wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πως μωρε ελλαδα-αγγλια??Να της τον ακουμπήσει ήθελε. Όχι να την παντρευτεί.
Κόσμο το κάναμε...
Χαλαρωστε πια. Δεν βρηκε τπτ πιο ρεαλιστικο κ εφτασε εκει?
Πως μωρε ελλαδα-αγγλια??Να της τον ακουμπήσει ήθελε. Όχι να την παντρευτεί.
Κόσμο το κάναμε...
Μολις μου δωσε ιδεα ενας φιλος, οταν ερθω Αθηνα, θα κερασω καφε για οποιον θελει να με γνωρισει απο κοντα και να δει τελικα αν ειμαι χοντρος πενταγιωτης η οχι!
Bρε ΟΥΣΤ! >
Πας μπας και τσιμπησεις κανα αλλο πμ να το βγαλεις κι αυτο στη φορα τσολι?
Να καυλαντισει ηθελε ο ανθρωπος κ εμεις τον εχουμε σταυρωσει.Εν τω μεταξυ το τσουλακι κανει κι αλλη πουστια! Λεει οτι αυτο το πμ ηταν ακακο σαν να λεει πως στα αλλα της εκανε ερωτικη εξομολογηση!
Δεν αρνηθηκα ποτέ οτι στελνω πμ και κανω προσεγγίσεις τύπε.
Και ευτυχως που το εκανα, γιατι ετσι γνωρισα και τη Ροζυ μου.
Και ευτυχως που το εκανα, γιατι ετσι γνωρισα και τη Ροζυ μου.
τύπε οτι δε σ αρεσει το βγαλες φίδιαΤι λες βρε ανθρωπε?
Ευχαριστουμε!!!
Ό,τι κι αν κάνει ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΗΓΟΥΡΙΑ που στέλνουν pm , ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.
Θέλουν ...
Εγω έβγαλα φίδια ό,τι δεν μου αρεσει? Εκεινη εβαλε ψευτικες φωτο και μας δουλευε. Μια φορα ψευτρα για παντα ψευτρα. Αυτη ειναι η δικη μου θεση. Τωρα δεν πιστευω τιποτα.τύπε οτι δε σ αρεσει το βγαλες φίδια
οτι γουσταρω λέω...εχεις πρόβλημα?Οχι τυπε, πριν 1 μηνα ελεγε να φυγουν τα μουνια απο το site. Δεν εχω θεμα με καμια συμπεριφορα αλλα μην δουλευομαστε.
τυπε ξέρεις είναι πως θα ξυπνησω το πρωι...και πως θα την δω την φαση...δεν έχω στάνταρ...Οχι τυπε, πριν 1 μηνα ελεγε να φυγουν τα μουνια απο το site. Δεν εχω θεμα με καμια συμπεριφορα αλλα μην δουλευομαστε.
Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι διαφορετικο, εξαλλου αυτο φανταζομαι οτι ισχυει για την πλειοψηφια των μελων, γτ δεν ειναι μονο ο σιν που εστειλε πμ προφανως.Πώς γνωρίζεις μπουμπού πού έχει έδρα ο πεοφόρος;
Δεν εχεις αδικο αλλα η χοντρη ειναι σατανικη εχει τοση πονηρια οσα και παραπανησια κιλα
η διαμονη στην ελλαδα οτι ισχυει για την πλειοψηφια...Λαϊκά δικαστήρια μονο επί εμφυλίου γίνονταν στην Ελλάδα....
καλά ρε Μάριο...δε θα σε ξαναδουλεψωΤι προβλημα να εχω εγω;
Απλα εινα γελοιο να δουλευομαστε.
ασχετα με το τι ειναι τελικα κ οι χοντρες εχουν ψυχη τυπε, εδω εχει ο κωνολιλας πλακα μας κανεις?
Σοβαρη, εμφανισιμη και μη εκδιδομενη ειναι και η Ροζυ. Μην γενικευουμε.Οι χοντρές που μπαίνουν εδώ και το παίζουν μοιραίες ενώ έξω γελάει ο κόσμος,όχι δεν έχουν ψυχή.
Αν είχαν,δε θα κάθονταν να ταλαιπωρούν,όσους για χ,ψ λόγους ακόμη πιστεύουν ότι σοβαρή και εμφανίσιμη μη εκδιδόμενη γυναίκα,θα έγραφε ποτέ στο bourdela.
Ειμαι σταθερη τα τελευταια δυο χρονια