Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
κ με μαυρους κ με κινεζους κ με ινδιανους κ με ο,τι θες πανε...εχω γνωστο μαυρουκο που τα παει μια χαρα στο συγκεκριμενο θεμα

ινδιανους?

ποιος γαμαει τις ελλεινιδες ρε τυπε ο σκοτυ πιπεν?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
άλλο ένα αγαπημένο νήμα των απανταχού μαμάκηδων βουτυρομπεμπέδων

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
γεια σου ρε Δανιήλ που ρουφάς λεξοτανίλ.
πονάει να είσαι ένα αγάμητο βουτυρόπαιδο έτσι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ειδα χθες μια καυλιαρα πιτσιρικα αγκαλια με εναν μαυρο...επι 40 λεπτα χαμουρευονταν μπροστα μου...

Επισκέπτης
Ειδα χθες μια καυλιαρα πιτσιρικα αγκαλια με εναν μαυρο...επι 40 λεπτα χαμουρευονταν μπροστα μου...

Δεν μου προκαλεί εντύπωση... Εδώ η άλλη 14 ετών την βρήκαν με 12 μαύρους και δύο πουτάνες ζάκια ρωσίδες στο ίδιο σπίτι πέρυσι!
Και το αγόρι της είχε ανεβάσει και βίντεο που την παρακαλούσε να γυρίσει πίσω.  :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Δεν ξερω τι κανουν οι ελληνιδες και δεν με νοιαζει κιολας. Αυτο που ξερω ειναι οτι θελω παρα πολυ να παω με μαυρη εγω. Και μετα απο την πρωτη, θελω και πολλες αλλες  :2funny:
Οχι του πεζοδρομιου ομως  :grin:

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι κανουν οι ελληνιδες και δεν με νοιαζει κιολας. Αυτο που ξερω ειναι οτι θελω παρα πολυ να παω με μαυρη εγω. Και μετα απο την πρωτη, θελω και πολλες αλλες  :2funny:
Οχι του πεζοδρομιου ομως  :grin:

Τόσα στριπ κλαμπ και κωλόμπαρα έχει όρμα.  :sunglasses:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τόσα στριπ κλαμπ και κωλόμπαρα έχει όρμα.  :sunglasses:

Η μονη κατηγορια αγοραιου ερωτα(sic) που δεν εχω ασχοληθει καθολου(πλην μπουρδελων που δεν περναω ουτε απεξω  :grin:). Παιζει να γαμησω μαυρη εκει?  Καμια συγκεκριμενη προταση?  :2funny:

Επισκέπτης
Η μονη κατηγορια αγοραιου ερωτα(sic) που δεν εχω ασχοληθει καθολου(πλην μπουρδελων που δεν περναω ουτε απεξω  :grin:). Παιζει να γαμησω μαυρη εκει?  Καμια συγκεκριμενη προταση?  :2funny:

Lido palace είχα ψωνίσει καλό. Αλλά πάνε και χρόνια. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει. Επίσης και κάτι κωλόμπαρα στο κέντρο (το ένα έκλεισε)  >:(

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Οι μαύροι, που έχουν μία σταθερή εργασία και ζουν πιο φυσιολογικά, αποτελούν εκλεκτό μεζέ για Ελληνίδες εμφανισιακά κάτω του μέσου όρου.

Επίσης σε γενικές γραμμές κάποιες Ελληνίδες, κυρίως εμφανισιακά σκατά ή ηλικιακά μεγαλύτερες, προτιμούν αλλοδαπούς(Αλβανούς πχ). Αυτό συμβαίνει επειδή οι Έλληνες που μπορούν να ρίξουν δεν είναι αρκετά ανεξάρτητοι για τα γούστα τους, πχ ζουν με τους γονείς τους, δεν έχουν αυτοκίνητο κλπ.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Οι μαύροι, που έχουν μία σταθερή εργασία και ζουν πιο φυσιολογικά, αποτελούν εκλεκτό μεζέ για Ελληνίδες εμφανισιακά κάτω του μέσου όρου.

Επίσης σε γενικές γραμμές κάποιες Ελληνίδες, κυρίως εμφανισιακά σκατά ή ηλικιακά μεγαλύτερες, προτιμούν αλλοδαπούς(Αλβανούς πχ). Αυτό συμβαίνει επειδή οι Έλληνες που μπορούν να ρίξουν δεν είναι αρκετά ανεξάρτητοι για τα γούστα τους, πχ ζουν με τους γονείς τους, δεν έχουν αυτοκίνητο κλπ.
ενω οι αλβανοι  αλλοδαποι ειναι ανεξαρτητοι πλακα κανεις ?

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ως ένα βαθμό η κρίση θα οδηγήσει όλο και περισσότερους στην μη ύπαρξη ανεξαρτησίας. Αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει όλο και πιο έντονα ανεξαρτήτως εθνικότητας. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι αλλοδαποί που είναι ανεξάρτητοι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αρεσουν σε πολλες οι μαυρες ψωλες..

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ενω οι αλβανοι  αλλοδαποι ειναι ανεξαρτητοι πλακα κανεις ?

Δεν ξέρω τι είναι, σου λέω τι έχω δει και τι επιχειρηματολογία έχω ακούσει.

Επίσης μου ακούγεται λογικό από την άποψη ότι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις Έλληνες που είναι βολεμένοι, σπουδάζουν για πολλά χρόνια η ζουν στο πατρικό επειδή μπορούν σε σχέση με κάποιον αλλοδαπό που πεινάει και κάνει δύο δουλειές για να είναι ανεξάρτητος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom