Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Την βλέπω χρόνια στις αγγελίες αλλά δεν έχω τολμήσει να πάω. Δεν έχω διαβάσει τίποτα πουθενά και τα φοβάμαι τα 200. Αν κάποιος μας έλεγε εμπειρία να ξέρουμε πως δεν θα τα κλάψουμε, τα έδινα τα 200
Από φώτο φαίνεται δυναμίτης... αλλά χωρίς κριτικές για το "αγωνιστικό" και με το αιώνιο "αν" των φωτογραφιών... Είναι όντως κάπως βαρύ το 200αρι.

*Τέτοια άγχη εμείς δεν αντιμετωπίζουμε Θεσ/νικη... 2 αφέντρες έχουμε... Μετρημένα κουκιά.:cheesy::cheesy:

Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
10
Πόντοι
0
Μαγκα απο σωμα και ποδια τουλαχιστον για τα δικα μου τα γουστα φαινεται δυνατη και παιζει να εχει και ωραιο μιλφισιο/σκυλισιο προσωπο απο το λιγο που φαινεται σε φωτογραφιες και βιντεο. Ωστοσο η τυπισσα παιζει να ειναι πυροβολημενη. Απ'οτι εχω δει μιλαει πολυ ασχημα και εχει βγαλει και στοιχεια πελατων στη φορα υστερα απο μια ασκοπη αγορα εργαλειου που εκανε για εναν πελατη και τελικα δεν πηγε καν στο σεσσιον. Οκ, μεγας τενεκες ο τυπος που την κρεμασε αλλα δεν νομιζω να αξιζει να "καταστρεψεις" την ζωη καποιου για 100-150 ευρω που στη τελικη το εργαλειο θα σου μεινει κιολας. Παραθετω αποσπασμα απο το site της "Μην σπαταλάς τον χρόνο μου, δεν ψάχνω για φίλο ή σκλάβο 24/7.". Ε δηλαδη ειναι σαν να λεει "μονο τα λεφτα σου και δρομο". Οκ δεκτο, και η cosmote, η vodafone, μια ταβερνα, ενα ξενοδοχειο και οποιαδηποτε επιχειρηση μονο τα λεφτα σου θελει αλλα πρεπει να υπαρχει και μια ωραια, υγιης επικοινωνια. Πολλες εχουν μπερδευτει και σου μιλανε σαν σκουπιδι. Αλλη επικοινωνια θα εχουμε στην προσπαθεια να κλεισουμε σεσσιον και αλλη οταν κλεισει η πορτα. Σε αυτον τον τομεα η Ισιδα φαινεται ακρως επαγγελματικη, παραδειγμα προς μιμηση και σιγουρα ο τροπος που απανταει σε κανει να θες να την επισκεφθεις. Οπως ολα τα επαγγελματα εχουν και τα "σπασμενα" ετσι και εδω θα πρεπει να επικοινωνεις με τον κοσμο. Και τι σπασμενα δηλαδη, να χρεωνεις 100 ευρω την ωρα και να μη θες να ανταλλαξεις και κουβεντα. Ιδεα απο μαρκετινγκ.. Αποκρουστικη λοιπον η συγκεκριμενη και με εχθρικη διαθεση, μακρια.
Μακάρι να χρεωνε 100. 170 την ωρα το έχει

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Πάω μόνο Ericca γιατί εκτός από ποδολαγνεία και strap-on είναι καταπληκτική στα mind games, από εκεί ξεκινούν όλα μου ελέγχει το μυαλό μου και μετά το σώμα μου, όσο με δέχεται θα πηγαίνω

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Πάω μόνο Ericca γιατί εκτός από ποδολαγνεία και strap-on είναι καταπληκτική στα mind games, από εκεί ξεκινούν όλα μου ελέγχει το μυαλό μου και μετά το σώμα μου, όσο με δέχεται θα πηγαίνω
Αντε επιτέλους και είχα αρχίσει να ανησυχω !

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Γαμεί και δέρνει η έρικα το καλύτερο pegging και στο λεκτικό γαμάτη

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Eπειδή όντως σε βλέπω λίγο ανήσυχο, πάμε άλλη μιά φορά να το εμπεδώσουμε
ΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
E ναι ρε φιλε ειχαν γεμισει 4 σελίδες και δεν υήρχε μια ξεκάρφωτη αναφορα στην Ερικα. Προς στιγμήν νόμισα ότι ειχε χαλάσει ο αλγοριθμος του νήματος ! Παιδιά συντονιστείτε

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Eπειδή όντως σε βλέπω λίγο ανήσυχο, πάμε άλλη μιά φορά να το εμπεδώσουμε
ΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
Δεν τον έχει φάει από την έρικα
E ναι ρε φιλε ειχαν γεμισει 4 σελίδες και δεν υήρχε μια ξεκάρφωτη αναφορα στην Ερικα. Προς στιγμήν νόμισα ότι ειχε χαλάσει ο αλγοριθμος του νήματος ! Παιδιά συντονιστείτε
τι ζόρι τραβάς corleone?

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Γιατί να μην σε δεχτεί? την πληρώνεις δεν πας τζάμπα

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Δεν σε έχει γαμήσει η έρικα και κλαψομουνιάζεις πήγαινε ντόρα τρανς γαμεί καλά

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Δεν σε έχει γαμήσει η έρικα και κλαψομουνιάζεις πήγαινε ντόρα τρανς γαμεί καλά
Βρεθηκε και ο ηλίθιος της ημέρας , μην ανησυχεις οπως θα εχεις δει γνωριζω πολλά έχω κανει πολλά δεν περιμενα εσενα για οδηγιες αυτο μου έλειπε

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Όταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Όταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...
Ναι αλλα δεν υπαρχει οργανωση και καρφωνονται οποτε καταθέτω πρόταση.
Συσταση της Αδελφότητας της Ερικας με απώτερο σκοπό όταν το νημα ασχολείται με άλλες γκομενες θα δημιουργουν ενα νεο προφιλ το οποιο θα ρωταει << Τι αποψη εχετε για την Ερικα ; >> και θα μπαινουν απο κατω και θα γραφουν τα καλυτερα γιατι τωρα όταν η συζητηση αφορα άλλες και πεταγεται ενας στο ξεκουδουνο και γραφει για την Ερικα αφενός κανει ολο το παρεάκι ρόμπα αφετέρου δε βοηθά και την Ερικα . Για αυτο ειπα συντονιστειτε μάγκες σας εχουν παρει χαμπάρι

fournaris21

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Κριτικές
39
Like
1.495
Πόντοι
2.390
Ναι αλλα δεν υπαρχει οργανωση και καρφωνονται οποτε καταθέτω πρόταση.
Συσταση της Αδελφότητας της Ερικας με απώτερο σκοπό όταν το νημα ασχολείται με άλλες γκομενες θα δημιουργουν ενα νεο προφιλ το οποιο θα ρωταει << Τι αποψη εχετε για την Ερικα ; >> και θα μπαινουν απο κατω και θα γραφουν τα καλυτερα γιατι τωρα όταν η συζητηση αφορα άλλες και πεταγεται ενας στο ξεκουδουνο και γραφει για την Ερικα αφενός κανει ολο το παρεάκι ρόμπα αφετέρου δε βοηθά και την Ερικα . Για αυτο ειπα συντονιστειτε μάγκες σας εχουν παρει χαμπάρι
Νομίζω αυτό το νήμα ελάχιστη σχέση έχει με την αυταρχική σκηνή στην Ελλάδα σήμερα. Ακούμε συνέχεια για τις ίδιες και τις ίδιες ενώ υπάρχουν πολλές άλλες αφέντρες που μπορεί να βρει κανείς στο fetlife. Και απορώ γιατί δεν γράφει κανείς γι'αυτές. Ας αναφέρω για παράδειγμα την Ραμόνα. Τέλος πάντων βαριεστημένα παρακολουθούμε και αυτό το νήμα μήπως και έχουμε κάποια πληροφορία από τον 21ο αιώνα :)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Νομίζω αυτό το νήμα ελάχιστη σχέση έχει με την αυταρχική σκηνή στην Ελλάδα σήμερα. Ακούμε συνέχεια για τις ίδιες και τις ίδιες ενώ υπάρχουν πολλές άλλες αφέντρες που μπορεί να βρει κανείς στο fetlife. Και απορώ γιατί δεν γράφει κανείς γι'αυτές. Ας αναφέρω για παράδειγμα την Ραμόνα. Τέλος πάντων βαριεστημένα παρακολουθούμε και αυτό το νήμα μήπως και έχουμε κάποια πληροφορία από τον 21ο αιώνα :)
Θα ηταν χρήσιμο να συμμετέχεις και να αναφέρεις και εσύ στο νήμα τις εμπειρίες σου απο τις αφέντρες που γνωρίζεις, ξεκινώντας πχ απο την Ραμόνα.

Τελευταία τροποποίηση:

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Βρεθηκε και ο ηλίθιος της ημέρας , μην ανησυχεις οπως θα εχεις δει γνωριζω πολλά έχω κανει πολλά δεν περιμενα εσενα για οδηγιες αυτο μου έλειπε
τις ειρωνίες εκεί που σε παίρνει

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Εγώ πάω γιατί με γαμεί καλά πιά διαφήμιση και μαλακίες αν δεν ξέρεις μην γράφεις φουλ είναι κάθε μέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom