Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Μπράβο που έθιξες το θέμα. Όποιος μιλήσει έστω και λίγο μαζί τους πιστεύω καταλαβαίνει από χιλιόμετρα την απάτη.
Πρέπει λέει να προκαταβάλεις τα λεφτά του σέσσιον γιατί πολλοί κλείνουν και δεν εμφανίζονται...
Έχω κάνει "συζητήσεις" με πολλά από τα προφίλ από "κυρίες" που υποτίθεται είναι στην ομάδα, η γραφή τα επιχειρήματα και το ύφος είναι
πάντα το ίδιο που δείχνει ότι υπάρχει το ίδιο πρόσωπο πίσω από τα περισσότερα προφίλ.
Κάθε φορά που μιλάω μαζί τους μου φτιάχνουν την διάθεση από τις αρλούμπες που λένε και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν ότι δεν βγάζουν ρούχα,
οι άλλες είναι ιερόδουλες και μόνο αυτές είναι αφέντρες.

Είναι και μια Αλβανίδα μέσα σε αυτές μια Topi μιλάμε τρελές απάτες οι τύπισσες

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Τις είχα εντοπίσει και εγώ στο Facebook να ζητάνε 100ευρω για αέρα κοπανιστό κτλ
Θέλει τεράστια προσοχή .ειδα πρόσφατα ότι ντε και καλα η ομάδα τους έγινε ερασιτεχνική ....
Τα βίτσια σίγουρα πληρώνονται κια εγώ φυσικά τα πληρώνω και πάω ΜΟΝΟ σε επώνυμες Κύριες που δεν έχω να φοβηθώ ΤΙΠΟΤΑ ,συμφωνω απολύτως με την προαναφερθείσα τριάδα
Αλεξανδρα - Θεανώ -κατια και μισελ ,από δίκη μου πείρα είναι άψογες σε ΟΛΑ αλλά και οι άλλες όμως οι γνωστές είναι οκ νομιζω

• Like
Αντιδράσεις: quignj

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
φ
Είναι και μια Αλβανίδα μέσα σε αυτές μια Topi μιλάμε τρελές απάτες οι τύπισσες

Φιλαρακι ολες Αλβανιδες ειναι αλλα αυτό είναι το λιγότερο πρόβλημα
Είναι και άσχημες ειναι και γιαλαντζι αφεντρες. Απορώ υπάρχουν καποιοι που τους έφαγαν λεφτά ;

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Καλά κάνατε και το αναφέρατε αλλά δεν είναι όλες αλβανίδες,μία από τις κοπέλες μου έστειλε αίτημα στο προφίλ μου και το έκανα δεκτό.Έχει φωτογραφίες με την topi αλλά η κοπέλα είναι ελληνίδα,τώρα τι κάνουν δεν ξέρω,φωτογραφίες έχουν από session μόνο ποδολαγνεία και trambling.

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1
Ποια από τις αφέντρες δέχεται σεξ παθητικό εκτός της Πανδώρας

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καμία αφεντρα πραγματική δεν δέχεται sex
Οποία δέχεται πολύ απλά δεν είναι αφεντρα

jquigon

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
2
Πόντοι
0
" Η Αυτοκρατορία της Απάτης είναι πάλι εδώ "

Μπορεί το νήμα να τιτλοφορείται ως οι "Καλύτερες στο Αυταρχικό" αλλά μιας και το διαβάζουν και νεοφώτιστοι καλό είναι να μαθαίνουν τις πραγματικές κακοτοπιές

Στο facebook κυκλοφορεί μία "συμμορία" από απατεώνισσες που αυτοαποκαλούνται Black Angels αυτές λοιπόν διατείνουν ότι μόνο αυτές είναι αληθινές Αφέντρες κατηγορούν αδιακρίτως όλες τις επαγγελματίες επειδή παίρνουν λεφτά ενώ αυτές και καλά όχι. Στην ουσία βέβαια αποσπούν από κορόιδα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά απ όσο κοστίζει ένα session και δεν προσφέρουν και τίποτα !!!

Πασάρουν λοιπόν ένα ποιημα οτι και καλά αυτές δεν είναι επαγγελματίες για αυτό δε βγάζουν ποτέ τα ρούχα τους δεν κάνουν στραπ δεν κάνουν το ένα δεν κάνουν το άλλο . Τι κάνουν ; Αποσπάνε χρήματα μέσω λέει της κάρτα μέλους που σε βαζει στο προνομιακό τους club όπου θα γνωρίσεις λέει Αφεντρες και θα έχεις και μόνιμες σχέσεις υποταγής . Τρια πουλάκια κάθονταν
.

Για λίγο καιρό είχανε χαθεί αλλά τώρα ανασυνταχθηκαν με νέα μπάζα που η σχέση τους με το BDSM είναι ανάλογη με αυτή που είχε ο τέως πρωθυπουργός με την Αγγλική γλώσσα.

Κανείς δε χαρίζει τίποτα δωρεάν τα βίτσια πληρώνονται κύριοι. Τωρα εάν κάποιοι θέλουν να ψαχτουν υπάρχει το fetlife.com όπου εκεί παίζει ( με μικρή πιθανότητα) να πετύχεις κάποια γυναίκα με BDSM ανησυχίες και εάν σε γουστάρει κάτι να κάνεις  μαζί της. Και εκεί βέβαια θέλει προσοχή γιατί απατεωνισσες εχει και εκει μέσα.

Ο χρυσός κανόνας λοιπόν λέει δε στέλνουμε ποτέ λεφτά για αόριστα πράγματα. Στέλνουμε χρήματα μόνο για να αγοράσουμε πχ ένα video, ένα αντικείμενο, να κάνουμε ένα Online session. Και τα στέλνουμε μόνο σε επώνυμες επαγγελματίες. Κοντά στο νου και η γνώση λοιπόν, πχ υπάρχει ποτέ περίπτωση να στείλεις χρήματα για να αγοράσεις video από την Κυρία Αλεξάνδρα, την Κυρία Θεανώ η το δίδυμο Κάτια Μισέλ * και να σου φάνε λεφτά ; Η ζημιά που θα γίνει στην εικόνα τους είναι πολλαπλάσια των 10-15 ευρω που κάνει ένα video

*Αναφέρθηκα  Αλεξάνδρα, Θεανώ & Κατια-Μισέλ γιατί απ όσο ξέρω μόνο αυτές  πουλάνε videos. Αν κάποιος ξέρει και για άλλες ας το μοιραστεί μαζί μας !

Οντως μιλαμε για τρελη απατη. Μια παρεα απο καράμπαζα ειναι που καθε
λιγο μολις τις παιρνουν χαμπαρι.. φτιαχνουν νεα γκρουπ στο FB,
και αλλαζουν και προφιλς και ονοματα.
Κοινη περιγραφη σε ολα αυτα τα γκρουπ που φτιαχνουν ειναι οτι δεν βγαζουν ρουχα,
δεν παιρνουν λεφτα, ψαχνουν για μονιμη σχεση υποταγης και π@τσες μπλε..
και οτι εχουν και καλα μελη σε ολη την ελλαδα, καρτα μελους κτλ..
Παντα το ιδιο ποιημα που το κανουν copy-paste στα θυματα..

Συνηθως ενα αλβανικο καραμπαζο ειναι πισω απο τα πιο πολλα προφιλ, η Enkelejda.
Ζητανε και τα πραγματικα στοιχεια!! σου για να σε εχουν στο χερι μετα..
και μαλιστα τα επιβεβαιωνουν! και με αλλους τροπους..εχουν εναν για αυτην τη δουλεια..
και φυσικα μετα αρχιζει το αρμεγμα για λεφτα αν και στην αρχη λενε παντα οτι δεν θελουν αυτο..χαχαχα.
Μεγαλη προσοχη και μακρυα..πειτε το και σε αλλους μην την πατησουν.

Η πιο προσφατη περιγραφη του νεου γκρουπ.. που παλι!.. φτιαξανε.. στο FB:

Δημιουργία "ερασιτεχνικής" φετιχιστικής παρέας και χώρου όπου τα μέλη της θα μπορούν εχέμυθα να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά.  Σε αυτό το χώρο θα υπάρχουν κανόνες από τα ίδια τα μέλη, τα έξοδα του θα μοιράζονται σε όλα τα μέλη με τρόπο που τα ίδια θα αποφασίσουν. Τέλος τα άτομα από την επαρχία θα μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτό το χώρο για διάστημα που η ομάδα θα αποφασίζει μέχρι και να διοργανώνονται  φετιχιστικές εκδηλώσεις. Ερασιτέχνης Κυρίαρχη είναι αυτή που δεν απαιτεί οποιαδήποτε χρηματική προσφορά από τον άντρα φετιχιστή. Σκοπός την ομάδας αυτής, μια ρεαλιστικής ομάδας, που γνωρίζονται μεταξύ τους, ανταλλάζουν απόψεις και όλοι μαζί αγωνίζονται για την ανάπτυξη αυτού του τρόπου ζωής. facebook.com/groups/erasitexnesfetix/

• Like

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1

Πολύ καλή φίλε!!τον παίρνει καλά!!πίπα για σεμινάριο,ποδαράκια για γλυψιμο και ποδομαλακια!!δέχεται και λίγο ελαφρύ ξύλο σφαλιάρες στο πωπω ξέρειςκαι φιμωμα

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Πολύ καλή φίλε!!τον παίρνει καλά!!πίπα για σεμινάριο,ποδαράκια για γλυψιμο και ποδομαλακια!!δέχεται και λίγο ελαφρύ ξύλο σφαλιάρες στο πωπω ξέρειςκαι φιμωμα

Σα πρεζακι μοιάζει ρε παιδιά... Για αφεντρα δε μου βγάζει τίποτα αυταρχικό. Για να την πάρω ίσως. Πιο εύκολα για να την αρχίσω στις μπατσες (ερωτικά πάντα)

• Like

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
H Πανδώρα δεν ειναι Αφεντρα είναι Switch μια διαφορά όσο να ειναι υπάρχει.
Θα ελεγα μαλιστα ειναι περισσότερο σκλάβα παρά Αφέντρα

• Like

Lady_Afrodyte

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Κοινη περιγραφη σε ολα αυτα τα γκρουπ που φτιαχνουν ειναι οτι δεν βγαζουν ρουχα,

και μαλιστα τα επιβεβαιωνουν! και με αλλους τροπους..εχουν εναν για αυτην τη δουλεια..
και φυσικα μετα αρχιζει το αρμεγμα για λεφτα αν και στην αρχη λενε παντα οτι δεν θελουν αυτο..χαχαχα.

Δημιουργία "ερασιτεχνικής" φετιχιστικής παρέας και χώρου όπου τα μέλη της θα μπορούν εχέμυθα να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά.  Σε αυτό το χώρο θα υπάρχουν κανόνες από τα ίδια τα μέλη, τα έξοδα του θα μοιράζονται σε όλα τα μέλη με τρόπο που τα ίδια θα αποφασίσουν. Τέλος τα άτομα από την επαρχία θα μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτό το χώρο για διάστημα που η ομάδα θα αποφασίζει μέχρι και να διοργανώνονται  φετιχιστικές εκδηλώσεις. Ερασιτέχνης Κυρίαρχη είναι αυτή που δεν απαιτεί οποιαδήποτε χρηματική προσφορά από τον άντρα φετιχιστή. Σκοπός την ομάδας αυτής, μια ρεαλιστικής ομάδας, που γνωρίζονται μεταξύ τους, ανταλλάζουν απόψεις και όλοι μαζί αγωνίζονται για την ανάπτυξη αυτού του τρόπου ζωής. facebook.com/groups/erasitexnesfetix/

Επειδη επεσα θυμα αυτης της απατης,πρεπει να πω οτι δεν μιλαμε απλα για απατεωνες αλλα για εκβιαστες και δεν ξερω που μπορει να φτασουν.Αναρωτιεμαι πως ακομα υπαρχουν ατομα που τις υποστηριζουν.

• Like

fadasmataki

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Σα πρεζακι μοιάζει ρε παιδιά... Για αφεντρα δε μου βγάζει τίποτα αυταρχικό. Για να την πάρω ίσως. Πιο εύκολα για να την αρχίσω στις μπατσες (ερωτικά πάντα)
Καλα πρεζακι δεν ειναι σιγουρα, την εχω δει 2 φορες και ηταν ακρως αυταρχικη και το ειχε παρα πολυ , ομως το να δουλευει σε γνωστο οικο-αλυσιδα με κανει να πιστευω οτι ειναι αλλη μια switch που (μαλλον) μπορει να παιξει και τους 2ρολους + το σεξ φυσικα που δεν νομιζω οτι μπορει να το 'αποφυγει' οσο δουλευει εκει, περι ορεξεως ... Τελικα νομιζω το αφεντρηλικι το εχει για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Καλα πρεζακι δεν ειναι σιγουρα, την εχω δει 2 φορες και ηταν ακρως αυταρχικη και το ειχε παρα πολυ , ομως το να δουλευει σε γνωστο οικο-αλυσιδα με κανει να πιστευω οτι ειναι αλλη μια switch που (μαλλον) μπορει να παιξει και τους 2ρολους + το σεξ φυσικα που δεν νομιζω οτι μπορει να το 'αποφυγει' οσο δουλευει εκει, περι ορεξεως ... Τελικα νομιζω το αφεντρηλικι το εχει για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

Είναι πρώην χρήστης... Μας δουλεύεις. Είσαι και σίγουρος τρομάρα σου.

fadasmataki

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μιλω για τους τελευταιους 10 μηνες, αν ηταν κάποτε δεν γνωριζω, αλλα για τωρα θα το εβλεπα αν καταλαβες καταλαβες, που δυσκολο το βλεπω, εσυ αναμασα φημες, εγω το ξερω ιδηεις ομασι. δικαστη του πλητρολογιου. 

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Στην σελίδα 99 έχουμε ξαναγράψει για την Πανδώρα,όχι ένας μόνο,ήταν για χρόνια στην ντρόγκα τώρα αν σταμάτησε δεν το γνωρίζω.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1

Δημιουργία "ερασιτεχνικής" φετιχιστικής παρέας και χώρου όπου τα μέλη της θα μπορούν εχέμυθα να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά.  Σε αυτό το χώρο θα υπάρχουν κανόνες από τα ίδια τα μέλη, τα έξοδα του θα μοιράζονται σε όλα τα μέλη με τρόπο που τα ίδια θα αποφασίσουν. Τέλος τα άτομα από την επαρχία θα μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτό το χώρο για διάστημα που η ομάδα θα αποφασίζει μέχρι και να διοργανώνονται  φετιχιστικές εκδηλώσεις. Ερασιτέχνης Κυρίαρχη είναι αυτή που δεν απαιτεί οποιαδήποτε χρηματική προσφορά από τον άντρα φετιχιστή. Σκοπός την ομάδας αυτής, μια ρεαλιστικής ομάδας, που γνωρίζονται μεταξύ τους, ανταλλάζουν απόψεις και όλοι μαζί αγωνίζονται για την ανάπτυξη αυτού του τρόπου ζωής. facebook.com/groups/erasitexnesfetix/
Εκβιάζουν κιόλας,παίρνουν τις επαφές από το προφίλ,μεγάλη προσοχή,μακρυά.

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Μιλω για τους τελευταιους 10 μηνες, αν ηταν κάποτε δεν γνωριζω, αλλα για τωρα θα το εβλεπα αν καταλαβες καταλαβες, που δυσκολο το βλεπω, εσυ αναμασα φημες, εγω το ξερω ιδηεις ομασι. δικαστη του πλητρολογιου. 

Καταρχάς είναι "ιδίοις ομμασι"... Του άλλαξες τα φώτα. Κατά δεύτερον ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ δε την έχω δει live?

fadasmataki

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
@Shaco . 1ον δεν με ενδιαφερει να κανω τον δικηγορο κανενος. 2ον αν την ειχες δει δεν θα επαναλμβανες μια φημη… εκτος αν δεν μπορεις να αναγνωρισεις (καλυτερα αν δεν μπορεις),τωρα αν εισαι απλα hater ή παντογνωστης εσυ ξερεις, ωστοσο δεν θα ασχοληθω με το φανερα απερισκεπτο μισος σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom