Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Κοπελα στη φυλής προσφατα μετα απ το σεξ και ενα σωρό ασυναρτησίες που ανταλλάξαμε μου ζήτησε να γίνουμε φίλοι και να κανουμε παρέα
Αρνήθηκα και την ενημέρωσα πως με ενδιαφέρει μονο ο κωλος της(με τροπο)

Στριπτιτζου που επισκεπτόμουν συχνα μου ζήτησε οταν τελειώσει με την δουλειά της να περάσουμε ολη την Κυριακή μαζι πριν αποχωρήσει για την πατρίδα της

Η ιδια συχνα απεγνωσμένα με ενημέρωνε για το γεγονός πως δεν ειναι η ιδια εκτός δουλειάς (ισως να αισθανόταν τύψεις)

Βέβαια μου τόνισε το γεγονός πως θα βγουμε σαν φίλοι
Και εκει αρνήθηκα ευγενικά με την ιδια να μου κραταει μουτρα
(Ειχαμε κανει 69 την προηγούμενη νυχτα στο πριβε)

Υπαρχουν αρκετά subreddit στο reddit με γυναίκες του χώρου και θα συμφωνήσω με προλαλλησαντα
Τους αντρες τους μισούν και τους σιχαίνονται, ειδικά αυτούς με τα μικρα πορτοφόλια

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Τι εννοεις ερωτικά?

Οταν θα καταφέρεις να κάνεις μια κοπέλα να σε πάρει ασκουφωτο επι 18 μήνες και θα τελιώνεις μέσα της ενω την γλωσσοφιλας μάλλον ερωτικά θα σε έχει δει. Τι λές? Καλύτερα από τη γυναίκα μου ή από όποια γκόμενα είχα, και είχα αρκετες!

Ανύπαντρος Σακη ?

¨Οταν θα είσαι 17 χρόνια παντρεμενος με 2 παιδιά όπως εγώ θα μου κα΄νεις και μάθημα. Μέχρι τότε έχε τα αυτιά σου ανοιχτά διότι μόνο μπούρδες γράφεις .
Παντρεμενος, Ανυπαντρος,Χωρισμενος κλπ υπεθεσε οτι θες:wink:
Θα σου πω μονο (και αν θες το πιστευεις, αν οχι χεστηκα) οτι εχω ζησει καποια πραγματα και δεν εχω κομπλεξ για τις γυναικες γενικα
Αυτο που λες τωρα εσυ γινεται στα πλαισια (οπως λες ποιο πανω) υπο την προυποθεση οτι εχεις την δυνατοτητα να παιξεις τον ρολο του sugar daddy (δηλαδη επι πληρωμης στην ουσια αρα ποιος ερωτας?)... Αν μπορεις και εχεις δυνατοτητα να παιξεις το ρολο του sugar daddy με γεια σου και χαρα σου , καλα κανεις και εχεις μια γκομενα αποκλειστηκα για σενα με αυτον τον τροπο..
Αλλα ερωτας δεν παιζει..
Οπως ειπαμε η επαγγελματιας θα συναντησει οποιον ειναι διατεθημενος να καταβαλει το παραβολο.. Αν καποιος (οπως επισης ειπαμε ) εχει την δυνατοτητα να παιξει τον ρολο του sugar τοτε θα εχεις την αποκλειστικη προσοχη της προφανως..
Απο εκει και περα το να θεωρει ομως καποιος οτι τον ερωτευται μια επαγγελματιας ειναι κουτο..
Ισως να συμπαθησει καποιον , ισως να εκτιμα την ευγενεια του πελατη της η επαγγελματιας αλλα μεχρι εκει..
Αντιλαμβανομαι οτι καποιοι μπορει επισης να φανταστουν οτι ναναι στον εγκεφαλο τους αν συναντησουν καποια η οποια ειναι αστερι (λογω του οτι δεν εβρισκαν π.χ. ευκολα γκομενα στην προσωπικη τους ζωη, λογω αντικοινωνικοτητας κλπ κμπ) αλλα και παλι αν δουν οτι θελουν να δουν και οχι την πραγματικοτητα (οτι υπαρχει μια δεδομενη σχεση σε πελατη και επαγγελματια) τοτε μαγκια τους αλλα και παλι no comment
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.. τα αλλα απλα γραφονται για να γινεται κουβεντα
:hi:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Παντρεμενος, Ανυπαντρος,Χωρισμενος κλπ υπεθεσε οτι θες:wink:
Θα σου πω μονο (και αν θες το πιστευεις, αν οχι χεστηκα) οτι εχω ζησει καποια πραγματα και δεν εχω κομπλεξ για τις γυναικες γενικα
Αυτο που λες τωρα εσυ γινεται στα πλαισια (οπως λες ποιο πανω) υπο την προυποθεση οτι εχεις την δυνατοτητα να παιξεις τον ρολο του sugar daddy (δηλαδη επι πληρωμης στην ουσια αρα ποιος ερωτας?)... Αν μπορεις και εχεις δυνατοτητα να παιξεις το ρολο του sugar daddy με γεια σου και χαρα σου , καλα κανεις και εχεις μια γκομενα αποκλειστηκα για σενα με αυτον τον τροπο..
Αλλα ερωτας δεν παιζει..
Οπως ειπαμε η επαγγελματιας θα συναντησει οποιον ειναι διατεθημενος να καταβαλει το παραβολο.. Αν καποιος (οπως επισης ειπαμε ) εχει την δυνατοτητα να παιξει τον ρολο του sugar τοτε θα εχεις την αποκλειστικη προσοχη της προφανως..
Απο εκει και περα το να θεωρει ομως καποιος οτι τον ερωτευται μια επαγγελματιας ειναι κουτο..
Ισως να συμπαθησει καποιον , ισως να εκτιμα την ευγενεια του πελατη της η επαγγελματιας αλλα μεχρι εκει..
Αντιλαμβανομαι οτι καποιοι μπορει επισης να φανταστουν οτι ναναι στον εγκεφαλο τους αν συναντησουν καποια η οποια ειναι αστερι (λογω του οτι δεν εβρισκαν π.χ. ευκολα γκομενα στην προσωπικη τους ζωη, λογω αντικοινωνικοτητας κλπ κμπ) αλλα και παλι αν δουν οτι θελουν να δουν και οχι την πραγματικοτητα (οτι υπαρχει μια δεδομενη σχεση σε πελατη και επαγγελματια) τοτε μαγκια τους αλλα και παλι no comment
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.. τα αλλα απλα γραφονται για να γινεται κουβεντα
Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήσουν στη ψηφοφορία τις προάλλες!

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήσουν στη ψηφοφορία τις προάλλες!
Με τους αγαπουληδες εννοεις:2funny:?
Ναι ημουν μεσα στην ψηφοφορια την οποια την αντιμετωπισα προφανως με χιουμορ
Στην συγκεκριμενη ψηφοφορια και που μπηκα ξεφτιλοστικα και εγω και οποιος αλλος μπηκε καθως φαγαμε αγριο κατουρημα απο τον πρωτοπορο :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Με τους αγαπουληδες εννοεις:2funny:?
Ναι ημουν μεσα στην ψηφοφορια την οποια την αντιμετωπισα προφανως με χιουμορ
Στην συγκεκριμενη ψηφοφορια και που μπηκα ξεφτιλοστικα και εγω και οποιος αλλος μπηκε καθως φαγαμε αγριο κατουρημα απο τον πρωτοπορο :2funny:
Δεν το φτάνατε με τίποτα τον αγαπούρνα. Είναι πολύ μπροστα σε αυτά.!!! Ελίχε πλάκα όμως!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εμένα μου έχει τύχει 1 φορά από τις πολλές τόσα χρόνια στον αγοραίο έρωτα. Στο δεύτερο ραντεβού μου έδωσε τα χρήματα πίσω, λέγοντας μου, this is not job for me. Της έδωσα με το ζόρι τα χρήματα που ήταν για το γραφείο. Με παρακαλούσε να πάω για ύπνο στο δωμάτιο της μετά τον τελευταίο πελάτη. Μετά από μια βδομάδα σταμάτησε. Περάσαμε πολύ ωραία τις δυο βδομαδες που έμεινε αθηνα και δεν δέχτηκε ούτε 1€. Τότε δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου, δεν μπορούσε να το δεχτεί ο εγκέφαλος μου με τίποτα. Ήμουν καχύποπτος και περίμενα να μου τη φέρει με κάποιο τρόπο. Όταν έφυγε περίμενε ότι θα ξανά βρεθούμε, με είχε καλέσει στην πόλη της αλλά δεν πήγα ποτέ. Φοβήθηκα.. ήμουν κι εγώ ερωτευμένος μαζί της, αλλά έκοψα κάθε επαφή, επέμενε τόσο πολύ που αναγκάστηκα να την μπλοκάρω από παντού. Τώρα το μετανιώνω γιατί πραγματικά ήταν από τις καλύτερες και εμπειριες μου. Δεν ξέρω που είναι και τι κάνει τώρα αλλά στην Ελλάδα δεν ξανά φάνηκε ποτέ.
Για να απαντησεις στο ερωτημα αν πραγματι σε ερωτευτηκε τυπε ειναι απλο στην περιπτωση αυτη:
Αν εισαι επιχειρηματιας,δικηγορος,μηχανικος,γιατρος και αν γενικα εχεις στατους και χρημα η απαντηση ειναι οχι δε σε ερωτευτηκε
Αν εισαι ντελιβερας υπαλληλος φαστ φουνταδικου σεκιουριτας με το βασικο μισθο τοτε ναι σε ερωτευτηκε.
Δε σε ρωταω φυσικα να μου απαντησεις τι επαγγελεσαι ουτε το στατους σου γιατι θελω να ειμαι διακριτικος και γιατι η απαντηση στο ερωτημα αυτο ειναι δικη σου και μονο.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Είμαι καινούργιος εδώ και καθημερινά διαβάζω ολιμερής σχεδόν τα γραφόμενα σας - παλιά και νέα - και χαίρομαι που γνωρίζω ένα τόσο ειλικρινή ( είτε αρεσει σε κάποιον, είτε όχι) κόσμο. Πριν από λίγες μέρες (μόλις σας ανακάλυψα!) έθεσα αυτο το ερώτημα σε μια συζήτηση με δυό φίλους: Αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται. Είπαμε πολλά! Θέλω και τη δική σας άποψη...
μιας και εχω λίγο χρόνο ..
ξεχάστε τις αγάπες τις καψούρες και τα λουλούδια απ' την στιγμή που η γυναίκα ασχολείται με ''τέτοια''
όλα είναι θέμα timing ..ΑΝ.. προκύψουν, και σχετίζονται με το οικονομικό.
αν είναι νέα 20/28 ...και βρεί εναν ''λαμπρό νεο, καλό παιδί εως 35.. που κυριολεκτικά του τρέχουν τα λεφτά, τον ''καψουρεύτηκε αμέσως.
στα 30/40 δεν την πειράζει ο καλός νέος να είναι 40/45 φτάνει να έχει τις ίδιες προυποθέσεις χρημάτων
στα 40/55 τους ...ψάχνουν εναν χωρισμένο 50/60 που επίσης πρέπει να είναι πολύ δυνατό πορτοφόλι.
και μην ξεχνάτε ... κάποιες γυναίκες μπορεί το χρήμα να το μίσησαν!
το ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ όμως ΚΑΜΙΑ!

James Hud

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Κριτικές
4
Like
562
Πόντοι
301
Για να απαντησεις στο ερωτημα αν πραγματι σε ερωτευτηκε τυπε ειναι απλο στην περιπτωση αυτη:
Αν εισαι επιχειρηματιας,δικηγορος,μηχανικος,γιατρος και αν γενικα εχεις στατους και χρημα η απαντηση ειναι οχι δε σε ερωτευτηκε
Αν εισαι ντελιβερας υπαλληλος φαστ φουνταδικου σεκιουριτας με το βασικο μισθο τοτε ναι σε ερωτευτηκε.
Δε σε ρωταω φυσικα να μου απαντησεις τι επαγγελεσαι ουτε το στατους σου γιατι θελω να ειμαι διακριτικος και γιατι η απαντηση στο ερωτημα αυτο ειναι δικη σου και μονο.
Μεταξύ αγνώστων αδερφέ δεν έχω θέμα να απαντήσω την ερώτηση σου. 20Κ το χρόνο βγάζω.. την ιστορία αυτή δεν την έχω αναφέρει ποτέ στον φιλικό μου κύκλο.. δεν καμαρώνω Γι αυτό, μάλλον μετάνιωνω που φοβήθηκα και δεν άφησα τη σχέση να εξελιχθεί λόγω καχυποψίας. Καταλαβαίνω απόλυτα όποιον θεωρεί ότι δε συμβαίνουν τέτοιοι έρωτες.. κι εγώ το ίδιο πίστευα άλλωστε! Και να σου πω την αλήθεια ούτε πολύ ωραίος είμαι, ούτε μάγκας, ούτε τούμπανο..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
γιατι δεν κανει καποιος την ιδια ερωτηση για μια πωλητρια παππουτσιων σε ενα μεγαλο πολυκαταστημα? γιατι δεν κανει την ιδια ερωτηση καποιος για εναν φορτηγατζη που εχει κρεμαστει σαν μπρελοκ στο βολαν του φορτηγου του για να εχουμε ολοι εμεις φρεσκα προιοντα στην πορτα του σπιτιου μας?
γιατι δεν κανει καποιος την ιδια ερωτηση για εναν φυσιοθεραπευτη που μας θεραπευει απο πονους στην μεση και στους ομους μας?
αυτα τα γιατι θα μπορουσαν να συνεχιστουν επ'απειρο ομως σταματαω εδω βαλτε οποια επαγγελματικη ομαδα θελετε εσεις ομως το ερωτημα στην πιο πανω ερωτηση ειναι γιατι θα πρεπει οι πουτανες να ΜΗΝ ερωτευονται? η ερωτηση ομως του φιλου πιο πανω δεν εχει υπωθει σωστα ή τουλαχιστον δεν εχει υποβληθει ολοκληρη,ισως υποκριπτει και ενα ακομα ερωτημα που δεν εχει διατυπωθει και αυτο ειναι εαν υπαρχει ερωτας αναμεσα σε <εργαζομενη> και πελατη, εκει ομως η απανηση ειναι μια ξεκαθαρη και απολυτη Ο Χ Ι
Μην συγκρίνεις τα επαγγέλματα αυτά που δεν έχουν τόσο στενή επαφή άρα και δημιουργια συναισθηματων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
...να το θέσω αλλιώς..γιατι ΝΑ ΜΗΝ ερωτευόμαστε..;!:confused:
(Όχι πελάτες φυσικά,οσον αφορα εμένα)
Όσοι το λένε αυτό απλώς ξεχνάνε ότι είστε ανθρωποι.Διαχωριζουν τον άνθρωπο από τον επαγγελματία σε βαθμό ώστε να ξεχνάνε ότι έχετε και καρδιά.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
...
Μεταξύ αγνώστων αδερφέ δεν έχω θέμα να απαντήσω την ερώτηση σου. 20Κ το χρόνο βγάζω.. την ιστορία αυτή δεν την έχω αναφέρει ποτέ στον φιλικό μου κύκλο.. δεν καμαρώνω Γι αυτό, μάλλον μετάνιωνω που φοβήθηκα και δεν άφησα τη σχέση να εξελιχθεί λόγω καχυποψίας. Καταλαβαίνω απόλυτα όποιον θεωρεί ότι δε συμβαίνουν τέτοιοι έρωτες.. κι εγώ το ίδιο πίστευα άλλωστε! Και να σου πω την αλήθεια ούτε πολύ ωραίος είμαι, ούτε μάγκας, ούτε τούμπανο..
Εννοείται πως τίποτα δεν αποκλείεται τυπαρα μου απλα οσο μικραινει το οικονομικο και κοινωνικο σου στατους τοσο αυξανεται η πιθανοτητα να σε ειχε ερωτευτει.
Τιποτε αλλο.
Μπορει να εισαι και ωραιος ανδρας και τυπαρα με ολα τα καλα.Αυτο ελλειπε να καθορισει την αξια σου αν σε ερωτευτηκε η οχι μια γυναικα(ειτε ιεροδουλος ειτε αλλου επαγγελματος)
Υπαρχουν ανθρωποι που αξιζουν χρυσαφι,που ειναι και ωραιοι και γαμω τα τυπακια με ολα τα καλα του κοσμου με μεγαλη ατυχια στις γυναικες...
Και απο την αλλη κατι αναποδα γαμωτο που αναρρωτιεσαι πως κυκλοφορουν το τουμπανο διπλα τους.
Και ουτε χρημα εχουν.
Αυτο μονο τα σκατα που εχουν στο μυαλο οι γυναικες μπορει να το αιτιολογησει.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.941
Όσοι το λένε αυτό απλώς ξεχνάνε ότι είστε ανθρωποι.Διαχωριζουν τον άνθρωπο από τον επαγγελματία σε βαθμό ώστε να ξεχνάνε ότι έχετε και καρδιά.
...εσυ εισαι ηδη στην καρδιά μου και το ξέρεις ...:smiling-face-with-heart-eyes:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
Έτσι όπως είμαι τώρα μόνο εσύ μπορείς να κρατάς το κουταλάκι για με σώσεις...

James Hud

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Κριτικές
4
Like
562
Πόντοι
301
...

Εννοείται πως τίποτα δεν αποκλείεται τυπαρα μου απλα οσο μικραινει το οικονομικο και κοινωνικο σου στατους τοσο αυξανεται η πιθανοτητα να σε ειχε ερωτευτει.
Τιποτε αλλο.
Μπορει να εισαι και ωραιος ανδρας και τυπαρα με ολα τα καλα.Αυτο ελλειπε να καθορισει την αξια σου αν σε ερωτευτηκε η οχι μια γυναικα(ειτε ιεροδουλος ειτε αλλου επαγγελματος)
Υπαρχουν ανθρωποι που αξιζουν χρυσαφι,που ειναι και ωραιοι και γαμω τα τυπακια με ολα τα καλα του κοσμου με μεγαλη ατυχια στις γυναικες...
Και απο την αλλη κατι αναποδα γαμωτο που αναρρωτιεσαι πως κυκλοφορουν το τουμπανο διπλα τους.
Και ουτε χρημα εχουν.
Αυτο μονο τα σκατα που εχουν στο μυαλο οι γυναικες μπορει να το αιτιολογησει.
Αγαπητέ, εγώ αποφεύγω τις γενικεύσεις, δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες! Υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες.. Εγώ κρίνω τους ανθρώπους από τα ενδιαφέροντα τους, την συμπεριφορά τους και τα έργα τους. Κάθε έναν μεμονωμένα..

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.105
Πόντοι
200
Είμαστε περισσότερο από 2,5 χρόνια μαζί και είμαστε φουλ ερωτευμένοι!!!
Η καλύτερη επιλογή της ζωής μου!!!
Ναι είναι, και οι κοπέλες αυτές, Άνθρωποι!!!
Είμαστε και οι δύο τυχεροί και δεν είναι όλα χρήμα, υπάρχουν και αξίες που δεν αποτιμούνται σε χρήματα……

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Θεωρώ πως είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ από εμπειρία μου με κοπέλα της δουλειάς, έχω να πω πως ήταν κακή. Γενικά κοιτούσε να μου τα αρπάξει όλα όσες φορές την είδα, παρόλο που είχαμε έρθει κοντά και είχαμε πει πράγματα ο ένας στον άλλον. Σίγουρα είναι δουλειά, σίγουρα το διασκεδάζεις και εσύ ο ίδιος, αλλά όταν μπαίνει το συναίσθημα περιμένεις μία πιο αληθινή συμπεριφορά και στάση. Σίγουρα δεν είναι όλες το ίδιο, αλλά το 80% έτσι είναι..

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
...να το θέσω αλλιώς..γιατι ΝΑ ΜΗΝ ερωτευόμαστε..;!:confused:
(Όχι πελάτες φυσικά,οσον αφορα εμένα)
Μιλωντας για τον εαυτο μου ειπα απλα το αυτονοητο.. οτι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να ερωτευθειτε τους πελατες σας διοτι πολυ απλα ειναι ενα επαγγελμα για εσας και αντιστοιχα για εμας ενα παιχνιδι.. Η να το πω ποιο απλα επαφη χωρις παραβολο απλα δεν υφισταται
Οσον αφορα την προσωπικη σας ζωη ποιος μπορει να την κρινει (με δεδομενο οτι δεν σας ξερουμε σαν προσωπικοτητες)?
Αν εξαιρεσεις κατι περιθωριακα, κομπλεξικα τρολ του διαδυκτιου κανενας δεν μπορει να σας κρινει σαν χαρακτηρες και ανθρωπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom