condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
Βρειτε μ εσεις εναν μαυρουλη που τοχω φαντασιωση κ απομενα οτι θελετε
Ο.Π.Α. πρωην ΑΣΟΕΕ, κάνουν πιάτσα τα τρελα αγόρια και μεσα στο ΟΠΑ για άλλα κόλπα
Πιο οργανωμενα τι σημαινει?πολλους και σε σειρα?Ε οχι ετσι
Πιο οργανωμενα
πανε σιγουρα εχω γνωστη που ειχε αραπακλα αντρα ( το γνωρισε στην αγγλια που σπουδαζε ) εκανε δυο παιδια μαζι του και μετα χωρισε και τωρα εκανε σχεση παλι με αραπακλα ( εναν απο αυτους με τα cd αλλα τωρα εγινε ντελιβερας ) την ρωτησα μια φορα για πλακα γιατι τα φτιαχνει μονο με μαυρους και μου ειπα της αρεσουν τα μεγαλα αγγουρια
ΩΡΑΙΟΣΑν υπάρχουν μια δυο σωστές ελληνίδες θα τις βρούμε στα μπουρδέλα όλες οι άλλες χάρισμα τους........
Αστούς να γαμάνε αυτές που δεν θα έδινα ούτε ένα ευρώ για να τις γαμήσω.......
ΣΤΕΙΛΤΕ↓ΤΗΣΑν υπάρχουν μια δυο σωστές ελληνίδες θα τις βρούμε στα μπουρδέλα όλες οι άλλες χάρισμα τους........
Αστούς να γαμάνε αυτές που δεν θα έδινα ούτε ένα ευρώ για να τις γαμήσω.......
τι να στείλουμε?ΣΤΕΙΛΤΕ↓ΤΗΣ
Καταρες↓για το↓μαγαρισμα√της ΡΑΤΣΑΣ...ΣΕ..ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΠΑΤΣΟΥ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ"ΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣτι να στείλουμε?
πλάκα κανείς τώρα?μαλλον όχι.μη σπαζεσε για μπούρδεςΚαταρες↓για το↓μαγαρισμα√της ΡΑΤΣΑΣ...ΣΕ..ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΠΑΤΣΟΥ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ"ΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
Καταρες↓για το↓μαγαρισμα√της ΡΑΤΣΑΣ...ΣΕ..ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΠΑΤΣΟΥ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ"ΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
μαλλον έχει κομπλεξ...Τύπε;
Από πίτα που δεν τρως, τί σε καίει κι αν καεί.
Δεν δύναμαι να σε παρακολουθήσω.
με πακιστανό ή αλβανό δεν σε πειραζει?Με καριολες που γαμιουνται με αραπαδες, προσωπικα,
δεν θα ηθελα , οχι να εχω σχεση ,
οχι να τις γαμισω ... αλλα ουτε καλημερα να εχω.
Τι καλημερα ...
Ουτε στο οπτικο μου πεδιο δεν θα ηθελα να μπαινουν.
Και οχι μονο οι ιδιες αλλα και ολος ο κυκλος τους και ολη η φαρα τους.
Π.χ. αν η κορη της σπιτονοικουκρας , της ξαδελφης , της βαπτιστηρας
μιας γκομενας που γαμαω, συναντουσε σε περιπτερο η στο σουπερ μαρκετ
μια παλια της συμμαθητρια που ειχε καποτε γαμηθει με αραπη και λεγαν "καλημερα" και το μαθαινα , θα εστελνα στο διαολο τη γκομενα ...
Τι διαολο ... βρισκεις αλλη γκομενα ...
με πακιστανό ή αλβανό δεν σε πειραζει?