Εχεις βγάλει γκόμενες εσύ από apps ?
Τί εμφάνισης ήταν 3άρια 3.5άρια, παραπάνω ?
Γάμησες αυτές τίς...άθλιες γκόμενες ?
Αν και καθολικός σε αυτά που λες, έχεις απόλυτο και καθαρό δίκιο.
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, έτσι ακριβώς είναι.
Άπό πλευράς μου, θα σου επιβεβαιώσω το γεγονός πως όντως θα βγάλεις 'γκόμενα' μέσα από αυτά. (βάσει της δικής μου εμπειρίας κάποια χρόνια πριν).
Το θέμα είναι πως 9 στις 10 θα είναι ναυάγια και περισσεύματα (ειδικά εάν είναι όμορφη η άλλη), και ο χρόνος που θα χεις αναλώσει δεν θα αξίζει με την καμμία. Με την καμμία όμως!
Φαντάσου έχει τύχει χύμα στο κύμα να χουμε δώσει ραντεβού με τύπισσα να πιούμε μια μπύρα και απλά να γαμηθούμε μετά σε χοτέλ. Χωρίς ψηστήρια κλπ! Είχε μια φωτό πλάτη με μαγιώ, έδειχνε ναχει ωραίο σώμα κιόλας, σκέφτηκα μήπως της έλειπε καμμιά μύτη πχ.
Όταν συναντηθήκαμε..........αδιανόητο πόσο΄άσχημη μου φάνηκε. Της είπα όσο πιο ευγενικά μπορούσα πως δεν ήθελα. Με κοίταξε και με ρώτησε 'ούτε να πιούμε μια μπύρα? θα στην κεράσω εγώ'.......Έφυγα νιώθωντας τόση λύπη για την κατάντια (και την δική μου και τη δική της).
Χώρια που κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις να κάνεις με άτομα κακής πάστας γενικά, θα δεις ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, κινούμενα τραύματα, πειραγμένες.....
Και μιλάμε για αυτές με τις οποίες θα βγεις! Όχι για αυτές που θα έχεις μιλήσει γενικά και θα χεις ξεματσάρει στο 10λεπτο!
Και το πιο τρομακτικό είναι εάν πετύχαινες καμμία φαινομενικά νορμαλ: εκεί κι αν ΕΤΡΕΜΕΣ από που θα σου ρθει!
Συνεπώς, μιλάμε για μια μέση αθλιότητα όπως είπες!
Προσωπικά εμένα μου προκάλεσε κατάθλιψη και τρομερή μιζέρια όλο αυτό, παρόλο που 'εφαγα' αρκετά κομμάτια, είχε και ένα λαογραφικό ενδιαφέρον να γνωρίζεις ό,τι νάναι γυναίκες από κουκουρούκου περιοχες και φάσεις, να βλέπεις νοοτροπίες κλπ., αλλά δε δουλεύουμε για το National Geographic.
Είδα και άκουσα πράγματα που δεν θα έβλεπα πουθενά. Όσο αυτά παραμένουν ΑΥΣΤΗΡΑ στην κατηγορία 'τουριστικές εμπειρίες' είσαι οκ, ανόμως το αφήσεις να ξεφύγει το πράγμα, πάει, τελείωσες. Δε θέλει και πολύ εν τω μεταξύ.....