Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.941
Μιλωντας για τον εαυτο μου ειπα απλα το αυτονοητο.. οτι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να ερωτευθειτε τους πελατες σας διοτι πολυ απλα ειναι ενα επαγγελμα για εσας και αντιστοιχα για εμας ενα παιχνιδι.. Η να το πω ποιο απλα επαφη χωρις παραβολο απλα δεν υφισταται
Οσον αφορα την προσωπικη σας ζωη ποιος μπορει να την κρινει (με δεδομενο οτι δεν σας ξερουμε σαν προσωπικοτητες)?
Αν εξαιρεσεις κατι περιθωριακα, κομπλεξικα τρολ του διαδυκτιου κανενας δεν μπορει να σας κρινει σαν χαρακτηρες και ανθρωπους
:hi:
....πολυ σωστά το έθεσες συμφωνώ :wink:
Εξάλλου διαχωρίσα το επαγγελματικό με το προσωπικό κομμάτι,εξ αρχης.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Υπαρχουν μαγκες που τους τα τρώνε κανονικά και τις εχουν και καψουρεμενες μαζί τους...Κανενας δεν γράφει στο bourdela.com να είστε σίγουροι :2funny:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
....πολυ σωστά το έθεσες συμφωνώ :wink:
Εξάλλου διαχωρίσα το επαγγελματικό με το προσωπικό κομμάτι,εξ αρχης.
:thumbsup:
Υ.Γ. Btw εσενα (χωρις πλακα) επι την ευκαιρια απορω που δεν σε εχω συναντησει μεχρι σημερα διοτι εχοντας δει και διαβασει το νημα σου φαινεσαι ωραιο τυπακι

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.941
:thumbsup:
Υ.Γ. Btw εσενα (χωρις πλακα) επι την ευκαιρια απορω που δεν σε εχω συναντησει μεχρι σημερα διοτι εχοντας δει και διαβασει το νημα σου φαινεσαι ωραιο τυπακι
Οι συγκυρίες δεν μας "έφεραν "μαζί χαχαχαχα!
Πλάκα κάνω κι εγώ.. ίσως τα πούμε κι εμείς καλε μου κάποια στιγμή !
* Ευχαριστώ για το ωραίο τυπακι!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.732
Πόντοι
6.236
Υ.Γ. Btw μιας και σε έχουμε εδώ. Μήπως κάνεις ραντεβού σε μαγαζιά; Έχουμε έναν φίλο που ενδιαφέρεται.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Οσον αφορα τις συγκηριες δεν εχεις καο αδικο
Απο εκει και περα ισως οντως τα πουμε :wink:
Οσον αφορα το ωραιο τυπακι με βαση αυτα που εχω διαβασει απλα το εννοω

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.941
Υ.Γ. Btw μιας και σε έχουμε εδώ. Μήπως κάνεις ραντεβού σε μαγαζιά; Έχουμε έναν φίλο που ενδιαφέρεται.
Οχι μάτια μου ,ούτε σπίτια ούτε μαγαζιά ..οτι εχω δηλώσει στο προφίλ μου ισχύει

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.105
Πόντοι
200
Θεωρώ πως είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ από εμπειρία μου με κοπέλα της δουλειάς, έχω να πω πως ήταν κακή. Γενικά κοιτούσε να μου τα αρπάξει όλα όσες φορές την είδα, παρόλο που είχαμε έρθει κοντά και είχαμε πει πράγματα ο ένας στον άλλον. Σίγουρα είναι δουλειά, σίγουρα το διασκεδάζεις και εσύ ο ίδιος, αλλά όταν μπαίνει το συναίσθημα περιμένεις μία πιο αληθινή συμπεριφορά και στάση. Σίγουρα δεν είναι όλες το ίδιο, αλλά το 80% έτσι είναι..
Εμένα με προστατεύει από περιττά έξοδα. Ποτέ όλο αυτό τον καιρό δεν προσπάθησε να επωφεληθεί από το οικονομικό.
Παράτησε την δουλειά, παρόλο που έβγαζε πολλά λεφτά, περισσότερα από εμένα, αλλά τα λεφτά δεν είναι ο Θεός της.
Έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της και αυτό που μέτρησε ήταν η ανθρώπινη συμπεριφορά.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Εμένα με προστατεύει από περιττά έξοδα. Ποτέ όλο αυτό τον καιρό δεν προσπάθησε να επωφεληθεί από το οικονομικό.
Παράτησε την δουλειά, παρόλο που έβγαζε πολλά λεφτά, περισσότερα από εμένα, αλλά τα λεφτά δεν είναι ο Θεός της.
Έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της και αυτό που μέτρησε ήταν η ανθρώπινη συμπεριφορά.

Για αυτό είπα πως το 80% έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορά. Στην περίπτωση σου βρήκες νορμάλ άνθρωπο, που μετρήσανε αλλά πράγματα και όχι το οικονομικό. Συνήθως αυτές οι περιπτώσεις είναι και αυτές που αξίζουν. Έχουν εμπειρία, αφού έχουν ζήσει κάποιες καταστάσεις και όταν επιλέγουν κάτι στάνταρ είναι συνειδητοποιημένες για αυτό. Να περνάτε όμορφα!!!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.941

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
1) Γιατί ερωτεύονται "εκτός του χώρου" (τα κοινωνικά συμβόλαια δεν είναι έρωτας)? //ανεξαρτήτως φύλου// και 2) Ναι για τις εκδιδόμενες, αλλά μόνο αν σταματήσουν αυτήν την "απασχόληση" κατόπιν. Όταν είναι κανείς ερωτευμένος (αληθινά ερωτευμένος), θέλει να είναι μόνο με το ταίρι του (να το θέσω έτσι). (+) Σε κάτι ταινίες/σειρές που είχα δει παλιότερα, έτσι το απεικόνιζαν. ΥΓ. Το να είσαι άστεγος είναι μια ακραία κατάσταση, που δε μπορείς ούτε τον εαυτό σου να φροντίσεις. Για τα υπόλοιπα "οικονομικά/κοινωνικά στρώματα" δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Assfaker

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2022
Like
572
Πόντοι
81
Φιλαράκι ο φραγκά;τος δεν πάει studio. Απο 150/ωρα και πάνω πηγαίνει .
Σωστος. Ο φραγκατος και έμπειρος όμως, πάει στάνταρ με 150ε plus, γιατί εκεί βρίσκεται η ποιότητα, με ηλικίες έως 27 ετη. Για ανεξάρτητη λέω. Μεταξύ 80-120, σαρανταρες plus, εξοντωμενες πλέον που μόνο με ένα κιλό τζελ την παλεύουν για λίγο. Με πολύ μπλα μπλα και παραμυθα, κοιταριτιδα και χαλάρωση φουλ. Στάνταρ σοβαρά γυναικολογικα θέματα, που επινενουν να αγνοουν, αυξανοντας συνέχεια το τζελ. Τυφλώνει το χρήμα, δεν βλέπουν την καταστροφή πού έρχεται. Ενω θα μπορούσαν να αρκεστούν στον αγαπητικό για μερικούς μήνες, μέχρι να συνέλθουν κάπως. Από φίλη γιατρό αυτά, που βλέπει κόλπους κατεστραμενους από μυκητες, λιπαντικά και προφυλακτικά.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: srek7

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Εχω φιλο που ειναι παντρεμενος με πρωην στριπερ 10 χρονια , και ειναι μια χαρα. Βεβαια αυτο ειναι η εξαιρεση.
Γενικα η ερωτηση κλειδι ειναι τι σχεση εχει η κοπελλα με τα λεφτα. Αν τα εχει για θεο ( και ειναι οι περισσοτερες ) τοτε σε εχει γραμμενο
Υπαρχουν ομως και κοπελλες ( λιγες ) που δεν τη γουσταρουν αυτη τη δουλεια και αυτες αν βρουν καποιον που τον γουσταρουν , ερωτευονται και σταματανε αυτη τη δουλεια Εννοειται οτι αυτες δεν τα μετρανε τα παντα με το χρημα

Assfaker

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2022
Like
572
Πόντοι
81
Εχω φιλο που ειναι παντρεμενος με πρωην στριπερ 10 χρονια , και ειναι μια χαρα. Βεβαια αυτο ειναι η εξαιρεση.
Γενικα η ερωτηση κλειδι ειναι τι σχεση εχει η κοπελλα με τα λεφτα. Αν τα εχει για θεο ( και ειναι οι περισσοτερες ) τοτε σε εχει γραμμενο
Υπαρχουν ομως και κοπελλες ( λιγες ) που δεν τη γουσταρουν αυτη τη δουλεια και αυτες αν βρουν καποιον που τον γουσταρουν , ερωτευονται και σταματανε αυτη τη δουλεια Εννοειται οτι αυτες δεν τα μετρανε τα παντα με το χρημα
βέβαια, σιγά τα φραγκα που βγάζει μια στριπερ. Στη βίζιτα είναι τα λεφτά πού τρελαίνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom