Νέα

Οι γκόμενές σας τελειώνουν...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Οι γκόμενά σας τελειώνει, πριν/αφού χύσετε εσεις?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 70 47,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 12 8,2%
  • Καποιες φορες (λιγες)

Ψήφοι: 18 12,2%
  • Καποιες φορες (πολλες)

Ψήφοι: 33 22,4%
  • ΔΞΔΑ ("Ετσι μου λεει")

Ψήφοι: 14 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καθε φορα  τελειωνουν......................

το νοικοκυριο

Ακου ερωτηση

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ειμαι  :grin: , εχω τελειωσει ΑΠΘ και εχω 2 διεθνεις δημοσιευσεις, η μια ειναι και σχετικη με αναπαραγωγη αλλα αφορα αλλο ειδος (αχινο)

Τύπε η αναπαραγωγή του αχινού πρέπει να είναι οδυνηρή διαδικασία, έτσι;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τύπε η αναπαραγωγή του αχινού πρέπει να είναι οδυνηρή διαδικασία, έτσι;
μια μαλακια ειναι κυριολεκτικα, δεν κανουν σεξουαλικη πραξη, χυμα τα ριχνουν στην θαλασσα και το σπερμα και τα αυγα και οτι συναντηθει κατα τυχη αμα ειναι κοντα. επισης εχουν κυκλο γονιμοτητας οχι μονο τα θηλυκα αλλα και τα αρσενικα και το αμοιβαιο χυσιμο γινεται συνηθως μαζικα μετα την πανσεληνο και κυριως τον αυγουστο, οποτε να ξερετε οσοι πατε για μπανιο τωρα τον αυγουστο σε μαλακιες αχινου κολυμπατε  :grin: :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
μια μαλακια ειναι κυριολεκτικα, δεν κανουν σεξουαλικη πραξη, χυμα τα ριχνουν στην θαλασσα και το σπερμα και τα αυγα και οτι συναντηθει κατα τυχη αμα ειναι κοντα. επισης εχουν κυκλο γονιμοτητας οχι μονο τα θηλυκα αλλα και τα αρσενικα και το αμοιβαιο χυσιμο γινεται συνηθως μαζικα μετα την πανσεληνο και κυριως τον αυγουστο, οποτε να ξερετε οσοι πατε για μπανιο τωρα τον αυγουστο σε μαλακιες αχινου κολυμπατε  :grin: :grin:

Πες μας και καμια παραλια χωρις αχινους για να παμε  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πες μας και καμια παραλια χωρις αχινους για να παμε  :grin:
ολες οι πολυ βρωμικες παραλιες δεν εχουν αχινους, ο αχινος ειναι δεικτης καθαρων νερων.
επισης οι παραλιες που ειναι σκετο αμμουδια μεσα δεν εχουν συνηθως αχινους διοτι προτιμα να σερνεται στα βραχια για να ξυσει την τροφη του απο κατω και να φαει, οποτε αν ξες καμια διαφανη παραλια με αμμουδια εκει συνηθως την γλυτωσες και την ουρολοιμωξη απο την βρωμια και την μαλακια του αχινου  :2on1: :2on1: :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
ειμαι  :grin: , εχω τελειωσει ΑΠΘ και εχω 2 διεθνεις δημοσιευσεις, η μια ειναι και σχετικη με αναπαραγωγη αλλα αφορα αλλο ειδος (αχινο)
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
τυπε τι θεμα διαλεξες ρε συ??????????
τους τρολαρες κανονικα τους ξενους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΜΚΟ ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πως γαμαει ο αχινος????

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αμε, και μετα βαζει τα κλαμματα και εγω καταληγω σαν μαλακας να τραβαω μαλακια...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατι κλαιει ρε τυπε????    :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
γιατι κλαιει ρε τυπε????    :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε παλιοτερα ειχα μια γκομενα που οταν τελειωνε εντονα εβαζε τα κλαματα...μου ελεγε οτι της εβγαινε αυθορμητα...
και ηταν και η μονη που εχυνε squirting....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε σεις??? μηπως βαζουν τα κλαματα επειδη ΔΕΝ τελειωσαν??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει. Μήνες τώρα προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι η ΛΕΝΑ μπορει να αγαπάει μονο αυτόν , αλλα γουστάρει να παρτουζώνεται με ολους.

η λενα με αγαπαει αλλα δεν γουσταρει να παρτουζωνεται με κανεναν ,ειναι  συντηρητικη στο σεξ και σιχαινεται τις παρτουζες

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Η Λένα είναι βιτσιόζα τύπε,δεν τους το έδωσε στο πιάτο..ήθελε να την δαμάσουν πρώτα... :s&m_3:

η λενα ειναι καλη  γυναικα και σοβαρη ,δεν ειναι βιτσιοζα .και δεν ηθελε να τη δαμασουν γενικα δεν τους ηθελε και ουτε τους θελει.παντα  τους σιχαινοτανε και τωρα τους σιχαινεται ακομα περισσοτερο που της εκαναν τοσα φριχτα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom