Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Στο χειρότερο του πιο μαύρος και πιο αδύνατος με ένα τατουάζ μελανια στη μουρηΜήπως ηταν αυτός?
...ψοφάνε για κάτι τέτοιους!
Στο χειρότερο του πιο μαύρος και πιο αδύνατος με ένα τατουάζ μελανια στη μουρηΜήπως ηταν αυτός?
...ψοφάνε για κάτι τέτοιους!
αμα ηταν το μεγεθος τυπε αξιο αναφορας καμια δε θα πηγαινε με αντρα. αν και τα αγγουρια φετος απο 25 λεπτα ειναι στα 99...Πιστεύω ότι το θαύμα είναι μουφα σε μεγάλο βαθμό.
Κι εγώ κυνηγάω μαυρουλες - στα μαγαζιά, εκτός δεν έχω αξιωθεί να πηδησω - αλλά όχι πως είναι κάτι το εξαιρετικό, γυναίκες όπως όλες είναι.
Εάν τώρα κάποιες τσιμπάνε τις ιστορίες για τη δήθεν μεγάλη ψωλή των αράπηδων, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Άσε που το μέγεθος από μόνο του δεν λέει τίποτα για τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας.
Όμως δεν υπάρχει ακόμη κάποιο νήμα στις ελλεηνίδες διάσημες, ελπίζω να ανοίξει κάποιος αύριο που ξημερώνει ΚυριακήΦαίνονται πολύ ευτυχισμένοι.
Θα τα μάθουμε όλα αύριο, Κυριακή.Όμως δεν υπάρχει ακόμη κάποιο νήμα στις ελλεηνίδες διάσημες, ελπίζω να ανοίξει κάποιος αύριο που ξημερώνει Κυριακή
Με δαύτη να έχουν συγγένεια ή απλώς συνεπωνυμία;
Αντωνία Φιλιππάκου - bourdela.com forum
www.bourdela.com
Και μετά γυρνάνε Ελλάδα και το παίζουν παρθένες και έχουν φάει κάτι 25ποντες από όλες τις τρύπες. Και οι αρισ
Ειδικά οι αριστερές για αυτό λυσσανε για τους μετανάστες,θέλουν να δημιουργήσουν απόθεμαΚαι μετά γυρνάνε Ελλάδα και το παίζουν παρθένες και έχουν φάει κάτι 25ποντες από όλες τις τρύπες. Και οι αριστερές -ζαιες τρώνε αρκετά.
Παπαρια μαντολες,στον δυτικό κόσμο οι μαύροι σαρώνουν τα πάντα και οι λευκές λυσσανε για μαύρο bbc.Στις χώρες τους συμβαίνει το αντίθετο γιατί ο λευκός πάει εκεί για σεξοτουρισμο και τον βλέπουν σαν πορτοφόλι.Εκει μπορεί να βρεις κάποιες που θέλουν να ξεφύγουν από την κατάντια και να της φέρεις πίσω στην Ευρώπη με στεφάνι.Εχω μιλήσει με κάποιες μέσω σοσιαλ,σεμνές στις φωτογραφίες αλλά τα χιλιόμετρα άγνωστα.Είδα τις προάλλες ένα βιντεο με μια μαυρη με τρελή κωλαρα να χορεύει, και απο κάτω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σχόλια ήταν από μαύρους που λέγαν ότι κάτι τέτοιες το παίζουν δύσκολες στους μαύρους και γαμιούνται με λευκους, ή ότι μόλις δουν λευκό λυσσάνε. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι η προδοσία είναι στην φύση της γυναίκας, να πηγαίνουν και να κάνουν αυτό που δεν θεωρείται το κοινωνικά αποδεκτό.
Και σας ρωτώ εν χριστώ αδελφοί μου, μήπως και η ίδια η βίβλος θέλει να μας προειδοποιήσει για την φύση της γυναίκας με το διήγημα του προπατορικού αμαρτήματος? Μήπως οι μωαμεθανοί πράττουν σωστά έχοντας τις γυναίκες τους μαντρωμένες?
βαλε κ αλλα τετοια να βλεπουμε πως ξεσκιζουν αλυπητα το κωλαντερο σου οι μαυροι επιβητορες.Αυτό το σύντομο βίντεο μου ελπίζω να θεωρηθεί ως έμμεση απάντηση.
Ωραίο Βιντεο!!! Και ναι, οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και οι Έλληνες με μαύρες και καλά κάνουν. Και οι Έλληνες πάνε με μαύρους επίσης, όπως και οι Ελληνίδες πάνε με μαύρες. Σημασία έχει να περνάμε καλά και να βρίσκουμε την ένταση της ηδονής που ζητάμε.Αυτό το σύντομο βίντεο μου ελπίζω να θεωρηθεί ως έμμεση απάντηση.
το κακαο το ηπιες μετα σκετο η με μπουγατσα?Αυτό το σύντομο βίντεο μου ελπίζω να θεωρηθεί ως έμμεση απάντηση.
Μην βάζεις σύντομα βίντεο.... Βαλε μεγαλύτερα, για να εμπεδωσουμε την απάντηση σου! Αν όχι δημόσια στείλε πριβε... ΧαχαχαχαχαΑυτό το σύντομο βίντεο μου ελπίζω να θεωρηθεί ως έμμεση απάντηση.
Αυτό το σύντομο βίντεο μου ελπίζω να θεωρηθεί ως έμμεση απάντηση.
αφου εισαι μεγαλος πουσταρας. Θα πας με αραπηδες, πακιστανους, ινδους κ.τ.λ υπαρχει και ενας αλλος πουστης στα εξαρχεια να πατε μαζι με τους μαυρους.Έχετε καταλάβει ότι πρόκειται για άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «το», έστω και αν και διαθέτει γυναικείο «εξοπλισμό»; Θεωρώ πως το νήμα βρίσκεται σε λάθος κατηγορία.
Τέλος πάντων, δυσάρεστο να πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία για τους λόγους που η ίδια επικαλείται (φυλομετάβαση), αλλά στην Ελλάδα είναι μάλλον ο κανόνας.
Είσαι πολύ καύλα! Ανέβασε κι άλλα βίντεο να σε ξεσκίζουν!!Αυτό το σύντομο βίντεο μου ελπίζω να θεωρηθεί ως έμμεση απάντηση.