Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
ειμαι απο πισω σου και παω να στον βαλω δε με βλεπεις ? χαχαχαΠου είσαι εσύ ρε γομάρι;
ειμαι απο πισω σου και παω να στον βαλω δε με βλεπεις ? χαχαχαΠου είσαι εσύ ρε γομάρι;
αν χτυπαγες 50αρα δε θα ησουν εδω σε ενα μπουρδελοσαιτ με 500 ναυαγια
Μητσάκο μπουρδελοκατακτητή εσύ που τις 50 τις έχεις για πλάκα γιατί είσαι εδώ τότε?Το δε του σκηκωνεται δε το δεχομαι ειλικρινα μακαρι και εσυ στη ηλικια μου να ειχες παει σε πουτανες τοσες φορες.Ειχες παει εσυ στα 24 σου πανω απο 90 φορες σε πουτανες?δε νομιζω φιλε
χαχαχα αμα στον στειλω θα σου πω εγω δε μπορω να τον δω καριολιτσα.Αμα τον βαλω και σε σενα και στον βλαδιμηρο τοτε θα δειτε ο χοντρος τι γαμησι ριχνει μετα θα σας αρεσει και θα με παρακαλατε κολιτσιδες θα μου γινετε κοριτσακια μου.Εδώ καλά καλά δεν μπορείς να τον δεις ρε.
Πως πήγε η μασαμπούκα σήμερα;
Ο @nikolas81 ακόμα σε περιμένει
μλκ εχω παει στον αγοραιο ερωτα πανω απο 90 φορες και ειμαι 24,και οι διαφορετικες πουτανες απο αυτες τις 90 φορες ειναι καμια 50 πουτανες οι υπολοιπες 40 ειναι με τις ιδιες κοπελες,εσεις στη ηλικια μου ειχατε παει 90 φορες στα 24 σας?αποκλιεται ειναι η απαντησηΜητσάκο μπουρδελοκατακτητή εσύ που τις 50 τις έχεις για πλάκα γιατί είσαι εδώ τότε?
Επίσης συγχαρητήρια, να το βάλεις και στο βιογραφικό σου. Είμαι πολύ περιφάνος για εσένα ειλικρινά, που σε μια νεαρή ηλικία έχεις καταφέρει κάτι τόσο σπουδαίο. Σου βγάζω το καπέλο γιατί παρόλο τους τίτλους σπουδών μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία δεν έχω καταφέρει κάτι τόσο σημαντικό Σεβασμός μόνο
ο ρομπ και ο παπαροτριφτουλας θελουν εναν μπισμπικη να τους κανει σεξ να δουν τι εστι μετα που νομιζουν οτι οι αδυνατοι εχουν αξια κιολας χαχαχ ουστ λαπαδες κοριτσακια.Oh,αγρίεψε ο Τζιμακος
Σκίσε τη γάτα λεβέντη μου.
Ο Τιτάνας Ρομπ και ο Παπαροτριφτούλαρος συμπεριλαμβανονται στη λίστα σου;
οχι εγω δε ειμαι γκει εσεις ειστε που λετε οτι οι αδυνατοι ειναι και αντρες ωραιοι.Ρε εσύ νέτα σκέτα.
Θες να κανονίσω με τον Μπισμπικη να σε γαμήσει;
Ήρεμα ρωτάω.
βρε κοπελιτσα μου εγω λεω να κανονισουμε να στον χωσω θα σε γαμαω και θα νοιωτον νοτισμενο μου υδρωτα θα σαρεσει μωρη πουτανα θα δεις μετα θα με παρακαλας κολιτσιδα θα μου γινεις μπιχλα.Ρε έχω κονέ στη show biz,θα σε βολέψει λέμε
Αυτό σου λέω. Συγχαρητήρια για αυτό το επίτευγμα. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα "διάλογο" μαζί σου. Θα το βάλω και εγώ στο βιογραφικό μου, αν δεν έχεις αντίρρηση φυσικάμλκ εχω παει στον αγοραιο ερωτα πανω απο 90 φορες και ειμαι 24,και οι διαφορετικες πουτανες απο αυτες τις 90 φορες ειναι καμια 50 πουτανες οι υπολοιπες 40 ειναι με τις ιδιες κοπελες,εσεις στη ηλικια μου ειχατε παει τοσες φορες?και ειχατε γαμησει τοσες πολλες διαφορετικες πουτανες?δε νομιζω ειναι η απαντηση.
Χαχαχα ειρωνεία φουλ.Αυτό σου λέω. Συγχαρητήρια για αυτό το επίτευγμα. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα "διάλογο" μαζί σου. Θα το βάλω και εγώ στο βιογραφικό μου, αν δεν έχεις αντίρρηση φυσικά
Τι έγινε κοπελαρα μου σαρεσε και τώρα έγινα Τζίμης σου?ναι έτσι θα με φωνάζεις και στο κρεβάτι δωστα όλα τζιμακο μου θα λες.Πολλά νεύρα ο Τζιμης μας απόψε.
Στα 24 φίλε είχα πάει 3-4 φορές σε τανα και μια φορά σε εσκορτ που είχε πληρώσει ένας θείος μουΤο δε του σκηκωνεται δε το δεχομαι ειλικρινα μακαρι και εσυ στη ηλικια μου να ειχες παει σε πουτανες τοσες φορες.Ειχες παει εσυ στα 24 σου πανω απο 90 φορες σε πουτανες?δε νομιζω φιλε
Ναι καυλιάρα μου εσύ ναι μάτια μου ναι φως μουΤζιμης
Τζιμακος
Μιμικος
Ότι θέλεις αφού είσαι η μασκότ μας
Τι να καθαρίσετε εσείς οι 3 ρε εσείς το πολύ πολύ να καθαρίσετε κάνα κρεμμύδι σιγά μη σκίσετε κάνα καλτσον κοπέλιτσες μου.Ποιός σε πείραξε Μιμίκο;
Θα φωνάξω Τιτάνα Ρομπ και Παπαροτριφτουλαρο να καθαρισμούμε
Στα λόγια μου έρχεσαι εγώ έχω πάει 90 φορές όμως στον αγοραίο έρωτα και είναι 24 στα 25 μόνο,δε αμφιβάλω τότε ήταν αστείο να βρεις γκόμενα τους βρίσκαν χαζοί τρελοί άσχημοι ότι θέλεις τώρα χαζεψαν όλες από τα σοσιαλ.Τωρα και εσύ 50 χρόνων ανθρώπος τι θες να βρεις εδώ δε βρίσκουν οι νέοι τώρα θα βρεις εσύ?Στα 24 φίλε είχα πάει 3-4 φορές σε τανα και μια φορά σε εσκορτ που είχε πληρώσει ένας θείος μου
Αλλά είχα γκομενα πιο πριν ,κάμποσα χρόνια μεγαλύτερη μου ,μου έμαθε τα κόλπα στο τζάμπα
Ωραία χρόνια. Τώρα αν δε πληρώσω δουλειά δε γίνεται
Είδες ποσό ενοχλητικό ειναι ρε φίλε ?τόσες μέρες με κράζετε ενώ δε σας έχω κράξει είπα και εγώ τώρα να γίνω ενοχλητικός όπως είστε εσείς τόσες μέρες με τα κιλά μου λες και τα κιλά κάνουν τον άνθρωπο βρωμορατσιστες.Λες και είστε τίποτα τρυφερουδια σε ηλικία για να κρίνετε έναν που έχει περιττά κιλά.Ειστε 40-50 χρόνων μπαρμπες και κρίνετε εμένα τόσες μέρες.Ρε συ,μπας και έχεις κανέναν δίδυμο αδερφό;
Την προηγούμενη εβδομάδα άκουγες ευλαβικά όσες συμβουλές σου δώσαμε και τώρα έκανες στροφή 180 μοιρών
Τώρα σοβαρά (το ξέρω δεν έχει νόημα αλλά δε γαμιέται..), κατά καιρούς διαβάζω posts σου και στα περισσότερα αναφέρεσαι σε εμφανισιακά κριτήρια. Σωματικό βάρος, μούσια, τατουάζ κλπ κλπ κλπ. Και έρχεσαι και γράφεις αυτή τη μαλακία (μία από τις αμέτρητες τέλος πάντων).Είδες ποσό ενοχλητικό ειναι ρε φίλε ?τόσες μέρες με κράζετε ενώ δε σας έχω κράξει είπα και εγώ τώρα να γίνω ενοχλητικός όπως είστε εσείς τόσες μέρες με τα κιλά μου λες και τα κιλά κάνουν τον άνθρωπο βρωμορατσιστες.Λες και είστε τίποτα τρυφερουδια σε ηλικία για να κρίνετε έναν που έχει περιττά κιλά.Ειστε 40-50 χρόνων μπαρμπες και κρίνετε εμένα τόσες μέρες.
Άντε βρε γερο για κάνα τσαγακι κουρασες.Μπάρμπα να πεις το σουβλατζή σου χοντροπαιδο
Πάντα έτσι ήμουν είχα κάποιες απόψεις και τις πίστευα.Τώρα σοβαρά (το ξέρω δεν έχει νόημα αλλά δε γαμιέται..), κατά καιρούς διαβάζω posts σου και στα περισσότερα αναφέρεσαι σε εμφανισιακά κριτήρια. Σωματικό βάρος, μούσια, τατουάζ κλπ κλπ κλπ. Και έρχεσαι και γράφεις αυτή τη μαλακία.
Ειλικρινά, είσουν από τη παιδική σου ηλικία έτσι, ή κάποια στιγμή στη πορεία έγινε κάποιο λάθος? Το συμβάν πότε έγινε?
Δε είχαν γύρο όχι αλλά θα μου πάρεις εσύ ένα τσιμπούκι κοπέλα μου και θα μου περάσει.Κατάλαβα,δεν είχαν γύρο στο σουβλατζίδικο σήμερα και το πήρες κατάκαρδα.
Ότι θες εσύ κοπελίτσα μου κουκλίτσα μου.Λοιπον το βράδυ θα φοράς δυκτιωτο μαύρο με δαντέλες που με φτιάχνει θα στο βγάλω εγώ και θα σε ξεσκίσω στο σεξ εντάξει κοπέλα μου?Τζιμακο πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε τον Σχίζα πρωθυπουργό και τον Αργυρό πρόεδρο της δημοκρατίας
Τι λες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α!
Μόνιμα χαζός δηλαδή!