Επισκέπτης
Όλα καλά,όλα ανθιρά!!!παπαζολο τι εγινε? ολα καλα?
κανενα αναρχομουνο γαμας ρε?
Λέω να αναβαθμιστώ!!!
Όλα καλά,όλα ανθιρά!!!παπαζολο τι εγινε? ολα καλα?
κανενα αναρχομουνο γαμας ρε?
Μπουρδέλο=τσατσά+προσωπικό!!! ;)
Τώρα είμαστε εντάξει,πελάτεεες μου ελάτεεεε!!!
παααααααντα
εχω οργανωσει ολοκληρη καμπανια. χου λεμε.
θα αφησεις τις αναρχοκομουνες και θα ασχοληθεις με τις χρυσαυγιτισες?Όλα καλά,όλα ανθιρά!!!
Λέω να αναβαθμιστώ!!!
πρωτη φορα τοσες γυναικες μαζεμενες σε ενα θεμα και online
mpourdela tv σου λενε μετα
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗποσταρε μου κανα τραγουδι με αφιερωση και θα το σκεφτω. χοντρη. πφφ
Απάπααα καλύτερα gay!!!θα αφησεις τις αναρχοκομουνες και θα ασχοληθεις με τις χρυσαυγιτισες?
θα αφησεις τις αναρχοκομουνες και θα ασχοληθεις με τις χρυσαυγιτισες?
μαριαννα μην μασας.σε ζηλευουν ολες να ξερεις.ολες ειναι μπαζα και χοντροκολες να ξερεις.μονο κατι τεραστια βυζια εχουν,γιαυτο και τα ποσταραν μερικες.κατα τα αλλα απο σωματα ειναι κεφτεφες με χερια και ποδια ολες να ξερεις.συνεχισε το εργο σου,και ακολουθα το δρομο που χαραξε η τζουλια.τη σκονη μου τρως μωρη!
Aστά,κατάντια για το γυναίκειο φύλο!!!εχει και χρυσσαυγιτισες ?
εχει ρε φιλε.εγω για αναρχοκο-ΜΟΥΝΕΣ ηξερα ....
εχει και χρυσσαυγιτισες ?
μαριαννα μην μασας.σε ζηλευουν ολες να ξερεις.ολες ειναι μπαζα και χοντροκολες να ξερεις.μονο κατι τεραστια βυζια εχουν,γιαυτο και τα ποσταραν μερικες.κατα τα αλλα απο σωματα ειναι κεφτεφες με χερια και ποδια ολες να ξερεις.συνεχισε το εργο σου,και ακολουθα το δρομο που χαραξε η τζουλια.
ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕμαριαννα μην μασας.σε ζηλευουν ολες να ξερεις.ολες ειναι μπαζα και χοντροκολες να ξερεις.μονο κατι τεραστια βυζια εχουν,γιαυτο και τα ποσταραν μερικες.κατα τα αλλα απο σωματα ειναι κεφτεφες με χερια και ποδια ολες να ξερεις.συνεχισε το εργο σου,και ακολουθα το δρομο που χαραξε η τζουλια.
Να μην είμαι πάτωμα γμτ!!!ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
εχει ρε φιλε.
απο ολα εχει.
AΝ ο κωλος είναι πάτωμα εσύ πας υπόγειο για να κάνεις δουλειά μικρό μουΝα μην είμαι πάτωμα γμτ!!!
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
και κατι ποδια σαν σωληνες αποχετευσεις λεμε.ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ