Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
καποτε υπηρχαν περισσοτερες αξιολογες περιπτωσεις. πλεον εχουμε γεμισει αφεντρες του πληκτρολογιου και της καμερας
Το session είναι πολύ σκληρή και ψυχοφθόρα διαδικασία ακόμα και για τις πιο αυθεντικές αφέντρες. Η επαγγελματίας πρέπει να το "ζεί", να είναι της φάσης του εναλλακτικού ερωτισμού και να το γουστάρει. Δεν το αντέχουν όλες. Για αυτό θεωρώ πως πολλές περνάνε σαν κομήτες και εξαφανίζονται..ή κάνουν κάτι "τύπου σέσσιον". Η πραγματική αφέντρα αγαπάει και σέβεται τον σκλάβο της... η τύπου αφέντρα απλά τον βλέπει ως "cashερι". Και όσο εξελίσσεται η τεχνολογία οι τύπου αφεντρες αφήνουν ακόμα και το διαδικαστικό σέσσιον και το γυρνάνε στο findom ή στη web φάση. Αντίθετα η πραγματική αφέντρα ( κάνει και web) αλλά το ζητάει το σέσσιον και την πραγματική επαφή. Όλες όσες αναφέρθηκαν νομίζω ότι είναι και οι πραγματικές (ενεργες) αφέντρες.

*την λολα την θεωρω ενεργή διότι ακούγεται πως θα επιστρέψει. Η αλεξάνδρα όπως είπες δεν είναι ελλαδα πλέον.
* φυσικά και όποια νέα προκύψει και καταφέρει να μείνει ένα ευλογο χρονικό δίαστημα ενεργη.

Τελευταία τροποποίηση:

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Το session είναι πολύ σκληρή και ψυχοφθόρα διαδικασία ακόμα και για τις πιο αυθεντικές αφέντρες. Η επαγγελματίας πρέπει να το "ζεί", να είναι της φάσης του εναλλακτικού ερωτισμού και να το γουστάρει. Δεν το αντέχουν όλες. Για αυτό θεωρώ πως πολλές περνάνε σαν κομήτες και εξαφανίζονται..ή κάνουν κάτι "τύπου σέσσιον". Η πραγματική αφέντρα αγαπάει και σέβεται τον σκλάβο της... η τύπου αφέντρα απλά τον βλέπει ως "cashερι". Και όσο εξελίσσεται η τεχνολογία οι τύπου αφεντρες αφήνουν ακόμα και το διαδικαστικό σέσσιον και το γυρνάνε στο findom ή στη web φάση. Αντίθετα η πραγματική αφέντρα ( κάνει και web) αλλά το ζητάει το σέσσιον και την πραγματική επαφή. Όλες όσες αναφέρθηκαν νομίζω ότι είναι και οι πραγματικές (ενεργες) αφέντρες.

*την λολα την θεωρω ενεργή διότι ακούγεται πως θα επιστρέψει. Η αλεξάνδρα όπως είπες δεν είναι ελλαδα πλέον.
* φυσικά και όποια νέα προκύψει και καταφέρει να μείνει ένα ευλογο χρονικό δίαστημα ενεργη.
Δεν μένουν πολλές ενεργές για τους λόγους που προανέφερες, η αυθεντική Αφέντρα θέλει session δια ζώσης

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886

Όλοι περιμένουμε την Λόλα σαν τρελοί

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Γιατί το λες αυτό?
Για να σε βάλω λίγο να σκεφτεσαι η Λολα δεν εχει social media εχει ομως site το οποιο το ειχε παντα ενημερωμένο και χρησιμοποιουσε και το fetlife. Στο site λοιπον γράφει ακομα ότι επιστρέφει Σεπτεμβριο, ειμαστε μέσα Νοεμβρη την είδες να επεστρεψε ; ;;;; Ειναι εξαφανισμενη και απο το fetlife . Αυτά θα επρεπε να σου λένε κάτι αν οχι δεν μπορω και δεν υπαρχει και λογος να πω περισσοτερα

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Ρε φίλε μας δουλεύεις... Αυτή πρέπει να σε πληρώνει για να πας μαζί της
Πάντως στην αντιγραφή κειμένου, είναι πρώτη... είναι από την αγγελία μου. :rockon::rockon::2funny:
Καλημέρα πλάσμα μου

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας (μην κράξετε), αλλά έχω έναν προβληματισμό. Στα διάφορα Dungeon που έχουν κυρίες, μόνο εγώ έχω τον φόβο για κάμερες; Δηλαδή ακόμα και για λόγους ασφαλείας άμα πάει κάποιος μαλακας και κάτι γίνει, δεν είναι λογικό να υπάρχει κάποια κάμερα;
Προφανώς το αναφέρω γιατί είναι προβληματισμός μου σχετικά με το επισκευτώ τέτοιο χώρο ή όχι.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας (μην κράξετε), αλλά έχω έναν προβληματισμό. Στα διάφορα Dungeon που έχουν κυρίες, μόνο εγώ έχω τον φόβο για κάμερες; Δηλαδή ακόμα και για λόγους ασφαλείας άμα πάει κάποιος μαλακας και κάτι γίνει, δεν είναι λογικό να υπάρχει κάποια κάμερα;
Προφανώς το αναφέρω γιατί είναι προβληματισμός μου σχετικά με το επισκευτώ τέτοιο χώρο ή όχι.
Καποια που ειναι επαγγελματίας και βγαζει και μια χαρα φραγκα απ ολους εμάς για πιο λόγο να κανει κάτι τετοιο ; Για να χαλάσει το ονομα της ; Επιπλέον εάν εχεις τέτοιο φόβο ζητα ραντεβου σε ξενοδοχειο ακομα και αυτες που εχουν δικο τους χωρο πανε και σε ξενοδοχειο

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά αν θες 100% ασφάλεια, αράζεις σπίτι και την βγάζεις με καμιά τσόντα. Απο την στιγμή όμως που ανοίγεις την πόρτα και βγαίνεις έξω, πάντα ξέρεις ότι αναλαμβάνεις ένα ρίσκο, απ' το να σου πέσει ένα κεραμίδι στο κεφάλι, να τρακάρεις, να κολλήσεις κάποιο μικρόβιο και πάει λέγοντας.
Πολλά λέγονταν και πολλά ακούγονταν στο παρελθόν ως φήμες, όμως προσωπικά ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψη μου κάτι σχετικό παρ' ότι είχα τιμήσει πλειστάκις τα γνωστά τοις πάσι dungeons της εποχής. Πολλά λέγονταν επίσης και για διάφορα ξενοδοχεία, αλλά ούτως ή άλλως εγώ αποφεύγω τα ξενοδοχεία γιατί τα θεωρώ ακατάλληλα για τέτοιου είδους ενασχολήσεις.
Στο δια ταύτα, η συμβουλή είναι να δεις αυτή που σου κάνει "κλικ" και να πας. Απο τις εδραιωμένες στο χώρο δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν τη φήμη τους και το όνομα τους για μια μαλακία που είναι και ποινικά κολάσιμη. Αν πας όμω φοβούμενος και τη σκιά σου, θα πάει τζάμπα η συνεδρία.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά αν θες 100% ασφάλεια, αράζεις σπίτι και την βγάζεις με καμιά τσόντα. Απο την στιγμή όμως που ανοίγεις την πόρτα και βγαίνεις έξω, πάντα ξέρεις ότι αναλαμβάνεις ένα ρίσκο, απ' το να σου πέσει ένα κεραμίδι στο κεφάλι, να τρακάρεις, να κολλήσεις κάποιο μικρόβιο και πάει λέγοντας.
Πολλά λέγονταν και πολλά ακούγονταν στο παρελθόν ως φήμες, όμως προσωπικά ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψη μου κάτι σχετικό παρ' ότι είχα τιμήσει πλειστάκις τα γνωστά τοις πάσι dungeons της εποχής. Πολλά λέγονταν επίσης και για διάφορα ξενοδοχεία, αλλά ούτως ή άλλως εγώ αποφεύγω τα ξενοδοχεία γιατί τα θεωρώ ακατάλληλα για τέτοιου είδους ενασχολήσεις.
Στο δια ταύτα, η συμβουλή είναι να δεις αυτή που σου κάνει "κλικ" και να πας. Απο τις εδραιωμένες στο χώρο δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν τη φήμη τους και το όνομα τους για μια μαλακία που είναι και ποινικά κολάσιμη. Αν πας όμω φοβούμενος και τη σκιά σου, θα πάει τζάμπα η συνεδρία.
φίλε σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση. Μιλάς πολύ σωστά!

corab4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
1.494
Πόντοι
206
Domina olga μαζί με μιας φίλη της π έχουν αρχίσει τελευταία μαζί
Ρε παιδιά έχουμε πληροφορίες για την φίλη τ απίστευτες ποδαρες έχει

Συνημμένα

• Screenshot_2023-11-17-12-08-07-975-edit_com.instagram.android.jpg