Δικέ μου, όταν κάποτε πήγαινες στο Αμέρικα, Αυστραλία, Καναδά κτλ, όποιος και να ήσουν και απο όπου και να ήσουν, στο έλεγαν ξεκάθαρα πως αν κάνεις μαλακίες, παίρνεις πούλο. Πήγα τέλη 70s στο Παρίσι για σπουδές και μας μάζεψαν ολους τους ξένουν φοιτητές και μας το είπαν και στα γαλλικά και στα αγγλικά, για να το εμπεδώσουμε, πως η visa μας λήγει αν μας πιάσουν για παραβατικές συμπεριφορές και μετά άντε γεια. Επικράτησαν οι δήθεν αριστεροί με δεξιές τσέπες και τα έκαναν όλα μπουρδέλο. Όχι, δεν πρέπει να είμαστε ανεκτικοί. Πας σε ένα μέρος, να σεβαστείς τον τρόπο ζωής και τον τόπο που εσύ πήγες και κατσικώθηκες. Και εμένα δεν με κάλεσε κανείς. Πήγα με μια υποτροφία και κάτι χαζολεφτούλια και κατσικώθηκα 2,5 χρόνια, αλλά... έκανα ότι μου έλεγαν. Αντιμετώπισα ρατσισμό, αλλά βρήκα άκρη κιόλας. Πλέον εμείς στις χώρες μας ζούμε τον αντίστροφο ρατσισμό και μας φέρονται λές και τους χρωστάμε. Αν δεν ψήνονται, μπορούν να πάνε πίσω ή αν έχουν πρόβλημα με τις χώρες που τους γάμησαν και καλά τα σπίτια, να πάνε να τα βγάλουν πέρα με δαύτους. Εμείς δεν τους κάναμε κάτι, είναι ανεπιθυμητοι και απροσάρμοστοι, οπότε δεν θα ηταν κακή ιδέα η επαναπροώθηση στην χώρα τους που οι πιο πολλοί ειναι ποινικοί.