Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Γιατί σαγαπαω εσένα μωρουλι μου εσύ είσαι η κοπέλα μου είναι δυνατόν?Πως και δεν μου ευχήθηκες ότι και στον Ρομπ πριν λίγους μήνες;
Γιατί σαγαπαω εσένα μωρουλι μου εσύ είσαι η κοπέλα μου είναι δυνατόν?Πως και δεν μου ευχήθηκες ότι και στον Ρομπ πριν λίγους μήνες;
Όχι δε σου εύχομαι τίποτα σαγαπαω εσένα κούκλα μου.Με θες αδύνατο πριγκιπέσσα μου?οκ άντε για σένα θα χάσω κιλά επειδή σαγαπαω.Ε μα εσύ είπες ότι θέλω
Ευχήσου μου ότι και στον Ρομπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέρα από την πλάκα,να χάσεις κανένα κιλό το έχεις σκεφτεί καθόλου;
Οχι κούκλα μου άσε τον μπισμπικη με τη Βανδή εκεί που κάθεται εγώ θα γαμησω εσένα και θα σαρεσει και μετά θα με παρακαλάς θα μου γίνεσαι κολιτσιδα να στον χώσω.Όχι για εμένα,για τον φουκαρά τον Μπισμπικη.
Τελικά να κανονίσω να σε γαμήσει;
Έχω κονέ στη show biz,άκουσε με.
Εσύ τώρα του βάζεις δύσκολα. Χρησιμοποιείς λέξεις δυσκολονόητες και είναι και περασμένη η ώραΕ μα εσύ είπες ότι θέλω
Ευχήσου μου ότι και στον Ρομπ
Πέρα από την πλάκα,να χάσεις κανένα κιλό το έχεις σκεφτεί καθόλου;
Αμα θέλετε το καλό μου σταματήστε να μου πριζετε κοπέλιτσες μου.Finally!
Επιτέλους εκδήλωσες τις αληθινές σου σεξουαλικές προτιμήσεις.
Μίλησε μας ελεύθερα,εμείς εδώ σε αγαπάμε.
Εγώ,ο @Glyfomounix ,ο @resp και @nikolas81 είμαστε φίλοι σου και θέλουμε το καλό σου.
Εντάξει κοπέλα μου ξέρω ότι μου κάνεις πλακα θα σκέφτομαι πιο ωραία και όχι εμμονικα άντε για σένα κούκλα μου και μόνο.Καλά ναι,χαβαλέ τον κάνουμε καθότι παίζει συνέχεια την ίδια κασέτα πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.
Πέρα από την πλάκα,μακάρι το παιδάκι να πήξει λίγο μυαλό και να δει αλλιώς τα πράγματα γιατί σκέφτεται τόσο νοσηρά και εμμονικά που θαρρεί ότι στραβά αρμενίζει ο γιαλός και όχι εκείνος.
Καληνύχτα μαν.
Σε είδα γυμνό χτες να κάνεις κακά στη Χαλκίδα πίσω από μια νταλίκα και ο κωλος σου μέσα στη τρίχαΠες μας για τις ερωτικές σκέψεις που κάνεις με τον Ρακ,εδώ είμαστε.
(Έχεις και δυνατότητα για "troll mode off" απάντηση)
ΕμανουελλοςFinally!
Επιτέλους εκδήλωσες τις αληθινές σου σεξουαλικές προτιμήσεις.
Μίλησε μας ελεύθερα,εμείς εδώ σε αγαπάμε.
Εγώ,ο @Glyfomounix ,ο @resp και @nikolas81 είμαστε φίλοι σου και θέλουμε το καλό σου.
Με προκαλείς δηλαδήοσο για σενα βλαδιμηρε δε δεχομαι να με κρινεις εισαι 42 χρονων ανθρωπος ειμαι 24 οτι και να πεις γυρναει εναντιον σου δε σε παιρνει αστο σε παρακαλω.Τωρα το αν χτυπας 50αρα παιζεται,αν χτυπαγες 50αρα δε θα ησουν εδω σε ενα μπουρδελοσαιτ με 500 ναυαγια,επισης μετα μη λες οτι σε προκαλω εγω βλεπετε ολοι ποιος αρχιζει.
δε μ λες εσυ εχεις μπει σε πανεπιστημιο?Στα λόγια μου έρχεσαι εγώ έχω πάει 90 φορές όμως στον αγοραίο έρωτα και είναι 24 στα 25 μόνο,δε αμφιβάλω τότε ήταν αστείο να βρεις γκόμενα τους βρίσκαν χαζοί τρελοί άσχημοι ότι θέλεις τώρα χαζεψαν όλες από τα σοσιαλ.Τωρα και εσύ 50 χρόνων ανθρώπος τι θες να βρεις εδώ δε βρίσκουν οι νέοι τώρα θα βρεις εσύ?
Ναι πανεπιστήμιο Αθηνας πληροφορικήςδε μ λες εσυ εχεις μπει σε πανεπιστημιο?
Εσύ ξεκίνησες να με προκαλείς λιπαμαι και εγώ το συνεχίζω.Με προκαλείς δηλαδή
μπηκες πανεπιστημιο και δε ξερεις να γραφεις?Ναι πανεπιστήμιο Αθηνας πληροφορικής
Εσύ ξεκίνησες να με προκαλείς λιπαμαι και εγώ το συνεχίζω.
Που το είδες ότι δε ξέρω να γράφω?μπηκες πανεπιστημιο και δε ξερεις να γραφεις?
Τον περιμένω να βαρεσει....20 κάμψεις.Η κατοσταρα πάει έκανε φτερά.θα του κάνω εκπτωσηΧθες σε ζητούσε το μπουμπούκι μας
Ωχ...όχι και αυτός πουστης? Έτοιμος να γίνει μάνα και αυτός δηλαδή?Τα μαθες τα νέα;
Ο Τζιμακος γουστάρει αγοράκια
Πω μλκ έλα κουρασες πριζεις μπάλες.Τα μαθες τα νέα;
Ο Τζιμακος γουστάρει αγοράκια
Βλαδιμηρουλα είσαι έγκυος και το παιδί είναι δικό μου θα γίνω ο πατέρας του και εσύ η μάνα του.Ωχ...όχι και αυτός πουστης? Έτοιμος να γίνει μάνα και αυτός δηλαδή?
τζιμακο..πε και πεΠω μλκ έλα κουρασες πριζεις μπάλες.
Δε τρώω προβατίνες σουβλάκια μόνοΜήπως να του υποσχεθείς μια προβατίνα για κάθε κάμψη;
Άσε μας ρε φίλε τι θες να σου πω αφού κουράζεις.Πραγματικά έχεις περιορισμένο λεξιλόγιο και επαναλαμβανόμενες ατάκες
1 σουβλάκι για κάθε κάμψη είναι τέλειο γουστάρω.1 σουβλάκι για κάθε κάμψη
Ήσυχα Μιμίκο!