Νέα

Οι γυναίκες λένε ότι το 80% των ανδρών είναι «κάτω του μετρίου»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
αν χτυπαγες 50αρα δε θα ησουν εδω σε ενα μπουρδελοσαιτ με 500 ναυαγια

Το δε του σκηκωνεται δε το δεχομαι ειλικρινα μακαρι και εσυ στη ηλικια μου να ειχες παει σε πουτανες τοσες φορες.Ειχες παει εσυ στα 24 σου πανω απο 90 φορες σε πουτανες?δε νομιζω φιλε
Μητσάκο μπουρδελοκατακτητή εσύ που τις 50 τις έχεις για πλάκα γιατί είσαι εδώ τότε? :confused:
Επίσης συγχαρητήρια, να το βάλεις και στο βιογραφικό σου. Είμαι πολύ περιφάνος για εσένα ειλικρινά, που σε μια νεαρή ηλικία έχεις καταφέρει κάτι τόσο σπουδαίο. Σου βγάζω το καπέλο γιατί παρόλο τους τίτλους σπουδών μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία δεν έχω καταφέρει κάτι τόσο σημαντικό :confused: Σεβασμός μόνο :hi:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εδώ καλά καλά δεν μπορείς να τον δεις ρε.

Πως πήγε η μασαμπούκα σήμερα;

Ο @nikolas81 ακόμα σε περιμένει
χαχαχα αμα στον στειλω θα σου πω εγω δε μπορω να τον δω καριολιτσα.Αμα τον βαλω και σε σενα και στον βλαδιμηρο τοτε θα δειτε ο χοντρος τι γαμησι ριχνει μετα θα σας αρεσει και θα με παρακαλατε κολιτσιδες θα μου γινετε κοριτσακια μου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μητσάκο μπουρδελοκατακτητή εσύ που τις 50 τις έχεις για πλάκα γιατί είσαι εδώ τότε? :confused:
Επίσης συγχαρητήρια, να το βάλεις και στο βιογραφικό σου. Είμαι πολύ περιφάνος για εσένα ειλικρινά, που σε μια νεαρή ηλικία έχεις καταφέρει κάτι τόσο σπουδαίο. Σου βγάζω το καπέλο γιατί παρόλο τους τίτλους σπουδών μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία δεν έχω καταφέρει κάτι τόσο σημαντικό :confused: Σεβασμός μόνο :hi:
μλκ εχω παει στον αγοραιο ερωτα πανω απο 90 φορες και ειμαι 24,και οι διαφορετικες πουτανες απο αυτες τις 90 φορες ειναι καμια 50 πουτανες οι υπολοιπες 40 ειναι με τις ιδιες κοπελες,εσεις στη ηλικια μου ειχατε παει 90 φορες στα 24 σας?αποκλιεται ειναι η απαντηση

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Oh,αγρίεψε ο Τζιμακος
Σκίσε τη γάτα λεβέντη μου.

Ο Τιτάνας Ρομπ και ο Παπαροτριφτούλαρος συμπεριλαμβανονται στη λίστα σου;
ο ρομπ και ο παπαροτριφτουλας θελουν εναν μπισμπικη να τους κανει σεξ να δουν τι εστι μετα που νομιζουν οτι οι αδυνατοι εχουν αξια κιολας χαχαχ ουστ λαπαδες κοριτσακια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε έχω κονέ στη show biz,θα σε βολέψει λέμε
βρε κοπελιτσα μου εγω λεω να κανονισουμε να στον χωσω θα σε γαμαω και θα νοιωτον νοτισμενο μου υδρωτα θα σαρεσει μωρη πουτανα θα δεις μετα θα με παρακαλας κολιτσιδα θα μου γινεις μπιχλα.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
μλκ εχω παει στον αγοραιο ερωτα πανω απο 90 φορες και ειμαι 24,και οι διαφορετικες πουτανες απο αυτες τις 90 φορες ειναι καμια 50 πουτανες οι υπολοιπες 40 ειναι με τις ιδιες κοπελες,εσεις στη ηλικια μου ειχατε παει τοσες φορες?και ειχατε γαμησει τοσες πολλες διαφορετικες πουτανες?δε νομιζω ειναι η απαντηση.
Αυτό σου λέω. Συγχαρητήρια για αυτό το επίτευγμα. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα "διάλογο" μαζί σου. Θα το βάλω και εγώ στο βιογραφικό μου, αν δεν έχεις αντίρρηση φυσικά

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό σου λέω. Συγχαρητήρια για αυτό το επίτευγμα. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα "διάλογο" μαζί σου. Θα το βάλω και εγώ στο βιογραφικό μου, αν δεν έχεις αντίρρηση φυσικά
Χαχαχα ειρωνεία φουλ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η βλαδιμηρουλα που είναι ?κάνει ντουζακι και θα μας υποδεχτεί σε λίγο?ωραία τη περιμένουμε την κοπέλα μας τη γλυκιά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Το δε του σκηκωνεται δε το δεχομαι ειλικρινα μακαρι και εσυ στη ηλικια μου να ειχες παει σε πουτανες τοσες φορες.Ειχες παει εσυ στα 24 σου πανω απο 90 φορες σε πουτανες?δε νομιζω φιλε
Στα 24 φίλε είχα πάει 3-4 φορές σε τανα και μια φορά σε εσκορτ που είχε πληρώσει ένας θείος μου

Αλλά είχα γκομενα πιο πριν ,κάμποσα χρόνια μεγαλύτερη μου ,μου έμαθε τα κόλπα στο τζάμπα

Ωραία χρόνια. Τώρα αν δε πληρώσω δουλειά δε γίνεται

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμης
Τζιμακος
Μιμικος
Ότι θέλεις αφού είσαι η μασκότ μας
Ναι καυλιάρα μου εσύ ναι μάτια μου ναι φως μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιός σε πείραξε Μιμίκο;
Θα φωνάξω Τιτάνα Ρομπ και Παπαροτριφτουλαρο να καθαρισμούμε
Τι να καθαρίσετε εσείς οι 3 ρε εσείς το πολύ πολύ να καθαρίσετε κάνα κρεμμύδι σιγά μη σκίσετε κάνα καλτσον κοπέλιτσες μου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στα 24 φίλε είχα πάει 3-4 φορές σε τανα και μια φορά σε εσκορτ που είχε πληρώσει ένας θείος μου

Αλλά είχα γκομενα πιο πριν ,κάμποσα χρόνια μεγαλύτερη μου ,μου έμαθε τα κόλπα στο τζάμπα

Ωραία χρόνια. Τώρα αν δε πληρώσω δουλειά δε γίνεται
Στα λόγια μου έρχεσαι εγώ έχω πάει 90 φορές όμως στον αγοραίο έρωτα και είναι 24 στα 25 μόνο,δε αμφιβάλω τότε ήταν αστείο να βρεις γκόμενα τους βρίσκαν χαζοί τρελοί άσχημοι ότι θέλεις τώρα χαζεψαν όλες από τα σοσιαλ.Τωρα και εσύ 50 χρόνων ανθρώπος τι θες να βρεις εδώ δε βρίσκουν οι νέοι τώρα θα βρεις εσύ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε συ,μπας και έχεις κανέναν δίδυμο αδερφό;
Την προηγούμενη εβδομάδα άκουγες ευλαβικά όσες συμβουλές σου δώσαμε και τώρα έκανες στροφή 180 μοιρών
Είδες ποσό ενοχλητικό ειναι ρε φίλε ?τόσες μέρες με κράζετε ενώ δε σας έχω κράξει είπα και εγώ τώρα να γίνω ενοχλητικός όπως είστε εσείς τόσες μέρες με τα κιλά μου λες και τα κιλά κάνουν τον άνθρωπο βρωμορατσιστες.Λες και είστε τίποτα τρυφερουδια σε ηλικία για να κρίνετε έναν που έχει περιττά κιλά.Ειστε 40-50 χρόνων μπαρμπες και κρίνετε εμένα τόσες μέρες.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Είδες ποσό ενοχλητικό ειναι ρε φίλε ?τόσες μέρες με κράζετε ενώ δε σας έχω κράξει είπα και εγώ τώρα να γίνω ενοχλητικός όπως είστε εσείς τόσες μέρες με τα κιλά μου λες και τα κιλά κάνουν τον άνθρωπο βρωμορατσιστες.Λες και είστε τίποτα τρυφερουδια σε ηλικία για να κρίνετε έναν που έχει περιττά κιλά.Ειστε 40-50 χρόνων μπαρμπες και κρίνετε εμένα τόσες μέρες.
Τώρα σοβαρά (το ξέρω δεν έχει νόημα αλλά δε γαμιέται..), κατά καιρούς διαβάζω posts σου και στα περισσότερα αναφέρεσαι σε εμφανισιακά κριτήρια. Σωματικό βάρος, μούσια, τατουάζ κλπ κλπ κλπ. Και έρχεσαι και γράφεις αυτή τη μαλακία (μία από τις αμέτρητες τέλος πάντων).
Ειλικρινά, είσουν από τη παιδική σου ηλικία έτσι, ή κάποια στιγμή στη πορεία έγινε κάποιο λάθος? Το συμβάν πότε έγινε?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπάρμπα να πεις το σουβλατζή σου χοντροπαιδο
Άντε βρε γερο για κάνα τσαγακι κουρασες.

Τώρα σοβαρά (το ξέρω δεν έχει νόημα αλλά δε γαμιέται..), κατά καιρούς διαβάζω posts σου και στα περισσότερα αναφέρεσαι σε εμφανισιακά κριτήρια. Σωματικό βάρος, μούσια, τατουάζ κλπ κλπ κλπ. Και έρχεσαι και γράφεις αυτή τη μαλακία.
Ειλικρινά, είσουν από τη παιδική σου ηλικία έτσι, ή κάποια στιγμή στη πορεία έγινε κάποιο λάθος? Το συμβάν πότε έγινε?
Πάντα έτσι ήμουν είχα κάποιες απόψεις και τις πίστευα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε τον Σχίζα πρωθυπουργό και τον Αργυρό πρόεδρο της δημοκρατίας
Τι λες;

Α!
Μόνιμα χαζός δηλαδή!
Ότι θες εσύ κοπελίτσα μου κουκλίτσα μου.Λοιπον το βράδυ θα φοράς δυκτιωτο μαύρο με δαντέλες που με φτιάχνει θα στο βγάλω εγώ και θα σε ξεσκίσω στο σεξ εντάξει κοπέλα μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom