχουν αναφέρει αρκετοί οπότε μάλλον κρίνεις απο τόν εαυτο σου,και ενώ η έρικα κάνει διακοπές και το τηλέφωνο της κλειστό εδώ και μέρες εσυ καίγεσαι για την έρικα οπότε δίκιο είχαν όσοι το έγραψαν,δεν σου φταίνε οι άλλες αφέντρες που δεν έχει δουλειά το σέιμ όλες οι αφέντρες είναι διακοπές η επαρχεία οι λαθος τακτικές σου έχουν απομακρύνει τον κόσμο πάρε μαθήματα από την μίστρες αλεξάνδρα που διαχειρίζεται άψογα το αντεργκραουντ και απο την μεγάλη αφέντρα την κυρία δέσποινα που κρατά μια χαρά το λίμιτ με τις αφέντρεσ της
δεν έχεις καταλάβει γιατί τον έχεις κάψει τον εγκέφαλό σου ότι ΔΕΝ έχω καμμία σχέση με το ΣΕΙΜ και γενικά κανένα dungeon ....
Αν δεις τα μυνήματα μου, τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ μηνύματα έχω στον τομέα fetish/bdsm ....!
Δεν ασχολούμαι πλέον παρά μόνο με παλιές μου γνώριμες, με τις οποίες κάνω και σέξ :!
ΧΕΣΤΗΚΑ για την Έρικα, των 45 φεύγα ετών που έχει σύνδρομο καταδίωξης....και νομίζει ότι όλοι ασχολούνται μαζί της ...
Είσαι τόσο ηλίθια, που ούτε καν μπορείς να αντιληφθείς τί γράφω σε κάθε μου ποστ...
ΠΧ. εάν μπορούσες να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, στο προηγούμενο πόστ μου, γράφω ότι ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ, οι περισσότερες του χώρου καλό ειναι να πήγαιναν που και που κανα γυμναστήριο ..... θα ήταν καλύτερο και για αυτές και για μας...Δεν αναφέρομαι λοιπόν στην Έρικα, απλά και μόνο με αφορμή αυτό που είχε γραφτεί ότι είχε χάσει κιλά, και μπρaβο της που τα έχασες, αλλά καλό θα ταν να ηταν και σε κανένα gym που και που ... ...
Αντί να γράφουν στα διάφορα μπουρδελοσάϊτ με 3 και 4 προφίλ και να υβρίζουν τύπους που ποτέ δεν γνώρισαν και ούτε πρόκειται να γνωρίσουν ....