Εγώ με την δικιά μου τα έχουμε βρει σε όλα. Την έχω συμβουλέψει να βάλει πρωκτικό και cif στο μενού διότι όλοι οι πελάτες γουστάρουν κι από τότε
ότι λογαριασμός και να έρθει σπίτι πληρώνεται στο μπαμ.
Τηλεφωνακι; Χαχαχα!
Εγώ με την δικιά μου τα έχουμε βρει σε όλα. Την έχω συμβουλέψει να βάλει πρωκτικό και cif στο μενού διότι όλοι οι πελάτες γουστάρουν κι από τότε
ότι λογαριασμός και να έρθει σπίτι πληρώνεται στο μπαμ.
....μη με μπερδεύεις ξέρεις οτι είμαι ξανθιά...Σεβασμος και αποδοχη ειναι απαραιτητα συστατικα στην αγαπη. Αλλιως ο ενας θεωρει τον αλλο κτημα του κι επιβαλλει τα θελω του!
....μη με μπερδεύεις ξέρεις οτι είμαι ξανθιά...
Και οι ξανθιές!Κι εσυ ξερεις οτι μου αρεσουν τα μπερδεματα καθε ειδους!
Και οι ξανθιές!
Μεγάλη κουβένταΌχι, δεν ερωτεύονται.
Μπορεί να αγαπήσουν, αλλά δεν θα ερωτευτούν
Πώς;;;; Δεν κάθεσαι και σε μια μεριά.Που το ξερεις; Με παρακολουθεις;
Πώς;;;; Δεν κάθεσαι και σε μια μεριά.
Είμαι καινούργιος εδώ και καθημερινά διαβάζω ολιμερής σχεδόν τα γραφόμενα σας - παλιά και νέα - και χαίρομαι που γνωρίζω ένα τόσο ειλικρινή ( είτε αρεσει σε κάποιον, είτε όχι) κόσμο. Πριν από λίγες μέρες (μόλις σας ανακάλυψα!) έθεσα αυτο το ερώτημα σε μια συζήτηση με δυό φίλους: Αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται. Είπαμε πολλά! Θέλω και τη δική σας άποψη...
Για το δεύτερο είμαι σίγουροςΚΑΙ ερωτευονται
ΚΑΙ ζηλευουν
ιδιως αυτες που ψαχνονται
ορθη...αλλα οπως ειπες πολυ σωστα...γιατι να μην ερωτευεστε....να θεσω το ερωτημα...γιατι να μην ερωτευεστε πελατη...στην τελικη ο ερωτας ειναι τυφλος....η αλλη ωψη του νομισματος...ειναι γιατι πελατης να μην ερωτευτει εσας αγαπητη....στον ερωτα και τον πολεμο ολα επιτρεπονται...να το θέσω αλλιώς..γιατι ΝΑ ΜΗΝ ερωτευόμαστε..;!
(Όχι πελάτες φυσικά,οσον αφορα εμένα)
γιατι οι μεγαλε...τα εργαζομενα κοριτσια δεν εχουν ψυχη?Τη δουλειά αυτήν ΔΕΝ την κάνεις αν ερωτευεσαι
Αν και δεν διαφωνώ οπως το θέτεις, οσον μ αφορά, είμαι απίστευτα πειθαρχημενο άτομο, δεν μπλέκω δουλειά με συναίσθημα ερωτικό(ανθρώπινο φυσικα εχω)ποτέ !ορθη...αλλα οπως ειπες πολυ σωστα...γιατι να μην ερωτευεστε....να θεσω το ερωτημα...γιατι να μην ερωτευεστε πελατη...στην τελικη ο ερωτας ειναι τυφλος....η αλλη ωψη του νομισματος...ειναι γιατι πελατης να μην ερωτευτει εσας αγαπητη....στον ερωτα και τον πολεμο ολα επιτρεπονται
οχι για ερωτεςγιατι οι μεγαλε...τα εργαζομενα κοριτσια δεν εχουν ψυχη?
όλοι και όλες σε όλους τους χώρους παραβιάσαμε τον "κανόνα" μας για κάποιον/αΑν και δεν διαφωνώ οπως το θέτεις, οσον μ αφορά, είμαι απίστευτα πειθαρχημενο άτομο, δεν μπλέκω δουλειά με συναίσθημα ερωτικό, ποτέ !
Οφειλω να ειμαι ΑΨΟΓΗ επαγγελματίας με οτι συνεπάγεται(συμπεριφορά, υγιεινή/καθαριότητα, υπηρεσίες)και μέχρι εκεί.
Πελάτες κατά καιρούς που ένιωσαν κατι παραπάνω για μένα,τους "εφερα" πίσω στην πραγματικότητα μ ευγένεια και σεβασμο φυσικα.
Εγω οχι ,με πασα ειλικρίνεια.όλοι και όλες σε όλους τους χώρους παραβιάσαμε τον "κανόνα" μας για κάποιον/α
Αν και δεν διαφωνώ οπως το θέτεις, οσον μ αφορά, είμαι απίστευτα πειθαρχημενο άτομο, δεν μπλέκω δουλειά με συναίσθημα ερωτικό, ποτέ !
Οφειλω να ειμαι ΑΨΟΓΗ επαγγελματίας με οτι συνεπάγεται(συμπεριφορά, υγιεινή/καθαριότητα, υπηρεσίες)και μέχρι εκεί.
Πελάτες κατά καιρούς που ένιωσαν κατι παραπάνω για μένα,τους "εφερα" πίσω στην πραγματικότητα μ ευγένεια και σεβασμο φυσικα.
Πολύ απλά, αγαπητέ, είναι τι θα σου τύχει! Απ' όλα, "έχει ο μπαξές"...Μερικές είναι και περίεργες φίλε. Δε θέλουν πολλά, πολλά ούτε και στα μηνύματα που τους στέλνεις.Αλλες πάντως είναι πολύ νορμάλ και ευγενικές