Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.348
Πόντοι
27.261
Μίλησε ο αναπληρωματικός Mr μαλάκας Που γαμάει 10 λεπτά και φεύγει
βρε βρε τον κοκοβιο μας, τον καρπαζοεισπρακτωρα της παρεας μας
UnhealthyThoughtfulBackswimmer-max-1mb.gif

καλημερα σπανομαρια :2funny::2funny::2funny::2funny:
#4,515
#40,269
#32,222

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
ναι για ολες αυτες που ακουσαεμαθα οτι πηραν φραγκατους συμφωνα με τα λεγομενα των τσατσαδων.οι πιο πολλες ξερουνλεπτομερειες για την εργασια και την οικονομικη κατασταση των γαμπρων
Φιλαράκι ο φραγκά;τος δεν πάει studio. Απο 150/ωρα και πάνω πηγαίνει .

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλημέρα σε όλους, αρχίσατε πάλι κάποιοι τον τσακωμό, δεν μπορείτε, επειδή μερικές απαντήσεις είναι φοβερές τι να πω έχω μείνει άφωνος και επειδή και εγώ είμαι επιστήμονας του κώλ...συγνώμη του χώρου, θα πω ότι εννοείται ότι ερωτεύονται απλά, όπως και οι πολύ καλοί ηθοποιοί στο θέατρο ή στον κινηματογράφο οι ιερόδουλες μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι μας αγαπάνε και μας ερωτεύονται. Επειδή το σεξ είναι και σε μεγάλο βαθμό θέμα μυαλού εννοείται ότι κάποιες το κάνουν πάρα πολύ καλά και μπράβο τούς. Όπως και εννοείται ότι όταν πας με 50 πελάτες κάποιους όχι μόνο δες τους γουστάρεις κάποιους τους απεχθάνεσαι κιόλας. Όπως είπα όμως πολύ καλοί αρτίστες δεν μας αφήνουν να το καταλάβουμε. Κάνοντας λοιπόν την ερώτηση σε γνωστή ιερόδουλη του χώρου, η απάντηση ήταν με κάποιους μου αρέσει περισσότερο με κάποιους work work work. Όσο και εμείς το κρατάμε εκεί που πρέπει να είναι στο "επαγγελματικό" είναι σούπερ πέρα από εκεί ξεκινά η εκμετάλλευση. Να είστε καλά όλοι.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί αναρωτιέστε αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται ???

:think:

Ξέρω αλλά δεν σας λέω ...

:tooth: :tooth:

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί αναρωτιέστε αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται ???

Η ολη διαδικασια προχωρα ως εξης:
Ερωτευονται οι γυναικες του αγοραιου ερωτα;
Ερωτευονται και πελατες;
Τι να κανω για να με ερωτευτει;
Να σκασω στο ραντεβου με λουλουδια και σοκολατακια;
Να αφησω διακριτικα διπλα στο κομοδινο την Golden Visa και τα κλειδια της Lamborghini;

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

Cyber trolls (η ποιο απλα χασομεριαστικες συζητησεις ατομων που δεν εχουν τι αλλο να κανουν και κανουν κουβεντα για να γινεται) :coffee:
Υ.Γ. Αν ακουσω οτι υπαρχει καποιος που να θεωρει οτι επειδη περασε καλα με καποια ηταν επειδη η επαγγελματιας τον ερωτευτηκε τοτε εφοσον το πιστευει αυτο που λεει σε αυτη την περιπτωση λες απλα "Ναι εχεις δικιο, ετσι ειναι"
Και ζησαμε εμεις καλα και οι αλλοι ακομα καλυτερα
:coffee::coffee::coffee:
:hi:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Η ολη διαδικασια προχωρα ως εξης:
Ερωτευονται οι γυναικες του αγοραιου ερωτα;
Ερωτευονται και πελατες;
Τι να κανω για να με ερωτευτει;
Να σκασω στο ραντεβου με λουλουδια και σοκολατακια;
Να αφησω διακριτικα διπλα στο κομοδινο την Golden Visa και τα κλειδια της Lamborghini;
Βίζιτα μπορεί να την βγάλεις γκόμενα! Αυτό γίνετε και μάλιστα σχετικά ευκολα. Τώρα να σε ερωτευτει πρέπει να είσαι πιτσιρικάς για να το ζητάς.

Για τους μεγαλύτερους δεν υπάρχει "ερωτας" όπως το εννουν οι νέοι.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456

Ειτε γιατί τρολάρουν και γελάνε με τις απαντήσεις είτε γιατί είναι καμμένοι εντελώς...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Βίζιτα μπορεί να την βγάλεις γκόμενα! Αυτό γίνετε και μάλιστα σχετικά ευκολα. Τώρα να σε ερωτευτει πρέπει να είσαι πιτσιρικάς για να το ζητάς.

Για τους μεγαλύτερους δεν υπάρχει "ερωτας" όπως το εννουν οι νέοι.
Να χαλαρωσουν οι επαγγελματιες την ωρα που κανουν σεξ με νεοτερους η με εμφανησιμους γενικα και να το απολαυσουν πραγματικα (και να προσποιηθουν με τους ποιο μεγαλυτερους και μη εμφανησιμους) οκ εχει μια λογικη αν εννοεις αυτο (το οποιο δεν θεωρω οτι παιζει απαραιτητα ρολο για τις επαγγελματιες η ηλικια η η εμφανιση του πελατη τους καθως τους βλεπουν ολους σαν πελατες κοιτωντας συνηθως απλα την υγιεινη και το ποσο ευγενικος ειναι καποιος και μονο )
Να υπαρξει ομως καψουρεμα ομως της επαγγελματια για καποιον η του πελατη για την επαγγελματια ?
Με τιποτα (εκτος και αν καποιος ειναι τοσο περιθωριακος που θελει να φανταστει οτι ναναι):wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
εμενα μια φορα, με μπλοκαρε μια κωλομπαρου απο τηλεφωνα και social media, γιατι ειχα παει στο μπαρ που δουλευε και πηγα με αλλην στα prive!!! δεν ξερω αν μετραει!!! χαχαχαχαχα

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Ειτε γιατί τρολάρουν και γελάνε με τις απαντήσεις είτε γιατί είναι καμμένοι εντελώς...
Αν και το εγραψα ποιο πανω σε προηγουμενο ποστ (για τα cyber trolls) το ειπες ποιο απλα και περιεκτικα αποτι εγω

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Να χαλαρωσουν οι επαγγελματιες την ωρα που κανουν σεξ με νεοτερους η με εμφανησιμους γενικα και να το απολαυσουν πραγματικα (και να προσποιηθουν με τους ποιο μεγαλυτερους και μη εμφανησιμους) οκ εχει μια λογικη αν εννοεις αυτο (το οποιο δεν θεωρω οτι παιζει απαραιτητα ρολο για τις επαγγελματιες η ηλικια η η εμφανιση του πελατη τους καθως τους βλεπουν ολους σαν πελατες κοιτωντας συνηθως απλα την υγιεινη και το ποσο ευγενικος ειναι καποιος και μονο )
Να υπαρξει ομως καψουρεμα ομως της επαγγελματια για καποιον η του πελατη για την επαγγελματια ?
Με τιποτα (εκτος και αν καποιος ειναι τοσο περιθωριακος που θελει να φανταστει οτι ναναι):wink:
Ακου για να μαθαίνεις. Μπορεί να γνωρίσεις βιζιτα με την οποια θα γαμιέσται ακα, όλα μεσα, θα τη βλέπεις εκτος δουλειάς στα ρεπο , θα πας για φαγητό , για μπάνιο, θα βγείς βραδυνή έξοδο θα σου ζητήσει να της κάνεις ερωτική εξομολόγηση, θα σου λέει για την δουλεία της , τους πελάτες της θα σου γκρινιάζει όταν δεν έχει δουλειά και πολλα άλλα.

Αυτά τα έχω ζήσει , όχι ακούσει!

Στο τέλος όταν δει ότι δεν έχει παραπάνω (σπίτωμα) , όπως και κάθε άλλη γυναίκα θα σε χαιρετήσει!

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Ακου για να μαθαίνεις. Μπορεί να γνωρίσεις βιζιτα με την οποια θα γαμιέσται ακα, όλα μεσα, θα τη βλέπεις εκτος δουλειάς στα ρεπο , θα πας για φαγητό , για μπάνιο, θα βγείς βραδυνή έξοδο θα σου ζητήσει να της κάνεις ερωτική εξομολόγηση, θα σου λέει για την δουλεία της , τους πελάτες της θα σου γκρινιάζει όταν δεν έχει δουλειά και πολλα άλλα.

Αυτά τα έχω ζήσει , όχι ακούσει!

Στο τέλος όταν δει ότι δεν έχει παραπάνω (σπίτωμα) , όπως και κάθε άλλη γυναίκα θα σε χαιρετήσει!
Σε ευχαριστω πολυ για το μαθημα που μου εκανες καταρχας αλλα ακου και εμενα:
1)Δοξα το θεο απο την ημερα που αποφασισα να ασχοληθω με το σπορ γνωρισα αρκετες οπου συνολικα εχω περασει μεχρι σημερα παρα πολυ καλα σε γενικες γραμμες (καποιες τις εχω ξεχωρισει σε σχεση με αλλες)
2) Αυτες που εχω ξεχωρισει κατα καιρους (και μεχρι σημερα) τις συναντω, ειμαι ευγενικος απεναντι τους αλλα αυτα το να τις συναντησω οταν δεν δουλευουν, να κανω ακα μαζι τους κλπ δεν παιζουν.. Τις βλεπω περναω καλα, κανουμε τον χαβαλε μας στα διαλληματα και τελος
Απο εκει και περα αυτο που λες συμβαινει αλλα οπως σωστα εγραψες μονο αν καποιος εχει την δυνατοτητα να παιξει το ρολο του sugar daddy
Οποτε που καταληγουμε?
Αν θες να συναντησεις μια επαγγελματια για τον Α η Β λογω απλα περνα καλα μαζι της..
Να σε δει ερωτικα απλα δεν παιζει , ισως να σε συμπαθησει (σαν πελατη παντα) αλλα μεχρι εκει.. Αλλα να σε καψουρευτει οχι
Αν καποιος τωρα δει η θελει να δει ερωτικα καποια (λογω περιθωριασμου? Ελλειψη προσωπικης ζωης? κλπ κλπ) ειναι τουβλο διοτι η σχεση με μια επαγγελματια ειναι δεδομενη
Τα υπολοιπα ειναι απλα για να γραφονται στο ετσι

Τελευταία τροποποίηση:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Σε ευχαριστω πολυ για το μαθημα που μου εκανες καταρχας αλλα ακου και εμενα:
1)Δοξα το θεο απο την ημερα που αποφασισα να ασχοληθω με το σπορ γνωρισα αρκετες οπου συνολικα εχω περασει μεχρι σημερα παρα πολυ καλα σε γενικες γραμμες (καποιες τις εχω ξεχωρισει σε σχεση με αλλες)
2) Αυτες που εχω ξεχωρισει κατα καιρους (και μεχρι σημερα) τις συναντω, ειμαι ευγενικος απεναντι τους αλλα αυτα το να τις συναντησω οταν δεν δουλευουν, να κανω ακα μαζι τους κλπ δεν παιζουν.. Τις βλεπω περναω καλα, κανουμε τον χαβαλε μας στα διαλληματα και τελος
Απο εκει και περα αυτο που λες συμβαινει αλλα οπως σωστα εγραψες μονο αν καποιος εχει την δυνατοτητα να παιξει το ρολο του sugar daddy
Οποτε που καταληγουμε?
Αν θες να συναντησεις μια επαγγελματια για τον Α η Β λογω απλα περνα καλα μαζι της..
Να σε δει ερωτικα απλα δεν παιζει , ισως να σε συμπαθησει (σαν πελατη παντα) αλλα μεχρι εκει.. Αλλα να σε καψουρευτει οχι
Αν καποιος τωρα δει η θελει να δει ερωτικα καποια (λογω περιθωριασμου? Ελλειψη προσωπικης ζωης? κλπ κλπ) ειναι τουβλο διοτι η σχεση με μια επαγγελματια ειναι δεδομενη
Τα υπολοιπα ειναι απλα για να γραφονται στο ετσι
Τι εννοεις ερωτικά?

Οταν θα καταφέρεις να κάνεις μια κοπέλα να σε πάρει ασκουφωτο επι 18 μήνες και θα τελιώνεις μέσα της ενω την γλωσσοφιλας μάλλον ερωτικά θα σε έχει δει. Τι λές? Καλύτερα από τη γυναίκα μου ή από όποια γκόμενα είχα, και είχα αρκετες!

Ανύπαντρος Σακη ?

¨Οταν θα είσαι 17 χρόνια παντρεμενος με 2 παιδιά όπως εγώ θα μου κα΄νεις και μάθημα. Μέχρι τότε έχε τα αυτιά σου ανοιχτά διότι μόνο μπούρδες γράφεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom