Sex ψαχνουν κυριως σε dating apps τι ψαχνουν σχεση? Με εξαιρεσεις απο αυτες που ειναι απελπισμενες δε βρισκουν κατι εξω η δουλευουν πολυ κλπ.
Απλα δε κανουν ματς εσενα και εμενα γι αυτο δε τις βλεπεις και κανουν ολες ματς τους ιδιους τοπ εμφανισιακα. Εαν εψαχναν σχεση δε θα το εκαναν αυτο θα εκαναν ματς ολο το κοσμο και θα εψαχναν να βρουν ποιος κανει για σχεση. Εκτος εαν καταλαβαινεις απο τις φωτο ποιος ειναι για σχεση. 90% κοιτανε εμφανιση = σεξ (και βλεπουμε μετα)
Σε καμμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω σε αυτό.
Προ ετών είχα παίξει αρκετή μπαλίτσα σε τίντερ και ελλάδα, και αγγλία.
Και ήταν η εποχή κιόλας τέτοια, που είχα αρκετά ματσαρίσματα και στις δύο χώρες, και έχω βγει πολλά ραντεβού!
Ελάχιστες ελληνίδες ψάχνουν για απλά για σεξ online. Για πολλούς λόγους, είναι και η κουλτούρα βέβαια όπου η γυναίκα δεν έμαθε να το απολαμβάνει γι αυτό που είναι το σεξ απλά, αλλά νιώθει την ανάγκη να το προσάψει με οτιδήποτε άλλο (σχέση, συντροφικότητα, κλπ.).
Δεν ψάχνουν όλες γαμπρό προφανώς, αλλά δεν ξέρουν τι ακριβώς ζητάνε μέσα από αυτό, και πως να το προσεγγίσουν. Και συνεπώς δεν μπορούν να είναι ξεκάθαρες σε αυτά τα θέματα!
Δεν έχουν μάθει να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, δυστυχώς.
Τολμώ να σου πω πως περισσότερες θα δεις να ψάχνουν για κάνα τζάμπα δείπνο παρά για γαμήσι.
Είναι και αστείο δηλαδή που γνωρίζουν αγνώστους, και τους ρωτάνε πράγματα που θυμίζουν 'ραντεβού στα τυφλά' με τη Βάσια Τριφύλλη.
Στην Αγγλία με τις περισσότερες ξένες (όλες οι φυλές του Ισραήλ) ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα τα πράγματα εξαρχής. 'Είμαι η τάδε και ψάχνω γι αυτό'. Όχι πως έστεκε καθολικά, αλλά υπήρχε ένας μπούσουλας ρε παιδί μου. Υπήρχε κι αυτό το 'πάμε και βλέπουμε' το οποίο οι ελληνίδες λόγω χωριατιάς και ανασφάλειας, ΔΕΝ το ασπάζονται. Που είναι και το πιο φυσιολογικό!
Στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα με τις ηλικίες ανω των 35 καθώς πρέπει να είναι τεράστιο το ποσοστό των άτεκνων/ανύπαντρων/διαθέσιμων ανδρών και γυναικών. Δεν μπορούν να τα βουν μεταξύ τους για κάποιο λόγο.
Και αυτό οδηγεί σε απόγνωση!
Συνεπώς το τίντερ (που είναι και το κυρίαρχο dating app) αποτελείται ΚΥΡΙΩΣ απο απεγνωσμένες γυναίκες που ψάχνουν κάποιον να αποκατασταθούν για Χ Ψ λόγους, και ΚΥΡΙΩΣ απο άνδρες απεγνωσμένους να γαμήσουν άκοπα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΑΝ οι γυναικές έψαχναν πρωτίστως σεξ στα onlne apps εδώ, να είστε σίγουροι πως τα μισά μπουρδέλα θα έκλειναν εν νυκτι!