Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

corab4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
1.496
Πόντοι
206
Σα δίδυμο μάλλον είναι η καλύτερη διαθεσιμη επιλογή αυτή την περίοδο , τωρα ως προς το χάλια η Ολγα συγκρινόμενη με ποια και σε τι ;
Εμφανισιακά με την Μελίνα σύγκριση κάνω εγώ μόνο εμφάνιση μιας κ δεν έχω δοκιμάσει

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Όταν αντίκρυσα την Θεανώ, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να την πηδηξω! Πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, ερεθιστικα ντυμένη. Δεν την περίμενα τόσο καλή

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Εμφανισιακά με την Μελίνα σύγκριση κάνω εγώ μόνο εμφάνιση μιας κ δεν έχω δοκιμάσει
Κοίτα να δεις η Μελίνα είναι πιο ψηλή και πιο λεπτή αλλά φαίνεται ότι ακόμα πειραματίζεται με το αυταρχικό. Μόνο σα δίδυμο θα μπορουσαν να έχουν επιτυχία μιας και η Ολγα είναι φουλ αυταρχική και καλύπτει το κομμάτι που δεν έχει η Μελινα

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Όταν αντίκρυσα την Θεανώ, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να την πηδηξω! Πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, ερεθιστικα ντυμένη. Δεν την περίμενα τόσο καλή
Και γιατι δεν της το πρότεινες σύμφωνα με αυτά που έχουν γράψει κάποιοι εδώ τον παίρνει κιολας . Εγω πάντως δεν την εχω πηδήξει δεν ξέρω να σου πω αν ισχύει στο 100% κατά τη δική μου άποψη βέβαια με το κατάλληλο τίμημα όλες πέφτουν δεν πρόκαειται για αθωες κορασίδες !

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Και γιατι δεν της το πρότεινες σύμφωνα με αυτά που έχουν γράψει κάποιοι εδώ τον παίρνει κιολας . Εγω πάντως δεν την εχω πηδήξει δεν ξέρω να σου πω αν ισχύει στο 100% κατά τη δική μου άποψη βέβαια με το κατάλληλο τίμημα όλες πέφτουν δεν πρόκαειται για αθωες κορασίδες !
Δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις. Δε νομίζω να κάνει καλό γαμησι

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Μια ερώτηση στους φιλους με τα αυταρχικα.
Ισχύει οταν κάνεις αυταρχικό και τρως με το στραπον μετα οταν βρεθείς με γυναικα χωρις ομως αυταρχικα στραπον κλπ δεν μπορείς να αποδώσεις?
Μια φορα ενα τραβέλι ειχε πει οταν μαθεις να καυλωνεις απο το κώλο δεν μπορεις μετα να καυλωσεις αλλιώς, ασε λεει που μετα χανεις και τη στυση,γινεσαι μονο παθητικος.
Ισχυουν αυτά?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Ισχύει οταν κάνεις αυταρχικό και τρως με το στραπον μετα οταν βρεθείς με γυναικα χωρις ομως αυταρχικα στραπον κλπ δεν μπορείς να αποδώσεις?
Μια φορα ενα τραβέλι ειχε πει οταν μαθεις να καυλωνεις απο το κώλο δεν μπορεις μετα να καυλωσεις αλλιώς, ασε λεει που μετα χανεις και τη στυση,γινεσαι μονο παθητικος.
Ισχυουν αυτά?
Κάνω πολλά χρόνια αυταρχικό και μάλιστα τα τελευταία 2 χρόνια φανατικά και πορωμένα με συγκεκριμένη αφέντρα. Προσωπικά, στις συναναστροφές μου με κοπέλες της καθημερινότητας μου, δεν αντιμετωπίζω τετοιο πρόβλημα.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Ισχυουν αυτά?
Εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω για το στραπόν γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
Αυτό που θα σου γράψω, για εμένα τουλάχιστον, είναι ότι σίγουρα αισθάνομαι πιο δυνατό ερεθισμό αν δω μια γυναίκα με μαστίγιο που πρόκειται να με δείρει παρά αν έβλεπα ένα μοντέλο γυμνό που μου λέει έλα να με γαμήσεις.
Ομοίως με τις τσόντες, αν δω ταινία από το OWK μου σηκώνεται στο δευτερόλεπτο ενώ το να δω μια normal ερωτική ταινία δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Σίγουρα και με το μοντέλο θα αποδώσω μια χαρά αλλά αν μου έλεγαν ποια από τις 2 διαλέγω θα διάλεγα την αυταρχική κοπέλα. Πολλές φορές με κοπέλες για να μου δημιουργηθεί πιο σκληρή στύση χρειαζόταν να γλύψω για κάποια λεπτά τις γάμπες και τους μηρούς της μιας και είναι και αυτό μέρος των φετίχ μου.
Το θέμα με το bdsm πιστεύω ότι είναι πρωτίστως εγκεφαλικό, αν περνάς καλύτερα με το bdsm από ότι με το κανονικό sex είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να καυλώνεις λιγότερο από ότι καύλωνες στο συνηθισμένο sex.

xdf21

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Ισχυουν αυτά?
Δεν ισχυουν ακριβως..
μπορεις να καυλωσεις κανονικα δεν εχεις προβλημα με τη στυση, αλλου ειναι το "προβλημα"
Αν μαθεις να καυλωνεις με αυταρχικο,strapon,ποδολαγνιες κλπ, μετα μπορει να μη σε καυλωνει να πηδας μια γυναικα - οι οποιες σε γενικες γραμμες θελουν τον αντρα να επιβαλλεται και να ειναι ενεργητικος στο κρεβατι και οχι να ειναι υποτακτικος.

Οποτε μπορει οντως να μην καυλωνεις γιατι απλα θα εχεις αλλες προτιμησεις και θα σ αρεσει ενας πιο παθητικος ρολος..
Τωρα βεβαια αν βρεις μια γυναικα που να της αρεσουν αυτα τοτε εισαι τυχερος. Προσωπικα δεν εχω βρει

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Δεν ισχυουν ακριβως..
μπορεις να καυλωσεις κανονικα δεν εχεις προβλημα με τη στυση, αλλου ειναι το "προβλημα"
Αν μαθεις να καυλωνεις με αυταρχικο,strapon,ποδολαγνιες κλπ, μετα μπορει να μη σε καυλωνει να πηδας μια γυναικα - οι οποιες σε γενικες γραμμες θελουν τον αντρα να επιβαλλεται και να ειναι ενεργητικος στο κρεβατι και οχι να ειναι υποτακτικος.

Οποτε μπορει οντως να μην καυλωνεις γιατι απλα θα εχεις αλλες προτιμησεις και θα σ αρεσει ενας πιο παθητικος ρολος..
Τωρα βεβαια αν βρεις μια γυναικα που να της αρεσουν αυτα τοτε εισαι τυχερος. Προσωπικα δεν εχω βρει
Εγκεφαλικά δεν φτιάχνεται ο αλλος μετά, ειναι ψυχολογικό το θέμα.
Αρα και το τρανσακι μαλλον δεν του σηκωνοταν εγκεφαλικα.
Με λιγα λογια αν εισαι υποτακτικος δύσκολο να αναλαβεις τον ενεργητικό ρόλο του άντρα

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Εγκεφαλικά δεν φτιάχνεται ο αλλος μετά, ειναι ψυχολογικό το θέμα.
Αρα και το τρανσακι μαλλον δεν του σηκωνοταν εγκεφαλικα.
Με λιγα λογια αν εισαι υποτακτικος δύσκολο να αναλαβεις τον ενεργητικό ρόλο του άντρα
Η προσωπική μου εμπειρία ειναι ότι δεν ειναι ακριβώς ετσι, αλλά καπως αντίθετα, αναλογα και πού βρίσκονται οι γραμμές του καθενός φυσικά. Υπάρχουν υποτακτικοί 24/7 και υποτακτικοί στην κρεβατοκάμαρα και υποτακτικοί που απλά για αυτούς ειναι ένα αλατοπίπερο στη σεξουαλικη τους ζωή. Πιστεύω ότι αναλογα με το βαθμο που σε φτιάχνει(εγκεφαλικά, αλλά και σωματικά) η μια ή η άλλη κατάσταση, επιλέγεις να τη νιώσεις ή όχι. Αν πχ καβλωνεις με την ιδέα του στραπον και βλέπεις τέτοιες τσόντες, ειναι πιθανόν να σκέφτεσαι το ίδιο την ώρα που εσύ πηδάς ως ενεργητικός. Αντίστοιχα, μπορεί η πράξη αυτή καθεαυτη να μη σε φτιαχνει τόσο πολύ σωματικά. Δε νομίζω ότι αν ανακαλύψεις ότι σαν υποτακτικός τελικά καβλωνεις περισσότερο και ειναι και η σωματική εμπειρία σούπερ, δεν μπορείς μετα να αναλάβεις τον ενεργητικό ρόλο, αν και αυτό σε ευχαριστεί. Ναι, ειναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι γουσταρεις κατι άλλο περισσοτερο και να μην μπορείς μετα την άλλη φαση, αλλά αυτό ειναι κατι λιγο διαφορετικό απο αυτό που συζητάμε.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Η προσωπική μου εμπειρία ειναι ότι δεν ειναι ακριβώς ετσι, αλλά καπως αντίθετα, αναλογα και πού βρίσκονται οι γραμμές του καθενός φυσικά. Υπάρχουν υποτακτικοί 24/7 και υποτακτικοί στην κρεβατοκάμαρα και υποτακτικοί που απλά για αυτούς ειναι ένα αλατοπίπερο στη σεξουαλικη τους ζωή. Πιστεύω ότι αναλογα με το βαθμο που σε φτιάχνει(εγκεφαλικά, αλλά και σωματικά) η μια ή η άλλη κατάσταση, επιλέγεις να τη νιώσεις ή όχι. Αν πχ καβλωνεις με την ιδέα του στραπον και βλέπεις τέτοιες τσόντες, ειναι πιθανόν να σκέφτεσαι το ίδιο την ώρα που εσύ πηδάς ως ενεργητικός. Αντίστοιχα, μπορεί η πράξη αυτή καθεαυτη να μη σε φτιαχνει τόσο πολύ σωματικά. Δε νομίζω ότι αν ανακαλύψεις ότι σαν υποτακτικός τελικά καβλωνεις περισσότερο και ειναι και η σωματική εμπειρία σούπερ, δεν μπορείς μετα να αναλάβεις τον ενεργητικό ρόλο, αν και αυτό σε ευχαριστεί. Ναι, ειναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι γουσταρεις κατι άλλο περισσοτερο και να μην μπορείς μετα την άλλη φαση, αλλά αυτό ειναι κατι λιγο διαφορετικό απο αυτό που συζητάμε.
Υπάρχουν υποτακτικοί που τους αρέσει αυτός ο ρόλος σε συγκεκριμένες γυναίκες ως lifestyle ή μονο σε επαγγγελματικά σέσσιον. Προσωπικά ανάλογα την γυναίκα μου βγαίνει και ανάλογο κόνσεπτ στο κρεββάτι. Ή και με την ίδια γυναίκα να αλλάζουμε ρόλους Κυρίαρχου/ης-Υποτακτικού/ης. Πάντως η δική μου αλήθεια είναι ότι το vanilla κάποια στιγμή το βαριέμαι και θέλω και κάτι πιο πιπεράτο. Σε αυτό 'εχω σταθεί τυχερός... Δεν διστάζω να το ζητήσω από την εκάστοτε κοπέλα μου και μέχρι τώρα βρίσκω θετική ανταπόκριση

xdf21

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Αν πχ καβλωνεις με την ιδέα του στραπον και βλέπεις τέτοιες τσόντες, ειναι πιθανόν να σκέφτεσαι το ίδιο την ώρα που εσύ πηδάς ως ενεργητικός. Αντίστοιχα, μπορεί η πράξη αυτή καθεαυτη να μη σε φτιαχνει τόσο πολύ σωματικά.

Η αλλη δηλαδη θα θελει σεξ σε φαση doggystyle και σφαλιαρες στον πισινο και ταυτοχρονα εσυ ενω θα της τα κανεις αυτα, θα σκεφτεσαι οτι εισαι ο υποτακτικος και σε παιρνει αυτη με strapon? Πως γινεται αυτο?
Ειναι σαν μου λες οτι θα σε παιρνει η αλλη με strapon και θα σκεφτεσαι οτι την πηδας εσυ απο πισω για να γουσταρεις..

Τελευταία τροποποίηση:

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Η αλλη δηλαδη θα θελει σεξ σε φαση doggystyle και σφαλιαρες στον πισινο και ταυτοχρονα εσυ ενω θα της τα κανεις αυτα, θα σκεφτεσαι οτι εισαι ο υποτακτικος και σε παιρνει αυτη με strapon? Πως γινεται αυτο?
Ειναι σαν μου λες οτι θα σε παιρνει η αλλη με strapon και θα σκεφτεσαι οτι την πηδας εσυ απο πισω για να γουσταρεις..
και για πιο λόγο να κάνεις σε κάποια κάτι που δεν αρέσει σε εσένα;
Άλλοι πχ καυλώνουν για γυναίκες με μεγάλα βυζιά, θα τους κατηγορήσει κανένας αν δεν θέλουν να πάνε με γυναίκες με μικρά βυζιά;
Το ενδεχόμενο να αρέσει σε κάποιον και να γαμάει αλλά και να γαμιέται δεν σου περνάει από το μυαλό; Μπαίνεις μέσα στο τρυπάκι όλων όσων θεωρούν τους υποτακτικούς ανώμαλους.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Το τρανσακι μου ειπε πως στην αρχη καυλωνε μονο απο το κωλο,αλλα μετα απο τοσες πουτσες δεν καυλωνε και ηταν 28 ετων τοτε.
Μήπως συμβει το ιδιο και με αυτους που τρώνε στραπον?
Στο τρανσακι δεν ημουν πελατης αλλά το ειχε γκομενα ενας φιλος μου τρανσακιας για κανα 3μηνο και βγαιναμε για καφε κλπ,ακόμα δεν ειχε ξεκινήσει ορμονες για στηθος,αλλα ο φιλος μου ο τρανσακιας μου έλεγε ηταν πιο παθητικο και απο γκομενα,το στρινγκ της εβγαζε και εσκουζε,ειδικα σε φασεις σκληρου γαμησιου εδινε το 100% μου ειχε κωλοτριφτει μια φορα να τη τη γαμησω με το οκ του φιλου αλλα δεν ειμαι τετοιων καταστασεων.
Μετά πηδιοταν απο εδω και απο εκει και ο φιλος ξενερωσε καιντην εδιωξε,αυτο το κακο με τους γκει τρανς κλπ πηδιουνται ευκολα και ακαποτα γι αυτο τα σμν πανε και ερχονται,σε ενα 3μηνο ειχε πηδηθει με κανα 4αρι και ο φιλος την έδιωξε
Εχουν την ευκολια του αντρα στο σεξ αλλα με αντρες.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Το τρανσακι μου ειπε πως στην αρχη καυλωνε μονο απο το κωλο,αλλα μετα απο τοσες πουτσες δεν καυλωνε και ηταν 28 ετων τοτε.
Μήπως συμβει το ιδιο και με αυτους που τρώνε στραπον?
Στο τρανσακι δεν ημουν πελατης αλλά το ειχε γκομενα ενας φιλος μου τρανσακιας για κανα 3μηνο και βγαιναμε για καφε κλπ,ακόμα δεν ειχε ξεκινήσει ορμονες για στηθος,αλλα ο φιλος μου ο τρανσακιας μου έλεγε ηταν πιο παθητικο και απο γκομενα,το στρινγκ της εβγαζε και εσκουζε,ειδικα σε φασεις σκληρου γαμησιου εδινε το 100% μου ειχε κωλοτριφτει μια φορα να τη τη γαμησω με το οκ του φιλου αλλα δεν ειμαι τετοιων καταστασεων.
Μετά πηδιοταν απο εδω και απο εκει και ο φιλος ξενερωσε καιντην εδιωξε,αυτο το κακο με τους γκει τρανς κλπ πηδιουνται ευκολα και ακαποτα γι αυτο τα σμν πανε και ερχονται,σε ενα 3μηνο ειχε πηδηθει με κανα 4αρι και ο φιλος την έδιωξε
Εχουν την ευκολια του αντρα στο σεξ αλλα με αντρες.
τι σχεση εχει η εμπειρια του φιλου σου με την τρανς κοπελα που λες με το bdsm? το στραπ ον δεν σε κανει gay και μια χαρα σου σηκωνεται και πριν και μετα και κατα τη διαρκεια (αν η αφεντρα ξερει πως να σου ερεθισει τον προστατη σωστα).

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
τι σχεση εχει η εμπειρια του φιλου σου με την τρανς κοπελα που λες με το bdsm?
Επειδή ελεγε το τρανς οτι αν τρως από κωλο μετα δεν καυλωνεις,γι αυτο λεω με στραπον παιζει τετοια φαση?
Μηπως καποιος αρκειται στο bdsm και δεν μπορεί μετα να αποδωσει ως ενεργητικός?

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Επειδή ελεγε το τρανς οτι αν τρως από κωλο μετα δεν καυλωνεις,γι αυτο λεω με στραπον παιζει τετοια φαση?
Μηπως καποιος αρκειται στο bdsm και δεν μπορεί μετα να αποδωσει ως ενεργητικός?
αν σου αρεσει και ο παθητικος ρολος δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να λειτουργησεις και ενεργητικα. τα τρανς ατομα περαν του σεξουαλικου εχουν και αλλες ιδιαιτεροτητες οι οποιες ειναι και ψυχολογικες οπως επισης οταν ξεκινανε και τη μεταβαση λογο της αγωγης που κανουν με φαρμακα και ορμονες επιρεαζεται και η στυση τους.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Οι αφεντρες ειναι γυναικες και αμα γουσταρουν και καβλωσουν θα πηδηχτουν με τον εκεινη την στιγμη υποτακτικο ,ολα τα κανουν για το χρημα και μονο ,μην σας κοροιδευουν ,θεατρο επι πληρωμη ειναι ,οσο καλυτερες θεατρινες τοσο πιο ψηλη τιμη .Γιαυτο ο πελατης διαλεγει τι τον ενδιαφερει ,ποια του αρεσει και δοκιμαζει και πληρωνει .Εχετε δει καμμια αφεντρα να το κανει δωρεαν μονο για την καβλα της ?

xdf21

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Γιαυτο ο πελατης διαλεγει τι τον ενδιαφερει ,ποια του αρεσει και δοκιμαζει και πληρωνει .Εχετε δει καμμια αφεντρα να το κανει δωρεαν μονο για την καβλα της ?
Yπαρχουν γκομενες εκει εξω που τα γουσταρουν αυτα, απλα ειναι λιγες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom