Νέα

οι γκομενεσ του σαιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ποια πιστευετε οτι ειναι η ποιο πατσαβουρα του σαιτ

• velvy

Ψήφοι: 0 0,0%
  • boomb

• lukritia

Ψήφοι: 3 60,0%
  • annamaria

• sexoula

• alintissa

Ψήφοι: 2 40,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το αποκλειω γι αυτο και δεν κανω ποτε γνωριμιες απ το ιντερνετ

Σε αυτο που λεει συμφωνω και εγω παντως... Μονο οι καραγκιοζηδες κανουν γνωριμιες απο το ιντερνετ...

Αν θελετε να σας δουλευει η καθε γκομενα πισω απο ενα κουτι και εκ του ασφαλους... ειτε λεγοντας πως ειναι γκομεναρα....και δειχνοντας φωτο προ 5ετιας... ειτε λεγοντας πως ειναι μονη και ψαχνει τον πριγκιπα της απο το ιντερνετ ενω στην ουσια εναν μαλακα ψαχνει να μιλαει μαζι του οταν ο γκομενος της ειτε ειναι στην δουλεια...ειτε ειναι φανταρος ειτε εχει φυγει ταξιδι....συνεχιστε το.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για να εχεις ιδεα την εχεις φαει και εσυ την φολα σου αν δεν παθεις δεν θα μαθεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ναι στο περιπου. ειχα βγει μ εναν οχι απ εδω αλλα απ το facebook που δειχνε ωραιος στις φωτο και απο κοντα ηταν ενα μαυρο χαλι και κοντοπιθαρος
ευτυχως πηγα υποψιασμενη και δν ημουν μονη μου αλλα με παρεα, οποτε τους τον φορτωσα και την εκανα  :P

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εχεις φαει κολλημα με εμενα και αλλη μια απ οτι καταλαβα-αλλα και ποιος ξερει με ποσες αλλες- και ασχολεισαι συνεχεια με ενα δυο ατομα.
χαλαρωσε λιγο ανθρωπε μου δλδ ελεος!
και οι χιλιαδες επισκεψεις δν ειναι τα ατομα που μπαινουν στο σαιτ, οι μετρησεις στη καθε φωτο βγαινουν απ'αυτους που ειδαν τη φωτογραφια και την κατεβασαν η την αποθηκευσαν! 
και δεν ειμαι φιλολογος, εισαι και ερευνητης τρομαρα σου  :2funny:
1.Στη σελιδα 83 στο ΜΑΧΙΜ αναφερει οτι η αννα μαρια 88  ειναι ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ,αρα φιλολογος ,αγγλικης φιλολογιας μεν ,αλλα φιλολογος παντως.Εκτος αν ειναι ΨΕΜΜΑ.
2.Στα σάϊτ ,μετριεται η επισκεψιμοτητα ,οχι αν αποθηκευσες μια φωτο.Αν βλεπεις μια φωτο στο πσ σου ,το να την αποθηκευσεις ΔΕΝ ειναι δουλεια του σερβερ του σάϊτ ,αλλα του δικου σου πσ.
Επαναλαμβανω λοιπον ,οποιος εχει μπει στα σάϊτ με χωματερες ή με στρατοπεδα συγκεντρωσεως ειναι...θαυμαστης?
3.Αφου ασχολουνται "χιλιαδες" με την αννα μαρια 88 ,πως προσεξε οτι σχολιασα τις φωτο της (οχι την ιδια)? Μπραβο μνημη ! Ουτε ο RAINMAN να ηταν η Αννα μαρια88 ! Γιατι δεν παει σε κανενα καζινο να κερδιζει στο Blackjack ?
4.θα το ξαναπω.Κανενας (εκτος ισως απο ενα ) δεν ποσταρει στο σάϊτ αυτο τις φωτο της .90 χιλ.μελη.Σας λεει κατι αυτο ? Μηπως οι φωτο ειναι ντεκαβλε?

επι του θεματος.
Ποια ειναι Μις Ραν Ταν Πλαν?
Ποια ειναι η ΠΑΡΘΕΝΑ του σάϊτ ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ε ναι στο περιπου. ειχα βγει μ εναν οχι απ εδω αλλα απ το facebook που δειχνε ωραιος στις φωτο και απο κοντα ηταν ενα μαυρο χαλι και κοντοπιθαρος
ευτυχως πηγα υποψιασμενη και δν ημουν μονη μου αλλα με παρεα, οποτε τους τον φορτωσα και την εκανα  :P
κανεις και τετοια ε κουβαλας μαζι σου και τον καδο για να φορτωνεις τα μπαζα μωρε μπραβο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα εμαθες τουλαχιστον τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτο που λεει συμφωνω και εγω παντως... Μονο οι καραγκιοζηδες κανουν γνωριμιες απο το ιντερνετ...

Αν θελετε να σας δουλευει η καθε γκομενα πισω απο ενα κουτι και εκ του ασφαλους... ειτε λεγοντας πως ειναι γκομεναρα....και δειχνοντας φωτο προ 5ετιας... ειτε λεγοντας πως ειναι μονη και ψαχνει τον πριγκιπα της απο το ιντερνετ ενω στην ουσια εναν μαλακα ψαχνει να μιλαει μαζι του οταν ο γκομενος της ειτε ειναι στην δουλεια...ειτε ειναι φανταρος ειτε εχει φυγει ταξιδι....συνεχιστε το.

εχεις δικιο ισχυει
και οι αντρες που ψαχνονται στο ιντερνετ και "ελα , για ενα καφε θα παμε μονο" ειναι αυτοι που δεν εχουν ελπιδα να ριξουν γκομενα απο κοντα ειτε επειδη ντρεπονται, δεν ξερουν να φλερταρουν η ειναι χαλιες.
και μονο σ'αυτο το σκεπτικο, οχι τοσο του χαλια αλλα αυτου που δεν ξερει να φερθει σε μια γυναικα, αποφευγω αυτες τις γνωριμιες, οχι απλα τις αποφευγω δλδ δεν το συζητω καν!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216

κουφαλιτσα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
εχεις δικιο ισχυει
και οι αντρες που ψαχνονται στο ιντερνετ και "ελα , για ενα καφε θα παμε μονο" ειναι αυτοι που δεν εχουν ελπιδα να ριξουν γκομενα απο κοντα ειτε επειδη ντρεπονται, δεν ξερουν να φλερταρουν η ειναι χαλιες.
και μονο σ'αυτο το σκεπτικο, οχι τοσο του χαλια αλλα αυτου που δεν ξερει να φερθει σε μια γυναικα, αποφευγω αυτες τις γνωριμιες, οχι απλα τις αποφευγω δλδ δεν το συζητω καν!
αν δεν ηξερε να φερθει δεν θα σε καταφερνε να βγειτε εξω τα αλλα δυο τα δεχομαι

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
1.Στη σελιδα 83 στο ΜΑΧΙΜ αναφερει οτι η αννα μαρια 88  ειναι ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ,αρα φιλολογος ,αγγλικης φιλολογιας μεν ,αλλα φιλολογος παντως.Εκτος αν ειναι ΨΕΜΜΑ.
2.Στα σάϊτ ,μετριεται η επισκεψιμοτητα ,οχι αν αποθηκευσες μια φωτο.Αν βλεπεις μια φωτο στο πσ σου ,το να την αποθηκευσεις ΔΕΝ ειναι δουλεια του σερβερ του σάϊτ ,αλλα του δικου σου πσ.
Επαναλαμβανω λοιπον ,οποιος εχει μπει στα σάϊτ με χωματερες ή με στρατοπεδα συγκεντρωσεως ειναι...θαυμαστης?
3.Αφου ασχολουνται "χιλιαδες" με την αννα μαρια 88 ,πως προσεξε οτι σχολιασα τις φωτο της (οχι την ιδια)? Μπραβο μνημη ! Ουτε ο RAINMAN να ηταν η Αννα μαρια88 ! Γιατι δεν παει σε κανενα καζινο να κερδιζει στο Blackjack ?
4.θα το ξαναπω.Κανενας (εκτος ισως απο ενα ) δεν ποσταρει στο σάϊτ αυτο τις φωτο της .90 χιλ.μελη.Σας λεει κατι αυτο ? Μηπως οι φωτο ειναι ντεκαβλε?

επι του θεματος.
Ποια ειναι Μις Ραν Ταν Πλαν?
Ποια ειναι η ΠΑΡΘΕΝΑ του σάϊτ ?

φιλε εισαι τραγικα κουραστικος
στο συγκεκριμενο σαιτ υπαρχει η λειτουργεια ν'αποθηκευσεις τις φωτο στα "αγαπημενα" της σελιδας σου η να πατησεις "download" και απ τα ατομα που τα κανουν αυτα βγαινουν οι στατιστικες της καθε φωτο.
αφου δεν ξερεις τι μιλας παναγιτσα μου? :idiot: :2funny:
δεν ειπα οτι ασχολουνται μ εμενα χιλιαδες ατομα, με τις συγκεκριμενες φωτο ειπα ενω αλλες εχουν παει απατες.
δεν διδασκω αγγλικα απ την αγγλικη φιλολογια αλλα με proficiency, επαρκεια και αδεια διδασκαλιας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις δικιο ισχυει

Ξαναγραποσταρε το αλλες 10 φορες και με κεφαλαια γραμματα μπας και καταλαβουν οι μαλακες εραστες του ιντερνετ ποια η γνωμη των περισσοτερων γυναικων για τους ιδιους.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν ηξερε να φερθει δεν θα σε καταφερνε να βγειτε εξω τα αλλα δυο τα δεχομαι

δεν με καταφερε να βγουμε εξω, απλα ηθελα να μπω στο ματι ενος πρωην και επραξα επιπολαια...
νεανικες επιπολαιοτητες που λεμε ...  :P
συν του οτι πισω απ την οθονη πολλοι ξερουν να φερθουν  με τον ενα η με τον αλλο τροπο, απο κοντα ειναι το θεμα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ξαναγραποσταρε το αλλες 10 φορες και με κεφαλαια γραμματα μπας και καταλαβουν οι μαλακες εραστες του ιντερνετ ποια η γνωμη των περισσοτερων γυναικων για τους ιδιους.

που να καθομαι να γραφω ... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν με καταφερε να βγουμε εξω, απλα ηθελα να μπω στο ματι ενος πρωην και επραξα επιπολαια...
νεανικες επιπολαιοτητες που λεμε ...  :P
συν του οτι πισω απ την οθονη πολλοι ξερουν να φερθουν  με τον ενα η με τον αλλο τροπο, απο κοντα ειναι το θεμα

+1

Ακριβως επιβεβαιωνεις ολα οσα πιστευω και σκεφτομαι σχετικα με τις γνωριμιες απο το ιντερνετ...

Το θεμα δεν ειναι ΤΙ λες...αλλα πως το λες. Και αυτο μονο απο κοντα φαινεται.

Καλα του εκανες του μαλακα... νομιζε πως με την ευκολια θα βρει και γκομενα να πηδηξει.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
+1

Ακριβως επιβεβαιωνεις ολα οσα πιστευω και σκεφτομαι σχετικα με τις γνωριμιες απο το ιντερνετ...

Το θεμα δεν ειναι ΤΙ λες...αλλα πως το λες. Και αυτο μονο απο κοντα φαινεται.

Καλα του εκανες του μαλακα... νομιζε πως με την ευκολια θα βρει και γκομενα να πηδηξει.

νταξει δν ειναι ο μονος που ψαχνεται στο νετ
καφριλα εκ μερους μου, δεν επρεπε καν να βγω μαζι του αλλα νταξει πλεον απο τοτε ειμαι ξεκαθαρη οτι κατι τετοιο δεν
παιζει με τη καμια
και το αστειο ειναι πως μετα απ αυτο μου ξαναστειλε!  :2funny:
ε ειναι να μη χανεις πασα ιδεα γι αυτες τις γνωριμιες?  :P 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
νταξει δν ειναι ο μονος που ψαχνεται στο νετ
καφριλα εκ μερους μου, δεν επρεπε καν να βγω μαζι του αλλα νταξει πλεον απο τοτε ειμαι ξεκαθαρη οτι κατι τετοιο δεν
παιζει με τη καμια
και το αστειο ειναι πως μετα απ αυτο μου ξαναστειλε!  :2funny:
ε ειναι να μη χανεις πασα ιδεα γι αυτες τις γνωριμιες?  :P 
μτφ. "δε τα βρηκαμε στα λεφτα...."

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλε εισαι τραγικα κουραστικος
στο συγκεκριμενο σαιτ υπαρχει η λειτουργεια ν'αποθηκευσεις τις φωτο στα "αγαπημενα" της σελιδας σου η να πατησεις "download" και απ τα ατομα που τα κανουν αυτα βγαινουν οι στατιστικες της καθε φωτο.
αφου δεν ξερεις τι μιλας παναγιτσα μου? :idiot: :2funny:
δεν ειπα οτι ασχολουνται μ εμενα χιλιαδες ατομα, με τις συγκεκριμενες φωτο ειπα ενω αλλες εχουν παει απατες.
δεν διδασκω αγγλικα απ την αγγλικη φιλολογια αλλα με proficiency, επαρκεια και αδεια διδασκαλιας.
Οι συγκεκριμενες φωτο ,οχι μονο ειναι ντεκαβλε και αδιαφορες ,αλλα εχουν βασικα λαθη στη φωτογραφηση γυναικειου σωματος .π.χ.στη σελ.85 η φωτο του σιλικοναρισμενου βυζιου το κανει να φαινεται απαισιο ,αφου την αλω γυρω απο την θηλη την απεικονιζει...ασπρη,αλλα και το σχημα του απεικονιζεται ασχημο.Οι φωτο αυτες ειναι Αντιπαραδειγμα για την φωτ/ση γυναικειου σωματος-προσωπου ,και εχουν και πολλα αλλα βασικα λαθη.
Ειναι κακοτεχνιες.

Ποια ειναι η Μις Ραν Ταν Πλαν ,του σάϊτ ?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
Οι συγκεκριμενες φωτο ,οχι μονο ειναι ντεκαβλε και αδιαφορες ,αλλα εχουν βασικα λαθη στη φωτογραφηση γυναικειου σωματος .π.χ.στη σελ.85 η φωτο του σιλικοναρισμενου βυζιου το κανει να φαινεται απαισιο ,αφου την αλω γυρω απο την θηλη την απεικονιζει...ασπρη,αλλα και το σχημα του απεικονιζεται ασχημο.Οι φωτο αυτες ειναι Αντιπαραδειγμα για την φωτ/ση γυναικειου σωματος-προσωπου ,και εχουν και πολλα αλλα βασικα λαθη.
Ειναι κακοτεχνιες.

Ποια ειναι η Μις Ραν Ταν Πλαν ,του σάϊτ /

φωτογραφος εισαι??? :think:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φωτογραφος εισαι??? :think:
Ειναι φιλος μου που τις ειδε και εκανε πληθωρα επαγγελματικων σχολιων για τα λαθη τους ,αναφερω μερικα.
Αλλα και οποιοσδηποτε εχει κανονικη οραση ,βλεπει οτι ειναι αδιαφορες.
Απο τα 90 χιλ μελη του σάϊτ, κανενας (εκτος απο ενα }
δεν ποσταρε τις φωτο αυτες .Σου λεει κατι αυτο?
Ειναι πραγματικα απαραδεκτο ,καποιες κακοτεχνιες να τς παρουσιαζουν σαν "γενικα καλες" φωτο.

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
αφού είσαι παντογνώστης θα ξέρεις να μου πέρνεις και καλές πίπες.

έλα να μου τον ρουφήξεις :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom