Μαγκα απο σωμα και ποδια τουλαχιστον για τα δικα μου τα γουστα φαινεται δυνατη και παιζει να εχει και ωραιο μιλφισιο/σκυλισιο προσωπο απο το λιγο που φαινεται σε φωτογραφιες και βιντεο. Ωστοσο η τυπισσα παιζει να ειναι πυροβολημενη. Απ'οτι εχω δει μιλαει πολυ ασχημα και εχει βγαλει και στοιχεια πελατων στη φορα υστερα απο μια ασκοπη αγορα εργαλειου που εκανε για εναν πελατη και τελικα δεν πηγε καν στο σεσσιον. Οκ, μεγας τενεκες ο τυπος που την κρεμασε αλλα δεν νομιζω να αξιζει να "καταστρεψεις" την ζωη καποιου για 100-150 ευρω που στη τελικη το εργαλειο θα σου μεινει κιολας. Παραθετω αποσπασμα απο το site της "Μην σπαταλάς τον χρόνο μου, δεν ψάχνω για φίλο ή σκλάβο 24/7.". Ε δηλαδη ειναι σαν να λεει "μονο τα λεφτα σου και δρομο". Οκ δεκτο, και η cosmote, η vodafone, μια ταβερνα, ενα ξενοδοχειο και οποιαδηποτε επιχειρηση μονο τα λεφτα σου θελει αλλα πρεπει να υπαρχει και μια ωραια, υγιης επικοινωνια. Πολλες εχουν μπερδευτει και σου μιλανε σαν σκουπιδι. Αλλη επικοινωνια θα εχουμε στην προσπαθεια να κλεισουμε σεσσιον και αλλη οταν κλεισει η πορτα. Σε αυτον τον τομεα η Ισιδα φαινεται ακρως επαγγελματικη, παραδειγμα προς μιμηση και σιγουρα ο τροπος που απανταει σε κανει να θες να την επισκεφθεις. Οπως ολα τα επαγγελματα εχουν και τα "σπασμενα" ετσι και εδω θα πρεπει να επικοινωνεις με τον κοσμο. Και τι σπασμενα δηλαδη, να χρεωνεις 100 ευρω την ωρα και να μη θες να ανταλλαξεις και κουβεντα. Ιδεα απο μαρκετινγκ.. Αποκρουστικη λοιπον η συγκεκριμενη και με εχθρικη διαθεση, μακρια.