Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

HabibiSleeper

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Ξερουμε κατι για αυτην παιδια? Νομιζω η ιριδα δεν ειναι λει ψεματα πολλα η αλλη νμζειναι αλλη κοπελα. Εχεται καμια εμπειρια απο το τηλεφωνο αυτο αν δοκιμασατε?

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Ξερουμε κατι για αυτην παιδια? Νομιζω η ιριδα δεν ειναι λει ψεματα πολλα η αλλη νμζειναι αλλη κοπελα. Εχεται καμια εμπειρια απο το τηλεφωνο αυτο αν δοκιμασατε?
Μιλαει για Ηπειρο ,οχι Αθηνα .

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
αρχικα αναφερεται σε αλλη περιοχη εκτος αθηνων, εν συνεχεια δεν αναφερεται πουθενα σε αυταρχικο προγραμμα.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Σε λάθος νημα βρηκες να κανεις promo το <<γραφειο>> που εκπροσωπείς εμεις εδώ είμαστε ανωμαλοι, μακριά από εμάς θα σε μολυνουμε

good_boy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι...νεο προφιλ γιατι το παλιό ποτέ δεν κατάφερα να το δουλεψω...anyway..για αυταρχική γυμνάστιρα ποια θα προτείνατε?? ετσι μπας και αδυνατίσουμε και λίγοο!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Καλησπέρα συνάδελφοι...νεο προφιλ γιατι το παλιό ποτέ δεν κατάφερα να το δουλεψω...anyway..για αυταρχική γυμνάστιρα ποια θα προτείνατε?? ετσι μπας και αδυνατίσουμε και λίγοο!
Αν εννοείς για πάλη νομίζω μόνο η Μysteria πρέπει να υπάρχει. Όλες οι άλλες έρχονται με τουρ. Κάποιες σελίδες πιο πίσω έχει αναφερθεί κάποιος φίλος σε αυτές.

good_boy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Αν εννοείς για πάλη νομίζω μόνο η Μysteria πρέπει να υπάρχει. Όλες οι άλλες έρχονται με τουρ. Κάποιες σελίδες πιο πίσω έχει αναφερθεί κάποιος φίλος σε αυτές.
Όχι αγαπητε να ειναι απαιτητική στο να εισαι γυμναμσενος, να απαιτει να αδυνατισω κλπ να κανω κοιλιακούς ...και ιδανικα αν παιζει και σεξ (ξεφευγουμε λιγο απο αφεντρα) να απαιτει να μπορω να την παρω σε δυσκολες στασεις πχ στα ορθια!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Όχι αγαπητε να ειναι απαιτητική στο να εισαι γυμναμσενος, να απαιτει να αδυνατισω κλπ να κανω κοιλιακούς ...και ιδανικα αν παιζει και σεξ (ξεφευγουμε λιγο απο αφεντρα) να απαιτει να μπορω να την παρω σε δυσκολες στασεις πχ στα ορθι
Φανταζομαι μπορείς να το κάνεις ως roleplay με οποιαδήποτε κοπέλα. Όχι μόνο του χώρου του BDSM. Έχει πολλές σεξεργάτριες τούμπανα που μπορούν να τον παίξουν αυτόν το ρόλο.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Υπάρχει κάποια αφέντρα που να διαθέτει σκλάβα δικιά της και να την φέρει στο σεσσιον ώστε να μας ξεφτιλησει παρέα;

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Εν τω μεταξυ αυτη η Μελινα τι μουναρος ειναι και με απιστευτες πατουσαρες. Και κατι που μου περασε σαν σκεψη, fair play στην Ολγαρα αλλα φανταστειτε διπλο με Μελινα και Θεανω να σου μπηγουν τις πατουσαρες τους στο στομα. Καλο παραδεισο.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Όχι γυναίκα νομίζω κρος

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Εν τω μεταξυ αυτη η Μελινα τι μουναρος ειναι και με απιστευτες πατουσαρες. Και κατι που μου περασε σαν σκεψη, fair play στην Ολγαρα αλλα φανταστειτε διπλο με Μελινα και Θεανω να σου μπηγουν τις πατουσαρες τους στο στομα. Καλο παραδεισο.
Εισαι ωραιος ρε . Η αληθεια ειναι ότι αυτο το διδυμο θα ηταν το ονειρο του καθε ποδολαγνου. Τις εχω δει και τις δυο απο κοντά η Μελινα καμια 15αρια χρονια νεοτερη απο Θεανω και πιο ψηλή προσωπικά θεωρώ και λιγο πιο καλλιγραμμα πόδια απο Θεανω η οποια μέχρι τωρα επαιζε μπαλα μονη στο κομμάτι πόδια

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Εισαι ωραιος ρε . Η αληθεια ειναι ότι αυτο το διδυμο θα ηταν το ονειρο του καθε ποδολαγνου. Τις εχω δει και τις δυο απο κοντά η Μελινα καμια 15αρια χρονια νεοτερη απο Θεανω και πιο ψηλή προσωπικά θεωρώ και λιγο πιο καλλιγραμμα πόδια απο Θεανω η οποια μέχρι τωρα επαιζε μπαλα μονη στο κομμάτι πόδια
Μαγκα πραγματικα νομιζω θα στειλουν κοσμο στα ουρανια αν κανουν ποδοδουλειες μαζι, πρεπει καπως να τις φερουμε κοντα! Τι να λεμε και για την Θεανω, απιστευτο μουνι και επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος, μπορει σε πολλα να υστερει οπως εχουν αναφερει πολλοι(σεβομαι την αποψη τους εννοειται), πχ αυταρχικο, επιβλητικοτητα κλπ κλπ αλλα απο ομορφια και ποδια δεν υπαρχει, ειναι αδιαμφισβητητα top. Φαντασου τωρα Μελινα και Θεανω μαζι, η μια σου χωνει πατουσακια στο στομα η αλλη footjob, χαστουκια, φτυσιματα κλπ. Απο αποψη ομορφιας ισως να ειναι και το πιο ομορφο duetto στον κοσμο χαχαχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.926
Πόντοι
2.476
Μαγκα πραγματικα νομιζω θα στειλουν κοσμο στα ουρανια αν κανουν ποδοδουλειες μαζι, πρεπει καπως να τις φερουμε κοντα! Τι να λεμε και για την Θεανω, απιστευτο μουνι και επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος, μπορει σε πολλα να υστερει οπως εχουν αναφερει πολλοι(σεβομαι την αποψη τους εννοειται), πχ αυταρχικο, επιβλητικοτητα κλπ κλπ αλλα απο ομορφια και ποδια δεν υπαρχει, ειναι αδιαμφισβητητα top. Φαντασου τωρα Μελινα και Θεανω μαζι, η μια σου χωνει πατουσακια στο στομα η αλλη footjob, χαστουκια, φτυσιματα κλπ. Απο αποψη ομορφιας ισως να ειναι και το πιο ομορφο duetto στον κοσμο χαχαχα.
ρε μάγκες, υπάρχουν κάπου φωτό της Μελίνας εκτός από αυτές που αναεβάζει η Όλγα (που δεν φαίνεται κ τπτ).

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.328
Πόντοι
446
Ακριβές όμως Όλγα και Μελίνα.

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
ρε μάγκες, υπάρχουν κάπου φωτό της Μελίνας εκτός από αυτές που αναεβάζει η Όλγα (που δεν φαίνεται κ τπτ).
Εχουν ανεβασει καποια βιντεο στην ιστοσελιδα της Ολγας, εκει φαινεται καλυτερα.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Υπάρχει κάποια αφέντρα που να διαθέτει σκλάβα δικιά της και να την φέρει στο σεσσιον ώστε να μας ξεφτιλησει παρέα;
Ολγα Μελινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει δικιά της σκλάβα;
ειχε παλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom