Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Domina olga μαζί με μιας φίλη της π έχουν αρχίσει τελευταία μαζί
Ρε παιδιά έχουμε πληροφορίες για την φίλη τ απίστευτες ποδαρες έχει
Προφανώς αναφέρεσαι στο Μελινάκι που το' χουν πιάσει και οι δικές μου κεραίες. Μερικές παράμετροι που χρήζουν διερεύνησης:
- Αντιλαμβάνομαι ότι πάνε πακέτο με την Όλγα, αλλά δυστυχώς για μένα η Όλγα είναι μάλλον plump για τα γούστα μου. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις σκέτη Μελίνα.
- Το γενικό πρόσταγμα πρέπει να το έχει η Όλγα, και η Μελίνα μάλλον δεν είναι καν αυταρχική - αυτό δεν με χαλάει προσωπικά-
- Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το πακέτο είναι value for money, δεν είναι η περίπτωση που θα βγεις απο το session αναρωτώμενος για μια ακόμη φορά πόσο μαλάκας είσαι. Η Όλγα είναι well established στο χώρο

• Like
Αντιδράσεις: corab4

corab4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
1.494
Πόντοι
206
Προφανώς αναφέρεσαι στο Μελινάκι που το' χουν πιάσει και οι δικές μου κεραίες. Μερικές παράμετροι που χρήζουν διερεύνησης:
- Αντιλαμβάνομαι ότι πάνε πακέτο με την Όλγα, αλλά δυστυχώς για μένα η Όλγα είναι μάλλον plump για τα γούστα μου. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις σκέτη Μελίνα.
- Το γενικό πρόσταγμα πρέπει να το έχει η Όλγα, και η Μελίνα μάλλον δεν είναι καν αυταρχική - αυτό δεν με χαλάει προσωπικά-
- Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το πακέτο είναι value for money, δεν είναι η περίπτωση που θα βγεις απο το session αναρωτώμενος για μια ακόμη φορά πόσο μαλάκας είσαι. Η Όλγα είναι well established στο χώρο
Ακριβώς αυτό κατάλαβα
Δεν πάει μόνη της κ έχει τρομερές ποδαρες ..(τα ποιο λεπτά πόδια είναι τις Μελίνας )

Συνημμένα

• FB_IMG_1700246915667.jpg
    FB_IMG_1700246915667.jpg
    176,7 KB · Εμφανίσεις: 83
  • FB_IMG_1700246909367.jpg
    FB_IMG_1700246909367.jpg
    216,7 KB · Εμφανίσεις: 83
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
επιστροφη στο αθλημα μετα αρκετο καιρο αποχης προ κοβιντ τελευταια συναντηση. απο οσο διαβαζω αλλαξαν τα πραγματα προς το χειροτερο. Βαρια ονοματα τα παρατησαν, 2-3 σταθερες αξιες ειναι ακομα στο χωρο και μονο κανα δυο καινουριες φαινονται να το παλευουν.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Ειναι εξαιρετικά value for money το πακέτο, όσο για τη Μελινα είναι πιο αυταρχική απο κάτι άλλες που πλασάρονται σε facebook και instagram ζητανε 100αρικα συν ξενοδοχείο και μετα λες τσαμπα λεφτά . Σωστά γραφεις ότι το συντονισμο τον έχει η Ολγα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
επιστροφη στο αθλημα μετα αρκετο καιρο αποχης προ κοβιντ τελευταια συναντηση. απο οσο διαβαζω αλλαξαν τα πραγματα προς το χειροτερο. Βαρια ονοματα τα παρατησαν, 2-3 σταθερες αξιες ειναι ακομα στο χωρο και μονο κανα δυο καινουριες φαινονται να το παλευουν.
H αλήθεια είναι ότι περνάει μια πολύ σοβαρή κρίση ο χώρος... Τις σταθερές αξίες φαντάζομαι ήδη τις γνωρίζεις και όντως συνεχίζουν και παραμένουν σταθερές αξίες. Από τις "καινούριες" (όχι πλέον τόσο καινούριες) από αυτές που έχω κάνει σέσσιον εγώ, θα σου πω ότι η Isida kara είναι εξαιρετική περίπτωση και αυθεντική Αφέντρα. Έχει και προφίλ στο φόρουμ και νήμα στο οποίο συμμετέχει και η ίδια. Καλή επιστροφή και καλή αναζήτηση.

Kostas05 !

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
88
Πόντοι
0
Κάποια καλή περίπτωση για ήπιο bdsm υπάρχει; Όχι απαραίτητα αφέντρα

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Εχει κανειςδοκιμασει την συγκεκριμενη Βικτορια ,περα απο συμπεριφορα κλπ ,αν εχει κανει μαζι της παιχνιδι ? Μόνο αυταρχικά Τηλ 6975223186 - Αγγελίες Σεξ | Openday
Από τις φωτογραφίες που δημοσιευει σου φαινεται να ξέρει από αυταρχικά ; Ασε αν δε μιλάς Ρωσικα δυσκολα θα συνενοηθείς η αγγελια εχει γραφτει με google translate
:globeos-haha:

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Από τις φωτογραφίες που δημοσιευει σου φαινεται να ξέρει από αυταρχικά ; Ασε αν δε μιλάς Ρωσικα δυσκολα θα συνενοηθείς η αγγελια εχει γραφτει με google translate
:globeos-haha:
Οι φωτογραφιες μια χαρα ειναι για αυτα που θελω ,οσο για την γλωσσα μιλησα μαζι της μια χαρα Ελληνικα μιλαει ,επιπλεον εχει φουλ εξοπλισμο και οχι το συνιθισμενο απλα ,δεν τον εχω βρει σε αλλες αφεντρες,πραγμα που σημαινει οτι υπαρχει εμπειρια για τα παντα και οχι αρπαχτη ,απλα ρωταω επειδη μενει πολυ μακρια και δεν ειναι και φτηνη 100+ ειπε ακατεβατα . Αν καποιος εχει δοκιμασει ας απαντησει .

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Οι φωτογραφιες μια χαρα ειναι για αυτα που θελω ,οσο για την γλωσσα μιλησα μαζι της μια χαρα Ελληνικα μιλαει ,επιπλεον εχει φουλ εξοπλισμο και οχι το συνιθισμενο απλα ,δεν τον εχω βρει σε αλλες αφεντρες,πραγμα που σημαινει οτι υπαρχει εμπειρια για τα παντα και οχι αρπαχτη ,απλα ρωταω επειδη μενει πολυ μακρια και δεν ειναι και φτηνη 100+ ειπε ακατεβατα . Αν καποιος εχει δοκιμασει ας απαντησει .
E αφου τα βρισκεις όλα τοσο ωραια γιατι δεν πας να δοκιμάσεις να πεις εσυ σε εμάς ; Αλλωστε το 100+ αν εννοεις 120 απο τη στιγμη που δε θα πληρωσεις ξενοδοχείο η συνηθισμένη ταριφα ειναι

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
"Χυμώδης" κι αυτή, αλλά γούστα είναι αυτά. Ο φουλ εξοπλισμός πάντως δεν προκύπτει απο καμιά φωτογραφία, και μην πιστεύεις ό,τι ακούς.
Τα 100 ακατέβατα είναι λογικότατη τιμή αν προσφέρει αυτά που υπόσχεται
Αν την δεις, γράψε εντυπώσεις

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
E αφου τα βρισκεις όλα τοσο ωραια γιατι δεν πας να δοκιμάσεις να πεις εσυ σε εμάς ; Αλλωστε το 100+ αν εννοεις 120 απο τη στιγμη που δε θα πληρωσεις ξενοδοχείο η συνηθισμένη ταριφα ειναι
Το 100+ ειναι αν ζητησεις κατι παραπανω εκεινη την ωρα εκτος των συμφωνηθεντων . Τελος παντων θα παω απλα ταξιδι μεχρι Αλιμο .

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
"Χυμώδης" κι αυτή, αλλά γούστα είναι αυτά. Ο φουλ εξοπλισμός πάντως δεν προκύπτει απο καμιά φωτογραφία, και μην πιστεύεις ό,τι ακούς.
Τα 100 ακατέβατα είναι λογικότατη τιμή αν προσφέρει αυτά που υπόσχεται
Αν την δεις, γράψε εντυπώσεις
Το χυμωδης ειναι βασικοτατο για μενα ,οσο για τον εξοπλισμο θα δω απο κοντα ,αν και ρωτησα καποια πραγματα και ειπε τα εχει βεβαιως . Ζηταω δυσκολο εξοπλισμο και ακριβο γιαυτο . Απλα ηλπιζα να εχει δοκιμασει καποιος μην πεσουμε σε καμμια ξεπετα .

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Το 100+ ειναι αν ζητησεις κατι παραπανω εκεινη την ωρα εκτος των συμφωνηθεντων . Τελος παντων θα παω απλα ταξιδι μεχρι Αλιμο .
Ταξιδι μέχρι τον Αλιμο ; Ναι δεν έχεις αδικο αν φυγεις απο Σουνιο με τα πόδια είναι μια μερα δρόμος. Ρε φιλε μας τρολαρεις ο Αλιμος εχει και μετρό ξερεις. Οπου κα να μένεις στο Νομό Αττικής τον φτανεις ευκολα

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Ταξιδι μέχρι τον Αλιμο ; Ναι δεν έχεις αδικο αν φυγεις απο Σουνιο με τα πόδια είναι μια μερα δρόμος. Ρε φιλε μας τρολαρεις ο Αλιμος εχει και μετρό ξερεις. Οπου κα να μένεις στο Νομό Αττικής τον φτανεις ευκολα
Οχι εκει ,Καλαμακιου μενει ειπε ,μονο τραμ ταξιδι δηλ απο ΒΠ ,1,30 ωρα η ΙΧ και αντε να βρεις παρκιν

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.696
Πόντοι
486
Μια πιπινοντομινατριξ δεν υπάρχει. Ήμαρτον.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom