Συμφωνώ με το επίθετο "καταδικασμένο" γιατί περί αυτού πρόκειται. Ίσως όλοι έχουμε την μικρή ή μεγάλη συμβολή σ' αυτή την καταδίκη, αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται τόσο για το νήμα, όσο για τον ευρύτερο χώρο. Και πραγματικά αυτό που βλέπω εγώ με τα μάτια του παλαίμαχου πλέον είναι ότι έχουν μείνει 5-6 σοβαρές περιπτώσεις (και πολλές λέω) συν την Ίσιδα, την οποία δεν είχα την τιμή να γνωρίσω, αλλά δεν έχω και λόγο να αμφισβητήσω τις καλές κριτικές. Πέραν τούτων μηδέν, εκτός και αν βάλουμε στην εξίσωση ίσως κάποιες φερέλπιδες απατεώνισσες απο το ίνστα, που και αυτές απλώς επιβεβαιώνουν τον γενικό κανόνα. Δυστυχώς λοιπόν νομοτελειακά ανακυκλώνονται και μυρικάζονται τα ίδια και τα ίδια, με τις ίδιες και τις ίδιες. Για να λέμε λοιπόν τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, επί του παρόντος έχουμε Θεανώ, Όλγα, Βίντα, Ίσιδα, Αναστασία, Έρικα (σκόπιμα την αφήνω τελευταία last but not least όπως λένε) και μετά κυριολεκτικά το ΧΑΟΣ. Το έμπειρο μάτι που σκανάρει τις αγγελίες καταλαβαίνει αμέσως το έλειμμα μέσα απ' την φαινομενική υπερπροσφορά, όχι τόσο από τις κλεμμένες ή φτιαγμένες φωτός, όσο απο τα αβάσταχτα βαρετά και τυποποιημένα κείμενα που συνοδεύουν αυτές τις αγγελίες. Λοιπόν φίλε Τόνυ, το νήμα έχει πεθάνει όχι τόσο γιατί γράφουμε τις μαλακίες μας, αλλά κυρίως γιατί το εν Ελλάδι bdsm είναι προ πολλού νεκρό και κατά συνέπεια, λείπει η καύσιμη ύλη σε μια φωτιά που σιγοσβήνει. Υπό αυτό το πρίσμα το ουσιαστικό σχόλιο σου για την Μελίνα, δεν είναι τίποτα άλλο απο το φιλί της ζωής σ' έναν ήδη πνιγμένο.