Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες εγω εχω δυο φυλες που ειναι κολητες και τα εχουν και οι δυο με μαυρους !!!  η μια εχει σχεση με μαυρο εδω και 2 χρονια τωρα.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Λευτερια στις ελλεηνιδες!
μεσα οι ξενοι να τις ικονοποιουν  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
για σας νιαζομαστε.γτ οι μαυροι εχουν μια αποστροφη με το νερο κ το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι.
τωρα αν γουσταρετε κ μποχα απο τα αρχιδια τους.μεγια σας κ χαρα σας.παω πασο. :cheesy:

α μην ανησυχεις και μην στεναχωριεσαι, τους πλενουμε πριν φαμε το βαρβατο καβλι τους :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε δεν πανε στην χωρα των μαυρων να τελειωνουμε?

ετσι θα πετυχουμε την πολυπόθητη απέλαση !!!!

Που τοσα χρονια ονειρευομαστε με απολυτο  ;)

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!! ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ.

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες εγω εχω δυο φυλες που ειναι κολητες και τα εχουν και οι δυο με μαυρους !!!  η μια εχει σχεση με μαυρο εδω και 2 χρονια τωρα.

τι να κάνουν;
αφου οι έλληνες(γαμιάδες) πανε φυλής και μετάξι...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ε μα τον δια δεν σας καταλαβαινω, βρηκαμε και μεις μερικα μεγαλοπουτσα παλικαρια να εκφραστουμε και να μην σας γινομεθα βαρος, να ησυχασετε και σεις και να γαμειτε ηρεμοι και απερισπαστοι τα αλλοδαπα τεμαχια και ασχολειστε τωρα με το αν μας γαμανε αλλοι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
πραγματικα τωρα μας την εχει πει μαγκες σε ολους ! εγω τωρα ντρεπομαι δεν ξερω τι να πω.
ωραια ελληνιδα γκομενα δεν θα παει ποτε να πηδηχτει με μαυρο ή πακι που δεν εχουν τιποτα εδω !
μαγκες μην ξαρωνεται απο τις ελλεηνιδες !! ασε τες να λενε οτι θελουν !
εμεις ξερουμε τοσα χρονια οτι δεν τους ενδιαφερει το μεγεθος της πουτσας που τρωνε αλλα μονο το πορτοφολι !
τι να το κανεις μωρη τον αραπη με την πουτσα εαν δεν εχει πορτοφολι να σου δινει???
τι να την κανεις την πουτσα εαν δεν ξερεις να πηδιεσαι??? την την θες την πουτσα εαν δεν περνεις τις χισαμολες μεσα στα μουτρα σου???
μονο μπαζα ελλεηνιδες που τις εχουμε φτυσει και νειωθουν κομπλεξ απεναντι στις αλλες γυναικες διαφορετικης εθνικοτητας,πηγενουν με μαυρους !!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πραγματικα τωρα μας την εχει πει μαγκες σε ολους ! εγω τωρα ντρεπομαι δεν ξερω τι να πω.
ωραια ελληνιδα γκομενα δεν θα παει ποτε να πηδηχτει με μαυρο ή πακι που δεν εχουν τιποτα εδω !
οχι αν μιλας για πουστη που νομιζει οτι ειναι γυναικα. :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μαγκες μην ξαρωνεται απο τις ελλεηνιδες !! ασε τες να λενε οτι θελουν !
εμεις ξερουμε τοσα χρονια οτι δεν τους ενδιαφερει το μεγεθος της πουτσας που τρωνε αλλα μονο το πορτοφολι !
τι να το κανεις μωρη τον αραπη με την πουτσα εαν δεν εχει πορτοφολι να σου δινει???
τι να την κανεις την πουτσα εαν δεν ξερεις να πηδιεσαι??? την την θες την πουτσα εαν δεν περνεις τις χισαμολες μεσα στα μουτρα σου???
μονο μπαζα ελλεηνιδες που τις εχουμε φτυσει και νειωθουν κομπλεξ απεναντι στις αλλες γυναικες διαφορετικης εθνικοτητας,πηγενουν με μπαζα !!!!

λυπουμε που θα στο πω ετσι αποτομα, αλλα και οι ωραιες και οι ασχημες γαμιουνται  με μεγαλες πουτσες. και χωρις λεφτα. Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε.. ψαξτο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πριν μπω φανταρος θα παω να ριξω ενα καλο μανικακι...

και ασε τις ελλεηνιδες να λενε τα δικα τους.

Ισογειο Διδυμου 8 εχω τσεκαρει την Καρμεν
εχει και καλες κριτικες ή το Χριστινακι στα κεντρικα της ΦΥλης
δεν θυμαμαι νουμερο αλλα ειναι κοντα στο μπουρδελακι της τσατσομουμιας
ευας.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε τι θελετε για να καταλαβετε οτι οι ελληνιδες δεν εχου ελληψη πουτσου, εχουν ελλειψη τακτικου πουτσου. Δηλ. αυτοι που γαμανε δεν καθονται να ασχοληθουν για πολυ καιρο με την ιδια γκομενα, οσο εσεις πηγαινετε στα μπουρδελα καποιοι σκιζουν τις κοπελιτσες εκει εξω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λυπουμε που θα στο πω ετσι αποτομα, αλλα και οι ωραιες και οι ασχημες γαμιουνται  με μεγαλες πουτσες. και χωρις λεφτα. Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε.. ψαξτο..

Τσαμπα δεν υπάρχει σε αυτη τη ζωη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τι θελετε για να καταλαβετε οτι οι ελληνιδες δεν εχου ελληψη πουτσου, εχουν ελλειψη τακτικου πουτσου. Δηλ. αυτοι που γαμανε δεν καθονται να ασχοληθουν για πολυ καιρο με την ιδια γκομενα, οσο εσεις πηγαινετε στα μπουρδελα καποιοι σκιζουν τις κοπελιτσες εκει εξω...

Ποιοι γαμανε?

πες μου εναν...

την γαμησε μπροστα σου?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

α μην το λες, ολες πια εχουν εναν μονιμο  και εναν τακτικο στανταρακι. τα ξεφνικα ειναι αλλη ιστορια..

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ελληνιδα δεν εισαι???? τι θες??? λεφτα! σιγα μην πας τσαμπα με μαυρο!!! δλδ για να καταλαβουμε και εμεις,με ποιους μαυρους πηγενεις???? με αυτους που πουλανε σιντι και χαρτομαντιλα στα φαναρια????? χαχχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom