Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Kάποτε έβγαινα με ένα ξανθό μωράκι από επαρχία που σπούδαζε Θεσσαλονίκη.
Κάποια στιγμή μου ανέφερε το όνομα ενός πρώην της, που ήταν Ράιτ.
Την ρώτησα από ήταν αυτός ο Ράιτ και εκείνη μου απάντησε από Ιορδανία.
Το ξενέρωμα που έφαγα ήταν ελεεινό.
Το κατάλαβε αμέσως ότι ξενέρωσα και μου είπε ότι ήταν λάθος που το ανέφερε και δεν θα το πει σε κανέναν άλλο.
Τι μαλακισμένες...
τυπε εβαζες τη πουτσα σου εκει που εχυνε ο ιορδανος  :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Άρα για να καταλάβω εσείς ξενερώνετε με τις γκόμενες που έχουν πάει με έναν Ιορδανό αλλά πληρώνετε 20ρικα (με χαρά) για τύπησες που έχουν πάει με 100 Ιορδανούς,500 Πακιστανούς και 10000 Έλληνες που έχουν κάνει παράνωμους κρεμπιέδες με τα ζάκια της κουμουνδούρου?  :2funny: :2funny: :2funny:  :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Άρα για να καταλάβω εσείς ξενερώνετε με τις γκόμενες που έχουν πάει με έναν Ιορδανό αλλά πληρώνετε 20ρικα (με χαρά) για τύπησες που έχουν πάει με 100 Ιορδανούς,500 Πακιστανούς και 10000 Έλληνες που έχουν κάνει παράνωμους κρεμπιέδες με τα ζάκια της κουμουνδούρου?  :2funny: :2funny: :2funny:  :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:
το ιδιο ειναι η πουτανα με τη γκομενα ρε τυπε;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Η πουτάνα αναγκάζεται να πάει με αυτούς επί πληρωμή! Εντελώς διαφορετικό η γκόμενα σου να πηδιέται με Ιορδανό, Πακιστανό, Τατζικιστανό κλπ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Eδώ μέσα γλείφουν μουνιά του δεκάρικου που τα έχει χύσει όλο το ισλαμικό κράτος και μας ενοχλεί αν μία πήγε με ιορδανό.

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Eδώ μέσα γλείφουν μουνιά του δεκάρικου που τα έχει χύσει όλο το ισλαμικό κράτος και μας ενοχλεί αν μία πήγε με ιορδανό.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο ιορδανός να είχε εισχωρήσει στο isis τύπε; :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εντομεταξύ δεν σκέφτονται καν πόσο φαουλ είναι αν μάθαινε η γκόμενα ότι ο κάθε τυπάς πάει με πουτάνες που τις έχει πάρει όλος ο ντουνιάς. Είναι καριόλα μια που έχει πάει με έναν Ιορδανό αλλά αυτός που πάει με 100 πουτάνες το χρόνο δεν πειράζει να την βάλει σε κίνδυνο...ρε τι ακούμε εδώ μέσα...  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αρα οταν ειναι πουτανα η σιχαμαρα ειναι λιγοτερη επειδη ειναι πουτανα?  :S
ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις;
εγω οταν παω με πουτανες κανω σεξ με προφυλαξη και δε γλειφω να πουμε τα χυσαμολια του καθενος, ειμαι προσεκτικος
δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι εδω μεσα με τα ακαποτα, εγω τουλαχιστον προσεχω
οταν ομως υποτιθεται εισαι με τη γκομενα σου εισαι πιο ελευθερος να γλειφεσαι σαν το γατι, να κανεις τα παντα
κι εκεινη την ωρα που της κανεις γλυφομουνι, σου πεταει οτι πριν απο σενα με πηδαγε ο ιορδανος
δευτερον ειναι θεμα ψυχολογικο
για την πουτανα ξερεις τι κανει και το αποδεχεσαι
η γκομενα ομως δεν ξερεις ποιο ειναι το παρελθον της
κι αν αποδειχθει οτι σκυλογαμιοτανε με αραβες, τι διαφορα θα εχει απο την πουτανα; αρα γιατι να την εχεις και να μην πας με μια κανονικη πουτανα που τα σου στοιχισει και λιγοτερο;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις;
εγω οταν παω με πουτανες κανω σεξ με προφυλαξη και δε γλειφω να πουμε τα χυσαμολια του καθενος, ειμαι προσεκτικος
δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι εδω μεσα με τα ακαποτα, εγω τουλαχιστον προσεχω
οταν ομως υποτιθεται εισαι με τη γκομενα σου εισαι πιο ελευθερος να γλειφεσαι σαν το γατι, να κανεις τα παντα
κι εκεινη την ωρα που της κανεις γλυφομουνι, σου πεταει οτι πριν απο σενα με πηδαγε ο ιορδανος
δευτερον ειναι θεμα ψυχολογικο
για την πουτανα ξερεις τι κανει και το αποδεχεσαι
η γκομενα ομως δεν ξερεις ποιο ειναι το παρελθον της
κι αν αποδειχθει οτι σκυλογαμιοτανε με αραβες, τι διαφορα θα εχει απο την πουτανα; αρα γιατι να την εχεις και να μην πας με μια κανονικη πουτανα που τα σου στοιχισει και λιγοτερο;
Με την καποτα δεν προφυλάσσεσαι από όλα τα σμν. Με την ίδια λογική αν την ώρα που σου πέρνει πίπα της πεις ''πριν μια βδομάδα τον είχα βάλει σε μια μολδαβή που την έχει πάρει η μισή μεσόγειος'' τι θα έπρεπε να πει αυτή?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Με την καποτα δεν προφυλάσσεσαι από όλα τα σμν. Με την ίδια λογική αν την ώρα που σου πέρνει πίπα της πεις ''πριν μια βδομάδα τον είχα βάλει σε μια μολδαβή που την έχει πάρει η μισή μεσόγειος'' τι θα έπρεπε να πει αυτή?
Οπως ειπε και ο φιλος προηγουμενως,οσοι αρεσκομαστε στο αθλημα προσεχουμε οσο ειναι δυνατον.Υπο τη δικια σου λογικη καλυτερα να καθομασταν σπιτι να γλιτωναμε και τα λεφτα.Δεν ειναι ετσι ομως.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οπως ειπε και ο φιλος προηγουμενως,οσοι αρεσκομαστε στο αθλημα προσεχουμε οσο ειναι δυνατον.Υπο τη δικια σου λογικη καλυτερα να καθομασταν σπιτι να γλιτωναμε και τα λεφτα.Δεν ειναι ετσι ομως.
Όχι,με την δική μου λογική 1) Όταν έχεις γκόμενα δεν πας με πουτάνες 2) Όταν έχεις γκόμενα το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις εξετάσεις πριν πας μαζί της ή και να της πεις τι ρίσκα παίρνει πηγαίνοντας μαζί σου και 3) Να μην λέμε ότι συχενόμαστε μια γκόμενα που πήγε με έναν Ιορδανό που μπορεί να ήταν μια χαρά άνθρωπος όταν εμείς πάμε και τον βάζουμε σε ότι πιο σάπιο κυκλωφορεί στην υφήλιο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όχι,με την δική μου λογική 1) Όταν έχεις γκόμενα δεν πας με πουτάνες 2) Όταν έχεις γκόμενα το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις εξετάσεις πριν πας μαζί της ή και να της πεις τι ρίσκα παίρνει πηγαίνοντας μαζί σου και 3) Να μην λέμε ότι συχενόμαστε μια γκόμενα που πήγε με έναν Ιορδανό που μπορεί να ήταν μια χαρά άνθρωπος όταν εμείς πάμε και τον βάζουμε σε ότι πιο σάπιο κυκλωφορεί στην υφήλιο...
στο 1) θα συμφωνησω, κι εγω αν ειχα γκομενα δε θα πηγαινα με πουτανες
αλλα δε μιλαμε τωρα γι αυτο
εδω μιλαμε για καποιον που εχει γκομενα και του λεει πως πριν απο αυτον γαμιοταν με αραπαδες
αν δεν καταλαβεις τη διαφορα αναμεσα στο σεξ με πουτανα και στο σεξ με γκομενα δε γινεται δουλεια
με τη γκομενα εισαι ξενοιαστος και δεν παιρνεις καμια προφυλαξη οπως προηγουμενως εκανε και ο αραπης ιορδανος γκομενος της
με την πουτανα κανεις πιο αποστειρωμενο σεξ (τουλαχιστον αν εχεις μυαλο στο κεφαλι σου)
επισης οι πουτανα ελεγχεται που και που ιατρικα για σμν, σε αντιθεση με τη γκομενα σου που θα σε κερασει τη βλεννοροια του ιορδανου χωρις να το ξερει κιολας

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
στο 1) θα συμφωνησω, κι εγω αν ειχα γκομενα δε θα πηγαινα με πουτανες
αλλα δε μιλαμε τωρα γι αυτο
εδω μιλαμε για καποιον που εχει γκομενα και του λεει πως πριν απο αυτον γαμιοταν με αραπαδες
αν δεν καταλαβεις τη διαφορα αναμεσα στο σεξ με πουτανα και στο σεξ με γκομενα δε γινεται δουλεια
με τη γκομενα εισαι ξενοιαστος και δεν παιρνεις καμια προφυλαξη οπως προηγουμενως εκανε και ο αραπης ιορδανος γκομενος της
με την πουτανα κανεις πιο αποστειρωμενο σεξ (τουλαχιστον αν εχεις μυαλο στο κεφαλι σου)
επισης οι πουτανα ελεγχεται που και που ιατρικα για σμν, σε αντιθεση με τη γκομενα σου που θα σε κερασει τη βλεννοροια του ιορδανου χωρις να το ξερει κιολας
Αν έχεις μυαλό προσέχεις είτε πας με πουτάνες είτε πας με γκόμενα. Για πάρε τις πιθανότητες και βάλτες κάτω και πες μου ποιός έχει περισσότερες να έχει γοννόροια ο μπουρδελιάρης ή ο Ιορδανός πες φοιτητής (δεν είναι όλοι μετανάστες ρακένδυτοι και πρωιν τρομοκράτες)???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom