You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γκόμενές σας τελειώνουν...?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 248
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
ειμαι , εχω τελειωσει ΑΠΘ και εχω 2 διεθνεις δημοσιευσεις, η μια ειναι και σχετικη με αναπαραγωγη αλλα αφορα αλλο ειδος (αχινο)
Τύπε η αναπαραγωγή του αχινού πρέπει να είναι οδυνηρή διαδικασία, έτσι;
Τύπε η αναπαραγωγή του αχινού πρέπει να είναι οδυνηρή διαδικασία, έτσι;
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μια μαλακια ειναι κυριολεκτικα, δεν κανουν σεξουαλικη πραξη, χυμα τα ριχνουν στην θαλασσα και το σπερμα και τα αυγα και οτι συναντηθει κατα τυχη αμα ειναι κοντα. επισης εχουν κυκλο γονιμοτητας οχι μονο τα θηλυκα αλλα και τα αρσενικα και το αμοιβαιο χυσιμο γινεται συνηθως μαζικα μετα την πανσεληνο και κυριως τον αυγουστο, οποτε να ξερετε οσοι πατε για μπανιο τωρα τον αυγουστο σε μαλακιες αχινου κολυμπατεΤύπε η αναπαραγωγή του αχινού πρέπει να είναι οδυνηρή διαδικασία, έτσι;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.778
- Πόντοι
- 38.177
μια μαλακια ειναι κυριολεκτικα, δεν κανουν σεξουαλικη πραξη, χυμα τα ριχνουν στην θαλασσα και το σπερμα και τα αυγα και οτι συναντηθει κατα τυχη αμα ειναι κοντα. επισης εχουν κυκλο γονιμοτητας οχι μονο τα θηλυκα αλλα και τα αρσενικα και το αμοιβαιο χυσιμο γινεται συνηθως μαζικα μετα την πανσεληνο και κυριως τον αυγουστο, οποτε να ξερετε οσοι πατε για μπανιο τωρα τον αυγουστο σε μαλακιες αχινου κολυμπατε
Πες μας και καμια παραλια χωρις αχινους για να παμε
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ολες οι πολυ βρωμικες παραλιες δεν εχουν αχινους, ο αχινος ειναι δεικτης καθαρων νερων.Πες μας και καμια παραλια χωρις αχινους για να παμε
επισης οι παραλιες που ειναι σκετο αμμουδια μεσα δεν εχουν συνηθως αχινους διοτι προτιμα να σερνεται στα βραχια για να ξυσει την τροφη του απο κατω και να φαει, οποτε αν ξες καμια διαφανη παραλια με αμμουδια εκει συνηθως την γλυτωσες και την ουρολοιμωξη απο την βρωμια και την μαλακια του αχινου
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
ειμαι , εχω τελειωσει ΑΠΘ και εχω 2 διεθνεις δημοσιευσεις, η μια ειναι και σχετικη με αναπαραγωγη αλλα αφορα αλλο ειδος (αχινο)
τυπε τι θεμα διαλεξες ρε συ??????????
τους τρολαρες κανονικα τους ξενους....
ypoklopeas89
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αμε, και μετα βαζει τα κλαμματα και εγω καταληγω σαν μαλακας να τραβαω μαλακια...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
τυπε παλιοτερα ειχα μια γκομενα που οταν τελειωνε εντονα εβαζε τα κλαματα...μου ελεγε οτι της εβγαινε αυθορμητα...γιατι κλαιει ρε τυπε????
και ηταν και η μονη που εχυνε squirting....
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κλαιει γιατί σκέφτεται: Αλλο μου έδειξε αλλο μου έμπηξε!γιατι κλαιει ρε τυπε????
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
ρε συ λες????ρε σεις??? μηπως βαζουν τα κλαματα επειδη ΔΕΝ τελειωσαν???
ε θα την σφαξω την πουτανα....
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε συ λες????
ε θα την σφαξω την πουτανα....
ενταξει πλακα κανω....οι γυναικες χυνουν με απιστευτη ενταση καποιες φορες
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει. Μήνες τώρα προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι η ΛΕΝΑ μπορει να αγαπάει μονο αυτόν , αλλα γουστάρει να παρτουζώνεται με ολους.
η λενα με αγαπαει αλλα δεν γουσταρει να παρτουζωνεται με κανεναν ,ειναι συντηρητικη στο σεξ και σιχαινεται τις παρτουζες
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εμείς γνωρίζουμε όπως είπατε. Το ίδιο και η ΛΕΝΑ.
τι γνωριζει η λενα;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Με τα γουρουνια σιγουρα τελειωνε
με τα γουρουνια ποτε δεν τελειωνε γιατι δεν το ευχαριστιοταν ,γιατι δεν το εκανε με τη θεληση της ,την βιθαζαν τα γουρουνια και υπεφερε
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανε παντου αυτοι για να πουνε σε ολο τον κοσμο για τις υπεροχες παρτουζες που κανει η Λενα
η λενα δεν κανει παρτουζες ,κανει σεξ μονο μαζι μου
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Η Λένα είναι βιτσιόζα τύπε,δεν τους το έδωσε στο πιάτο..ήθελε να την δαμάσουν πρώτα...
η λενα ειναι καλη γυναικα και σοβαρη ,δεν ειναι βιτσιοζα .και δεν ηθελε να τη δαμασουν γενικα δεν τους ηθελε και ουτε τους θελει.παντα τους σιχαινοτανε και τωρα τους σιχαινεται ακομα περισσοτερο που της εκαναν τοσα φριχτα πραγματα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 146
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις