giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα
Καλησπερα Και Καλο Μας Καλοκαιρι.Ευχομαι υγεια σε ολους μας και να περναμε καλα.Αντε σιγα σιγα να ξεκινησουν και οι κυριες να περναμε καλα
Σχεδόν όλες ξεκίνησαν ! Εγω ήμουν Αθηνα Πεμπτη Παρασκευη και Σάββατο και έκανα session με δύο διαφορετικές
όλες είναι πλέον μάχιμες,έκανα την προηγούμενη βδομάδα με την έρικα,εξαιρετική γυναίκα και το τέλειο session,αν δεν την έχεις επισκεφτεί στην συστήνω ανεπιφύλακτα Mke b,όλα τα λεφτά η γυναίκα.Καλησπερα Και Καλο Μας Καλοκαιρι.Ευχομαι υγεια σε ολους μας και να περναμε καλα.Αντε σιγα σιγα να ξεκινησουν και οι κυριες να περναμε καλα
Παίζουν αλλά όχι αφέντρες,υπάρχουν πολλές αγγελίες που κάνουν και σεξ και αυταρχικό.Παιζει καμια που να γαμιεται,να κανει καλο μασαζ και να ειναι κατα βαση dominatrix?Εστω τα δυο τελευταια.
Νταξει δε μιλαω για καθαροαιμο session προφανως αλλα κατι πιο allaround που να μπορεις να παραστρατησεις και λιγο.
ναι ναι έτσι είναι έχουν ξεκινήσει όλες ακόμα και αυτές οι λίγες που απείχαν πολύ καιρόMike.b Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος,δες τις αγγελίες και θα καταλάβεις,άρχισαν ακόμα και οι πιο εκλεκτικές που είχαν σταματήσει για μήνες.
αφεντρα original dominatrix ούτε γαμιεται ούτε κάνει μασαζ γιατί πολύ απλά είναι αφεντρα αλλιώς θα ήταν βίζιτακι .....Παιζει καμια που να γαμιεται,να κανει καλο μασαζ και να ειναι κατα βαση dominatrix?Εστω τα δυο τελευταια.
Νταξει δε μιλαω για καθαροαιμο session προφανως αλλα κατι πιο allaround που να μπορεις να παραστρατησεις και λιγο.
αφεντρα original dominatrix ούτε γαμιεται ούτε κάνει μασαζ γιατί πολύ απλά είναι αφεντρα αλλιώς θα ήταν βίζιτακι .....
Από την άλλη πλευρά και οι πραγματικές αφεντρες στην Ελλάδα είναι ελάχιστες
Εντυπώσεις μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας;;
Στανιάραμε φιλαράκι ! Γυρίσαμε Σαλονίκη με τα σημάδια του trampling παντου χα χα χα
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σύζυγος η γκόμενα για να σου κάνει "σωματικό έλεγχο" το σωστό αυτό είναι να φύγεις με τα σημάδια για να έχεις και κάτι να θυμάσαι !!!!
Πως και κατέβηκες Αθήνα έκανες καμιά καλή νίκη πάλι στο στοίχημα ;;
Απόδοση 1.25 ότι η μία από τις δύο που πήγες ήταν η Θεανώ !!!!
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σύζυγος η γκόμενα για να σου κάνει "σωματικό έλεγχο" το σωστό αυτό είναι να φύγεις με τα σημάδια για να έχεις και κάτι να θυμάσαι !!!!
Πως και κατέβηκες Αθήνα έκανες καμιά καλή νίκη πάλι στο στοίχημα ;;
Απόδοση 1.25 ότι η μία από τις δύο που πήγες ήταν η Θεανώ !!!!
εξαιρετικη πάντα η Θεανώ την επισκέπτομαι αρκετά συχνά ,εμενα πάντως για κάποιο λόγο σημάδια δεν μου αφήνει ,ότι αφήσει είναι για 24 ώρες το πολύ ,ίσως είναι και το δέρμα μου έτσι ,ίσως και τα παιχνίδια ,ΕΙναι πάντως κουκλάρα και σωστό άτομοΦιλαράκι σε ολα μέσα έπεσες με εξαιρεση την απόδοση. 1.25 είναι δώρο χα χα χα 1.03 ότι θα περναγα απο εκεί . Την πέτυχα μια μέρα πριν φυγει για τριημερο .Ειχα αγοράσει κάτι video της με trampling οσο ήταν αυτη η μαλακια το Lockdown και την είχα πει αμα κατέβω Αθήνα θέλω να με κάνεις ότι στο video και χειρότερα Το γουστάρει πολύ το trampling ιδιως αμα της πεις να στο κάνει και με τακουνια εκει να δεις πως φτιάχνεται. Εχει και κάτι ποδάρες ανασταινουν πεθαμένο