Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Καλησπερα Και Καλο Μας Καλοκαιρι.Ευχομαι υγεια σε ολους μας και να περναμε καλα.Αντε σιγα σιγα να ξεκινησουν και οι κυριες να περναμε καλα

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
Καλησπερα Και Καλο Μας Καλοκαιρι.Ευχομαι υγεια σε ολους μας και να περναμε καλα.Αντε σιγα σιγα να ξεκινησουν και οι κυριες να περναμε καλα

Σχεδόν όλες ξεκίνησαν ! Εγω ήμουν Αθηνα Πεμπτη Παρασκευη και Σάββατο και έκανα session με δύο διαφορετικές

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
Παιζει καμια που να γαμιεται,να κανει καλο μασαζ και να ειναι κατα βαση dominatrix?Εστω τα δυο τελευταια.

Νταξει δε μιλαω για καθαροαιμο session προφανως αλλα κατι πιο allaround που να μπορεις να παραστρατησεις και λιγο.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
όλες είναι πλέον μάχιμες,έκανα την προηγούμενη βδομάδα με την έρικα,εξαιρετική γυναίκα και το τέλειο session,αν δεν την έχεις επισκεφτεί στην συστήνω ανεπιφύλακτα Mke b,όλα τα λεφτά η γυναίκα.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Mike.b Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος,δες τις αγγελίες και θα καταλάβεις,άρχισαν ακόμα και οι πιο εκλεκτικές που είχαν σταματήσει για μήνες.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Παιζει καμια που να γαμιεται,να κανει καλο μασαζ και να ειναι κατα βαση dominatrix?Εστω τα δυο τελευταια.

Νταξει δε μιλαω για καθαροαιμο session προφανως αλλα κατι πιο allaround που να μπορεις να παραστρατησεις και λιγο.
Παίζουν αλλά όχι αφέντρες,υπάρχουν πολλές αγγελίες που κάνουν και σεξ και αυταρχικό.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Mike.b Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος,δες τις αγγελίες και θα καταλάβεις,άρχισαν ακόμα και οι πιο εκλεκτικές που είχαν σταματήσει για μήνες.
ναι ναι έτσι είναι έχουν ξεκινήσει όλες ακόμα και αυτές οι λίγες που απείχαν πολύ καιρό

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1

αφεντρα original dominatrix ούτε γαμιεται ούτε κάνει μασαζ γιατί πολύ απλά είναι αφεντρα αλλιώς θα ήταν βίζιτακι .....
Από την άλλη πλευρά και οι πραγματικές αφεντρες στην Ελλάδα είναι ελάχιστες

Operator

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχουν  και πολλές τέτοιες αγγελίες πάντως.

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
αφεντρα original dominatrix ούτε γαμιεται ούτε κάνει μασαζ γιατί πολύ απλά είναι αφεντρα αλλιώς θα ήταν βίζιτακι .....
Από την άλλη πλευρά και οι πραγματικές αφεντρες στην Ελλάδα είναι ελάχιστες

Αμα δεις ειπα κατα βαση dominatrix και οχι καθαροαιμο session αρα δεν εννοω αφεντρα-αφεντρα αλλα τυπισα (κατα προτιμηση 40+) που να εχει αυτη τη γκαμα σε θετικο βαθμο και οχι ψευτοαυταρχικο μπουρδελοστουντιου.

Το ξερω πως ειναι δυσευερετο και για αυτο ρωταω.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχ τα ίδια και εγώ  :lheel:

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Στανιάραμε φιλαράκι !  Γυρίσαμε Σαλονίκη με τα σημάδια του trampling παντου χα χα χα

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σύζυγος η γκόμενα για να σου κάνει "σωματικό έλεγχο" το σωστό αυτό είναι να φύγεις με τα σημάδια για να έχεις και κάτι να θυμάσαι !!!!

Πως και κατέβηκες Αθήνα έκανες καμιά καλή νίκη πάλι στο στοίχημα ;; :)

Απόδοση 1.25 ότι η μία από τις δύο που πήγες ήταν η Θεανώ  !!!!

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σύζυγος η γκόμενα για να σου κάνει "σωματικό έλεγχο" το σωστό αυτό είναι να φύγεις με τα σημάδια για να έχεις και κάτι να θυμάσαι !!!!

Για να λέει για σημάδια από trampling......................

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21

Φιλαράκι σε ολα μέσα έπεσες με εξαιρεση την απόδοση. 1.25 είναι δώρο χα χα χα  1.03 ότι θα περναγα απο εκεί . Την πέτυχα μια μέρα πριν φυγει για τριημερο .Ειχα αγοράσει κάτι video της με trampling οσο ήταν αυτη η μαλακια το Lockdown και την είχα πει αμα κατέβω Αθήνα θέλω να με κάνεις ότι στο video και χειρότερα :) :) :) Το γουστάρει πολύ το trampling ιδιως αμα της πεις να στο κάνει και με τακουνια εκει να δεις πως φτιάχνεται. Εχει και κάτι ποδάρες ανασταινουν πεθαμένο

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Και εγώ ήρθα στην Αθήνα,και έκανα session με την ερικα, έχει καιρό να ανέβει Θεσσαλονίκη,πρώτη φορά στο dundeon της,πεντακάθαρο και με όλα τα όργανα, όπως και στην Θεσσαλονίκη χωρίς να κρατάει ρολόι,2 ώρες μείναμε μαζί,ευχαριστήθηκα στραποναρισμα και cbt,μου τα έκανε ταυτόχρονα, με στραπαριζε και μου έκανε και cbt,εξαιρετικό spanking,το κωλαράκι μου είναι ακόμα κόκκινο,2 ώρες σκέτη καυλα, με έντυσε και κοριτσάκι και παίξαμε τις φιλενάδες,στο γλύψιμο στον λαιμό μου και στις θηλες μου με απογείωσε, μου τις δάγκωνε κιόλας,και όπως πάντα μου έκανε έλεγχο οργασμού και μασάζ προστάτη.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Φιλαράκι σε ολα μέσα έπεσες με εξαιρεση την απόδοση. 1.25 είναι δώρο χα χα χα  1.03 ότι θα περναγα απο εκεί . Την πέτυχα μια μέρα πριν φυγει για τριημερο .Ειχα αγοράσει κάτι video της με trampling οσο ήταν αυτη η μαλακια το Lockdown και την είχα πει αμα κατέβω Αθήνα θέλω να με κάνεις ότι στο video και χειρότερα :) :) :) Το γουστάρει πολύ το trampling ιδιως αμα της πεις να στο κάνει και με τακουνια εκει να δεις πως φτιάχνεται. Εχει και κάτι ποδάρες ανασταινουν πεθαμένο
εξαιρετικη πάντα η Θεανώ την επισκέπτομαι αρκετά συχνά ,εμενα πάντως για κάποιο λόγο σημάδια δεν μου αφήνει ,ότι αφήσει είναι για 24 ώρες το πολύ ,ίσως είναι και το δέρμα μου έτσι ,ίσως και τα παιχνίδια ,ΕΙναι πάντως κουκλάρα και σωστό άτομο

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom