papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 127
- Like
- 51.638
- Πόντοι
- 27.261
μονο πορταAπο γκόμενα έχει παίξει τίποτα;
μονο πορταAπο γκόμενα έχει παίξει τίποτα;
Όχι της στιγμής φασωμα και ήταν και ωραίο γκομενάκι.Κάνατε σχέση πάνω από μια εβδομάδα;
100 φορές με την ίδια,ήμουν πουτανοκαψουρης!Μπα πρέπει να σου κόβει και λίγο ότι πρέπει να γαμαω συχνά όταν ξεκίνησα στα 19 δε μου έκοβε να γαμαω συχνά όπως έκανα στη πορεια.Επισης όταν ήσουν 18 από αυτές τις 100 φορές είχες πάει και με τις ίδιες κοπέλες ή ήταν και οι 100 φορές με διαφορετικές κοπέλες?
Κάτσε ρε 100 φορές στα 18 σου με μια πουτανα μόνο?το παραχεσες εσύ.100 φορές με την ίδια,ήμουν πουτανοκαψουρης!
Σου έχει κάνει εξτραδακια πούτανα σε στούντιο?εγώ τη μαρίνα χωρίς να πληρώσω 1 ευρώ παραπάνω μου τον εγλειψε χωρίς προφυλακτικό μακάρι να υπήρχε έστω μια πουτανα που να σε ήθελε τόσο πολύ.μονο πορτα
και η πορτα θηλυκο ειναι παντως για να ξερεις.Σου έχει κάνει εξτραδακια πούτανα σε στούντιο?εγώ τη μαρίνα χωρίς να πληρώσω 1 ευρώ παραπάνω μου τον εγλειψε χωρίς προφυλακτικό μακάρι να υπήρχε έστω μια πουτανα που να σε ήθελε τόσο πολύ.
Δηλαδή είσαι 25 χρόνων "ωραίος", έχεις πηδήξει καμία 100 φορές σε πουτανες και έχεις κάνει μόνο φασωμα με ένα γκομενακι "ωραίο".Όχι της στιγμής φασωμα και ήταν και ωραίο γκομενάκι.
Ποια πόρτα ρε μπρο ?και η πορτα θηλυκο ειναι παντως για να ξερεις.
αρα 96 φορες
95 + 1 πορτα πουτανα, αρα 96Δηλαδή είσαι 25 χρόνων "ωραίος", έχεις πηδήξει καμία 100 φορές σε πουτανες και έχεις κάνει μόνο φασωμα με ένα γκομενακι "ωραίο".
Καλά θα πάει κι αυτό.
Σου έχει κάνει εξτραδακια πούτανα σε στούντιο?εγώ τη μαρίνα χωρίς να πληρώσω 1 ευρώ παραπάνω μου τον εγλειψε χωρίς προφυλακτικό μακάρι να υπήρχε έστω μια πουτανα που να σε ήθελε τόσο πολύ.
Περίπου είμαι 24 χρόνων έχω πηδήξει καμία 95 φορές σε πουτανες και με γκόμενα ναι μόνο φασωμα.Δηλαδή είσαι 25 χρόνων "ωραίος", έχεις πηδήξει καμία 100 φορές σε πουτανες και έχεις κάνει μόνο φασωμα με ένα γκομενακι "ωραίο".
Καλά θα πάει κι αυτό.
Εσένα δε σε καταλαβαίνω τι θες να πεις τι πάει να πει 1 πόρτα πουτανα ?95 + 1 πορτα πουτανα, αρα 96
Να αλλάξεις το νικ σου σε "para_poly_oreos" ή "megalos_mpixtis" αμεσα.Περίπου είμαι 24 χρόνων έχω πηδήξει καμία 95 φορές σε πουτανες και με γκόμενα ναι μόνο φασωμα.
σου εβαλα δυσκολα, με συγχωρειςΠερίπου είμαι 24 χρόνων έχω πηδήξει καμία 95 φορές σε πουτανες και με γκόμενα ναι μόνο φασωμα.
Εσένα δε σε καταλαβαίνω τι θες να πεις τι πάει να πει 1 πόρτα πουτανα ?
Para poly oreos ή μεγάλος Μπίστης στις πουτανες μπορεί στις γκόμενες είναι να ονομαστώ μεγάλος μαπας.Να αλλάξεις το νικ σου σε "para_poly_oreos" ή "megalos_mpixtis" αμεσα.
Τουλάχιστον εμένα με γουστάρει η μαρίνα πολύ και η Αλεξάνδρα που είναι όμορφη με καβαλάει ενώ εσένα δε σε καβαλάει της αρέσω περισσότερο.σου εβαλα δυσκολα, με συγχωρεις
Φίλε μπέσα τώρα , σίγουρα δεν είσαι γκει ;Τόση ώρα τρολαρω ρε μαλακές τα λέω με νεύρο για να σας ψαρωσω τρολαρω γκέι δε είμαι και το ξέρετε εμμονικος ναι είμαι αλλά γκέι δε είμαι.
Μπορεί να σε καβαλάει γιατί δε ξέρεις να τη γαμησεις ,όποτε λέει κάτσε να τον καβαλήσω μη πάθω κάνα ατύχημα με τον μπουληPara poly oreos ή μεγάλος Μπίστης στις πουτανες μπορεί στις γκόμενες είναι να ονομαστώ μεγάλος μαπας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τουλάχιστον εμένα με γουστάρει η μαρίνα πολύ και η Αλεξάνδρα που είναι όμορφη με καβαλάει ενώ εσένα δε σε καβαλάει της αρέσω περισσότερο.
Tύπε, θεωρείς πως έχεις πιο όμορφα 50ρικα από τα δικά μας;Τουλάχιστον εμένα με γουστάρει η μαρίνα πολύ και η Αλεξάνδρα που είναι όμορφη με καβαλάει ενώ εσένα δε σε καβαλάει της αρέσω περισσότερο.
Άσε τον μωρέ να ζήσει μια ψευδαίσθηση,μέχρι να βρει γκόμεναTύπε, θεωρείς πως έχεις πιο όμορφα 50ρικα από τα δικά μας;
Όχι απλά αρέσω στις πουτανες εμφανησιακα γιατι η πλειοψηφία που πάτε είστε γέροι ενώ εγώ μπορεί να σε δω κάποια κιλά περιττά αλλά το δέρμα μου είναι βελούδινο όπου μου το χαϊδεύουν συνέχεια οι κοπέλες κατά το σεξ.Tύπε, θεωρείς πως έχεις πιο όμορφα 50ρικα από τα δικά μας;
Ούτε καν μου το είχε αρνηθεί κάποιες φορές να με καβαλήσει αλλά τελευταία στιγμή ψινοταν επίσης κάνεις λάθος το κάναμε πάντα στα 4 ή ιεραποστολικό οπότε μη βιάζεσαι να βγάλεις την κακία.Φίλε μπέσα τώρα , σίγουρα δεν είσαι γκει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί να σε καβαλάει γιατί δε ξέρεις να τη γαμησεις ,όποτε λέει κάτσε να τον καβαλήσω μη πάθω κάνα ατύχημα με τον μπουλη
Παλαμη τη λέγανε?Ναι με μια είχε παίξει κάτι στα 20 μου.