papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.348
- Πόντοι
- 27.261
Φιλαράκι ο φραγκά;τος δεν πάει studio. Απο 150/ωρα και πάνω πηγαίνει .ναι για ολες αυτες που ακουσαεμαθα οτι πηραν φραγκατους συμφωνα με τα λεγομενα των τσατσαδων.οι πιο πολλες ξερουνλεπτομερειες για την εργασια και την οικονομικη κατασταση των γαμπρων
Εχω 2 μεταπτυχιακα στο γλυφοκωλι...χεχεχεχε!!
Προχωρημένη σε βρίσκωΕχω 2 μεταπτυχιακα στο γλυφοκωλι...χεχεχεχε!!
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί αναρωτιέστε αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται ???
Ξέρω αλλά δεν σας λέω ...
Cyber trolls (η ποιο απλα χασομεριαστικες συζητησεις ατομων που δεν εχουν τι αλλο να κανουν και κανουν κουβεντα για να γινεται)Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί αναρωτιέστε αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται ???
Βίζιτα μπορεί να την βγάλεις γκόμενα! Αυτό γίνετε και μάλιστα σχετικά ευκολα. Τώρα να σε ερωτευτει πρέπει να είσαι πιτσιρικάς για να το ζητάς.Η ολη διαδικασια προχωρα ως εξης:
Ερωτευονται οι γυναικες του αγοραιου ερωτα;
Ερωτευονται και πελατες;
Τι να κανω για να με ερωτευτει;
Να σκασω στο ραντεβου με λουλουδια και σοκολατακια;
Να αφησω διακριτικα διπλα στο κομοδινο την Golden Visa και τα κλειδια της Lamborghini;
Βίζιτα μπορεί να την βγάλεις γκόμενα!
Ειτε γιατί τρολάρουν και γελάνε με τις απαντήσεις είτε γιατί είναι καμμένοι εντελώς...Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί αναρωτιέστε αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται ???
Να χαλαρωσουν οι επαγγελματιες την ωρα που κανουν σεξ με νεοτερους η με εμφανησιμους γενικα και να το απολαυσουν πραγματικα (και να προσποιηθουν με τους ποιο μεγαλυτερους και μη εμφανησιμους) οκ εχει μια λογικη αν εννοεις αυτο (το οποιο δεν θεωρω οτι παιζει απαραιτητα ρολο για τις επαγγελματιες η ηλικια η η εμφανιση του πελατη τους καθως τους βλεπουν ολους σαν πελατες κοιτωντας συνηθως απλα την υγιεινη και το ποσο ευγενικος ειναι καποιος και μονο )Βίζιτα μπορεί να την βγάλεις γκόμενα! Αυτό γίνετε και μάλιστα σχετικά ευκολα. Τώρα να σε ερωτευτει πρέπει να είσαι πιτσιρικάς για να το ζητάς.
Για τους μεγαλύτερους δεν υπάρχει "ερωτας" όπως το εννουν οι νέοι.
Αν και το εγραψα ποιο πανω σε προηγουμενο ποστ (για τα cyber trolls) το ειπες ποιο απλα και περιεκτικα αποτι εγωΕιτε γιατί τρολάρουν και γελάνε με τις απαντήσεις είτε γιατί είναι καμμένοι εντελώς...
Μου αρέσει η σκέψη σου !Τι ειναι πιο ευκολο; Βιζιτα να τη βγαλεις γκομενα η γκομενα να τη βγαλεις βιζιτα;
Ακου για να μαθαίνεις. Μπορεί να γνωρίσεις βιζιτα με την οποια θα γαμιέσται ακα, όλα μεσα, θα τη βλέπεις εκτος δουλειάς στα ρεπο , θα πας για φαγητό , για μπάνιο, θα βγείς βραδυνή έξοδο θα σου ζητήσει να της κάνεις ερωτική εξομολόγηση, θα σου λέει για την δουλεία της , τους πελάτες της θα σου γκρινιάζει όταν δεν έχει δουλειά και πολλα άλλα.Να χαλαρωσουν οι επαγγελματιες την ωρα που κανουν σεξ με νεοτερους η με εμφανησιμους γενικα και να το απολαυσουν πραγματικα (και να προσποιηθουν με τους ποιο μεγαλυτερους και μη εμφανησιμους) οκ εχει μια λογικη αν εννοεις αυτο (το οποιο δεν θεωρω οτι παιζει απαραιτητα ρολο για τις επαγγελματιες η ηλικια η η εμφανιση του πελατη τους καθως τους βλεπουν ολους σαν πελατες κοιτωντας συνηθως απλα την υγιεινη και το ποσο ευγενικος ειναι καποιος και μονο )
Να υπαρξει ομως καψουρεμα ομως της επαγγελματια για καποιον η του πελατη για την επαγγελματια ?
Με τιποτα (εκτος και αν καποιος ειναι τοσο περιθωριακος που θελει να φανταστει οτι ναναι)
Σε ευχαριστω πολυ για το μαθημα που μου εκανες καταρχας αλλα ακου και εμενα:Ακου για να μαθαίνεις. Μπορεί να γνωρίσεις βιζιτα με την οποια θα γαμιέσται ακα, όλα μεσα, θα τη βλέπεις εκτος δουλειάς στα ρεπο , θα πας για φαγητό , για μπάνιο, θα βγείς βραδυνή έξοδο θα σου ζητήσει να της κάνεις ερωτική εξομολόγηση, θα σου λέει για την δουλεία της , τους πελάτες της θα σου γκρινιάζει όταν δεν έχει δουλειά και πολλα άλλα.
Αυτά τα έχω ζήσει , όχι ακούσει!
Στο τέλος όταν δει ότι δεν έχει παραπάνω (σπίτωμα) , όπως και κάθε άλλη γυναίκα θα σε χαιρετήσει!
Τι εννοεις ερωτικά?Σε ευχαριστω πολυ για το μαθημα που μου εκανες καταρχας αλλα ακου και εμενα:
1)Δοξα το θεο απο την ημερα που αποφασισα να ασχοληθω με το σπορ γνωρισα αρκετες οπου συνολικα εχω περασει μεχρι σημερα παρα πολυ καλα σε γενικες γραμμες (καποιες τις εχω ξεχωρισει σε σχεση με αλλες)
2) Αυτες που εχω ξεχωρισει κατα καιρους (και μεχρι σημερα) τις συναντω, ειμαι ευγενικος απεναντι τους αλλα αυτα το να τις συναντησω οταν δεν δουλευουν, να κανω ακα μαζι τους κλπ δεν παιζουν.. Τις βλεπω περναω καλα, κανουμε τον χαβαλε μας στα διαλληματα και τελος
Απο εκει και περα αυτο που λες συμβαινει αλλα οπως σωστα εγραψες μονο αν καποιος εχει την δυνατοτητα να παιξει το ρολο του sugar daddy
Οποτε που καταληγουμε?
Αν θες να συναντησεις μια επαγγελματια για τον Α η Β λογω απλα περνα καλα μαζι της..
Να σε δει ερωτικα απλα δεν παιζει , ισως να σε συμπαθησει (σαν πελατη παντα) αλλα μεχρι εκει.. Αλλα να σε καψουρευτει οχι
Αν καποιος τωρα δει η θελει να δει ερωτικα καποια (λογω περιθωριασμου? Ελλειψη προσωπικης ζωης? κλπ κλπ) ειναι τουβλο διοτι η σχεση με μια επαγγελματια ειναι δεδομενη
Τα υπολοιπα ειναι απλα για να γραφονται στο ετσι