erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ατιμουτσικο
καρφακι δν μου καιγεται.
κουβεντα κανουμε.
ατιμουτσικο
καρφακι δν μου καιγεται.
κουβεντα κανουμε.
εμενα παντως μαυροι με προτειναν να παω στο μπαρ τους να μου γνρισουν αφρικανες γιατι ειναι δυνατες ενω οι ελληνιδες ειναι ''μαλακες'' οπως μου ειπε, χαχαχα λεω ακομα και αυτοι τις πηραν χαμπαρι. Δεν πηγα ομως για λογους υγειας, πραγμα που οι πατσαβουρες αγνοουν
Ποιοι γαμανε?
πες μου εναν...
την γαμησε μπροστα σου?
να πας να γαμησεις επειγοντως σε βρισκω αναστατωμενο πολυ...ελληνιδα δεν εισαι???? τι θες??? λεφτα! σιγα μην πας τσαμπα με μαυρο!!! δλδ για να καταλαβουμε και εμεις,με ποιους μαυρους πηγενεις???? με αυτους που πουλανε σιντι και χαρτομαντιλα στα φαναρια????? χαχχχα
οντως ετσι σου πανε τυπε?
Τσαμπα δεν υπάρχει σε αυτη τη ζωη.
οχι απλα την εχω βρει και θελω να κραξω καποιον και επεσα πανω σου !!!να πας να γαμησεις επειγοντως σε βρισκω αναστατωμενο πολυ...
αδικο δεν εχεις υπαρχει ποσοστο που εχει καβατζες και ικανοποιειται αλλα κοπελιτσες που ειναι για μια φορα το πολυ και οχι παραπανωρε τι θελετε για να καταλαβετε οτι οι ελληνιδες δεν εχου ελληψη πουτσου, εχουν ελλειψη τακτικου πουτσου. Δηλ. αυτοι που γαμανε δεν καθονται να ασχοληθουν για πολυ καιρο με την ιδια γκομενα, οσο εσεις πηγαινετε στα μπουρδελα καποιοι σκιζουν τις κοπελιτσες εκει εξω...
Τι να σου πω εναν ρε, εχει κατι τυπους 3-4 απο το γυμν. που παω οι οποιοι γαμανε καθε μερα, και συνεχεια ομως ρε, εχουν γαμισει απο ολες τις σχολες του ΑΠΘ ρε
οχι απλα την εχω βρει και θελω να κραξω καποιον και επεσα πανω σου !!!
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟ.και αξια δεν εχουν μονο τα λευτα.παντου υπαρχει το συμφερον
τα φουσκωνουν κλασικατι εχουν γαμησει?
τις εχεις δει αυτες που γαμανε?
ετσι σου λενε οτι γαμανε?
μην πιστευεις ρε δικε μου... λεει πολλα ψεματα ο κοσμος.
απο το τσιμπουτι.. σε εξιταρει;;
τι εχουν γαμησει?
τις εχεις δει αυτες που γαμανε?
ετσι σου λενε οτι γαμανε?
μην πιστευεις ρε δικε μου... λεει πολλα ψεματα ο κοσμος.
τα φουσκωνουν κλασικα
αλλα θα κρατησω το τι γαμανε?
ηρωες που πηδανε σαυρες για να γραφουν αρχειο
Ρε συ, φοιτητης ειμαι, στις εστιες καθε βραδυ παρτουζες γινονται, τι με λες τωρα
Δεν ειναι μονο τα λεφτα ειναι και
ο χρονος η ψυχικη ηρεμια... κυριως το τελευταιο.
με μαυρους? εαν εισαι και εσυ μεσα στις παρτουζες τοτε καλα ειναιΡε συ, φοιτητης ειμαι, στις εστιες καθε βραδυ παρτουζες γινονται, τι με λες τωρα