Νέα

Οι γυναίκες λένε ότι το 80% των ανδρών είναι «κάτω του μετρίου»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Συμφωνώ μαζί απολύτως αδερφέ. Απλά αυτό στο τικτοκ είναι μια μαλακισμένη που λέει ότι θέλει κ άντρας να είναι άσχημος.

Δεν ξέρω να δημοσίευσα κάτι λάθος.
Δημοσιεύσες κάτι λάθος ναι.Δημοσιευσες έναν μαλακά μουσατο φλωρο που θέλουν τώρα όλες οι Ελληνίδες σκατα δηλαδή.Οσο γιαυτη που θέλει τους άσχημους το έχω δει και θα πω μλκ τρολαρουν δε παίζει να είναι τόσο μαλακισμενες οι Ελληνίδες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φιλικά σου απαντώ ότι βλέπεις παντού εχθρούς. Πώς ακριβώς υποστηρίζω τις Ελληνίδες;
Δε βλέπω καθόλου εχθρούς αλλα μου λες να αλλάξω μυαλό και κανείς λαικ που λέει ο Βλαδίμηρος ότι δε βλέπομαι.Αρα θεωρείς ότι εγώ έχω το θέμα και όχι οι Ελληνίδες.Οσο για το δε βλεπομαι λανθάνει και ο Βλαδίμηρος και εσύ που συμφωνείς μια χαρά βλεπομαι είμαι ξεκάθαρα ένα 6/10,δε φταίει αυτό φταίει ότι δε υποστηρίζω καθόλου το στιλ αργυρου,απλά δε είναι για μένα αυτή η εποχή τι δε καταλάβεις?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
φίλε μου πάλεψέ τη λίγο. Εγώ σου έγραψα ότι κάθε τύπος γυναίκας έλκεται από ένα συγκεκριμένο τύπο άντρα. Άρα το να λες "οι γυναίκες θέλουν μόνο τους φλώρους" είναι ηττοπάθεια.
Εσύ μπορείς να χτυπάς ή μεγαλύτερες ηλικίες ή γυναίκες που γουστάρουν το στιλ το δικό σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε οι γυναίκες σε dating εφαρμογή υποστηρίζουν ότι το 80% των ανδρών είναι "κάτω του μετρίου".

Μήπως έχουν ξεφύγει με υψηλά στάνταρ οι γυναίκες;

Πηγή: https://goodmenproject.com/featured-content/women-say-80-of-men-are-below-average/
Απολυτο δικιο εχουνε οι γυναικες.
Πιθανοτατα και το 80% να ειναι λιγο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
οχι να μη μ στειλεις τιποτα
Δε είχα σκοπό αλλά δε μπορείς όταν ο άλλος είναι 6 να λες ότι δε βλέπεται.Αλλο ότι είμαι Βλαχάκος και δε έχω την αλητεία που θέλουν και άλλο δε βλεπομαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Bλέπεις το διαλογο του oreos24 και του Leader96 και αναρωτιεσαι, με τι καρδια να υποστηριξεις οτι οι γυναικες εχουν αδικο σε αυτα που λενε?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
φίλε μου πάλεψέ τη λίγο. Εγώ σου έγραψα ότι κάθε τύπος γυναίκας έλκεται από ένα συγκεκριμένο τύπο άντρα. Άρα το να λες "οι γυναίκες θέλουν μόνο τους φλώρους" είναι ηττοπάθεια.
Εσύ μπορείς να χτυπάς ή μεγαλύτερες ηλικίες ή γυναίκες που γουστάρουν το στιλ το δικό σου.
Οι μεγαλύτερες θέλουν τους άντρες με τη καλή δουλειά τους ώριμους εγώ είμαι νεαρός όχι ώριμος άντρας επίσης κορίτσια τώρα 18-25 που να θέλουν το στιλ μου δύσκολο εξού και το ότι έχω κάνει προσπάθειες να μιλήσω αλλά δε έτυχε κάτι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Δημοσιεύσες κάτι λάθος ναι.Δημοσιευσες έναν μαλακά μουσατο φλωρο που θέλουν τώρα όλες οι Ελληνίδες σκατα δηλαδή.Οσο γιαυτη που θέλει τους άσχημους το έχω δει και θα πω μλκ τρολαρουν δε παίζει να είναι τόσο μαλακισμενες οι Ελληνίδες.
Αυτό ήθελα να βάλω. Θέλει λέει η άλλη στο βίντεο να είναι λίγο άσχημος ο γκόμενος για να μην τον θέλουν άλλες. Ανώμαλες καργιες.

[htt ps://vm.tiktok.com/ZGe2uYacF

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Bλέπεις το διαλογο του oreos24 και του Leader96 και αναρωτιεσαι, με τι καρδια να υποστηριξεις οτι οι γυναικες εχουν αδικο σε αυτα που λενε?
Μη τις υποστηρίζεις επειδή εσύ γαμας μόνο χοντρες δε σημαίνει πως πιανεσαι ότι έχεις και καταντήσεις χοντρή γκόμενα ίσον δε πιάνεται για μένα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό ήθελα να βάλω. Θέλει λέει η άλλη στο βίντεο να είναι λίγο άσχημος ο γκόμενος για να μην τον θέλουν άλλες. Ανώμαλες καργιες.

Ναι έτσι είπε πάντως τη προτιμώ από να λέει θέλω κάποιον σαν τον αργυρο να σου πω τη αλήθεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε βλέπω καθόλου εχθρούς αλλα μου λες να αλλάξω μυαλό και κανείς λαικ που λέει ο Βλαδίμηρος ότι δε βλέπομαι.Αρα θεωρείς ότι εγώ έχω το θέμα και όχι οι Ελληνίδες.Οσο για το δε βλεπομαι λανθάνει και ο Βλαδίμηρος και εσύ που συμφωνείς μια χαρά βλεπομαι είμαι ξεκάθαρα ένα 6/10,δε φταίει αυτό φταίει ότι δε υποστηρίζω καθόλου το στιλ αργυρου,απλά δε είναι για μένα αυτή η εποχή τι δε καταλάβεις?
Aυτές τις ανοησιες λες και στις κοπελες?

Τι στυλ Αργυρού, τι 6/10 και τι εποχή? Τι ειναι αυτα που λες?
Κοιτα πρωτα να φτιαξεις εναν εαυτο που να αρεσει ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, γιατι αν δεν αρεσεις εσυ στον εαυτο σου, πώς θα αρεσεις στους αλλους?

Και σταματα αυτα τα κλισεδακια και τις ανοησιες, κοιτα ζησε τη ζωη σου, δεν εξαρτασαι απο καμια γυναικα για να χτισεις τη ζωη σου πανω σε αυτην.

Οι λούζερς αυτο κάνουν, θεωρουν οτι χρειαζονται να βρουν μια γυναικα για να φτιαξουν τη ζωη τους, ενω συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Χρειαζεται να φτιαξεις τη ζωη σου για να βρεις μια αξιολογη γυναικα. Οποιος θελει, ας κατσει να σκεφτει. Οποιος δεν θελει, ας πεταξει εναν αφορισμό και τελειωσαμε

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Απολυτο δικιο εχουνε οι γυναικες.
Πιθανοτατα και το 80% να ειναι λιγο.
Ναι ενώ οι Ελληνίδες είναι όλες όμορφες που είναι η πλειοψηφια μέσα στη κυτταρίτιδα και τις γυφτοφατσες ακόμα και αυτες που δε είναι χοντρές έχουν άσχημα κατανεμημένο πλαδαρό σώμα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Aυτές τις ανοησιες λες και στις κοπελες?

Τι στυλ Αργυρού, τι 6/10 και τι εποχή? Τι ειναι αυτα που λες?
Κοιτα πρωτα να φτιαξεις εναν εαυτο που να αρεσει ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, γιατι αν δεν αρεσεις εσυ στον εαυτο σου, πώς θα αρεσεις στους αλλους?

Και σταματα αυτα τα κλισεδακια και τις ανοησιες, κοιτα ζησε τη ζωη σου, δεν εξαρτασαι απο καμια γυναικα για να χτισεις τη ζωη σου πανω σε αυτην.

Οι λούζερς αυτο κάνουν, θεωρουν οτι χρειαζονται να βρουν μια γυναικα για να φτιαξουν τη ζωη τους, ενω συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Χρειαζεται να φτιαξεις τη ζωη σου για να βρεις μια αξιολογη γυναικα. Οποιος θελει, ας κατσει να σκεφτει. Οποιος δεν θελει, ας πεταξει εναν αφορισμό και τελειωσαμε
Οι συμβουλές που μου δίνεις είναι σωστές αλλά χάνεις το δίκιο σου όταν λες οι Ελληνίδες είναι νορμάλ και μόνο εγώ και ο λιντερ έχουμε πρόβλημα.Οι Ελληνίδες χάλασαν και πρέπει επιτέλους να το δεις αυτό.Ολες σχεδόν οι Ελληνίδες ηλικίας 20-25 είναι ντίβες να βρεις μια απλή εναλλακτική φασαια γκόμενα δε μπορείς πλέον γεμίσαμε ψωνάρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τότε αλεξ γιατί τα έφτιαξες με κολομπιανα αφού λες ότι είναι τόσο καλές οι ελλεινιδες??άρα και εσένα σε απωθούν οι ελλεινιδες. Απλά δεν το παραδέχεσαι..
Αυτός ήθελε χοντρές είχε πει φαντασου μέχρι και αυτές τον ξενέρωσαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τότε αλεξ γιατί τα έφτιαξες με κολομπιανα αφού λες ότι είναι τόσο καλές οι ελλεινιδες??άρα και εσένα σε απωθούν οι ελλεινιδες. Απλά δεν το παραδέχεσαι..
Παρεξηγησες.
Δεν ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι καλές. Στην πλειοψηφια τους εχουν πολλά μειον, και το κυριο μειον που εχουν δεν ειναι ούτε η κυτταριτιδα, ούτε το υψος, ούτε αυτες οι ανευ σημασιας ανοησιες. Ειναι οτι δεν δειχνουν τον σεβασμο που πρεπει να δειχνει μια γυναικα σε εναν αντρα.
Και γι' αυτο, για να απαντησω και στο ερωτημα σου, γοητευτηκα απο την συγκεκριμενη κολομπιάνα, οχι επειδη ειναι κουκλάρα (που ειναι), αλλά επειδη βγαζει εναν σεβασμο για τον αντρα, οπως βγαζουν ολες οι λατινοαμερικανες. Κατι που εδω στην Ευρωπη θα θεωρειτο "υποτακτικό". Ελπιζω να με αντιλαμβανεσαι.

Και στο κατω κατω, αν δεν μας κανουν οι ελληνιδες, ζουμε στο 2024. Μια εφαρμογη γνωριμιων και εχεις ολο τον πλανητη στο κινητο σου. Δεν ζουμε στο 1980, να κανουμε καμακι στο μπαρ ή στο κλαμπ, αν δεν ειναι στον χαρακτηρα μας. Ελεος δηλαδη. Ξερεις ποσες φιλες της δικιας μου, ψαχνουν ευρωπαιους? Και χωρις να εχουν και τρομερες απαιτησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι συμβουλές που μου δίνεις είναι σωστές αλλά χάνεις το δίκιο σου όταν λες οι Ελληνίδες είναι νορμάλ και μόνο εγώ και ο λιντερ έχουμε πρόβλημα.
Αν μου δειξεις πού ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι νορμαλ, να το συζητησουμε. Αλλά πουθενα δεν το ειπα.
Εγω λεω να αφησετε την μιρλα και να δραστηριοποιηθειτε, νεοι ανθρωποι. Ολος ο κοσμος ειναι δικος σας. Μονο την ηλικια σας να ειχα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Γιατί ρε φίλε υπάρχει φυσιολογικός άντρας που να γουστάρει ελλεηνιδες αν μπορεί να έχει μια ξένη;

Εν τω μεταξύ μιλώντας κυριολεκτικά το μούσι είναι για τους πολύ άσχημους άντρες που το πρόσωπο τους βελτιώνεται όσο κρύβονται χαρακτηριστικά και άσχημες γωνίες.

Γενικά το πρόβλημα βρίσκεται στις γυναίκες. Ευτυχώς πλέον υπάρχει η τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να σου πει ότι δεν είσαι ελέφαντας όπως προσπαθούν οι γυναίκες να πείσουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπράβο αλεξ τώρα τα λες ωραία..και η μιρλσ δε βοηθάει αλλά με αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Πολλές φορές μας παίρνει από κατω
Να μην σε παιρνει τιποτα απο κατω. Και κυριως μην αφηνετε τη ζωη να φευγει μεσα απο τα χερια σας.
Εγω ειμαι 52 ετων ρε φιλε, και ειλικρινα θλιβομαι, οταν βλεπω νεα παιδια να στενοχωριουνται και να μπλοκαρουν.
Ποιος πούστης σας επεισε οτι η επιτυχια στη ζωη και η επιβεβαιωση, περναει μεσα απο το μουνι της καθεμιας? Ειναι δυνατον?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Παρεξηγησες.
Δεν ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι καλές. Στην πλειοψηφια τους εχουν πολλά μειον, και το κυριο μειον που εχουν δεν ειναι ούτε η κυτταριτιδα, ούτε το υψος, ούτε αυτες οι ανευ σημασιας ανοησιες. Ειναι οτι δεν δειχνουν τον σεβασμο που πρεπει να δειχνει μια γυναικα σε εναν αντρα.
Και γι' αυτο, για να απαντησω και στο ερωτημα σου, γοητευτηκα απο την συγκεκριμενη κολομπιάνα, οχι επειδη ειναι κουκλάρα (που ειναι), αλλά επειδη βγαζει εναν σεβασμο για τον αντρα, οπως βγαζουν ολες οι λατινοαμερικανες. Κατι που εδω στην Ευρωπη θα θεωρειτο "υποτακτικό". Ελπιζω να με αντιλαμβανεσαι.

Και στο κατω κατω, αν δεν μας κανουν οι ελληνιδες, ζουμε στο 2024. Μια εφαρμογη γνωριμιων και εχεις ολο τον πλανητη στο κινητο σου. Δεν ζουμε στο 1980, να κανουμε καμακι στο μπαρ ή στο κλαμπ, αν δεν ειναι στον χαρακτηρα μας. Ελεος δηλαδη. Ξερεις ποσες φιλες της δικιας μου, ψαχνουν ευρωπαιους? Και χωρις να εχουν και τρομερες απαιτησεις.

Ώπα τι διαβάζουν τα ματάκια μου; Πως κατάφερες να βρεις στην Ελλάδα Κολομβιανή;
Δεν γίνεται με ένα τιντερ να σου ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου.
Μοιράσου μαζί μας σε παρακαλώ το μυστικό σου, θα σώσεις ζωές και δεν κάνω πλάκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί ρε φίλε υπάρχει φυσιολογικός άντρας που να γουστάρει ελλεηνιδες αν μπορεί να έχει μια ξένη;

Εν τω μεταξύ μιλώντας κυριολεκτικά το μούσι είναι για τους πολύ άσχημους άντρες που το πρόσωπο τους βελτιώνεται όσο κρύβονται χαρακτηριστικά και άσχημες γωνίες.

Γενικά το πρόβλημα βρίσκεται στις γυναίκες. Ευτυχώς πλέον υπάρχει η τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να σου πει ότι δεν είσαι ελέφαντας όπως προσπαθούν οι γυναίκες να πείσουν.
Χρειαζεσαι την τεχνητη νοημοσυνη για να πεισθείς για την αξια σου?

dyana10k

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2023
Like
7.283
Λένε για τους άλλους άνδρες όχι για αυτούς του μπουυυυυ!!
:kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom