Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.963
Τζοάννα κρύβε λόγια. Έχεις φάει ήδη μαύρο από εμένα και Easy Rider!
(Βέβαια θα μπορούσα υποθέτω να σε κωλογαμήσω χωρίς να σου δώσω ούτε ένα φιλάκι. Έτσι, ρομαντικά.)
...αγορι δεν ειμαι φαν των φιλιών, ορμα στην κωλαρα μου χαχαχαχαχα!!!

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
...αγορι δεν ειμαι φαν των φιλιών
Αν ο άλλος είναι όμως έτσι, ε;;; ΕΕΕΕ;;
1673563617467.jpeg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
:kiss-mark: :kiss-mark: :kiss-mark: :kiss-mark:
Και παράφορα μάλιστα...

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
παντως πολλεςπαντρευονται πελατη.τουλαχιστον αυτες τις πληροφοριες εχω απο τσατσαδες οταν τις ρωταω που χαθηκαν.θεσνικη ξερω αρκετες που παντρευτηκαν πελατη.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.963
Love story & happy end ειχε μονο το pretty woman,το έργο...:wink:
Καληνύχτα boys...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
παντως οι πιο πολλεςπαντρευονται πελατη.τουλαχιστον αυτες τις πληροφοριες εχω απο τσατσαδες οταν τις ρωταω που χαθηκαν.θεσνικη ξερω αρκετες που παντρευτηκαν πελατη.
Από αυτές που άκουσες, πόσες πήραν πελάτη που ήταν πολύ άνετος οικονομικά; Απλή περιέργεια.
Με τα χρήματα που βγάζουν από την δουλειά τους οι κοπέλες, ακόμα και άνδρες με 2-3 χιλιάρικα τον μήνα θα τους φαίνονταν φτωχοί, κάνω λάθος;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
Love story ειχε μονο στο pretty woman...το έργο...:wink:
Καληνύχτα boys...
Ναι , στα έργα μόνο έχει λόβ στόρι, ειδικά αν πρόκειται να βρεθεί πολυεκατομμυριούχος γαμπρός, αλλά στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι είναι άπληστοι και επιπλέον, ξεχνούν ότι τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα.

Καληνύχτα επίσης.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.963
Ναι , στα έργα μόνο έχει λόβ στόρι, ειδικά αν πρόκειται να βρεθεί πολυεκατομμυριούχος γαμπρός, αλλά στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι είναι άπληστοι και επιπλέον, ξεχνούν ότι τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα.

Καληνύχτα επίσης.
:wink:

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Από αυτές που άκουσες, πόσες πήραν πελάτη που ήταν πολύ άνετος οικονομικά; Απλή περιέργεια.
Με τα χρήματα που βγάζουν από την δουλειά τους οι κοπέλες, ακόμα και άνδρες με 2-3 χιλιάρικα τον μήνα θα τους φαίνονταν φτωχοί, κάνω λάθος;
ναι για ολες αυτες που ακουσαεμαθα οτι πηραν φραγκατους συμφωνα με τα λεγομενα των τσατσαδων.οι πιο πολλες ξερουνλεπτομερειες για την εργασια και την οικονομικη κατασταση των γαμπρων

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Love story & happy end ειχε μονο το pretty woman,το έργο...:wink:
Καληνύχτα boys...

Εννοείται. Και γι αυτό φταίει πάντα ο πελάτης, που για να καλύψει το κενό που εμφανώς έχει μέσα του, πάει και καψουρεύεται τη λάθος γυναίκα, αποδεχόμενος αρχικά το ποια είναι και τι κάνει, αλλά κρυφοελπίζοντας ότι μετά θα την αλλάξει και θα ζήσουν μονογαμικά κι ευτυχισμένα. Ε δε γίνεται αυτό.

Καληνύχτα καβλίτσα.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.963
Εννοείται. Και γι αυτό φταίει πάντα ο πελάτης, που για να καλύψει το κενό που εμφανώς έχει μέσα του, πάει και καψουρεύεται τη λάθος γυναίκα, αποδεχόμενος αρχικά το ποια είναι και τι κάνει, αλλά κρυφοελπίζοντας ότι μετά θα την αλλάξει και θα ζήσουν μονογαμικά κι ευτυχισμένα. Ε δε γίνεται αυτό.

Καληνύχτα καβλίτσα.
:kiss-mark::kiss-mark:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Εχω δηλώσει ότι έχω κάτι με τον γυναικολόγο μου(χρόνια)τπτ δεν σταμάτησα και δεν έχει θέμα,γνωρίζει.. τόσο απλό,μ εμάς.

Όταν πηγαίνετε διακοπές ποιός πληρώνει για εισητήρια, ξενοδοχείο και φαγητό;

glifada

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Κριτικές
7
Like
611
Πόντοι
301
Και πόσες από αυτές επίσης δεν χώρισαν τον πελάτη μετά από λίγα χρόνια η και μήνες...;
Μεγάλη ιστορία το θέμα αυτό

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
10.642
Πόντοι
4.696
το πολυ πολυ να υπαρξει μια συμπαθεια απο μια κοπελα σε προς ενα πελατη κ μεχρι εκει....αν καποιος το βλεπει αυτο σαν καψουρα προς αυτον αστα εμπλεξε

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
....τους μ@λακες/αγενεστατα καραγκιοζακια εννοείται τα σιχαινομαστε(εγω προσωπικά την κάνω επι τόπου,δεν ανέχομαι τέτοια)
Τους σενιους σε τρόπους, ωραίους τύπους τους καραγουσταρουμε!!Σήμερα εχυσα με 2 απο τους πελάτες μου!

%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%ACIMG_3646.jpg

:2funny:
:2funny::2funny:

Όταν σου κάνουν γλειφομούνι, είσαι αφεντικό ! :rockon:

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Έρωτες και μαλακίες. Όταν ο υπάλληλος κάνει την ίδια δουλειά συνέχεια, δεν θέλει καν να βλέπει πελάτες για να μην κουράζεται. Αγγαρεία κάνει κι απλά λεει μαλακίες ως πρόσχημα. Όλοι μας έτσι είμαστε. Ούτε ο καφετζής μας δεν μας χωνεύει που φτιάχνει καφέ σε μισό λεπτό. :2funny:Τα λεφτά μας θέλει. Φανταστείτε πόση αγγαρεία κάνει η πουτάνα όταν γαμιέται. Απλά λέει μαλακίες
κι αυτή ως πρόσχημα.
Ο καθενας στη δικη του δουλεια με τον τροπο του πουλαει το δικο του παραμυθι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom