ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.356
και τι έγινε ρε τύπε? Δηλαδή εσύ αν τα είχες με μια μαύρη θα έλεγες όχι?
Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να τα έχω με μαύρη. Θα το ήθελα κιόλας μη σου πω!
και τι έγινε ρε τύπε? Δηλαδή εσύ αν τα είχες με μια μαύρη θα έλεγες όχι?
τιποτα δεν εγινεκαι τι έγινε ρε τύπε? Δηλαδή εσύ αν τα είχες με μια μαύρη θα έλεγες όχι?
Στο παραλιακό μαγαζί δούλευε ο τύποςοι μαύροι που έχουν χωθεί στην νύχτα γαμάνε τα καλύτερα, όχι τα απότιστα.
πριν 7-8 χρόνια συνεργαζόμουνα με έναν ντι τζει σε στριπτιζάδικο (πιθανώς σε κάποιους κάπου πάει το μυαλό τους). Είχε μία μόνιμα από εκεί μέσα και στην "παρανομία" γαμούσε τις μισές ... και μιλάμε για μουνάρες στην χρυσή εποχή των στριπ, τότε που οι καλές καθάριζαν 5000-6000 τον μήνα
Στο παραλιακό μαγαζί δούλευε ο τύποςτον ξέρω αρκετά καλά, το όνομα του αρχίζει από Α
![]()
Για αυτό λέμε, τότε που ήταν τιγκα στα ρωσίδιαποιο ειναι?
αφου στριπ ειπε ο απο πανω
το μονο στριπ εκει ειναι το πρινσες
Για αυτό λέμε, τότε που ήταν τιγκα στα ρωσίδια
Μαύρος από το Σουδάν ήταν ο DJ, το αφεντικό ήταν έλληνας, νομίζω άλλαξε χέρια το μαγαζί το 2010 και το έχει τώρα ένας καραφλός.ωραια
εκει ειχε μαυρο ντι τζει?
η λετε το αφεντικο?
το αφεντικο το ιδιο με τωρα δεν ειναι?
με τα σκυλια που εχει
Μαύρος από το Σουδάν ήταν ο DJ, το αφεντικό ήταν έλληνας, νομίζω άλλαξε χέρια το μαγαζί το 2010 και το έχει τώρα ένας καραφλός.
Και ο DJ είναι τώρα αλβανός
Και ο DJ είναι τώρα αλβανόςα μπραβο τωρα ειναι ενας καραφφλας
Γεμάτη είναι η ΠατησίωνΒρειτε μ εσεις εναν μαυρουλη που τοχω φαντασιωση κ απομενα οτι θελετε![]()
Ε οχι ετσι
Πιο οργανωμενα![]()
πανε σιγουραεχω γνωστη που ειχε αραπακλα αντρα ( το γνωρισε στην αγγλια που σπουδαζε ) εκανε δυο παιδια μαζι του και μετα χωρισε και τωρα εκανε σχεση παλι με αραπακλα ( εναν απο αυτους με τα cd αλλα τωρα εγινε ντελιβερας ) την ρωτησα μια φορα για πλακα γιατι τα φτιαχνει μονο με μαυρους και μου ειπα της αρεσουν τα μεγαλα αγγουρια
![]()