Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Αφέντρα για πρωτάρη, πολύ πρωτάρη όμως πια είναι λέτε πιο κατάλληλη και εννοώ από τις ''γνωστές'' αφέντρες όλγα , έρικα , ισιδα η κάποια άλλη που έχετε να προτείνετε?
Η Ισιδα νομιζω οτι μπορει να παιξει σε ολες τις κατηγοριες απο τον πιο πρωταρη μεχρι τον πιο εμπειρο. Την εχω επισκεφθει κάποιες φορες στα πολυ κοντα και είναι σουπερ. Εχω δηλαδη πολυ προσφατες εμπειριες. Είναι μινιον πολυ ομορφη με πολυ ενεργεια και φαντασια. Εγω περασα τελεια ολες τις φορες που ειμαι και σχετικα χορτατος απο εμπειριες. Σε καμια πειπτωση δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου πιο πιθανο ειναι να ξανα ξανα και να ξαναπας

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Και γιατί να μην πάρεις Λόλα π είν'ότι καλύτερο υπάρχει
Δε νομίζω να εγινε καποια συγκριση με Λολα , οτι η Λολα ειναι ηκορυφη όλων ειναι γνωστό αλλά πλεον η Λολα κανει πολυ λιγότερα session και θα πρεπει να κλεισεις session από τωρα για 2 μηνες μετά. Επιπλέον ένα διπλό με Ολγα και Μελινα κοστίζει όσο ενα session με Λόλα. Αναλογα τι ψαχνει ο καθένας

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Μόνο 80 ; Βαλε 100 ; Ενταξει φιλε ΟΚ καταλαβαμε θες πιο λεπτες αλλά 80 δεν ειναι. Επίσης δες αυτο το Preview
Clips Fatale - Clips Fatale - Fetish and Kink Clips εδω πάλι 80 θα την εκανες ; Σαφως η Μελινα εχει πιο ωραιο σωμα αλλα στο διπλό η Μελινα κανει μονο το ποδολατρικο κομματι αντε και καμια ξυλιά δεν τη λες Αφεντρα αυτο το ρόλο στα διπλά τον εχει η Ολγα
Η Ολγα δεν ειναι ουτε 65 κιλα ,εκτος αν παχυνε απο τον Νοεμβριο και μετα που την ειδα ,η Μελινα ειναι πιο ομορφη πιο βαρια λογω υψους, αλλα δεν ειναι αφεντρα .

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
Η Ολγα δεν ειναι ουτε 65 κιλα ,εκτος αν παχυνε απο τον Νοεμβριο και μετα που την ειδα ,η Μελινα ειναι πιο ομορφη πιο βαρια λογω υψους, αλλα δεν ειναι αφεντρα .
'Εχει σημασία αν τα κιλά της είναι 50, 60 ,70 ,80 ή 100; Αν αυτό που βλέπεις σου αρέσει, όλα τα άλλα είναι απλά για να λέμε...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ffsub

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Γνώμες;

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Γνώμες;
έχω πάει μόνο με την ήρα καλή είναι ,ωραίο σώμα ,πρόσωπο όχι αλλά πήγαινε δεν θα τα κλάψεις

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Γουστα μαγκες. Εγω απο τοτε που εμαθα για αυτη την Ξενια οτι ειναι 50+ (Oh yes, τρομερη αδυναμια στα ματσουρια) και ειδα και κανα 2-3 φωτογραφιες που δυστυχως αχνοφαινεται αλλα μου αρεσαν FULL, εχω μουρλαθει (αλλα δεν απανταει :cry:) Αλλα ναι, αν ρωτησει καποιος νιουφης που να παει, ειναι πιο safe τον στειλεις σε κατι που η πλειοψηφια του πληθυσμου θεωρει ωραιο, δηλαδη το πιο "αντικειμενικο"(οσο γινεται). Για παραδειγμα ο φιλος πιο πανω ειπε πως αν η αφεντρα δεν ειναι σαν την Ολγα δεν του βγαζει επιβλητικοτητα, δεκτο. Σε αλλον αρεσουν οι μινιον, παλι δεκτο. Αρκει να εχεις την συνειδηση να ξεχωριζεις τα γουστα σου απο αυτο που θα αρεσει στην κοινη γνωμη. Δηλαδη αν ενας ΚΑΘΑΡΑ ποδολαγνος ρωτησει που να παει και εσυ τον στειλεις Βιδα αντι για Θεανω επειδη σου αρεσει εσενα, ε εχεις προβλημα. Γυναικαρα η Βιδα αλλα οι 95 στους 100 θα προτιμησουν πατουσακια Θεανως/Μελινας. Αν ομως θελεις να φας ξυλο θα πας Βιδα. Και φυσικα οσο πληθαινουν τα γουστα που θες να ικανοποιησεις, τοσο πιο συνθετη γινεται η επιλογη. Εκει βγαζεις τεφτερι και ξεκινας συναρτησεις και ολοκληρωματα, η ακομα καλυτερα αν εχεις πολλα λεφτα πας παντου, βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα και δε ρωτας γνωμες στο μπουρδελα τελια κομ!

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Τελευταία τροποποίηση:

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Γουστα μαγκες. Εγω απο τοτε που εμαθα για αυτη την Ξενια οτι ειναι 50+ (Oh yes, τρομερη αδυναμια στα ματσουρια) και ειδα και κανα 2-3 φωτογραφιες που δυστυχως αχνοφαινεται αλλα μου αρεσαν FULL, εχω μουρλαθει (αλλα δεν απανταει :cry:) Αλλα ναι, αν ρωτησει καποιος νιουφης που να παει, ειναι πιο safe τον στειλεις σε κατι που η πλειοψηφια του πληθυσμου θεωρει ωραιο, δηλαδη το πιο "αντικειμενικο"(οσο γινεται). Για παραδειγμα ο φιλος πιο πανω ειπε πως αν η αφεντρα δεν ειναι σαν την Ολγα δεν του βγαζει επιβλητικοτητα, δεκτο. Σε αλλον αρεσουν οι μινιον, παλι δεκτο. Αρκει να εχεις την συνειδηση να ξεχωριζεις τα γουστα σου απο αυτο που θα αρεσει στην κοινη γνωμη. Δηλαδη αν ενας ΚΑΘΑΡΑ ποδολαγνος ρωτησει που να παει και εσυ τον στειλεις Βιδα αντι για Θεανω επειδη σου αρεσει εσενα, ε εχεις προβλημα. Γυναικαρα η Βιδα αλλα οι 95 στους 100 θα προτιμησουν πατουσακια Θεανως/Μελινας. Αν ομως θελεις να φας ξυλο θα πας Βιδα. Και φυσικα οσο πληθαινουν τα γουστα που θες να ικανοποιησεις, τοσο πιο συνθετη γινεται η επιλογη. Εκει βγαζεις τεφτερι και ξεκινας συναρτησεις και ολοκληρωματα, η ακομα καλυτερα αν εχεις πολλα λεφτα πας παντου, βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα και δε ρωτας γνωμες στο μπουρδελα τελια κομ!
H Θεανω τώρα πια αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή σε όλους τους τομείς , δεν εχει σχεση με αυτό που ηταν 5 χρόνια πριν, πολύ πιο ολοκληρωμένη και φυσικα πολυ ωραια γκομενα

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Τωρα εσενα θα σε πουνε τρολ και δικιο θα εχουν ! Ε οχι και πιο βαρια η Μελίνα απο την Ολγα ενταξει ειπαμε ο καθενας εχεις τις προτιμήσεις του αλλα μη λεμε και πραγματα που δε στεκουν .

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
"....η ακομα καλυτερα αν εχεις πολλα λεφτα πας παντου, βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα". Μεγάλη κουβέντα φίλος.
Πρέπει να διεκδικήσουμε Βlack Friday και στο αυταρχικο... Θες τόσα πολλά να ζήσεις και είναι τόσο άδειες οι τσέπες :cheesy::cheesy:

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
"....η ακομα καλυτερα αν εχεις πολλα λεφτα πας παντου, βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα". Μεγάλη κουβέντα φίλος.
Πρέπει να διεκδικήσουμε Βlack Friday και στο αυταρχικο... Θες τόσα πολλά να ζήσεις και είναι τόσο άδειες οι τσέπες :cheesy::cheesy:
BDSM Friday -60% και οι αφεντρες θα πλημμυριζουν απο υποτακτικα σκουληκια, δεν θα εχουν χρονο ουτε να πλυθουν! Θα γλειφεις πατουσα και θα γευεσαι τα σαλακια/πουτσοζουμια του προηγουμενου σκουληκιου!

nickred1992

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2017
Like
8
Πόντοι
0
BDSM Friday -60% και οι αφεντρες θα πλημμυριζουν απο υποτακτικα σκουληκια, δεν θα εχουν χρονο ουτε να πλυθουν! Θα γλειφεις πατουσα και θα γευεσαι τα σαλακια/πουτσοζουμια του προηγουμενου σκουληκιου!
Τώρα που είπες για σάλια, έχω πάει σε μία αφέντρα γνωστή και μετά την συνεδρία την είδα να ντύνεται κατευθείαν γιατί περίμενε άλλο ραντεβού..από τότε το σκέφτομαι να ξανά πάω

panosathina1980

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος και διαβάζω αρκετό καίρο τις εμπειρίες και τα ερωτήματα για την γνώμη και τις εμπειρίες που έχει ο καθένας. Αυτός πιστέυω ότι είναι και ο λόγος που έγινε αυτό το σαιτ .

Vice-human

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
147
Πόντοι
0
ρε παιδιά η αφέντρα sandra η domina sandra τι λέει, είναι ενεργή ακόμα έχουμε καμιά πληροφόρια?

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
ρε παιδιά η αφέντρα sandra η domina sandra τι λέει, είναι ενεργή ακόμα έχουμε καμιά πληροφόρια?
Επικίνδυνη, αν της την βαρέσει μπορεί να δεις το προφίλ σου στο facebook και το τηλέφωνό σου φόρα παρτίδα στα social media.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom