Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Όχι καμάκι φίλε,έτοιμοι για απαξίωση ήμασταν ;) ;) .Μόνο αυτό ταιριάζει στις ελλεινίδες
σωστος
Όχι καμάκι φίλε,έτοιμοι για απαξίωση ήμασταν ;) ;) .Μόνο αυτό ταιριάζει στις ελλεινίδες
για σας νιαζομαστε.γτ οι μαυροι εχουν μια αποστροφη με το νερο κ το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι.
τωρα αν γουσταρετε κ μποχα απο τα αρχιδια τους.μεγια σας κ χαρα σας.παω πασο.
μαγκες εγω εχω δυο φυλες που ειναι κολητες και τα εχουν και οι δυο με μαυρους !!! η μια εχει σχεση με μαυρο εδω και 2 χρονια τωρα.
πραγματικα τωρα μας την εχει πει μαγκες σε ολους ! εγω τωρα ντρεπομαι δεν ξερω τι να πω.ε μα τον δια δεν σας καταλαβαινω, βρηκαμε και μεις μερικα μεγαλοπουτσα παλικαρια να εκφραστουμε και να μην σας γινομεθα βαρος, να ησυχασετε και σεις και να γαμειτε ηρεμοι και απερισπαστοι τα αλλοδαπα τεμαχια και ασχολειστε τωρα με το αν μας γαμανε αλλοι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εχεις παρει μαυρο? η το λες για να κανεις εντυπωση?α μην ανησυχεις και μην στεναχωριεσαι, τους πλενουμε πριν φαμε το βαρβατο καβλι τους
εχεις παρει μαυρο? η το λες για να κανεις εντυπωση?
οχι αν μιλας για πουστη που νομιζει οτι ειναι γυναικα.πραγματικα τωρα μας την εχει πει μαγκες σε ολους ! εγω τωρα ντρεπομαι δεν ξερω τι να πω.
ωραια ελληνιδα γκομενα δεν θα παει ποτε να πηδηχτει με μαυρο ή πακι που δεν εχουν τιποτα εδω !
ετσι νομιζω κ εγω.Για να σε ψαρωσει και καλα.
πραγματικα τωρα μας την εχει πει μαγκες σε ολους ! εγω τωρα ντρεπομαι δεν ξερω τι να πω.
ωραια ελληνιδα γκομενα δεν θα παει ποτε να πηδηχτει με μαυρο ή πακι που δεν εχουν τιποτα εδω !
μαγκες μην ξαρωνεται απο τις ελλεηνιδες !! ασε τες να λενε οτι θελουν !
εμεις ξερουμε τοσα χρονια οτι δεν τους ενδιαφερει το μεγεθος της πουτσας που τρωνε αλλα μονο το πορτοφολι !
τι να το κανεις μωρη τον αραπη με την πουτσα εαν δεν εχει πορτοφολι να σου δινει???
τι να την κανεις την πουτσα εαν δεν ξερεις να πηδιεσαι??? την την θες την πουτσα εαν δεν περνεις τις χισαμολες μεσα στα μουτρα σου???
μονο μπαζα ελλεηνιδες που τις εχουμε φτυσει και νειωθουν κομπλεξ απεναντι στις αλλες γυναικες διαφορετικης εθνικοτητας,πηγενουν με μπαζα !!!!
λυπουμε που θα στο πω ετσι αποτομα, αλλα και οι ωραιες και οι ασχημες γαμιουνται με μεγαλες πουτσες. και χωρις λεφτα. Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε.. ψαξτο..
εχεις παρει μαυρο? η το λες για να κανεις εντυπωση?
απο το τσιμπουτι.. σε εξιταρει;;
ρε τι θελετε για να καταλαβετε οτι οι ελληνιδες δεν εχου ελληψη πουτσου, εχουν ελλειψη τακτικου πουτσου. Δηλ. αυτοι που γαμανε δεν καθονται να ασχοληθουν για πολυ καιρο με την ιδια γκομενα, οσο εσεις πηγαινετε στα μπουρδελα καποιοι σκιζουν τις κοπελιτσες εκει εξω...
ρε τι θελετε για να καταλαβετε οτι οι ελληνιδες δεν εχου ελληψη πουτσου, εχουν ελλειψη τακτικου πουτσου. Δηλ. αυτοι που γαμανε δεν καθονται να ασχοληθουν για πολυ καιρο με την ιδια γκομενα, οσο εσεις πηγαινετε στα μπουρδελα καποιοι σκιζουν τις κοπελιτσες εκει εξω...
ελληνιδα δεν εισαι???? τι θες??? λεφτα! σιγα μην πας τσαμπα με μαυρο!!! δλδ για να καταλαβουμε και εμεις,με ποιους μαυρους πηγενεις???? με αυτους που πουλανε σιντι και χαρτομαντιλα στα φαναρια????? χαχχχαλυπουμε που θα στο πω ετσι αποτομα, αλλα και οι ωραιες και οι ασχημες γαμιουνται με μεγαλες πουτσες. και χωρις λεφτα. Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε.. ψαξτο..