TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
γιατι ποτε μας αρχισαν
Eεεε τώρα... Μεγάλοι γαμιάδες βρίσκονται εδώ, τί νόμιζες...Μ αρεσει που ολοι ειναι τοσο σιγουροι
δεν παν να γαμηθουν ρε μαν....αφου για το πορτοφολι ερχονταιοταν γαμω πουτανα στα αρχιδια μου, οταν γαμω γκομενα θελω να τελειωνει και να ευχαριστιεται και αυτη για να μου ξαναερθει και να μην βρει αλλον γκομενο καλυτερο εραστη για να ικανοποιηθει. απλο.
Ναι αλλά με το γλυφομούνι μπορείς να τους αποσπάσεις την προσοχή και να γλειτώσεις κανένα 100ρικοδεν παν να γαμηθουν ρε μαν....αφου για το πορτοφολι ερχονται
δεν παν να γαμηθουν ρε μαν....αφου για το πορτοφολι ερχονται
Κωστακη αγορι μου ηρεμα. Ενα ενα τα θρεντ γραφε. Πολυβολο απο το ενα στο αλλο ποτε προλαβαινεις ρε πουστη μου?
Φυσικά και υπάρχει αληθινή αγάπη ρε μαν...δεν έχεις τι με τι στοργή κρατάνε οι γυναίκες τις λουι βιτον???
Φυσικά και υπάρχει αληθινή αγάπη ρε μαν...δεν έχεις τι με τι στοργή κρατάνε οι γυναίκες τις λουι βιτον???
Υποχρεωση μου να κανω ολες τις πουτανες να τελειωνουν σε λιγοτερο απο δεκα λεπτα.πολλες φορες χωρις να υπαρξει σωματικη επαφη εχουν τελειωσει μονο με την υποσχεση της ηδονης.η προσδοκια της διεισδυσης τις κανει να τελειωνουν
η λενα δεν κανει παρτουζες ,κανει σεξ μονο μαζι μου
Υποχρεωση μου να κανω ολες τις πουτανες να τελειωνουν σε λιγοτερο απο δεκα λεπτα.πολλες φορες χωρις να υπαρξει σωματικη επαφη εχουν τελειωσει μονο με την υποσχεση της ηδονης.η προσδοκια της διεισδυσης τις κανει να τελειωνουν
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ....ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η ΑΝΘΡΟΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΣΤ-ΣΤΑΘΜΟΥ....