Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Κοπελα στη φυλής προσφατα μετα απ το σεξ και ενα σωρό ασυναρτησίες που ανταλλάξαμε μου ζήτησε να γίνουμε φίλοι και να κανουμε παρέα
Αρνήθηκα και την ενημέρωσα πως με ενδιαφέρει μονο ο κωλος της(με τροπο)
Στριπτιτζου που επισκεπτόμουν συχνα μου ζήτησε οταν τελειώσει με την δουλειά της να περάσουμε ολη την Κυριακή μαζι πριν αποχωρήσει για την πατρίδα της
Η ιδια συχνα απεγνωσμένα με ενημέρωνε για το γεγονός πως δεν ειναι η ιδια εκτός δουλειάς (ισως να αισθανόταν τύψεις)
Βέβαια μου τόνισε το γεγονός πως θα βγουμε σαν φίλοι
Και εκει αρνήθηκα ευγενικά με την ιδια να μου κραταει μουτρα
(Ειχαμε κανει 69 την προηγούμενη νυχτα στο πριβε)
Υπαρχουν αρκετά subreddit στο reddit με γυναίκες του χώρου και θα συμφωνήσω με προλαλλησαντα
Τους αντρες τους μισούν και τους σιχαίνονται, ειδικά αυτούς με τα μικρα πορτοφόλια
Αρνήθηκα και την ενημέρωσα πως με ενδιαφέρει μονο ο κωλος της(με τροπο)
Στριπτιτζου που επισκεπτόμουν συχνα μου ζήτησε οταν τελειώσει με την δουλειά της να περάσουμε ολη την Κυριακή μαζι πριν αποχωρήσει για την πατρίδα της
Η ιδια συχνα απεγνωσμένα με ενημέρωνε για το γεγονός πως δεν ειναι η ιδια εκτός δουλειάς (ισως να αισθανόταν τύψεις)
Βέβαια μου τόνισε το γεγονός πως θα βγουμε σαν φίλοι
Και εκει αρνήθηκα ευγενικά με την ιδια να μου κραταει μουτρα
(Ειχαμε κανει 69 την προηγούμενη νυχτα στο πριβε)
Υπαρχουν αρκετά subreddit στο reddit με γυναίκες του χώρου και θα συμφωνήσω με προλαλλησαντα
Τους αντρες τους μισούν και τους σιχαίνονται, ειδικά αυτούς με τα μικρα πορτοφόλια