Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Εγώ το θεωρώ αδύνατο να ερωτευτεί κάποιον πελάτη, τον βλέπει μόνο σαν κινούμενο πενηνταρικο.το να της αρέσει και να περνάει καλά πραγματοποιοντας ένα εύκολο ραντεβού ναι! τώρα το να ερωτευτεί κάποιος την γυναίκα παίζει πιο εύκολα ,αλλά θα είναι προβληματικός και μεγάλο ναυάγιο μην μπορώντας να βρει γυναίκα με διαφορετικό τρόπο.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Εγώ το θεωρώ αδύνατο να ερωτευτεί κάποιον πελάτη, τον βλέπει μόνο σαν κινούμενο πενηνταρικο.το να της αρέσει και να περνάει καλά πραγματοποιοντας ένα εύκολο ραντεβού ναι! τώρα το να ερωτευτεί κάποιος την γυναίκα παίζει πιο εύκολα ,αλλά θα είναι προβληματικός και μεγάλο ναυάγιο μην μπορώντας να βρει γυναίκα με διαφορετικό τρόπο.
Συμφωνώ , οι περισσότερες βλέπουν χρήμα , όπως άλλωστε και οι η πλειοψηφία των μη πουτανων
Το θεωρώ όμως αδύνατο όσο και ψυχρή να είναι να μην έχει υπάρξει έστω και ένας να της γαμησει το μυαλό εκτός από το μουνι
Καλό βράδυ μάγκες
Να γαματε , να γαματε , να γαματε …
Λίγα είναι αυτά που απολαμβανουμε πλέον στη ζωή ….το μουνι είναι ένα από αυτά…..

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ερωτεύονται βεβαίως. Αλλά πρέπει να τους πας μια τυρόπιτα στην αρχή να τις καλοπιάσεις.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Tην Καλησπερα στους Φιλους.....τα πραγματα ειναι απλα....γιατι βασανιζεται τον εγκεφαλο σας ...και αν....μπορει....οχι...κλπ.
Το εχετε κανει Marie claire.....
Eιπαμε να λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα....ξαναλεω.....παντα για μενα....τα πραγματα ειναι απλα....

Συνημμένα

• tzouli-partone.gif
    tzouli-partone.gif
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 61

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Δεν ξέρω αν είναι έρωτας, έλξη, καύλα, απρόσμενη συμπάθεια, χημεία ή ίσως ένας ενθουσιασμός από μια ανεξήγητη οικειότητα.

Πιστεύω όμως πως κάποιες σπάνιες φορές συμβαίνει και με τους πελάτες. Κατά λάθος ναι.

Σε κάποιους από εσάς έχει συμβεί.

James Hud

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Κριτικές
4
Like
562
Πόντοι
301
Εμένα μου έχει τύχει 1 φορά από τις πολλές τόσα χρόνια στον αγοραίο έρωτα. Στο δεύτερο ραντεβού μου έδωσε τα χρήματα πίσω, λέγοντας μου, this is not job for me. Της έδωσα με το ζόρι τα χρήματα που ήταν για το γραφείο. Με παρακαλούσε να πάω για ύπνο στο δωμάτιο της μετά τον τελευταίο πελάτη. Μετά από μια βδομάδα σταμάτησε. Περάσαμε πολύ ωραία τις δυο βδομαδες που έμεινε αθηνα και δεν δέχτηκε ούτε 1€. Τότε δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου, δεν μπορούσε να το δεχτεί ο εγκέφαλος μου με τίποτα. Ήμουν καχύποπτος και περίμενα να μου τη φέρει με κάποιο τρόπο. Όταν έφυγε περίμενε ότι θα ξανά βρεθούμε, με είχε καλέσει στην πόλη της αλλά δεν πήγα ποτέ. Φοβήθηκα.. ήμουν κι εγώ ερωτευμένος μαζί της, αλλά έκοψα κάθε επαφή, επέμενε τόσο πολύ που αναγκάστηκα να την μπλοκάρω από παντού. Τώρα το μετανιώνω γιατί πραγματικά ήταν από τις καλύτερες και εμπειριες μου. Δεν ξέρω που είναι και τι κάνει τώρα αλλά στην Ελλάδα δεν ξανά φάνηκε ποτέ.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Όλοι οι άνθρωποι ερωτεύονται.
Το αν μια επαγγελματίας πουτάνα ,(δεν το λέω σαν προσβλητικό προσδιορισμό, υπάρχουν άλλωστε και πουτάνες που δεν είναι επαγγελματίες, γύρω μας παντού και θα υπάρχουν πάντα εις τους αιώνες των αιώνων) ερωτεύεται κάποιον πελάτη της, είναι κι αυτό στο πρόγραμμα, όμως στατιστικά είναι έρωτας απ αυτούς τους έρωτες που τελειώνουν συνήθως άδοξα.
Εξηγούμαι:
Είναι δικαιολογημένο μια γυναίκα που μπαινει σ ενα τέτοιο μονοπάτι,- αν δεν έχει κάποια ψυχική ασθένεια όπου μέσα από μια τέτοια δουλειά προσπαθεί να προσδιορίσει την προσωπικότητά της, κοινώς να πείσει τον εαυτό της ότι είναι στην φύση της να γαμιέται και να δίνει ευχαρίστηση τέτοιου τύπου και επιπέδου στους άνδρες,- να έχει ένα διαφορετικό ένστικτο από πολλές άλλες γυναίκες που ναι μεν δεν είναι επαγγελματίες πουτάνες αλλά σκέφτονται με τρόπο που δεν τις τιμά καθόλου σαν ανθρώπους. Τι εννοώ; μια εργαζόμενη ως πουτάνα δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιον με φράγκα για να λύσει το "πρόβλημα" της ζωής της, οικονομικό, οικογενειακό διαπροσωπικό σε κάθε επίπεδο "πρόβλημα". Είναι άνθρωποι που είναι 100% ανεξάρτητοι, αυτόνομοι και πορεύονται σ ενα δρόμο που η συνείδηση τους μόνο, ευτυχώς καθαρή για τις ίδιες τις οδηγεί.
Το "επάγγελμά" τους σε εισαγωγικά γιατί δεν ανοίγουν φ.π.α οι περισσότερες γι αυτό το επάγγελμα είναι αυτό που τις κάνει να βιοπορίζονται. Επομένως κανένας και τίποτα μέσα στο μυαλό τους δεν είναι ικανό να τις κάνει να αλλάξουν αυτό το mindset σε ότι έχει να κάνει με αυτό που οι περισσότεροι λέμε "αποκατάσταση".
Επειδή η σεξουαλική πράξη έχει να κάνει με κάτι πολύ προσωπικό για όλους, στο μυαλό της πουτάνας αυτή η πράξη, έχει διαφορετική βαρύτητα σε ότι έχει να κάνει με την ιδιωτικότητα της ίδιας αλλά και του υποτιθέμενου υποψηφιου πελάτη που τυχόν θα μπορούσε να ερωτευθεί. Έχει ένα διαφορετικό πρίσμα, σκάνερ αν θέλετε και η λογική της μια διαφορετική βάση.
Πόσες φορές άλλωστε μια πουτάνα έχοντας κάνει ραντεβού με κάποιον δεν έχει σκεφτεί: χμμ ενδιαφέρων τύπος..(αλλά μέχρι εκεί).
Ο πελάτης που θα είναι 100% ο εαυτός του έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να έχει μια μεγαλύτερη ανταπόκριση από πλευράς της γυναίκας(δεν λέω πλέον πουτάνας) στο να αναπτυχθεί μια περαιτέρω προσωπική σχέση. Δυστυχώς για κάποιους που προσπαθούν να ρίξουν κάποια γυναίκα που παρέχει σεξουαλικες υπηρεσίες χωρίς να είναι ο εαυτός τους, η κάθε προσπάθεια πέφτει στο κενό γιατί γίνονται εύκολα αντιληπτοί στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν ή ακόμα και να δείξουν πως εντυπωσιάζονται.
Μια γυναίκα του χώρου είναι πέρα από ρομπότ σε ότι αφορά την πράξη και ψυχολόγος.
Μια πουτάνα θα ερωτευθεί κάποιον για την πραγματική απλότητά του, την ειλικρίνεια και την ακρίβεια στα λόγια του. Θα τον ερωτευθεί όχι γιατί απλά δέχεται το παρελθόν και το παρόν της αλλά γιατί για τον άνδρα που έχει απέναντι της το επάγγελμα της είναι δευτερεύουσας σημασίας και όχι προϋπόθεση της ειλικρίνειάς του απέναντι της.
Επιπλέον μια ανεξάρτητη για παράδειγμα έχει και το αίσθημα του φόβου ότι κάποιος μπορεί να πουλήσει έρωτες, λουλούδια και απλά να την παραπλανήσει για να της τρώει μόνιμα χρήματα, οπότε όλη η φθορά και οι κόποι της να πάνε στράφι, οπότε και σ αυτή την περίπτωση δικαιολογείται απόλυτα.
Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς υπάρχουν εκεί έξω πολλοί με αυτή την ποιότητα σαν άνθρωποι, οπότε αναπόφευκτα γυναίκες που ειναι πουτάνες ακολουθούν αυτή την λεπτή γραμμή καθ όλη την πορεία τους στον χώρο και ίσως δεν είναι καν σε θέση να διακρίνουν ευκαιρίες που παρουσιάζονται για μια ανθρώπινη καθαρά σχέση στην τελική, ακόμα και σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο.
Προσωπικά στο παρελθόν ερωτεύτηκα πουτάνα που ήταν τρελή και παλαβή μαζί μου, το γλυκό χάλασε για λόγους άσχετους με όσους προανέφερα και για λόγια που ειπώθηκαν από τρίτους χωρίς να είναι αληθινά και στην τελική χωρίς καμία βάση.
Στο πέρασμα μου μέσα από την "χώρα των θαυμάτων του σεξ" έτυχε να γνωρίσω επιπλέον κάποια που δεν με ερωτεύτηκε αλλά ξέρω ότι της έκανα μεγάλο κλικ σαν άνθρωπος. Μέχρι και σήμερα έχουμε μια κάποια επαφή με δική της πάντα πρωτοβουλία όμως δυστυχώς πλέον είμαι αρκετά ώριμος ώστε να αποδεχτώ το παρόν της, έχοντας ίσως φρούδα πιστέψει πως αξίζει κάτι καλύτερο επαγγελματικά από αυτό που επέλεξε και επιλέγει. Απέχω συνειδητά και βασιζόμενος στην κοινή λογική.
Συμπερασματικά λοιπόν, τα πάντα είναι πιθανά καθώς Ποτέ μην λες Ποτέ στην ζωή, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας να είμαστε 100% εμείς απέναντι στους άλλους ώστε να έχουμε κάποιες πιθανότητες κάποιος/α να μας ερωτευθεί και να μας αγαπήσει αληθινά. Άλλωστε τι είναι ο έρωτάς; τι είναι η αγάπη; η αγάπη έρχεται στο τέλος όπως κάποια κάποτε μου είπε..μέχρι το τέλος υπάρχει μόνο σεβασμός.
Συγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι!

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Είμαι καινούργιος εδώ και καθημερινά διαβάζω ολιμερής σχεδόν τα γραφόμενα σας - παλιά και νέα - και χαίρομαι που γνωρίζω ένα τόσο ειλικρινή ( είτε αρεσει σε κάποιον, είτε όχι) κόσμο. Πριν από λίγες μέρες (μόλις σας ανακάλυψα!) έθεσα αυτο το ερώτημα σε μια συζήτηση με δυό φίλους: Αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται. Είπαμε πολλά! Θέλω και τη δική σας άποψη...
Εμάς όχι! Το πορτοφόλι μας ΝΑΙ!

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Στην καλύτερη περίπτωση ερωτεύονται τα παιδιά τους, και τα κάνουν νταβατζήδες τους. Το συνειδητοποιούν εκ των υστέρων

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.155
Πόντοι
371
...να το θέσω αλλιώς..γιατι ΝΑ ΜΗΝ ερωτευόμαστε..;!:confused:
(Όχι πελάτες φυσικά,οσον αφορα εμένα)
σε αυτή τη περίπτωση Jo τι κάνεις ? Ειδικά αν είναι αμοιβαίος ο έρωτας. Σταματάς αυτή τη δουλειά ?

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.967
σε αυτή τη περίπτωση Jo τι κάνεις ? Ειδικά αν είναι αμοιβαίος ο έρωτας. Σταματάς αυτή τη δουλειά ?
Εχω δηλώσει ότι έχω κάτι με τον γυναικολόγο μου(χρόνια)τπτ δεν σταμάτησα και δεν έχει θέμα,γνωρίζει.. τόσο απλό,μ εμάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom