Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Η άποψη μου είναι πως μια γυναίκα όπως και ένας άντρας αναζητάει το διαφορετικό.
Είναι όπως αυτά που διαβάζω από άντρες εδώ μέσα για Ουκρανές, Τσέχες, Ρωσσίδες, Βραζιλιάνες κλπ.
Γιατί για εσάς να είναι οκ αλλά για μια γυναίκα όχι?
Επιπλέον οι περισσότερες γυναίκες θα μείνουν με οποιοδήποτε άντρα γιατί θα μπορούν να τον δουν στο διηνεκές και όχι εφήμερα.
Είναι στην φύση μας να θέλουμε κάποιον μόνιμα.

Οι έγχρωμοι κατά κανόνα έχουν όμορφα μαύρα μάτια και μεγάλα χείλη και είναι φυσικό να το θαυμάσεις αυτό, ακριβώς όπως θαυμάζετε εσείς μια Βραζιλιάνα με ωραία οπίσθια.  

Έχεις πάει με μαύρο εσύ Μαρία μου ??
Ή και αν δεν έχεις πάει θα πήγαινες ??

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
απαντηστε κοριτσια ελευθερα χωρις φοβο και παθος. ;)

τι ρατσιστικό σεξιστικό ερώτημα είναι αυτό?
για πιο λόγο να μην πηγαίνουν με έγχρωμους η οτιδήποτε άλλο???
πορτιέρης στο μουνί της άλλης δεν έγινε κανείς

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν έχει να κάνει με το χρώμα το ερώτημα αλλά με το μέγεθος  :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ζωή Κωνσταντοπούλου εσύ ??  :think:

Ρε φιλε περιμενεις απο ελληναρες που δεν εχουν ξεμυτισει απο τις τρυπες τους ανοιχτη  σκεψη...

Αστους στη χωριατιλα στο ρατσισμο κ στην αγαμησια τους...
Αν ειχαν βγει λιγο εξω θα εβλεπαν τι μουνια γαμανε οι μαυροι...

Ασε που πολλοι μαυροι εξω σε 1 μηνα βγαζουν οσα βγαζει ενας ελληναρας σε ενα εξαμηνο....
Εχουν  μεινει πολυ πισω μερικοι.....

MariaMaria

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αν δεν είσαι κανένα τραβελότρολ που παρουσιάζεται σαν γυναίκα :vomit: το πιο πιθανό είναι να είσαι κανένα ψοφίμι πορνόμπαζο της κακιάς ώρας  :vomit:

Το τι είμαι και τι όχι άσε να το κρίνουν αυτοί που με βλέπουν και να  ασχολείσαι με κάποιον που σε εκτιμάει η που έχει όρεξη για καφρίλες και ατέρμονες συζητήσεις...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
είναι πραγματικά κάφροι και μπαχαλάκιδες κάποιοι εδώ μέσα  :)

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Aν κάποια γουστάρει να πάει με μαύρο ας πάει με μαύρο...δεν κάνουμε τον τροχονόμο σε καμιάς το μουνι. Αρκεί όντως να την φτιάχνει και να τον γουστάρει. Γιατί υπάρχουν κι αυτές που στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας θεωρούν ιερό τους καθήκον να πηγαίνουν με διαφόρων ειδών τριτοκοσμικούς μη τυχόν και χαρακτηριστούν οπισθοδρομικές η ρατσίστριες. Και κάτι άλλο. Ο Dr Dre η ο Νοtorious Big δεν έχουν καμία σχέση με τους Νιγηριανούς που πουλάνε χαιμαλιά η cd και ντύνονται ράπερς προκειμένου να χτυπήσουν γκομενάκια στα r n b πάρτυ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τυπε εχουνε γαμησει ολα τα ποιοτικα νήματα του site.   :S :S :S

πχ το θρεντ με τα ξυλόγλυπτα η ένα άλλο που προβληματιζόμασταν αν το πρωκτικό σεξ σκοτώνει τον έρωτα..
κάφροι κάφροι τι περιμένεις  :P

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Aν κάποια γουστάρει να πάει με μαύρο ας πάει με μαύρο...δεν κάνουμε τον τροχονόμο σε καμιάς το μουνι. Αρκεί όντως να την φτιάχνει και να τον γουστάρει. Γιατί υπάρχουν κι αυτές που στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας θεωρούν ιερό τους καθήκον να πηγαίνουν με διαφόρων ειδών τριτοκοσμικούς μη τυχόν και χαρακτηριστούν οπισθοδρομικές η ρατσίστριες. Και κάτι άλλο. Ο Dr Dre η ο Νοtorious Big δεν έχουν καμία σχέση με τους Νιγηριανούς που πουλάνε χαιμαλιά η cd και ντύνονται ράπερς προκειμένου να χτυπήσουν γκομενάκια στα r n b πάρτυ.

Τύπε. Η ουσία είναι στο τί συμβολίζει η μαύρη πούτσα που βάζει η άλλη στο μουνί της: ότι δηλαδή δεν υπάρχει επιστροφή. Η "περιέργειά" της καθίσταται ακόρεστος. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς μία τέτοια ψωλού, χωρίς να αποδεχθείς το αναντίρρητο στατιστικό σφάλμα να σε κερατώσει με τον οποιοδήποτε.

Στην ίδια κατηγορία εντάσσω και αυτές που έχουν λάβει μέρος σε παρτουζίτσες, λεσβιακά και άλλα ευαγή γεωμετρικά σχήματα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε. Η ουσία είναι στο τί συμβολίζει η μαύρη πούτσα που βάζει η άλλη στο μουνί της: ότι δηλαδή δεν υπάρχει επιστροφή. Η "περιέργειά" της καθίσταται ακόρεστος. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς μία τέτοια ψωλού, χωρίς να αποδεχθείς το αναντίρρητο στατιστικό σφάλμα να σε κερατώσει με τον οποιοδήποτε.

Στην ίδια κατηγορία εντάσσω και αυτές που έχουν λάβει μέρος σε παρτουζίτσες, λεσβιακά και άλλα ευαγή γεωμετρικά σχήματα.
ζητω οι δημοσιες μητρες  :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

κάθε κοπέλα (και γενικά κάθε άνθρωπος) έχει κάνει πράγματα που τα κρατάει μυστηκά τύπε...
ακόμα και παρθένα να είναι η άλλη στο κατιχητικό το πυθανότερο κάποια στιγμή να παρασύρθηκε και να έδωσε πίπα στον παπά  :grin:
δεν υπάρχουν άγιοι και άγιες... (σε θέματα που αφορούν το σεξ)

και αυτός είναι σίγουρα ένας βασικός λόγος που κάποιοι το ξεμπουρδελεύουν εντελώς

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1

Επειδή στην Κυψέλη που μενω εχει πολλους μαύρους, μέχρι πρότινος παρατηρούσα μαύρους με μπάζα.  Σιγουρα οι τυποι ζητουσαν στεγη-φαγητο-καθαριοτητα και πηδουσαν αβερτα οτι δεν πηδουσε κανενας.

Τον τελευταιο καιρο ομως βλέπω μαυρους με εμφανισιμες ως καλές. Νομιζω οτι πλεον οι μαύροι ειναι συμμαθητες και παρεα απο μικρα με ελληνιδες και θα πρεπει να συνηθισουμε σε μεικτους γαμους.

Αυτο που δεν βλεπω ειναι λευκους (οχι απαραιτητα Ελληνες) με μαυρες πιπινια, παροτι μερικα ειναι τουμπανα.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Αυτο που δεν βλεπω ειναι λευκους (οχι απαραιτητα Ελληνες) με μαυρες πιπινια, παροτι μερικα ειναι τουμπανα.
Η δική μου εμπειρία, που θα μπορούσε κάλλιστα να γραφτεί και στο τι τρέχει με τις ελλεοινοίδες:
Φέτος το καλοκαίρι γνώρισα δύο μαύρες μέσω τίντερ, βραζιλιάνες αμφότερες - η μια 18 που γεννήθηκε στην Ελλάδα και φέτος τελείωσε το λύκειο, και η άλλη κάπου στα 35, χωρισμένη με παιδί, που επίσης είχε καμιά 15ρια χρόνια στη χώρα.
Κατέληξα στο εξής ανησυχητικό, ίσως και προβλέψιμο, συμπέρασμα: δεν έχουν το μονοπώλιο στον ελλεηνιδισμό οι ελλεηνίδες, αλλά και οι ξένες που ζουν πολλά χρόνια στη μπανανία γίνονται τα ίδια σκατά.

Η μεν μεγάλη, από το πρώτο ραντεβού με έμπασε στο σπίτι της (το παιδί θα έλειπε για το επόμενο δεκαήμερο σε φίλους στην επαρχία) και παραλίγο να μου ξεριζώσει γλώσσα και καυλί από το ρούφηγμα, και στο δεύτερο επέμενε να μου εξετάζει τις αμυγδαλές με τη γλώσσα της εκεί που είχαμε βγει και αρκέστηκε σε αμαξάτη  :pipa1: . Ώσπου στην τρίτη συνάντηση, δυο μέρες μετά, θυμήθηκε ότι έχει γείτονες που την ξέρουν και μια υπόληψη στη γειτονιά και δεν μπορεί να βάζει τον οποιονδήποτε στο σπίτι και ούτε σε ξενοδοχεία πηγαίνει, και αν θέλω κι άλλο γαμήσι μόνο με σχέση και στο σπίτι μου. Στο μεταξύ σε καμιά από τις 3 εξόδους δεν έκανε για τα μάτια του κόσμου την απόπειρα να βγάλει το πορτοφόλι και να μην την κεράσω, πράγμα που δεν ως τώρα δεν μου είχε τύχει ούτε με την αθλιότερη ελεεινίδα.

Η μικρή από την άλλη, αν και χαμηλοβλεπούσα παρθενόπη εξ αποστάσεως ( :jerking: ) κανόνισε να βγούμε για τον πρώτο καφέ ειδικά σε απόμερη καφετέρια με πάνω όροφο για να μπορούμε να μπαλαμουτιαστούμε, τον έφαγε πάνω στην εβδομάδα (σε επιχείρηση κομάντο σπίτι της όσο ήταν μόνη, πριν γυρίσει ο μπαμπάς) και μετά την τρίτη πάλι πιεσμένη χρονικά συνεδρία  :fuck1: άρχισε τα χαζοχαρούμενα "οι γονείς μου δεν με αφήνουν να γυρνάω αργά, με αγνώστους κλπ και εγώ δεν έχω μυστικά από αυτούς και αν θέλεις να βλεπόμαστε χωρίς περιορισμούς πρέπει να έρθεις από το σπίτι να σε γνωρίσουν"

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Φέτος το καλοκαίρι γνώρισα δύο μαύρες μέσω τίντερ, βραζιλιάνες αμφότερες - η μια 18 που γεννήθηκε στην Ελλάδα και φέτος τελείωσε το λύκειο, και η άλλη κάπου στα 35, χωρισμένη με παιδί, που επίσης είχε καμιά 15ρια χρόνια στη χώρα.
Σημαντική η είδηση! Βρέθηκε άνθρωπος που γάμησε με τη βοήθεια του tinder! Μπράβο αδερφέ!  :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom