loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Δοξα τον Θεουλη δεν εχω παραπονο!!!Με την λογική μπορεί να μην τα πας καλά,η ορασή σου πάντως μια χαρά!!!![]()
Δοξα τον Θεουλη δεν εχω παραπονο!!!Με την λογική μπορεί να μην τα πας καλά,η ορασή σου πάντως μια χαρά!!!![]()
Έχω όμως εγώ!!!Δοξα τον Θεουλη δεν εχω παραπονο!!!![]()
Υπάρχει όμως μία διαφορά.
Δεν βγαίνει νομίζω κανένας από τους άντρες του site να επιδείξει τα κάλλη του.
Γνωρίζουμε ότι είμαστε τρίμπαζα και σεβόμαστε τα μάτια των άλλων.
Υπάρχει όμως μία διαφορά.
Δεν βγαίνει νομίζω κανένας από τους άντρες του site να επιδείξει τα κάλλη του.
Γνωρίζουμε ότι είμαστε τρίμπαζα και σεβόμαστε τα μάτια των άλλων.
άσ'τα αυτά και πες την αλήθεια, ότι δεν τα επιδεικνύετε γιατί ξέρετε ότι οι γυναίκες δεν είναι όπως το 90% των αντρών, που με το που δουν βυζί ακυρώνουν το ότι μπορεί να ανήκει στο μεγαλύτερο μπάζο![]()
![]()
![]()
![]()
άσ'τα αυτά και πες την αλήθεια, ότι δεν τα επιδεικνύετε γιατί ξέρετε ότι οι γυναίκες δεν είναι όπως το 90% των αντρών, που με το που δουν βυζί ακυρώνουν το ότι μπορεί να ανήκει στο μεγαλύτερο μπάζο![]()
![]()
![]()
![]()
για αυτο σου λεω δειξε και εσυ λιγο βυζακι θα γεμισεις αγαπουληδες μετα
Εγώ εάν ήμουν μούναρος, όλη μέρα φάτσα κάρτα θα με βλέπατε!Δηλαδή εσύ σοβαρά έχεις κάτσει να σκεφτείς αν είσαι ωραίος ή μπάζο ? :o
ή θα "επιδείκνυες τα κάλλη σου" αν θεωρούσες τον εαυτό σου ωραίο ? :o
διευκρίνισέ το γιατί ανησυχώ....![]()
εγώ θέλω να με εκτιμάνε για το μυαλό μου
το βυζάκι είναι ταγμένο αλλού![]()
![]()
![]()
Αυτά, όχι σε εμένα....ντροπή!άσ'τα αυτά και πες την αλήθεια, ότι δεν τα επιδεικνύετε γιατί ξέρετε ότι οι γυναίκες δεν είναι όπως το 90% των αντρών, που με το που δουν βυζί ακυρώνουν το ότι μπορεί να ανήκει στο μεγαλύτερο μπάζο![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά, όχι σε εμένα....ντροπή!
![]()
Σε μενα μουρο μου??![]()
![]()
![]()
![]()
boomb 11 (12.9%)
lukritia 12 (14.1%)
![]()
![]()
αν με περασει η μπουμπ θα γινει χαμος!
boomb 11 (12.9%)
lukritia 12 (14.1%)
![]()
![]()
αν με περασει η μπουμπ θα γινει χαμος!
και εγω παιδια παω να παραδωσω τη λαμπαδα στο βαφτηστηρι και να περιποιηθω λιγο και την κουμπαρουλα μου5:20 ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιση ορα εχω στησει την κοπελα μου λοιπον παιδια εγω φευγω θα ερθω ξανα σε 4-5 μερες αρα καλο πασχα καλο σουβλισμα, καλα καμακια, καλο καψιμο, γεια σας!!
συ ειπας...σε ποια να ριξω ψηφο? μα φυσικα σε σενα λουκ μου!