Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως στο μυαλό της κάθε γυναίκας τρεμοπαίζουν σαν φλογίτσες οι εξής φαντασιώσεις:

1. Να πάει με μαύρο άντρα.
2. Να κάνει παρτούζα με περισσότερους άνδρες.

Δεν το θεωρώ κακό, απλώς το παρουσιάζω ως αλήθεια στατιστική. Έχει γίνει και μελέτη.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
Άντε να σου 'ρθει το μπαν, ν'αραιώνουμε σιγά σιγά.

Καλημέρα και εύχομαι ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΟΡΟ σέ όλους τους συναγωνιστές. Επιστροφή πίσω στο 'κλεινόν Άστυ' μετά από ολιγοήμερες διακοπές και διαπιστώνω για μια ακόμη φορά οτι επιβεβαιώνοται ΟΛΑ αυτά που έχουν γραφεί παραπάνω για την κακία και εκδικητικότητα της ελεεϊνίδας. Και δεν αναφέρομαι στη ΜΙΑ περίπτωση αλλά υπάρχει παντού και το συναντάς καθημερινά. Ευτυχώς ο Έλληνας αρχίζει να 'ξυπνά' και να αξιώνει ποιότητα ζωής και οι συζητήσεις μεταξύ αυτών πληθαίνουν παντού σε πολλά forae και αυτό δίνει μιά ελπίδα να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

Για να μην παρεξηγηθώ από τους αξιότιμους συναγωνιστές , θεωρώ οτι είναι πολύ μικρό και απίστευτο χάσιμο χρόνου να γράφονται ΟΛΑ αυτά σε σελίδες αυτού του  φορουμ ή σε άλλα ,  μόνο και μόνο για να βγάλουν το παράπονό τους κάποια στερημένα μιράκια που τα απέρριψαν κάποιες και βγάζουν εδώ τον καημό τους. Αντίθετα πιστεύω οτι μεγαλώνει μέρα με τη μέρα το κοινό αίσθημα οτι δεν πάει άλλο με τις ελεεϊνίδες όπως είναι σήμερα , και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει συζήτηση μεταξύ των αντρών είτε εδώ μέσα ή σε άλλα forae. Είναι όμως ιδιαίτερα χαρακτηριστικό οτι σε σελίδα ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ΑΝΤΡΩΝ να υπάρξει πρωτάκουστο ενδεχόμενο να εγείρει θέμα διαγραφής γυναικείο μέλος για άποψη που απευθύνεται άμεσα σε άντρες συναγωνιστές. Η αξίωση αυτή είναι καθαρά φασιστική φίμωση ελεύθερων απόψεων-συνειδήσεων ( βέβαια δεν υπάρχει δυνατότητα φίμωσης του ελεύθερου λόγου διότι υπάρχουν παντού φορουμ που φιλοξενούν διαλόγους μεταξύ αντρών και σε αυτό το site και αλλού).

Οσο για τη σήμανση Warned προέκυψε στο ξεκίνημα από άγνοια των όρων του site και από τεμπελία έγραψα μόνο με κεφαλαία γράμματα το πρώτο κείμενο, εξ ου και η προειδοποίηση , τίποτα παραπάνω ή ύποπτο.

Όσο για τις ελεϊνίδες έχω πάντοτε το θάρρος της γνώμης μου και την εμπειρία με τις αλλοδαπές (κυρίως Ευρωπαίες) ως μια εναλλακτική που δίνει διεξόδους. Αυτό επιβεβαιώνεται μάλιστα για παράδειγμα προχθές που έκανα μπάνιο στο Eden beach  στη Σαρωνίδα με ένα αντρόγυνο παλαιών φίλων από την Ολλανδία που έχουν έρθει να με επισκευθούν για λίγες μέρες (όπως πηγαίνω και γω σ'αυτούς) .  Παραπέρα ήταν δύο πιπινάκια Αγγλίδες με φανταχτερά πλατινέ μαλλιά που μίλαγαν δυνατά και ακούγονταν η κουβέντα που είχαν. Με απλότητα πήγα και τους είπα οτι μου θυμίζει γνώριμη παρά πολύ η προφορά τους και τις ρώτησα αν έρχονται από τα Midlands και αμέσως με ρώτησαν που το κατάλαβα, εαν έχω ζήσει εκεί και τα σχετικά. Η απλότητα , η ευγένεια και η αμεσότητα τους δεν είχε κάμία σχέση με τους απότομους τρόπους της ελεεϊνίδας και ύφος εκατό καρδιναλίων όπου δεν χρειάζεται να πας να της μιλήσεις. Συνάμα, φώναξα να έρθει να κάτσει να μιλήσει μαζί μας και ο Ολλανδός φίλος μου (μιας και η σύζυγός του ήθελε να μείνει να κάνει ηλιοθεραπεία στη ξαπλώστρα της - χωρίς ψευτοζήλιες και παρεξηγήσεις), και αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε , να κάνουμε μπάνιο, παίξαμε ρακέτες και κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί για ποτάκι σήμερα στη Βάρκιζα κλπ...

V for Vendetta

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Πάντως στο μυαλό της κάθε γυναίκας τρεμοπαίζουν σαν φλογίτσες οι εξής φαντασιώσεις:

Δεν το θεωρώ κακό, απλώς το παρουσιάζω ως αλήθεια στατιστική. Έχει γίνει και μελέτη.
σωστο θελει η πουτανα να κρυφτει κι απο την χαρα τις δεν μπορει.

Αλλα και στους αντρες.
1.Να πανε με πολλες.
2.Να πανε με κινεζες
3.Να πανε με μαυρη
4.να πανε με οτιδηποτε χρωμα
5.Να κανουνε παρτουζα με παραπανω απο 1 γυναικα

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
σωστο θελει η πουτανα να κρυφτει κι απο την χαρα τις δεν μπορει.

Αλλα και στους αντρες.
1.Να πανε με πολλες.
2.Να πανε με κινεζες
3.Να πανε με μαυρη
4.να πανε με οτιδηποτε χρωμα
5.Να κανουνε παρτουζα με παραπανω απο 1 γυναικα

Σαφώς έχεις απόλυτο δίκιο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Καλημέρα και εύχομαι ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΟΡΟ σέ όλους τους συναγωνιστές. Επιστροφή πίσω στο 'κλεινόν Άστυ' μετά από ολιγοήμερες διακοπές και διαπιστώνω για μια ακόμη φορά οτι επιβεβαιόνοται ΟΛΑ αυτά που έχουν γραφεί παραπάνω για την κακία και εκδηκητικότητα της ελεεϊνίδας. Και δεν αναφέρομαι σε ΜΙΑ περίπτωση αλλά υπάρχει παντού και το συναντάς καθημερινά. Ευτυχώς ο Έλληνας αρχίζει να 'ξυπνά' και να αξιώνει ποιότητα ζωής και οι συζητήσεις μεταξύ αυτών πληθαίνουν παντού σε πολλά forae και αυτό δίνει μιά ελπίδα να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

Για να μην παρεξηγηθώ από τους αξιότιμους συναγωνιστές , θεωρώ οτι είναι πολύ μικρό και απίστευτο χάσιμο χρόνου να γράφονται ΟΛΑ αυτά σε σελίδες αυτού του  φορουμ ή σε άλλα ,  μόνο και μόνο για να βγάλουν το παράπονό τους κάποια στερημένα μιράκια που τα απέρριψαν κάποιες και βγάζουν εδώ τον καϊμό τους. Αντίθετα πιστεύω οτι μεγαλώνει μέρα με τη μέρα το κοινό αίσθημα οτι δεν πάει άλλο με τις ελεεϊνίδες όπως είναι σήμερα , και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει συζήτηση μεταξύ των αντρών είτε εδώ μέσα ή σε άλλα forae. Είναι όμως ιδιαίτερα χαρακτηριστικό οτι σε σελίδα ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ΑΝΤΡΩΝ να εγείρει αίτημα διαγραφής γυναικείο μέλος για άποψη που απευθύνεται άμεσα σε άντρες συναγωνιστές. Η αξίωση αυτή είναι καθαρά φασιστική φίμωση ελεύθερων απόψεων ( βέβαια δεν υπάρχει δυνατότητα φίμωσης του ελεύθερου λόγου διότι υπάρχουν παντού φορουμ που φιλοξενούν διαλόγους μεταξύ αντρών και σε αυτό το site και αλλού).

Όσο για τις ελεϊνίδες έχω πάντοτε το θάρρος της γνώμης μου και την εμπειρία με τις αλλοδαπές (κυρίως Ευρωπαίες) ως μια εναλλακτική που δίνει διεξόδους. Αυτό επιβεβαιώνεται μάλιστα για παράδειγμα προχθές που έκανα μπάνιο στο Eden beach  στη Σαρωνίδα με ένα αντρόγυνο παλαιών φίλων από την Ολλανδία που έχουν έρθει να με επισκευθούν για λίγες μέρες (όπως πηγαίνω και γω σ'αυτούς) .  Παραπέρα ήταν δύο πιπινάκια Αγγλίδες με φανταχτερά πλατινέ μαλλιά που μίλαγαν δυνατά και ακούγονταν η κουβέντα που είχαν. Με απλότητα πήγα και τους είπα οτι μου θυμίζει γνώριμη παρά πολύ η προφορά τους και τις ρώτησα αν έρχονται από τα Midlands και αμέσως με ρώτησαν που το κατάλαβα, εαν έχω ζήσει εκεί και τα σχετικά. Η απλότητα , η ευγένεια και η αμεσότητα τους δεν είχε κάμία σχέση με τους απότομους τρόπους της ελεεϊνίδας και ύφος εκατό καρδιναλίων όπου δεν χρειάζεται να πας να της μιλήσεις. Συνάμα, φώναξα να έρθει να κάτσει να μιλήσει μαζί μας και ο Ολλανδός φίλος μου (μιας και η σύζυγός του ήθελε να μείνει να κάνει ηλιοθεραπεία στη ξαπλώστρα της - χωρίς ψευτοζήλιες και παρεξηγήσεις), και αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε , να κάνουμε μπάνιο, παίξαμε ρακέτες και κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί για ποτάκι σήμερα στη Βάρκιζα κλπ...

V for Vendetta
φιλε εδω λεμε τις μαλακιες μας να περασει η ωρα δεν σημαινει οτι ειμαστε εναντια και μισουμε τις γυναικες.
Σε ολ τα αλλα γιατι και εμενα οι πειρα μου εχει να ακνει με ευρωπαιες ειναι ετσι ωπος τα λες .Για καντα με ελλεηνιδα το βραδι θα πηδιεται με αλλους 10  που θελουν να γαμισουν .
Η Χωρα αυτη δεν αλλαζει και δεν αλλαζουν οι ανθρωοι με τιποτα.Το βλεπουμε και στην πολιτκη τοσα χρονια που πληρωναε οι ξενοι στην δουλεια σου ελεγε το αφεντικο εχουμε κριση δεν βγαινω κτλ .τωρα  εχουμε παλι κριση και παλι τα ιδια σου λενε τελικα δεν φταιει κανεις αλλοσ παρα μονο ο λαος μας οποτε και με τις γκομενες ετσι ειναι ετσι ηταν και ετσι θα ειναι.
Αυτη ειναι η ελλαδα δυστηχως.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
φιλε εδω λεμε τις μαλακιες μας να περασει η ωρα δεν σημαινει οτι ειμαστε εναντια και μισουμε τις γυναικες.
Σε ολ τα αλλα γιατι και εμενα οι πειρα μου εχει να ακνει με ευρωπαιες ειναι ετσι ωπος τα λες .Για καντα με ελλεηνιδα το βραδι θα πηδιεται με αλλους 10  που θελουν να γαμισουν .
Η Χωρα αυτη δεν αλλαζει και δεν αλλαζουν οι ανθρωοι με τιποτα.Το βλεπουμε και στην πολιτκη τοσα χρονια που πληρωναε οι ξενοι στην δουλεια σου ελεγε το αφεντικο εχουμε κριση δεν βγαινω κτλ .τωρα  εχουμε παλι κριση και παλι τα ιδια σου λενε τελικα δεν φταιει κανεις αλλοσ παρα μονο ο λαος μας οποτε και με τις γκομενες ετσι ειναι ετσι ηταν και ετσι θα ειναι.
Αυτη ειναι η ελλαδα δυστηχως.

Έχεις δίκιο για την πατρίδα μας αγαπητέ, και δεν κρύβω όταν επέστρεψα στην Ελλάδα να κάνω το στρατιωτικό μου 'έφαγα στη μάπα με το τσουβάλι'  την αδικία , το ρουσφέτι , να με αντιμετωπίζουν ως Άγγλο που ήρθα στην πατρίδα μου να υπηρετήσω το χρέος μου κλπ.  Από την άλλη μπορεί ο καθένας για τον εαυτό να αλλάξει για να ζήσει καλύτερα μια απλούστερη ζωή με γυναίκες που τον αγαπάνε τον άντρα βαθύτερα. Εγώ πάντως έχω καλή διάθεση να περάσω όμορφη βραδία σήμερα με τα Αγγλιδάκια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι του πεζοδρομιου ομως  :grin:
η κυρια ομπαμα σου κανει τυπε? :grin:
michelle_obama_beautiful_051809_m.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

να πλυνει κανα πιατο ή να κανει φασινα περνα καθολου απτο μυαλο τους τυπε? :grin:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασα έξω απ' την ΑΣΟΕ και είδα πιο πολλούς μαύρους μέσα απ' τα κάγκελα από ότι φοιτητές. Εϋλογα η απορία που μου δημιουργήθηκε ήταν, πηδάνε καμιά φοιτήτρια οι μαύροι;

Λέω να αρχίσω και εγώ να συχνάζω σε σχολές για να κάνω καμάκι.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.568
Πόντοι
34.538
Πέρασα έξω απ' την ΑΣΟΕ και είδα πιο πολλούς μαύρους μέσα απ' τα κάγκελα από ότι φοιτητές. Εϋλογα η απορία που μου δημιουργήθηκε ήταν, πηδάνε καμιά φοιτήτρια οι μαύροι;

Θα βαφτεις μαυρος και θα πας?

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Πλέον η ΑΣΟΕΕ είναι κέντρο φιλοξενίας μεταναστών. Πουλούν τα προϊόντα τους μέσα από την αυλή του πανεπιστημίου. 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Ισως το σοβαροτερο προβλημα μετα την στρεβλη και εξαρτημενη απο τον ξενο παραγοντα συγκροτηση του νεοελληνικου  κρατους τυπε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom