Γουστα μαγκες. Εγω απο τοτε που εμαθα για αυτη την Ξενια οτι ειναι 50+ (Oh yes, τρομερη αδυναμια στα ματσουρια) και ειδα και κανα 2-3 φωτογραφιες που δυστυχως αχνοφαινεται αλλα μου αρεσαν FULL, εχω μουρλαθει (αλλα δεν απανταει

) Αλλα ναι, αν ρωτησει καποιος νιουφης που να παει, ειναι πιο safe τον στειλεις σε κατι που η πλειοψηφια του πληθυσμου θεωρει ωραιο, δηλαδη το πιο "αντικειμενικο"(οσο γινεται). Για παραδειγμα ο φιλος πιο πανω ειπε πως αν η αφεντρα δεν ειναι σαν την Ολγα δεν του βγαζει επιβλητικοτητα, δεκτο. Σε αλλον αρεσουν οι μινιον, παλι δεκτο. Αρκει να εχεις την συνειδηση να ξεχωριζεις τα γουστα σου απο αυτο που θα αρεσει στην κοινη γνωμη. Δηλαδη αν ενας ΚΑΘΑΡΑ ποδολαγνος ρωτησει που να παει και εσυ τον στειλεις Βιδα αντι για Θεανω επειδη σου αρεσει εσενα, ε εχεις προβλημα. Γυναικαρα η Βιδα αλλα οι 95 στους 100 θα προτιμησουν πατουσακια Θεανως/Μελινας. Αν ομως θελεις να φας ξυλο θα πας Βιδα. Και φυσικα οσο πληθαινουν τα γουστα που θες να ικανοποιησεις, τοσο πιο συνθετη γινεται η επιλογη. Εκει βγαζεις τεφτερι και ξεκινας συναρτησεις και ολοκληρωματα, η ακομα καλυτερα αν εχεις πολλα λεφτα πας παντου, βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα και δε ρωτας γνωμες στο μπουρδελα τελια κομ!