efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
χαχαχ λες να εξιλεωθω ετσι??
Ακομα εδω εισαι? ΟΥΣΤ τσολι!!!
χαχαχ λες να εξιλεωθω ετσι??
Μπορουσες να πεις "μου εχεις στειλει πμ, το ξεχασες?" και οχι να το βγαλεις φατσα φορα. Απαραδεκτο.ρε συ το μνμ σου εδειξε σαν να ακυρωνες την οποια συνομιλια μας, νταξει μπορει να μην φτασαμε σε λεπτομερειες αλλα μια πρωτη εικονα ας πουμε ειχες οτι πχ ειμαι οντως γυναικα, ζω οντως στην αγγλια κλπ
απλα και να το λεγα κανεις δε θα με πιστευε, εσυ εδειχνες να μη θυμασαι γιαυτο κ το ποσταρα!
ασχετα με το τι ειναι τελικα κ οι χοντρες εχουν ψυχη
Ακομα εδω εισαι? ΟΥΣΤ τσολι!!!
ηρθα για να μεινω!
Ναι αμε.Θα συγκινηθεί ο Αλεξ πιστευω και θα σου δώσει συγχωρεση.Τα αληθινα ομως οχι μαλακιες.Να γραφουν και μια αφιερωσουλα βεβαια
συγχωρεση θα γυρεψω μονο απτο Θεο κι απο κανεναν αλλον!
ηρθα για να μεινω!
εντάξει μαλάκια έκανε...μικρή ειναι...
Μαλακία που δεν αποδεικνύει και τπτ.εντάξει μαλάκια έκανε...μικρή ειναι...
Τύπε μου, ειμαι γνωστος πιρφορος. Αλλά δουλεμα δεν ανεχομαι. Και πεφτει Χ μετα.Χαρακτηρίζεις "απαράδεκτη", πράξη γυναικείου μέλους του φόρουμ ;
Κι αν το χάσεις το [size=13pt](197 οκάδων)[/size] κορμί ;
τελικα δεν ειναι ουτε αυτες οι φωτο γνησιες?
Χθες ελεγε οτι εχει και υψος 5 ποδια και 11 ιντσες. Στον μετατροπεα της γκουγκλ το βγαζει 1 m 81 cm.Μαλακία που δεν αποδεικνύει και τπτ.
Πιο κοντα δεν γινεται και επειδη με εχουν γνωρισει κ αλλα μελη δεν τιθεται ζητημα ειμαι εξακριβωμενα γυναικα και οχι κλωνος. Για τα λοιπα ειναι θεμα γουστου δεν χρειαζεται να πεισθει κανεις για κατι.
Τυπε πιρφορισες χωρις αποτέλεσμα και εγινες έξαλλοςΤύπε μου, ειμαι γνωστος πιρφορος. Αλλά δουλεμα δεν ανεχομαι. Και πεφτει Χ μετα.
Το ειπε και χθες οτι ειναι 1,80 .Σου λέει παταει στις μυτες για να φιλησει τον Αμπντουλ .Αρα ο Αμπντουλ παίζει να ναι 2 μετραΧθες ελεγε οτι εχει και υψος 5 ποδια και 11 ιντσες. Στον μετατροπεα της γκουγκλ το βγαζει 1 m 81 cm.
τυπε εσυ που ξέρεις οτι το μήνυμα μου ηταν λιγουρικο?εσύ το ελαβες?