Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.611
- Πόντοι
- 8.346
Φέρε κ σε μένα μίαΕγω που ειμαι πολυ large τυπος θα τους παω ζαμπονοτυροπιτα!
Φέρε κ σε μένα μίαΕγω που ειμαι πολυ large τυπος θα τους παω ζαμπονοτυροπιτα!
Φέρε κ σε μένα μία
Άκυρο τύπε.. δν πεινάω τελικάΔεν διαβασες το επομενο σχολιο που λεει οτι η ζαμπονοτυροπιτα οδηγει σε γαμο;
Σιγα μη σου φερω. Χαχαχα!
Άκυρο τύπε.. δν πεινάω τελικά
Ήρεμα ρε μπρο. Εμένα callgirl μου χει ζητήσει να μου κάνει γλειφοκώλι χωρίς να το έχει στο πρόγραμμα της. Με σιχαινόταν;Όλες οι επαγγελματίες του χώρου σιχαίνονται τους πελάτες, και με το δίκιο τους.
....τους μ@λακες/αγενεστατα καραγκιοζακια εννοείται τα σιχαινομαστε(εγω προσωπικά την κάνω επι τόπου,δεν ανέχομαι τέτοια)Όλες οι επαγγελματίες του χώρου σιχαίνονται τους πελάτες, και με το δίκιο τους. Βέβαια επειδή είναι επαγγελματίες, το παίζουν γατούλες, σου λένε λόγια για να σε ανεβάσουν. Δες και τις κοπέλες που γράφουν εδώ στο forum. Και καλά αγαπούλες και φιλάκια στους πελάτες, σε περιμένω, ναί πέρασα υπέροχα μαζί σου, και μάντολες. Μάγκες, οι κοπέλες θέλουν μόνο χρήμα από τους πελάτες. Αν θέλουν αγάπη, την βρίσκουν αλλού
Ήρεμα ρε μπρο. Εμένα callgirl μου χει ζητήσει να μου κάνει γλειφοκώλι χωρίς να το έχει στο πρόγραμμα της. Με σιχαινόταν;
(Για την ιστορία της το κοψα αμέσως.)
Ιεροσυλία μωρο χαχαχαχαχα!
Τα γλειφοκώλια πολλοί ελάτρεψαν, τα γλωσσόφιλα κατόπιν ουδείς.
Ξέρεις εσύΙεροσυλία μωρο χαχαχαχαχα!
Άσε τους επόμενους να ανησυχούνΤα γλειφοκώλια πολλοί ελάτρεψαν, τα γλωσσόφιλα κατόπιν ουδείς.
(Αλλά γενικά δε μου αρέσει καθόλου, άστο)
Εχω 2 μεταπτυχιακα στο γλυφοκωλι...χεχεχεχε!!Ξέρεις εσύ
Διδακτορική διατριβή στο δικό μου να δω ποτέ θα κάνειςΕχω 2 μεταπτυχιακα στο γλυφοκωλι...χεχεχεχε!!
Γιατί ιεροσυλία; Μια φορά πήγε κάποια να μου το κάνει, δεν της το ζήτησα κιόλας, αλλά την σταμάτησα και της φάνηκε μάλιστα παράξενο που έμεινα απορημένος και απαθής... "αφού σας αρέσει και το ζητάτε όλοι, μου είπε".Ιεροσυλία μωρο χαχαχαχαχα!
Έλα ντε... πάλι καλά που υπάρχουν αντίστοιχα νήματα να ξέρω ποιές κοπέλες να αποφεύγω(όσο μπορώ ο έρμος! ) Λατρεύω τα γλωσσόφιλα, για την ιστορία.Τα γλειφοκώλια πολλοί ελάτρεψαν, τα γλωσσόφιλα κατόπιν ουδείς.
(Αλλά γενικά δε μου αρέσει καθόλου, άστο)
Αρχικά κάνω πλάκα με φιλο Scott κατά δεύτερον εννοείται ότι ΔΕΝ το γουστάρουν όλοι..πελάτης μου που κατά λάθος έγλυψα λίγο κάτω από τ @ρχιδια ,μονο κλωτσιά που δεν μου έριξε τιναχτηκε ολοκληρος χαχαχαχαχαχα!!Γιατί ιεροσυλία; Μια φορά πήγε κάποια να μου το κάνει, δεν της το ζήτησα κιόλας, αλλά την σταμάτησα και της φάνηκε μάλιστα παράξενο που έμεινα απορημένος και απαθής... "αφού σας αρέσει και το ζητάτε όλοι, μου είπε".
Τζοάννα κρύβε λόγια. Έχεις φάει ήδη μαύρο από εμένα και Easy Rider!Αρχικά κάνω πλάκα με φιλο Scott κατά δεύτερον εννοείται ότι ΔΕΝ το γουστάρουν όλοι..πελάτης μου που κατά λάθος έγλυψα λίγο κάτω από τ @ρχιδια ,μονο κλωτσιά που δεν μου έριξε τιναχτηκε ολοκληρος χαχαχαχαχαχα!!