efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Αφου την ρωτανε, να μην απαντησει?
Αλλα εγινε Αρλεκιν σε συνεχειες η φαση
Αφου την ρωτανε, να μην απαντησει?
το σαξεσ στόρυ σε δυσκολες συνθηκες σε προσωπικο και επαγγελματικό,απορώ για το ζόρι κάποιωνΕσενα τι σου αρεσει για πες
Ναι αμε.Θα συγκινηθεί ο Αλεξ πιστευω και θα σου δώσει συγχωρεση.Τα αληθινα ομως οχι μαλακιες.Να γραφουν και μια αφιερωσουλα βεβαιαχαχαχ λες να εξιλεωθω ετσι??
Σοβαρη, εμφανισιμη και μη εκδιδομενη ειναι και η Ροζυ. Μην γενικευουμε.
Άλεξ,άμα γυρίσεις κάποιες σελίδες πίσω θα δεις πως όταν αμφέβαλλαν κάποιοι
ότι κώλος-βυζιά είναι της μακαρίτισσας εσύ αντέτεινες ότι είναι..
Δεν πιστεύω ότι είχες δόλο,απλά ήταν η καύλα της στιγμής.
Επίσης την φαρδοκωλάρα που postαρε την βρήκες ωραία που ήταν "ένα στρέμμα" κατά τα λεγόμενά σου.
Οπότε νομίζω ότι πέρα από το διαχρονικό θεματάκι με το γούστο σου
για πρώτη φορά έχασες και σε αξιοπιστία όταν μας είπες "δικά της είναι"
Αλλά δε βαριέσαι,πάμε για άλλα..
Toν κωλο σου ειχες βαλει οχι τα βυζια.Ναι αμε.Θα συγκινηθεί ο Αλεξ πιστευω και θα σου δώσει συγχωρεση.Τα αληθινα ομως οχι μαλακιες.Να γραφουν και μια αφιερωσουλα βεβαια
χύτες γυναίκες καβλα
Kάποιος πρέπει να κάνει και τη βρώμικη δουλειά σε αυτό το site.
Πιο κοντα δεν γινεται και επειδη με εχουν γνωρισει κ αλλα μελη δεν τιθεται ζητημα ειμαι εξακριβωμενα γυναικα και οχι κλωνος. Για τα λοιπα ειναι θεμα γουστου δεν χρειαζεται να πεισθει κανεις για κατι.Από κοντά;
Ποια αλλα μελη σε εχουν γνωρισει;Πιο κοντα δεν γινεται και επειδη με εχουν γνωρισει κ αλλα μελη δεν τιθεται ζητημα ειμαι εξακριβωμενα γυναικα και οχι κλωνος. Για τα λοιπα ειναι θεμα γουστου δεν χρειαζεται να πεισθει κανεις για κατι.
Καλα ολα αυτα, αλλά η Ροζυ τι σχεση εχει? Την Ροζυ την ξερω τοσο καιρο.
Εκανα προσεγγιση γνωριμιας και το πραγμα προχωρησε. Πώς αλλιως δηλαδη?Ισχύει ότι σου την έπεσε;
Ναι καλα. Πανικος εγινε για τον μουφα κωλο.οι περισσότεροι τον κώλο που postαρίστηκε δεν θα τον πηδούσαμε με τίποτα.
Πιο κοντα δεν γινεται.Από κοντά;
Γνωριστηκαμε φιλικα με τους υπολοιπους.Ποια αλλα μελη σε εχουν γνωρισει;
Απο πασα σε πασα εισαι;
Ναι καλα. Πανικος εγινε για τον μουφα κωλο.
Και εγω απορω, αλλα εγινε.
Είμαι επαγγελματίας στον χορό,σου κάνει?